تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 970 از 1759 اولاول ... 470870920960966967968969970971972973974980102010701470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,691 به 9,700 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

جفتش ساخت چینه. آمریکا قرن 21 مودم نمیسازه ! بسازه هم برا بازار داخلی فقط !
    Last edited by Exir; 14-09-2010 at 23:29.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با سلام
    اگه مطمئنيد كه از داخل كنسول مودم امكان وايرلس فعال و enable هست پشت مودم رو يه نگاه بكنيد
    معمولا يه دكمه داره واسه ي قطع و وصل كردن وايرلس به صورت فيزيكي
    شايد اون خاموش و غير فعال هست

موفق باشيد.
    این فوروم هم نژادپرسته ها نمیذاره پست ما بره!!
    من با ppc به نت وصل شدم با pc با کابل هم مشکلی نیست اما با wifi نمیتونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه moas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام مودم من D-link DSL-200 یک پورت هست توی سی دیش فقط درایور XP & XP64bit هست ویندوز من "7" 64 بیتی هست درایور ویستا رو هم نصب کردم ولی یه مشکلی هست
    وقتی داشتم درایور اصلیشو نصب میکردم پیغام خطا داد و گفت ریست کن ولی من نکردم برای همین هر وقت میخوام یه درایور دیگه نصب کنم میگه ریست کن ولی فایده نداره چطوری باید این مودمو نصب کنم؟

داره خودمونی میشه XSS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون دوست عزیز.خوب در کل نظر شما چیه ؟ من نهایتا میخوام 80 تومن پول بدم.
    آنتن دهی هم برام مهم هست.چون یکی از مهم ترین چیزها توی مودم وایرلس قاعدتا قدرت آنتن هست.
    ولی خوب میخوام طبق دلایل منطقی چیزی رو بخرم و تفاوت امکانات و دیگر چیزهارو بدونم تا اگر هرکدوم رو
    خریدم بعدا پشیمون نشم که چرا به این دلیل این رو خریدم و یا برعکس.
    ممنون میشم اگر توضیح دقیق تری بدین.با تشکر.
    شما دقیقا امکاناتی که میخواید رو معرفی کنید، اینجوری شاید بشه بهتر راهنمایی کرد.
    ولی با توجه به اینکه بودجتون 80 تومنه و بهره آنتن براتون مهمتره از بین دو مدل WAG120N و TD-W8960N گزینه مناسب براتون TD-W8960N هست. تجهیزات سیسکو خیلی گرونتره.

سلام مجدد
    دوستان یه تست و یه نتیجه ی عجیب.
    این دو تا تست سرعت در speed test رو نگاه کنید:

بالایی مربوط به زمانی هست که wag120 وصل بود و پایینی هم مربوط به tp link 8901 هست.
    حالا تفاوت کجاست ؟ سرعت ها زیاد مهم نیست چون همش متغیره اما پینگ!
    من شاید بیشتر از 20 بار تست کردم.در تمام 20 دفعه وقتی tp link وصل بود پینگ من بین 101 تا 103 بود
    و هنگامی که linksys وصل بود بین 282 تا 285 بود.و اینکه چرا با لینکسیس اسم isp رو information tecnology
    میزنه و با تی پی لینک اسم isp رو iran telecommunication میزنه؟!
    نام ISP از روی آی پی شما تعیین میشه و به مودم ربطی نداره. شما روی یک خط و با یک یوزرنیم و پسورد این آزمایش رو انجام دادید؟
    **** بالاخره شما مودم TD-W8960N میخواید یا TD-W8901G ؟ منظورم به این پستتونه:
    من الان واقعا موندم که کدوم رو بگیرم؟حالا میشه یه مقایسه ی دیگه بکنیم و wag120n رو با tp link TD-W8960N
    مقایسه کنیم که فکر میکنم حدودا هم قیمت باشن.
    جفتش ساخت چینه. آمریکا قرن 21 مودم نمیسازه ! بسازه هم برا بازار داخلی فقط !

عزیز سیسکو تکنولوژی آمریکاست و مقر اصلی اون در کالیفرنیاست ولی تی پی لینک تکنولوژی چین هست.
    بعدشم جوری میگید مودم که انگار داریم از یه وسیله منسوخ شده حرف میزنیم. مودم وسیله مدوله سازی و دمدوله سازی سیگنال هاست، هر وقت سیگنالی نداشتیم اون موقع هست که مودمی هم نخواهیم داشت. مودم تو شبکه های اینترنت کابلی استفاده میشه، تو دی اس ال استفاده میشه تو دایال آپ استفاده میشه تو وایمکس و ... هم استفاده میشه.
    مودم جز تجهیزات شبکه به حساب میاد و تمام شرکت هایی که در حیطه تجهیزات شبکه کار میکنند اون رو تولید میکنن.
    مقایسه تی پی لینک با سیسکو مثل مقایسه پیکان میمونه با بنز

5. 2 کاربر از XSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

با سلام
    نه دوست عزيزم نميشه همچين كاري

موفق باشيد.

---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:37 PM ----------

با سلام
    دوست عزيزم به احتمال زياد شما توي مودم يه كانكشن از نوع pppoe ساختيد و توي ويندوز هم از نوع bridge كه اين ارور رو مشاهده ميكنيد
    شما بريد كلا همه چي رو بر اساس pppoe بسازيد
    توي ويندوز هم احتياجي نيست چيزي بسازيد

اينارو انجام داديد؟؟

سلام دوست عزيز... كانكشن هام هر دو از نوع pppoe است ....چه تو مودم و چه تو ويندوز....
    فقط يه چيزي من يك wirless router يكي دو هفته ي پيش رو سيستمم نصب كردم ...از همين هايي كه usb است...بعد اينكه اينو وصل كردم از يكي دو روز بعدش اين مشكل واسم پيش اومد...بعدشم من همه ي درايور ها و خود نرم افزار اين وايرلس روتر را هم پاك كردم...احتمال داره اين دستگاه تو تنظيمات من مشكلي به وجود آورده باشه؟؟ البته با ريست مودم هم مشكلم حل نشد...
    گفتم شايد مشكل از ويندوز باشه مودم رو به يه سيستم ديگه هم وصل كردم بازم همين connecting through wan miniport و خطاي 678 ....ديگه كلافه شدم..

پروفشنال farbod N73 me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

سلام میخوام مودم زاکسل دو پرت بگیرم مودم خوبی هست؟

پروفشنال farbod N73 me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

سلام دوستان میخوام مودم زاکسل دو پرت بگیرم خوبه؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه moas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام مودم من D-link DSL-200 یک پورت هست توی سی دیش فقط درایور XP & XP64bit هست ویندوز من "7" 64 بیتی هست درایور ویستا رو هم نصب کردم ولی یه مشکلی هست
    وقتی داشتم درایور اصلیشو نصب میکردم پیغام خطا داد و گفت ریست کن ولی من نکردم برای همین هر وقت میخوام یه درایور دیگه نصب کنم میگه ریست کن ولی فایده نداره چطوری باید این مودمو نصب کنم؟
    دوستان اگه لطف کنید جواب منو بدین ممنون میشم چون اگه مودم نصب نشه نمیتونم با لپ تاپ کار کنم

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

سلام میخوام مودم زاکسل دو پرت بگیرم مودم خوبی هست؟
    مودم خیلی خوبیه ولی با پولش میتونید یه مودم وایرلس 4 پرت خوب بخرید که بتونید بعد با موبایل یا لپتاپ هم وصل بشید.

---------- Post added at 10:50 AM ---------- Previous post was at 10:46 AM ----------

دوستان اگه لطف کنید جواب منو بدین ممنون میشم چون اگه مودم نصب نشه نمیتونم با لپ تاپ کار کنم
    شما هر درایوی که رو کامپیوتر وصل میکنید آخر بار پیغام ریست کردن میده.
    اگه راه نیوفتاده یه بار از تو کنترل پنل اد ار ریموو پروگرام پاکش کنید و دوباره نصب کنید.
    Last edited by Exir; 15-09-2010 at 09:48.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

شما دقیقا امکاناتی که میخواید رو معرفی کنید، اینجوری شاید بشه بهتر راهنمایی کرد.
    ولی با توجه به اینکه بودجتون 80 تومنه و بهره آنتن براتون مهمتره از بین دو مدل WAG120N و TD-W8960N گزینه مناسب براتون TD-W8960N هست. تجهیزات سیسکو خیلی گرونتره.

نام ISP از روی آی پی شما تعیین میشه و به مودم ربطی نداره. شما روی یک خط و با یک یوزرنیم و پسورد این آزمایش رو انجام دادید؟
    **** بالاخره شما مودم TD-W8960N میخواید یا TD-W8901G ؟ منظورم به این پستتونه:

سلام
    من چون 8901 رو الان دارم باهاش تست کردم ولی اگر بخوام tp link بگیرم همون 8960 رو میگیرم.
    ولی راجع به اون تست ها با تمام شرایط یکسان انجام شده و مودم ها جفتشون pppoe تنظیم شده
    و مود هر دو adsl 2 هست و تمام شرایط یکسان بوده.برای همین من تعجب کردم.حالا علتش به نظر
    شما چی میتونه باشه ؟
    این تست امروز با این تفاوت که اسم ها یکی شدند ولی باز پینگ ها متفاوتن:

Last edited by psat; 15-09-2010 at 11:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •