تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 970 از 1126 اولاول ... 47087092096096696796896997097197297397498010201070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,691 به 9,700 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

سلام
    منابع برای کنکور فراگیر کارشناسی ارشد اعلام شد:

برای مهندسی کامپیوتر نرم افزار این 3 تاس:

distributed system principles and paradigms سیستم های عامل پیشرفته
    an introduction to database systems پایگاه داده پیشرفته
    software architecture in practice مهندسی نرم افزار پیشرفته

من منابع انگلیسیشو دانلود کردم برای منابع فارسی شما چی پیشنهاد می دین بخونم واسه این 3 تا کتاب؟

ممنون.

سلام عزیز

شما باید برای این درسها دنبال منابع فارسیش باشید ... کتاب فارسی ( ترجمه شده ) این سه درس رو پیدا کنید و مطالعه کنید ...
    امکان داره برای یک کتاب چند نفر بصورت جداگونه کتاب رو ترجمه کرده باشن .. شما خودت ببین با کدوم بیشتر حال میکنی همونو بگیر

2. این کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

آقا مهدی
    پرداخت کردم و سریع باز شد

4. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

آقا مهدی
    پرداخت کردم و سریع باز شد
    خب خداروشکر که سریع باز شد امین جان
    ایشالله که درس ها رو هم به همین سرعت پاس کنی

داره خودمونی میشه PNUNA.COM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پایگاه خبری دانشجویان پیام نور :: PNUNA.COM

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : ثبت نام داوطلبان آزمون دوره های فراگیر کارشناسی ارشد سال 1392 دانشگاه پیام نور از 14 مهرماه از طریق سایت سازمان سنجش و آموزش کشور آغاز شد / مهلت ثبت نام تا 20 مهر ماه

به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : براساس اطلاعیه سازمان سنجش و آموزش کشور ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد فراگیر دانشگاه پیام نور از ۱۴ مهر ۹۲ از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آغاز می شود و ثبت نام تا ۲۰ مهرماه ۹۲ ادامه خواهد داشت.

زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد فراگیر نوبت سیزدهم دانشگاه پیام نور در روز جمعه ۲۹ آذرماه ۹۲ برگزار خواهد گردید.

پذیرش در این دوره برای نیمسال بهمن ۹۲ صورت میگیرد و علاقمندان به شرکت در دوره فراگیر امسال حداکثر تا ۳۰ بهمن ۹۲ باید فارغ التحصیل شده باشند.

پذیرش بر اساس ظرفیت است. در مقطع کارشناسی ارشد فراگیر در هر کد رشته محل ۲۰ نفر به صورت آموزش محور و ۲۰ نفر به شیوه آموزش و پژوهش‌ محور پذیرش خواهند شد.

همچنین داوطلبان باید از لینک زیر اقدام به خرید کارت اعتباری برای ثبت نام کرده و ثبت نام خود را از طریق پایگاه اینترنتی سازمان سنجش انجام دهند.

خرید کارت اعتباری پذیرش دانش پذیر دوره های فراگیر کارشناس ارشد دانشگاه پیام نور ، ورودی بهمن ۹۲ (هنوز فعال نشده)

هزینه کارت اعتباری در مقطع کارشناسی ارشد فراگیر سال ۹۲ پیام نور ۵۰ هزار تومان عنوان شده است.

برای ثبت نام در آزمون دوره های فراگیر مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور سال ۹۱ (نوبت بیست و چهارم) اینجا را کلیک نمایید (هنوز فعال نشده)

توضیحات و نکات مهم ثبت نام:

بدین وسیله به اطلاع کلیه داوطلبان متقاضی ثبت‌نام و شرکت در آزمون دوره های فراگیر کارشناسی ارشد نوبت سیزدهم دانشگاه پیام‌نور سال ۱۳۹۲می‌رساند، که ثبت‌نام منحصراً به صورت اینترنتی از روز یکشنبه مورخ ۱۴ مهر ۱۳۹۲ آغاز و در روز شنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۲ پایان می‌پذیرد. لذا کلیه متقاضیان، ضرورت دارد که در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما (دفترچه راهنما از طریق سایت سازمان قابل دسترسی است) و فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز ثبت‌نام به سایت سازمان سنجش‌ آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه و نسبت به ثبت‌نام در آزمون دوره‌های فراگیر کارشناسی ارشد نوبت سیزدهم دانشگاه پیام نور سال ۱۳۹۲ اقدام نمایند.* پژوهش محور یعنی کارشناسی ارشد با واحد پایان نامه و آموزش محور یعنی کارشناسی ارشد بدون واحد پایان نامه ، که به جای واحد پایان نامه واحد درسی دیگری اخذ و پاس می کنید!

۱- شرایط ثبت‌نام و پذیرش:
    علاقمندان به تحصیل در دوره‌های فراگیر می‌بایست ضمن اطلاع از شرایط عمومی و اختصاصی، مقررات وظیفه عمومی، مقررات مربوط به شرایط و ضوابط ثبت‌نام اتباع غیرایرانی و توضیحات مربوط به سهمیه رزمندگان (مندرج در دفترچه راهنمای شرکت در آزمون)، در صورتی که دارای شرایط مذکور باشند، می‌توانند به عنوان داوطلب مقطع کارشناسی‌ ارشد منحصراً در یک رشته گرایش امتحانی ثبت‌نام و حداکثر در ۲۰ (بیست) کدرشته محل از دوره‌های کارشناسی ‌ارشد دانشگاه پیام‌نور متقاضی ادامه تحصیل شوند.

۲- فرآیند و زمان ثبت‌نام:
    - زمان ثبت‌نام: ثبت‌نام دوره دانش‌پذیری کارشناسی ارشد دانشگاه پیام‌نور از تاریخ ۱۴ مهر ۱۳۹۲ آغاز و در پایان وقت اداری روز شنبه مورخ ۲۰ مهر ۱۳۹۲ به پایان می‌رسد.
    داوطلبان برای ثبت‌نام در دوره دانش‌پذیری کارشناسی ارشد دانشگاه پیام‌نور لازم است از بازه زمانی مذکور به پایگاه اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه و با تکمیل اطلاعات اولیه و پرداخت اینترنتی مبلغ ۵۰۰,۰۰۰ ریال (معادل پنجاه هزار تومان) با استفاده از کارت‌های اعتباری عضو شبکه شتاب هر یک از بانک‌های جمهوری اسلامی ایران در داخل یا خارج از کشور نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.
    نکته قابل‌توجه: متقاضیان گرامی در پرداخت وجه ثبت‌نام دقت فرمایند، زیرا وجوه واریزی به هیچ‌عنوان قابل استرداد نمی‌باشد.

۳- روش ثبت نام:
    ۱- مراجعه به پایگاه اینترنتی سازمان به نشانی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2- دریافت دفترچه راهنمای ثبت‌نام از پایگاه اینترنتی سازمان.
    ۳- آماده نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز جهت ثبت‌نام.
    ۴- پرداخت هزینه ثبت‌نام بصورت اینترنتی به وسیله کارت‌های بانکی عضو شبکه شتاب هر یک از بانک‌های جمهوری اسلامی ایران در داخل یا خارج از کشور که پرداخت الکترونیکی آنها فعال می‌باشد با مراجعه به سایت سازمان.

۴- زمان توزیع کارت اینترنتی و برگزاری و محل آزمون:
    براساس برنامه زمانی پیش‌بینی شده آزمون دوره‌های فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام‌نور سال ۱۳۹۲ روز جمعه مورخ ۲۹ آذرماه ۱۳۹۲ برگزار خواهد شد و دانش‌پذیران از تاریخ ۲۷ آذرماه لغایت ۲۸ آذرماه ۱۳۹۲ می‌توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور نسبت به تهیه پرینت کارت ورود به جلسه و راهنمای شرکت در آزمون اقدام نمایند.
    محل آزمون داوطلبان بر اساس استان و شهرستان محل اقامت برای تعیین حوزه امتحانی (بند ۳۲ تقاضانامه) در استان محل اقامت داوطلب می‌باشد. لذا مقتضی است داوطلبان با مراجعه به جدول شماره ۶ دفترچه راهنمای ثبت‌نام و درج کد مربوط به استان و شهر محل اقامت در تقاضانامه ثبت‌نام اقدام نمایند.

۵- دستورالعمل و نحوه تکمیل تقاضانامه ثبت‌نام اینترنتی:
    به داوطلبان توصیه می‌شود مطابق دستورالعمل مندرج در دفترچه‌ راهنمای ثبت‌نام، ابتدا فرم پیش‌نویس تقاضانامه مندرج در دفترچه مذکور را تکمیل نموده و سپس براساس فرم پیش‌نویس، با مراجعه به پایگاه اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور اطلاعات لازم را براساس بندهای برنامه نرم‌افزاری ثبت‌نام وارد نمایند. ضمناً راهنمای جامع نحوه تکمیل فرم در برنامه نرم‌افزاری ثبت‌نام اینترنتی موجود است و داوطلبان برای کسب اطلاع بیشتر می‌توانند به این راهنما مراجعه نمایند. لازم بذکر است داوطلبان در ورود اطلاعات ثبت‌نام دقت نمایند. در صورت مشاهده هرگونه مغایرت در موارد ذکر شده در تقاضانامه ثبت‌نام با مدارک داوطلب، قبولی وی «کان لم یکن» تلقی شده و از تحصیل داوطلب جلوگیری خواهد شد.

۶- توصیه‌های مهم:
    ۱- داوطلبان توجه داشته باشند پس از تکمیل تقاضانامه ثبت‌نام و ارسال عکس و پس از دریافت کدپیگیری ثبت‌نام خود می‌توانند در قسمت مشاهده چاپ اطلاعات ثبت‌نامی، اطلاعات خود را مشاهده و از آن یک نسخه چاپ کنند.
    ۲- به داوطلبان توصیه می‌شود پس از تکمیل تقاضانامه و ثبت‌نام اینترنتی و دریافت کد پیگیری، یک نسخه پرینت از تقاضانامه ثبت‌نامی خود تهیه نموده و ضمن کنترل دقیق اطلاعات ثبت‌نام شده چنانچه مغایرتی در خصوص مشخصات ثبت‌نامی خود مشاهده می‌نمایند در تاریخ ۱۴/۷/۱۳۹۲ لغایت ۲۲/۷/۱۳۹۲ که به منظور ویرایش اطلاعات در نظر گرفته شده است، به پایگاه اینترنتی سازمان سنجش مراجعه نموده و نسبت به اصلاح مشخصات و اطلاعات ثبت‌نامی خود اقدام نمایند.

۷- نحوه گزینش دانشجو در دوره‌های فراگیر و تبدیل وضعیت:
    ۱- نمره نهایی لازم برای قبولی بر اساس تأثیر ۸۰ درصدی میانگین دروس حاصل از آزمون و تأثیر ۲۰ درصدی میانگین معدل مدرک کارشناسی می‌باشد.
    ۲- میانگین مدرک کارشناسی برای داوطلبانی که فارغ‌التحصیل دوره کارشناسی ناپیوسته می‌باشند، حاصل میانگین دو مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته می‌باشد.
    ۳- تغییر وضعیت دانش‌پذیری به دانشجویی منوط به احراز شرایط مندرج در بند ۳ دفترچه راهنمای ثبت‌نام (شرایط ثبت‌نام و پذیرش) و شرایط زیر است:
    ۱-۳- شرکت در آزمون‌های پایان نیمسال دانش‌پذیری مشتمل بر ۸ تا ۱۰ واحد درسی.
    ۲-۳- کسب نمره نهایی لازم با توجه به ظرفیت پذیرش در رشته محل‌های انتخابی متناسب با جدول شماره ۴ دفترچه راهنمای ثبت‌نام.

۸- یادداشت:
    ۱- هرگونه تغییری منحصراً از طریق اطلاعیه رسمی سازمان سنجش در نشریه پیک سنجش (هفته نامه خبری و اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور) و سایت این سازمان و در صورت لزوم از طریق رسانه‌های گروهی اعلام خواهد شد.
    ۲- در صورت لزوم داوطلبان می‌توانند با شماره تلفن‌های: ۹-۸۸۹۲۳۵۹۵-۰۲۱ تماس و یا به بخش پاسخگویی اینترنتی سازمان سنجش به نشانی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمایند.

7. این کاربر از PNUNA.COM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام عزیز

شما باید برای این درسها دنبال منابع فارسیش باشید ... کتاب فارسی ( ترجمه شده ) این سه درس رو پیدا کنید و مطالعه کنید ...
    امکان داره برای یک کتاب چند نفر بصورت جداگونه کتاب رو ترجمه کرده باشن .. شما خودت ببین با کدوم بیشتر حال میکنی همونو بگیر
    ممنون
    دو سوال
    اول اینکه در ازمون کارشناسی ارشد هم منطقه سکونت تاثیر داره در میزان انتخاب شدن؟
    دوم اینکه من هم ساکن تهران هستم و هم شهرستان ولی الان شهرستان ام...برای کامپیوتر ارشد فقط تهران داره محل سکونت و حوزه امتحان رو شهرستان بزنم چجوری می شه شرایطم؟ باید شهرستان امتحان بدم یا تهران؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

ممنون
    دو سوال
    اول اینکه در ازمون کارشناسی ارشد هم منطقه سکونت تاثیر داره در میزان انتخاب شدن؟
    دوم اینکه من هم ساکن تهران هستم و هم شهرستان ولی الان شهرستان ام...برای کامپیوتر ارشد فقط تهران داره محل سکونت و حوزه امتحان رو شهرستان بزنم چجوری می شه شرایطم؟ باید شهرستان امتحان بدم یا تهران؟
    اطلاعیه بالا رو مطالعه کنید دقیق.
    + اینکه بند ۴ بالا پاسخ سوال شمارو داده.

10. این کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام دوستان.چند سوال در مورد ارشد فراگير داشتم.ممنون ميشم جواب بدين.
    من اعزامي 1/4/92 به آموزشي هستم.حالا هم در اداره راه امريه دارم و بايد كلا 24 ماه خدمت كنم.سال گذشته ليسانس عمران رو از دانشگاه دولتي گرفتم.غيبت ندارم براي خدمت.

سوال اولم اينه كه من ميتونم فراگير شركت كنم ؟ چون از يك موسسه پرسيدم گفت بايد يكسال از خدمتت بگذره (اطلاعاتش مربوط به دوره قبل بود).لطفا با دليل جواب بدين.مرسي
    سوال دوم اينه كه چرا براي مهر ماه آينده پذيرش نميگيره اين دوره ؟ آيا ظرفيت ها رو برده بالاتر و يك دوره ايش كرده (بهمن 92) ؟

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اطلاعیه بالا رو مطالعه کنید دقیق.
    + اینکه بند ۴ بالا پاسخ سوال شمارو داده.
    خوندم اما باز هم ابهام داره
    من الان شهرستان هستم و اینجا پیام نور ارشد نداره اصلا اما مرکز استان داره!
    زده امتحان در استان برگزار می شه یعنی ممکنه منو بفرستن مرکز استان؟ مشکل منم همینه می گم اگه معلوم نیس صد در صد همینجا منو بندازن همون ادرس تهران رو بدم که خونه هم داریم اخرش 2 روز جلوتر برم...
    کسی از دوستان تجربه ای تو این زمینه نداشته؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

سلام دوستان.چند سوال در مورد ارشد فراگير داشتم.ممنون ميشم جواب بدين.
    من اعزامي 1/4/92 به آموزشي هستم.حالا هم در اداره راه امريه دارم و بايد كلا 24 ماه خدمت كنم.سال گذشته ليسانس عمران رو از دانشگاه دولتي گرفتم.غيبت ندارم براي خدمت.

سوال اولم اينه كه من ميتونم فراگير شركت كنم ؟ چون از يك موسسه پرسيدم گفت بايد يكسال از خدمتت بگذره (اطلاعاتش مربوط به دوره قبل بود).لطفا با دليل جواب بدين.مرسي
    سوال دوم اينه كه چرا براي مهر ماه آينده پذيرش نميگيره اين دوره ؟ آيا ظرفيت ها رو برده بالاتر و يك دوره ايش كرده (بهمن 92) ؟
    درمورد سوال اول اطلاعی ندارم ...
    بابت سوال دوم : فعلا پذیرش در بهمن انجام میشه و برای مهر۹۳ تصمیمی گرفته نشده..

خوندم اما باز هم ابهام داره
    من الان شهرستان هستم و اینجا پیام نور ارشد نداره اصلا اما مرکز استان داره!
    زده امتحان در استان برگزار می شه یعنی ممکنه منو بفرستن مرکز استان؟ مشکل منم همینه می گم اگه معلوم نیس صد در صد همینجا منو بندازن همون ادرس تهران رو بدم که خونه هم داریم اخرش 2 روز جلوتر برم...
    کسی از دوستان تجربه ای تو این زمینه نداشته؟
    تا جایی که من خبر دارم و دیدم ... به دلیل اینکه شهرستان ارشد نداره ، آزمون رو مرکز استان برگزار میکنن .

14. این کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

حضور در کلاسهای کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور اجباریه؟ منظورم بعد از قبول شدنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •