تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 970 از 1138 اولاول ... 47087092096096696796896997097197297397498010201070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,691 به 9,700 از 11377

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چند بار سویچ را چرخاندم استارت نزد کلیه فیوزها را چک کردم سالم هستند و باطری هم شارژ ، دینام استارت پیاده شد قطعه ای که برق را به داخلش انتقال میده با پیچ و مهره نمره 3 به هم وصل شدند در اثر استارت زیاد و طولانی باعث شده این پیچ در اثر گرما ذوب بشه و برق را انتقال نده باید با پیچ نو جایگزین بشه
    شیارهای کالکتور هم پر شده بود از پودر ذغال که تمیز شد
    اگر احیانا خواشتید بدون استفاده از سوئیچ استارت بزنید، با یک کابل کمکی قوی از مثبت باطری به این ترمینال در اتوماتیک استارت برق برسانید تا استارت شروع به چرخش بکنه، البته باید همزمان به ترمینال برق تحریک کننده خود اتوماتیک ( پیچ کوچک کناری) هم برق مثبت بدید تا استارت ضمن گردش، با فلایویل درگیر بشه و موتور به گردش دربیاد.
    مراقبت باشید که حتما ماشین در وضعیت دنده خلاص یا پارک قرار گرفته باشه و ترمز دستی هم بزنید.

اگر یک نفر دیگه هم کمک باشه بهتره تا احیانا نیاز به کمک بود، بلافاصله انجام بده.
    با انجام این کار و باز کردن سوئیچ، ماشین بدون استفاده از چرخش کامل سوئیچ داخل فرمان روشن میشه

2. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

درود بر همگی
    چند روزی بود موتور تک کار می کرد دوتا از شمع ها را باز کردم اما مابقی را نتونستم باز کنم ماشین را بردم تعمیرگاه همه شمع هار باز کرد و با یک دستگاهی شمع ها را تمیز کرد که تا حالا من ندیده بودم یکی از شمع ها را تعویض کرد الان موتور درست کار میکنه تعمیر کار می گفت اینها نیمه انژکتورن می خواستم بدونم حرفش صحت داره

4. 2 کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درود بر همگی
    چند روزی بود موتور تک کار می کرد دوتا از شمع ها را باز کردم اما مابقی را نتونستم باز کنم ماشین را بردم تعمیرگاه همه شمع هار باز کرد و با یک دستگاهی شمع ها را تمیز کرد که تا حالا من ندیده بودم یکی از شمع ها را تعویض کرد الان موتور درست کار میکنه تعمیر کار می گفت اینها نیمه انژکتورن می خواستم بدونم حرفش صحت داره
    دقیقا چه دستگاهی بود؟
    چه نوع شمعی روی ماشین سوار بود و الان چه نوع شمعی استفاده کرد؟
    منظور از نیمه انژکتور بودن، در مورد شمع هست یا موتور؟

دوستان گرامی همیشه سعی کنید در اینجور مواقع و زمان تعمیرات و تعویض و بررسی قطعات و... هم توضیحات کامل بگیرید و هم تصویرهای زیادی از این بخشها تهیه کنید تا اطلاع رسانی کاملی انجام بشه.

از قابلیتهای گوشیهای همراه که دارید بخوبی استفاده کنید و عکس بگیرید.
    بعدها این عکسها بصورت یک آرشیو ، برای استفاده های بعدی و بررسی های مجدد خیلی مفید خواهد بود.

6. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

درود بر همگی
    فکر می کنم منظور شما از دستگاه ، تستر و سندپلاست شمع باشه مدل قدیمی فقط شمع را از لحاظ سالم بودن تست می کرد اما مدل جدید هم شمع را تمیز و هم تست میکنه

Last edited by kcnc; 02-11-2016 at 13:51.

8. 6 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

دقیقا چه دستگاهی بود؟
    چه نوع شمعی روی ماشین سوار بود و الان چه نوع شمعی استفاده کرد؟
    منظور از نیمه انژکتور بودن، در مورد شمع هست یا موتور؟

دوستان گرامی همیشه سعی کنید در اینجور مواقع و زمان تعمیرات و تعویض و بررسی قطعات و... هم توضیحات کامل بگیرید و هم تصویرهای زیادی از این بخشها تهیه کنید تا اطلاع رسانی کاملی انجام بشه.

از قابلیتهای گوشیهای همراه که دارید بخوبی استفاده کنید و عکس بگیرید.
    بعدها این عکسها بصورت یک آرشیو ، برای استفاده های بعدی و بررسی های مجدد خیلی مفید خواهد بود.

تقریبا شبیه دستگاهی هست که دوستمون عکسش را قرار داده اند منتها شمع ها را یکی یکی می بست تمیز و بعد تست می کرد
    شمع ها را با آچار شمع 16 باز کردم متاسفانه به نوع شمع هایی که باز کرده بودم دقت نکردم تعمیر کار شمعی که رویش بست میگفت ژاپنیه به ماشین های انژکتوری هم می خوره
    منظور از نیمه انژکتور بودن موتور ماشین و شمع ها هستش حالا حرفش صحت داره
    Last edited by as5778; 02-11-2016 at 19:30.

10. 4 کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تقریبا شبیه دستگاهی هست که دوستمون عکسش را قرار داده اند منتها شمع ها را یکی یکی می بست تمیز و بعد تست می کرد
    شمع ها را با آچار شمع 16 باز کردم متاسفانه به نوع شمع هایی که باز کرده بودم دقت نکردم تعمیر کار شمعی که رویش بست میگفت ژاپنیه به ماشین های انژکتوری هم می خوره
    منظور از نیمه انژکتور بودن موتور ماشین و شمع ها هستش حالا حرفش صحت داره
    در مورد شمعها، نمونه هایی که روی شورلت استفاده میشه از نظر سایز آچار با نمونه های انژکتوری تشابه داره ولی از نظر طول پایه فرق کرده و بسیار کوتاهتر هست.

احتمالا تشابه سایز آچارها باعث شده که فکر بکنه موتور شورلت انژکتوری یا نیمه انژکتوری هست.

در موتورهای نیمه انژکتوری ( مثل بعضی مدلهای تولید محدود پراید اوئل دهه 80 شمسی) سیستم پاشش سوخت بوسیله انژکتور و سیستم جرقه زدن بوسیله دلکو معمولی انجام میشد و بخاطر همین نیمه انژکتور نامیده شدن،
    ولی در شورلت نوا چیزی به نام انژکتور سوخت پاش ( مشابه نمونه بکار رفته در موتورهای انژکتوری ) وجود نداره و جرقه زدن هم بوسیله دلکو انجام میشه.

12. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

امروز در نت دو نمونه رادیاتور جدید برای نوا دیدم که جالب هستند در هردو نمونه فن ها از سمت داخل نصب شده اند

Last edited by kcnc; 05-11-2016 at 19:04.

14. 3 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه usa302's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام دوستان بهترین باطری برای بیوک چند امپر و چه مارکی بخرم
    و بهتربن روغن برای این فصل چیه؟
    با تشکر

16. 3 کاربر از usa302 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام دوستان بهترین باطری برای بیوک چند امپر و چه مارکی بخرم
    و بهتربن روغن برای این فصل چیه؟
    با تشکر

خدمتتون عرض کنم که کاتالوگ بیوک ایران به دستم رسیده چند تا تصویر اینجا قرار می دهم

18. 5 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت turboman2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام دوستان برای افزایش نور چراغ های جلو خصوصا سو پایین. چه پیشنهادی دارید؟ اگه بخوایم یه مه شکن اضافه کنیم چه مواردی وجود داره؟
    با سپاس

20. 5 کاربر از turboman2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •