سرویس های جدید 12 مگابیت صبانت بزودی
سرویس های جدید 12 مگابیت صبانت بزودی
آسیاتک توی مرکز ما اینترنت 10 مگابیت میده پهنای باندش توی مرکز کلا 10 مگابیت هستببین اینها دیگه کی هستن
صبانت هم می خواد 12 مگ بده شاید بضضی مراکز مخابراتی به زور پهنای باند به 12 مگابیت نرسه
از دیشب سرعت شبانه به 20-30 کاهش پیدا کرد (قبل از این 100 داشتم) ، الان هم که ساعت شبانه تموم شده سرعت همون 20 ه ! تا صدات در بیاد میگن: سرعتا واقعی شده و تا حالا که سرعتت بیشتر از پولی بود که می دادی (!!) چرا چیزی نمی گفتی !
آخه اگه بنا به سرعت واقعی بود که هیچ درازگوشی نمیومد ازتون اشتراک بگیره بعدم همچین میگن بیشتر از پولی که دادی استفاده می کردی انگار ما نمی دونیم بقیه ی دنیا قیمت و سرعت و کیفیت اینترنت چقدره
اینم از نتایج وعده ی رو هوای آقای وزیره که سرعتها کم هم میشه ! تازه براتون تبلیغ اینترنت 12 مگابیت هم می کننآره 12 مگابیت ولی اگه بفهمیم دانلود می کنی به صورت "منصفانه" میشه 128
البته امیدوارم موقتی باشه بالاخره 7 ساله دارم با صبانت زیر یه سقف زندگی می کنم بهش وابسته ام
---------------
پی نوشت: مودم رو خاموش و روشن کردم روزانه به 100 برگشت
Last edited by darkestpalace; 27-01-2014 at 08:00.
بسیار عالی. ولی به گوش دوستان برسونید اینترنت 12 مگ که هیچی , اینترنت 120 مگ هم بدهند با سرعت دانلود شبانه 30
به درد خودشون و ع.مشون میخوره. برای خودم تو روز سرعت دانلود 450 رو چه بش کنم؟ سرعت شب 30 رو کجای دلم بذارم؟
هفته ی دیگه تخلیه میکنم. میخواد شبانه ش درست بشه یا نشه, دیگه هیچ فرقی نمیکنه. پینگشم که خارج کلا تعطیل
پینگ داخلی هم نوسان داره بعضی وقتها میره روی 150 , به چه دردی میخوره این سرویس اینترنت؟ در ضمن شما تستهایی
که میذاری از مرکز میذاری, به هیچ عنوان این سرعتها و پینگها به یوزرها داده نمیشه, نمونه اش خود بنده و دیگر عزیزان که 4 صفحه ی
قبل تستها و مباحثش هست. الان 6 مگ تو سایت صبانت هست, به من که ندادن گفتند فعلا ارائه نمیشه. حالا 12 مگ ....!!
موید باشید.
خوب حجمم تموم شددیال آپ چه حالی می ده ها
چند روز شارژ نمی کنم ببینم چی میشه اگه سرعت شبانه براتون درست شد منم شارژ می کنم نشد بعد از 8 سال از صبانت خداحافظی می کنم
![]()
اتفاقا اگر سرعت ها رو واقعی کنن بهترین کار رو کردن من بیشتر از ۵ سال شاتل بودم اکانت ۵۱۲ سرعت روزانه ثابت ۱۸۰-۲۰۰ شبانه ثابت ۶۴ ( سرعت واقعی ) همه چیز منظم و دقیق بود هر کسی میدونست سرعت بالاتر شبانه میخوای باید سرویس بالاتر بگیری ۱۲۸ با ۱۶ دانلود میکرد ۲۵۶ با ۳۲ منم همیشه با ۶۴ میدونستم چقدر پول میدم چقدر اش میخورم سال اخر که شروع کرد محدودیتو بهم برخورد امدم بیرون اما اینجا من پول سرویس ۲ مگ میدم سرعتم قبل از مسخره بازیهای ۲ هفته گذشته ۶۰-۶۵بود (شب) بعدشم شد ۱۸ بالاخره هم شد ۳۰ وقتی اعتراض میکنم میگه طول باند رو برای همه باز گذاشتیم شبا همه دانلود میکنن به نظر من کسی که پول ۱۲۸ داده بیاد با اونایی که ۲۵۶ خریدن یا ۱ مگ یا ۲ مگ همزمان به یک اندازه از طول باند استفاده کنه همه ۶۴ باشیم این ظلمه به من که ۴ برابر اون ادم پول دادم سرعت باید شبا واقعی باشه هر کسی هم سرویسی که سرعتش پاسخگوی نیازش باشه رو اگاهانه انتخواب کنه وقتی همه چیز منظم روشن و از روی حساب کتاب باشه دلخوری هم پیش نمیاد
Last edited by sunmaster_7; 27-01-2014 at 17:49.
دوست عزیز این "طول باند" نوشتن شما منو کشته
اگه منظورت
bandwidth
هست که میشه عرض باند![]()
عزیز در اصل میشه پهنای باند![]()
من گفتم طول باند چون این اصطلاحی است که پشتیبانی تمام شرکت هایی که من ازشون سرویس گرفتم هر بار که به پشتیبانی زنگ زدم بابت پایین بودن سرعت ( که خدا رو شکر تعداد دفعاتشون کم هم نبوده ) ازش استفاده کردن من در اوردی نبوده اما اگر تنها چیزی که شعورت اجازه داد از متنی که من اینجا نوشتم بفهمی این بوده پس مشکل خیلی عمیق تر از این حرفاست راجع به کشتنت هم من چیکارم شهر داری بکشتت
Last edited by sunmaster_7; 27-01-2014 at 21:09.
سلام دوستان من 1 مگ صبا نت از نمایشگاه مشهد خریدم سه ما + 3 گیگ 9000 تومان + 10000 هزینه نصب + 5 گیگ 15000 تومان جمعا 34000 تومان
تا حالا سه شب شبانه استفاده کردم دو شب اول حدود 30 بود سرعت که 200 یا 300 مگ دانلود کردم
اما شب سوم که واقعا غافلگیر شدم سرعت روی 220 تا 230 قفل بود حدود 2.5 گیگ دانلود کردم
در ضمن روزانه هم روی 210 تا 230 قفله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)