تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 970 از 1081 اولاول ... 47087092096096696796896997097197297397498010201070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,691 به 9,700 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه ICAROOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با سلام
    من از نسخه 2010 کسپرسکی استفاده می کنم و حالا نسخه 2012 رو دانلود کردم می خواستم بپرسم که برای نصب نسخه جدید اول باید نسخه قبلی رو آنیستال کنم یا روش دیگه ای داره ؟
    در ضمن چون سیستمم مشکوک به ویروسه به نظر شما بهتر نیست که این کارو در حال safe mode انجام بدم ؟
    ممنون

آخر فروم باز Mohammad_4688's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    استان هرمزگان

پيش فرض

با سلام

من کسپرسکی 2011 (internet security ) رو بصورت ارجینال خریدم همراه با گارانتی شرکت

آواژنگ . مشکلم از وقتی شروع شد که واسه راحتی کارم یه وی پی ان خریدم , وقتی وی

پی ان رو کانکت میکنم , کانکت میشه ولی به هیچ عنوان کار نمیکنه یعنی بطور کلی دیگه هیچ

پیجی رو باز نمیکنه , مشکل اینجاست که کسپر اونو BLOCK میکنه , به آواژنگ ایمیل زدم ولی

نتیجه نگرفتم , تووی اینترنت هم هرچی گشتم نشد که نشد واسه کار دادن وی پی ان هم

باید کسپر رو Remove کنم تا وی پی ان جواب بده

گفتم اینجا مطرح کنم ببینم کسی میتونه کمکم کنه .در ضمن خیلی ها همین مشکل رو دارن اما

نمیدونن چیکارباید کرد.ممنون میشم اگه کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه milaaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

سلام.فکر نمیکنم کسپر تو سرعت تاثیر بذاره اگرم بذاره مطمئنا زیاد نیست
    من خودم به شخصه احساس میکنم 2012 بهتره.به نظر من اصلا سیستمو کند نمیکنه و کی هاشم زود به زود بلاک نمیشن

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام

من کسپرسکی 2011 (internet security ) رو بصورت ارجینال خریدم همراه با گارانتی شرکت

آواژنگ . مشکلم از وقتی شروع شد که واسه راحتی کارم یه وی پی ان خریدم , وقتی وی

پی ان رو کانکت میکنم , کانکت میشه ولی به هیچ عنوان کار نمیکنه یعنی بطور کلی دیگه هیچ

پیجی رو باز نمیکنه , مشکل اینجاست که کسپر اونو BLOCK میکنه , به آواژنگ ایمیل زدم ولی

نتیجه نگرفتم , تووی اینترنت هم هرچی گشتم نشد که نشد واسه کار دادن وی پی ان هم

باید کسپر رو Remove کنم تا وی پی ان جواب بده

گفتم اینجا مطرح کنم ببینم کسی میتونه کمکم کنه .در ضمن خیلی ها همین مشکل رو دارن اما

نمیدونن چیکارباید کرد.ممنون میشم اگه کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه.
    اینکارا رو بکن ببینیم جواب میده یا نه ،

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by ALI16437; 27-06-2011 at 12:35.

5. این کاربر از ALI16437 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام یه نرم افزاری هست اسکاینت واسه دانلود افلاین کاسپر به محض اینکه از زیپ خارجش میکنم پاکش میکنه چیکار کنم که اصلا به کاری نداشته باشه کاسپرم KIS 2011 556 هست

حتما باید خواهشی التماسی بکنیم تا جواب بگیریم

داره خودمونی میشه Vivah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مشکلی با کاسپر اسکای سکیوریتی پیدا کردم ، یه نرم افزار ویرایش فیلم از اینترنت گرفتم ، چون باید کرک میکردم نرم افزار کاسپر یه ساعت از کار انداختم و نصبش کردم ولی به محض اینکه کاسپر دوباره شروع به کار کرد اجازه اجرا شدن به نرم افزار نداد و پیغام اینکه آلوده به تروجان داد ... در واقع مسدودش کرد منم مجبور شدم دوباره از اول نرم افزار نصب کنم قبلش هم رفتم تو تنظیمات بخش protection و فایلی که نرم افزار نصب بود از protect خارج کردم ، همین طور اسم فایل برنامه از فهرست اسکن خارج کردم تا شناساییش نکنه ولی با این وجود نمیدونم چرا دوباره به عنوان تروجان شناسایی میکنه و اجازه اجرای برنامه نمیده .... ورژن کاسپر من 2010

میشه لطفا راهنماییم کنید که کاسپر چطوری باید تنظیم کنم تا این مشکل پیش نیاد

خواش میکنم هرکسی میتونه کمک کنه چون خیلی به این برنامه احتیاج دارم ولی نمیدونم چی کار کنم ؟؟؟
    Last edited by Vivah; 28-06-2011 at 20:09.

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

حتما باید خواهشی التماسی بکنیم تا جواب بگیریم
    سلام

خواهش میکنم دوست من ، علتش اینه دوستانی که بصورت حرفه ای از کاسپر استفاده میکنند در حال حاضر حضور ندارند و الا در اسرع

وقت جواب شما داده میشد

من یه مشکلی با کاسپر اسکای سکیوریتی پیدا کردم ، یه نرم افزار ویرایش فیلم از اینترنت گرفتم ، چون باید کرک میکردم نرم افزار کاسپر یه ساعت از کار انداختم و نصبش کردم ولی به محض اینکه کاسپر دوباره شروع به کار کرد اجازه اجرا شدن به نرم افزار نداد و پیغام اینکه آلوده به تروجان داد ... در واقع مسدودش کرد منم مجبور شدم دوباره از اول نرم افزار نصب کنم قبلش هم رفتم تو تنظیمات بخش protection و فایلی که نرم افزار نصب بود از protect خارج کردم ، همین طور اسم فایل برنامه از فهرست اسکن خارج کردم تا شناساییش نکنه ولی با این وجود نمیدونم چرا دوباره به عنوان تروجان شناسایی میکنه و اجازه اجرای برنامه نمیده .... ورژن کاسپر من 2010

میشه لطفا راهنماییم کنید که کاسپر چطوری باید تنظیم کنم تا این مشکل پیش نیاد

خواش میکنم هرکسی میتونه کمک کنه چون خیلی به این برنامه احتیاج دارم ولی نمیدونم چی کار کنم ؟؟؟

دوستان فایل زیر رو دانلود کنید که بصورت PDF هستش ، آموزش تنظیمات کاسپره و پاسخ سئوالهای شما در اون موجوده

زحمت مطالعه با خودتون ، بخشید من فرصت مطالعه رو نداشتم وگرنه بخاطر خودمم که بود میخوندم .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از amir.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کد:
    سلام

خواهش میکنم دوست من ، علتش اینه دوستانی که بصورت حرفه ای از کاسپر استفاده میکنند در حال حاضر حضور ندارند و الا در اسرع

وقت جواب شما داده میشد

دوستان فایل زیر رو دانلود کنید که بصورت PDF هستش ، آموزش تنظیمات کاسپره و پاسخ سئوالهای شما در اون موجوده

زحمت مطالعه با خودتون ، بخشید من فرصت مطالعه رو نداشتم وگرنه بخاطر خودمم که بود میخوندم .

کد:

مرسی از شما ولی حالا که 2012 رو نصب کردم بعضی جاها متفاوت هست با توضیحات به هر حال تشکر

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان سلام ،
    اول اینکه عدم کار کرد add-on های کاسپر برای ورژن 5 Mozilla Firefox میتونه یک موذل امنیتی بزرگ باشه

اگر کسی میدونه که چطور میشه اینها رو فعال کرد ما رو هم راهنمایی کنه.

اما یک سوال دیگه که دارم اونم اینه که در پوشه ماکروسافت جلوی اتصال یک برنامه به اینترنت گرفته شده کسی میتونه بگه اون چیه و چرا گرفته شده یا اینکه اون یک اشتباه است.

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

برای فایرفاکس 5 پچ b برای ورژن 2012 ارایه خواهد شد که افزونه ها رو سازگار میکنه.

13. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •