تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 435 اولاول ... 478793949596979899100101107147197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

دوستان چجوري ميشه ار پي جي بينهايت گرفت ؟
    من بار اول normal اخر رفتم
    و دو بار هم با دخترا رفتم
    و يكبار ديگر هم با special 2 تموم كردم
    ميشه همه اينها را توضيح بدين ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

يه بار كه بازي رو تا آخر بري، حالت Professional رو آزاد مي‌كنه. اسلحه‌هاي Matilda و Infinite launcher (همون آر.پي.جي بي‌نهايت) رو بهت مي‌ده و همچنين بازي The another order و Ada the spy رو با بازي Ada برات آزاد مي‌كنه. اگه بازي The another order رو تا آخر بري براي Leon توي بازي اصلي Chicago Typewriter رو آزاد مي‌كنه كه يك اسلحه‌ي اتوماتيك قدرتمنده و تير بي‌نهايت هم داره. اگه بازي Ada the spy رو تا آخر بري (كه يه مقدار سخته، مخصوصا نبرد با دشمن انتهايي يعني Jack Krauser) همين اسلحه‌ي Chicago typewriter رو براي Ada تو بازي The another order آزاد مي‌كنه. اگه Professional رو هم تا آخر بري (كه سخته و حوصله هم مي‌خواد) اسلحه‌ي PRL 412 رو بهت مي‌ده. اين اسلحه هم تير بي‌نهايت داره. شارژيه و قدرت حداكثرش با آخرين درجه‌ي شارژ حاصل ميشه كه فوق‌العاده قدرت زياديه. يعني هر مرحله‌ي زندگي از هر دشمني رو با يك شليك نابود مي‌كنه و از بدن چند دشمن هم اثرش عبور مي‌كنه، روي افراد خودي هم تاثير نداره (توي توضيحات اسلحه نوشته كه فقط روي انگل موثره). براي بازي The mercenaries هم بايد با هر شخصي درجه‌ي 4 ستاره بگيره تا شخصيت‌هاي ديگه رو آزاد كني و بعد از آزاد كردن همه‌ي شخصيت‌ها بايد با همه توي همه‌ي Locationها درجه‌ي 5 ستاره بگيري تا رمز جديدي رو آزاد كنه كه من هنوز خودم نتونستم اين قسمت رو برم، واقعا سخته. هر كي رفته بگه كه اين رمز جديد چيه؟ ارزش داره بريم يا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اقا من نمی دونم صبر کنم تا 20 روز دیگه که نسخه ubi میاد یا همین الان این پچ رو نصب کنم و بازی کنم؟؟ چون من هنوز RE 4 رو بازی نکردم. یعنی چون دیدم کیفیت بازی و دموهاش مزخرفه بیخیال بازی شدم. حالا گرافیک نسخه ubi بهتره یا این پچ؟ یه راه حلی بدین...

اگه نباشه جاش خالی می مونه byebye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اقا من نمی دونم صبر کنم تا 20 روز دیگه که نسخه ubi میاد یا همین الان این پچ رو نصب کنم و بازی کنم؟؟ چون من هنوز RE 4 رو بازی نکردم. یعنی چون دیدم کیفیت بازی و دموهاش مزخرفه بیخیال بازی شدم. حالا گرافیک نسخه ubi بهتره یا این پچ؟ یه راه حلی بدین
    شما فقط كرك 6.88 مگي دانلود كن بازي گرافيكش عالي ميشه ///
    اگه خواستي بگو تا عكس هم واست بزارم ببيني چه تغييري كرده !

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شما فقط كرك 6.88 مگي دانلود كن بازي گرافيكش عالي ميشه ///
    اگه خواستي بگو تا عكس هم واست بزارم ببيني چه تغييري كرده !
    اين كركي كه ازش حرف مي‌زني چه‌كار مي‌كنه؟ مي‌تونه Framerate بازي رو نامحدود كنه؟

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

سلام دوستان
    اقا من دوباره از اول ویندوز نصب کردم و دوباره از اول بازی رو نصب کردم ولی اثری از این بازی توی رجیستری نیست؟
    باز هم وقتی میخوام پچ رو نصب کنم اون ارور مسخره رو میده!!؟!؟!؟

دوستان تو رو خدا کمکم کنین چه جوری میتونم پچ رو نصب کنم؟ایا کسی تا حالا پچ رو نصب کرده؟
    Last edited by davoodf; 01-05-2007 at 16:01.

پروفشنال T O O M A J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

گرافیک من 9250 -128 است اما من هم همین مشکل را دارم .تا کنون بازی هایی با گرافیک بالا را به آسانی اجرا کرده ام اما با اویل مشکل دارم .آخرین درایور را نیز برای گرافیکم دریافت کرده ام و dx9.c را نیز نصب کرده ام اما مشکلم حل نشد.
    مشخصات کامپیوتر من:
    vga:radeon 9250 128 m
    cpu : 2.4 celeron
    ram 512m
    آقا بالاخره من تونستم بازي رو اجرا كنم.
    بابا خيلي باحاله.عجب گرافيكي
    شما فقط كافيه اون كرك 6.88 مگابايتي رو دانلود كنيد و نصب كنيد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

جناب byebye گرافیک دموهای بازی هم بالا رفته؟؟ یا فقط گرافیک خود بازی بالا رفته؟
    ممنون هم میشم اگه چندتا عکس از تغییرات گرافیک بازی بزاری...

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

نه دموها فرقی نمی کنن کلا هر دمویی یا هر فیلمی که کیفیتش پایین هست رو نمیشه دوباره کیفیتش رو بالا برد.در مورد کرک هم بگم که گرافیک رو بالا میبره ولی بعضی جاها texture ها مشکل پیدا میکنن مثل برگ درختا و خیلی چیزای دیگه من خودم اول فقط کرک رو نصب کردم دیدم مشکل داره مثلا اونجایی که برای اولین بار لوئیز رو میبینه (تو همون کمده ) اون کمد دیده نمیشه و فقط صدای لوئیز میاد.
    Last edited by cyrus_ln; 01-05-2007 at 19:18.

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    اقا من دوباره از اول ویندوز نصب کردم و دوباره از اول بازی رو نصب کردم ولی اثری از این بازی توی رجیستری نیست؟
    باز هم وقتی میخوام پچ رو نصب کنم اون ارور مسخره رو میده!!؟!؟!؟

دوستان تو رو خدا کمکم کنین چه جوری میتونم پچ رو نصب کنم؟ایا کسی تا حالا پچ رو نصب کرده؟

مشکل شما فقط به خاطر اینه که باید تو رجیستری biohazard 4 رو تبدیل کنی به resident evil 4.آخه مگه میشه اطلاعاتش تو رجیستری نیاد!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •