تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 970 از 1783 اولاول ... 470870920960966967968969970971972973974980102010701470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,691 به 9,700 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه AZ-Sabanet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    آذربایجان شرقی

پيش فرض

سرویس های جدید 12 مگابیت صبانت بزودی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

آسیاتک توی مرکز ما اینترنت 10 مگابیت میده پهنای باندش توی مرکز کلا 10 مگابیت هست ببین اینها دیگه کی هستن

صبانت هم می خواد 12 مگ بده شاید بضضی مراکز مخابراتی به زور پهنای باند به 12 مگابیت نرسه

داره خودمونی میشه darkestpalace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از دیشب سرعت شبانه به 20-30 کاهش پیدا کرد (قبل از این 100 داشتم) ، الان هم که ساعت شبانه تموم شده سرعت همون 20 ه ! تا صدات در بیاد میگن: سرعتا واقعی شده و تا حالا که سرعتت بیشتر از پولی بود که می دادی (!!) چرا چیزی نمی گفتی !
    آخه اگه بنا به سرعت واقعی بود که هیچ درازگوشی نمیومد ازتون اشتراک بگیره بعدم همچین میگن بیشتر از پولی که دادی استفاده می کردی انگار ما نمی دونیم بقیه ی دنیا قیمت و سرعت و کیفیت اینترنت چقدره
    اینم از نتایج وعده ی رو هوای آقای وزیره که سرعتها کم هم میشه ! تازه براتون تبلیغ اینترنت 12 مگابیت هم می کنن آره 12 مگابیت ولی اگه بفهمیم دانلود می کنی به صورت "منصفانه" میشه 128
    البته امیدوارم موقتی باشه بالاخره 7 ساله دارم با صبانت زیر یه سقف زندگی می کنم بهش وابسته ام

---------------

پی نوشت: مودم رو خاموش و روشن کردم روزانه به 100 برگشت
    Last edited by darkestpalace; 27-01-2014 at 08:00.

4. 2 کاربر از darkestpalace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سرویس های جدید 12 مگابیت صبانت بزودی
    بسیار عالی. ولی به گوش دوستان برسونید اینترنت 12 مگ که هیچی , اینترنت 120 مگ هم بدهند با سرعت دانلود شبانه 30
    به درد خودشون و ع.مشون میخوره. برای خودم تو روز سرعت دانلود 450 رو چه بش کنم؟ سرعت شب 30 رو کجای دلم بذارم؟
    هفته ی دیگه تخلیه میکنم. میخواد شبانه ش درست بشه یا نشه, دیگه هیچ فرقی نمیکنه. پینگشم که خارج کلا تعطیل
    پینگ داخلی هم نوسان داره بعضی وقتها میره روی 150 , به چه دردی میخوره این سرویس اینترنت؟ در ضمن شما تستهایی
    که میذاری از مرکز میذاری, به هیچ عنوان این سرعتها و پینگها به یوزرها داده نمیشه, نمونه اش خود بنده و دیگر عزیزان که 4 صفحه ی
    قبل تستها و مباحثش هست. الان 6 مگ تو سایت صبانت هست, به من که ندادن گفتند فعلا ارائه نمیشه. حالا 12 مگ ....!!
    موید باشید.

6. 5 کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خوب حجمم تموم شد دیال آپ چه حالی می ده ها چند روز شارژ نمی کنم ببینم چی میشه اگه سرعت شبانه براتون درست شد منم شارژ می کنم نشد بعد از 8 سال از صبانت خداحافظی می کنم

8. این کاربر از vitamin2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اتفاقا اگر سرعت ها رو واقعی کنن بهترین کار رو کردن من بیشتر از ۵ سال شاتل بودم اکانت ۵۱۲ سرعت روزانه ثابت ۱۸۰-۲۰۰ شبانه ثابت ۶۴ ( سرعت واقعی ) همه چیز منظم و دقیق بود هر کسی میدونست سرعت بالاتر شبانه میخوای باید سرویس بالاتر بگیری ۱۲۸ با ۱۶ دانلود میکرد ۲۵۶ با ۳۲ منم همیشه با ۶۴ میدونستم چقدر پول میدم چقدر اش میخورم سال اخر که شروع کرد محدودیتو بهم برخورد امدم بیرون اما اینجا من پول سرویس ۲ مگ میدم سرعتم قبل از مسخره بازیهای ۲ هفته گذشته ۶۰-۶۵بود (شب) بعدشم شد ۱۸ بالاخره هم شد ۳۰ وقتی اعتراض میکنم میگه طول باند رو برای همه باز گذاشتیم شبا همه دانلود میکنن به نظر من کسی که پول ۱۲۸ داده بیاد با اونایی که ۲۵۶ خریدن یا ۱ مگ یا ۲ مگ همزمان به یک اندازه از طول باند استفاده کنه همه ۶۴ باشیم این ظلمه به من که ۴ برابر اون ادم پول دادم سرعت باید شبا واقعی باشه هر کسی هم سرویسی که سرعتش پاسخگوی نیازش باشه رو اگاهانه انتخواب کنه وقتی همه چیز منظم روشن و از روی حساب کتاب باشه دلخوری هم پیش نمیاد
    Last edited by sunmaster_7; 27-01-2014 at 17:49.

10. این کاربر از sunmaster_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه maso's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

اتفاقا اگر سرعت ها رو واقعی کنن بهترین کار رو کردن من بیشتر از ۵ سال شاتل بودم اکانت ۵۱۲ سرعت روزانه ثابت ۱۸۰-۲۰۰ شبانه ثابت ۶۴ ( سرعت واقعی ) همه چیز منظم و دقیق بود هر کسی میدونست سرعت بالاتر شبانه میخوای باید سرویس بالاتر بگیری ۱۲۸ با ۱۶ دانلود میکرد ۲۵۶ با ۳۲ منم همیشه با ۶۴ میدونستم چقدر پول میدم چقدر اش میخورم سال اخر که شروع کرد محدودیتو بهم برخورد امدم بیرون اما اینجا من پول سرویس ۲ مگ میدم سرعتم قبل از مسخره بازیهای ۲ هفته گذشته ۶۰-۶۵بود (شب) بعدشم شد ۱۸ بالاخره هم شد ۳۰ وقتی اعتراض میکنم میگه طول باند رو برای همه باز گذاشتیم شبا همه دانلود میکنن به نظر من کسی که پول ۱۲۸ داده بیاد با اونایی که ۲۵۶ خریدن یا ۱ مگ یا ۲ مگ همزمان به یک اندازه از طول باند استفاده کنه همه ۶۴ باشیم این ظلمه به من که ۴ برابر اون ادم پول دادم سرعت باید شبا واقعی باشه هر کسی هم سرویسی که سرعتش پاسخگوی نیازش باشه رو اگاهانه انتخواب کنه وقتی همه چیز منظم روشن و از روی حساب کتاب باشه دلخوری هم پیش نمیاد
    دوست عزیز این "طول باند" نوشتن شما منو کشته
    اگه منظورت
    bandwidth
    هست که میشه عرض باند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

دوست عزیز این "طول باند" نوشتن شما منو کشته
    اگه منظورت
    bandwidth
    هست که میشه عرض باند
    عزیز در اصل میشه پهنای باند

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من گفتم طول باند چون این اصطلاحی است که پشتیبانی تمام شرکت هایی که من ازشون سرویس گرفتم هر بار که به پشتیبانی زنگ زدم بابت پایین بودن سرعت ( که خدا رو شکر تعداد دفعاتشون کم هم نبوده ) ازش استفاده کردن من در اوردی نبوده اما اگر تنها چیزی که شعورت اجازه داد از متنی که من اینجا نوشتم بفهمی این بوده پس مشکل خیلی عمیق تر از این حرفاست راجع به کشتنت هم من چیکارم شهر داری بکشتت
    Last edited by sunmaster_7; 27-01-2014 at 21:09.

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان من 1 مگ صبا نت از نمایشگاه مشهد خریدم سه ما + 3 گیگ 9000 تومان + 10000 هزینه نصب + 5 گیگ 15000 تومان جمعا 34000 تومان
    تا حالا سه شب شبانه استفاده کردم دو شب اول حدود 30 بود سرعت که 200 یا 300 مگ دانلود کردم
    اما شب سوم که واقعا غافلگیر شدم سرعت روی 220 تا 230 قفل بود حدود 2.5 گیگ دانلود کردم
    در ضمن روزانه هم روی 210 تا 230 قفله

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •