فکر میکنم GPS نداشتن یه مزیت باشه چون اولن باطری مصرف میشه در صورت روشن بودن دوما باید دوربین چند دقیقه روشن باشه تا وصل بشه و وقتی دوربین خاموش شد باز همون آش است و همون کاسه برای وصل شدنش
فکر میکنم GPS نداشتن یه مزیت باشه چون اولن باطری مصرف میشه در صورت روشن بودن دوما باید دوربین چند دقیقه روشن باشه تا وصل بشه و وقتی دوربین خاموش شد باز همون آش است و همون کاسه برای وصل شدنش
عجب !
من تا به حال دوربین GPS دان نداشتم ولی مسلما باید بشه خاموشش کرد و فقط وقتی میرید مسافرت و می خواید موقعیت عکستون رو با خاطراتت ثبت کنید روشنش کنید
اگه زیاد میرید مسافرت فکر می کنم قابلیت خوبی باشه چون می تونید چند سال بعد به همون محل برید و دوباره همونجا عکس بگیرید ...
البته باید ببینید برای شما ارزش هزینه کردن داره یا نه .مسلما برای خیلی از کاربرا هزینه اضافی باشه
متشکرم![]()
بین این 2 تا مدل موندم کدومو انتخاب کنم؟
Canon PowerShot SX210 IS
Sony Cyber-Shot DSC-HX5
بعضی ها میگن کانون خوبه... بعضی ها هم میگن سونی در حالت اوتو بهتر عمل میکنه
سلام
1.کلا میگن سونی بهتر عمل می کنه ؟ دلیلی هم اوردن ؟ چون نمیشه کلا در مورد همه دوربین های یک برند نظر داد !
2.اگه تو حالت دستی هم باشه و حرفه ای های سایت نتونن از HX5 خروجی خوبی بگیرند، توی حالت خودکار هم خروجی درستی نمیده !
3.نمونه عکس هایی رو که گزاشتم توی حالت P گرفته شدند که کیفیت HX5 اینقدر بد شده ! یعنی اندازه دیافراگم و سرعت شاتر رو خود دوربین انتخاب کرده
we allowed each camera to automatically select its own exposure in Program mode, in order to compare how they performed under default settings.ولی در نهایت انتخاب با خودتونهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
من با هردوی این مدلهارو داشتم و همزمان با هاشون کار کردم و نمونه عکس هر دو هم اپلود کردم برای دوستان که دیدن ونظراتشونم دادن
بنظر من کیفیت و وضوح رنگ کانن بهتر بود در اکثر حالتها حتی در حالت اوتومات
اول هفته دیگه میخوام دوربین بگیرم.قبلا چند تا سوال از بچه ها پرسیدم و با یودجه 300 تومن به اینها رسیدم
کیفیت عکس، زوم مناسب و فیلمبرداری HD برام مهمه.حرفه ای هم نیستم.
کانن SX130
فوجی SX4000
فوجی F500
امکانات فوجی اغوا کننده هست ولی نمیدونم کیفیت خوبی هم داره یا نه.
ارزش داره از هزینه های که میخوام واسه لپ تاب کنم ، کم کنم و کانن SX210 بگیرم؟
سلام
یه سوال داشتم اگه زودتر جواب بدین ممنون میشم چون عجله دارم
دوربین canon ixus 220 hs با قیمت 320 تومن گزینه ی خوبیه واسه خرید؟ این لنز cmos نسبت به ccd خیلی بهتره؟
دوربین Canon IXUS 115 HS هم هست که قیمتش 280 تومنه و مشخصاتش مثل بالایه پس چرا ارزونتره؟
چون اول می خواستم ixus 210 بگیرم که لمسیه حالا بین این دوتا کدوم بهتره؟
بعد کسی تا حالا از سایتcamshop.ir چیزی خریده میشه اطمینان کرد؟ چون قیمتاش از همه جا ارزونتره؟
Last edited by saeedsh7j; 20-06-2011 at 14:07.
sx130 دوربین خوبیه
فوجی هم دوربینهاش کیفیت معمولی و کارایی بالایی دارن و قیمت مناسب
ولی کیفیت عکس و فیلمش به کانن نمیرسه
بنظر من ارزش داره SX210 دوربین بسیار خوبیه
این ویدئو از یوتیوب دو دوربین رقیب یعنی HX 100V سونی رو با HS20 فوجی کاملا مقایسه میکنه ....البته از نظر من برد و پیروزی در جنگ این دو رقیب با سونی هست مخصوصا اونجا که زوم میکنه فکوس اتومات فوجی رو مقایسه کنید با سونی .....سونی خیلی عالی کار کرده...همچنین بین سمپلها به نمایش دراومده رنگ اسمون در سونی ابی هست در فوجی سفید!!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ali6803; 20-06-2011 at 18:25.
خوب منم همین رو میگم وقتی که میخوای بری مسافرت و عکسی بگیری این دوربین رو روشن میکنی و Gps رو فعال میکنی بعد باید چند دقیقه همینجور دوربین روشن باشه تا به GPS وصل بشه که این از باطری مصرف میشه و خیلی هم مصرف میشه پس باید چندتا باطری اضافه هم با خودت ببری![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)