حتما باید خواهشی التماسی بکنیم تا جواب بگیریم
سلام
خواهش میکنم دوست من ، علتش اینه دوستانی که بصورت حرفه ای از کاسپر استفاده میکنند در حال حاضر حضور ندارند و الا در اسرع
وقت جواب شما داده میشد
من یه مشکلی با کاسپر اسکای سکیوریتی پیدا کردم ، یه نرم افزار ویرایش فیلم از اینترنت گرفتم ، چون باید کرک میکردم نرم افزار کاسپر یه ساعت از کار انداختم و نصبش کردم ولی به محض اینکه کاسپر دوباره شروع به کار کرد اجازه اجرا شدن به نرم افزار نداد و پیغام اینکه آلوده به تروجان داد ... در واقع مسدودش کرد منم مجبور شدم دوباره از اول نرم افزار نصب کنم قبلش هم رفتم تو تنظیمات بخش protection و فایلی که نرم افزار نصب بود از protect خارج کردم ، همین طور اسم فایل برنامه از فهرست اسکن خارج کردم تا شناساییش نکنه ولی با این وجود نمیدونم چرا دوباره به عنوان تروجان شناسایی میکنه و اجازه اجرای برنامه نمیده .... ورژن کاسپر من 2010
میشه لطفا راهنماییم کنید که کاسپر چطوری باید تنظیم کنم تا این مشکل پیش نیاد
خواش میکنم هرکسی میتونه کمک کنه چون خیلی به این برنامه احتیاج دارم ولی نمیدونم چی کار کنم ؟؟؟
دوستان فایل زیر رو دانلود کنید که بصورت PDF هستش ، آموزش تنظیمات کاسپره و پاسخ سئوالهای شما در اون موجوده
زحمت مطالعه با خودتون ، بخشید من فرصت مطالعه رو نداشتم وگرنه بخاطر خودمم که بود میخوندم .
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید