تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 139 اولاول ... 478793949596979899100101107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 1381

نام تاپيک: آموزش فلش و نفوذ به گوشی های با Cid 49 بوسیله کابل همراه گوشی ها

داره خودمونی میشه D.M.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تو دل كوير

پيش فرض

سلام دوست خوبم
    ممنون كه جوابم رو دادي ولي انگار سوالم رو خوب مطرح نكردم .
    من نگفتم هر بار وارد منو گوشي شدم يك چيز جديد بياد ...گفتم ميخوام منوم رو از داخل خود گوشي عوض كنم و نه از توي فار يا غيره
    سوال من اينه كه :
    من ميخوام چند تا منو رو روي گوشيم بريزم ( نه اينكه نصب كنم فقط روي گوشي بصورت خام باشه ) و هر وقت خواستم از داخل خود گوشي منو رو عوض كنم .....نه اينكه از فارمنجر كمك بگيرم
    از داخل خود گوشي عوض كنم .
    عزيزم اقا ايمان كه جوابتو داد اگه اون پچ رو بريزي به راحتي مي توني از توي خود گوشي منو رو عوض كني من دارم استفاده مي كنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزيز شما اول اون پچ رو به من نشون بده بعلاوه آدرس كه توي FS بايد توي اون ريخته بشه .....

والله من نه آدرسي ديدم و نه پچي توي اون جوابي كه بهم دادن ......روش كار رو هم نديدم ( من كه نميتونم ذهن پاسخ دهنده رو ببينم و بفهمم كجا و كدوم پچ رو ميگن )

خواهش آموزشتون فقط با فار منجر باشه چون بهش تقريبا مسلط شدم ...

با تشكر از آقا ايمان و شما mehdigazerani عزيز
    Last edited by Magic-Power; 04-04-2007 at 21:33.

داره خودمونی میشه D.M.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تو دل كوير

پيش فرض

دوست عزيز شما اول اون پچ رو به من نشون بده بعلاوه آدرس كه توي FS بايد توي اون ريخته بشه .....

والله من نه آدرسي ديدم و نه پچي توي اون جوابي كه بهم دادن ......روش كار رو هم نديدم ( من كه نميتونم ذهن پاسخ دهنده رو ببينم و بفهمم كجا و كدوم پچ رو ميگن )

عزيزم پچها روي main ريخته مي شوند و نيازي به تعريف مسير ندارند البته بايد براي منو فولدر menu در other در حافظه داخلي بسازي و فايلهاي منو رو در اون قرار بدي اين لينك پچ و اموزش ريختن البته پچ مربوط به دبليو800 با فريمورr1bc002 هستش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by D.M.G; 04-04-2007 at 22:25.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان
    من یه W700 دارم که میخوام تغیراتی توش بدم.
    چند ماه پیش تاپیک مربوط به هک W800 & K750 رو کامل خوندم و همه فایل هاشم DL کردم غافل از اینکه رو گوشی من کار نمیکنه !
    الآن دوباره اومدم و این تاپیک رو دیدم و خوندمش اما انقدر که اسم بود پاک قاتی کردم !
    فهمیدم که الآن دیگه میشه W700 رو هم دستکاری کرد و ظاهرا دوستی بنام topflight موفق شده این کارا رو روی W700 انجام بده. و تا اونجا که فهمیدم فقط هم Beta Version این برنامه روی W700 جواب میده.
    میبخشید که سوالای تکراری میکنم اما اگه لطف کنید و راهنمائیم کنید ممنون میشم چون میخوام به یه اطلاعات جامع برسم.
    پیشاپیش از صبر و کمکتون ممنونم و اینم سوالام :

1. مفهوم دقیق Flash کردن و Update کردن چیه و به چه درد میخوره ؟
    2. آیا میشه گوشی هائی که سریالشون با جعبه مطابقت نداره رو دستکاری کرد یا محدودن به یه سری کاران فقط ؟
    3. من با داشتن این W700 سریال غیر اصل دقیقا باید چه برنامه هائی رو DL کنم و چه مراحلی رو طی کنم ؟

بازم سپاسگزارم ...
    Last edited by perfect_tool; 05-04-2007 at 18:10.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان
    من یه W700 دارم که میخوام تغیراتی توش بدم.
    چند ماه پیش تاپیک مربوط به هک W800 & K750 رو کامل خوندم و همه فایل هاشم DL کردم غافل از اینکه رو گوشی من کار نمیکنه !
    الآن دوباره اومدم و این تاپیک رو دیدم و خوندمش اما انقدر که اسم بود پاک قاتی کردم !
    فهمیدم که الآن دیگه میشه W700 رو هم دستکاری کرد و ظاهرا دوستی بنام topflight موفق شده این کارا رو روی W700 انجام بده. و تا اونجا که فهمیدم فقط هم Beta Version این برنامه روی W700 جواب میده.
    میبخشید که سوالای تکراری میکنم اما اگه لطف کنید و راهنمائیم کنید ممنون میشم چون میخوام به یه اطلاعات جامع برسم.
    پیشاپیش از صبر و کمکتون ممنونم و اینم سوالام :

1. مفهوم دقیق Flash کردن و Update کردن چیه و به چه درد میخوره ؟
    2. آیا میشه گوشی هائی که سریالشون با جعبه مطابقت نداره رو دستکاری کرد یا محدودن به یه سری کاران فقط ؟
    3. من با داشتن این W700 سریال غیر اصل دقیقا باید چه برنامه هائی رو DL کنم و چه مراحلی رو طی کنم ؟

بازم سپاسگزارم ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض قابل توجه كساني كه w810 cid49 red

سلام به همه دوستان
    آقا سياوش و اكتيو و . . .
    خواستم به كساني كه w810 دارن توصعه كنم كه هيچ كدام از اين چيزاي كه اينجا مطرح شده در مورد w810 را انجام دادم به غير از تغير در منو و درايور دوربين (درايور رو دست نزنين بهتره فابريكش از همه بهتره ورژن 4.5 )هيچ كار ديگه نميشه رو اين گوشي انجام داد البته فعلا من همه روشها رو مو به مو امتحان كردم رو گوشي k750 w550 w700 جواب ميده ولي رو w810 جواب نميده به خصوص فلش كردن و افزايش فضاي sms شايد باورتون نشه من تا حالا با setools حدود 50 بار اين گوشي رو بعد از اعمال چيزايي كه اينجا نوشته شده بود و خراب كردن گوشي فلش كردم چون من به setools دسترسي دارم تمام كارهايي رو كه اينجا گفته شده به راحتي انجام دادم ولي به غير از اون چند مورد كه گفتم ديگه جواب نميده . از ما كه گفتن بود
    راستي من فايلsetools كرك شده را دارم يا حداقل فكر ميكنم كه كرك شده اگه آقا سياوش ميدونه چطوري ميشه از اون استفاده كرد در خدمتيم

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

دوست عزیز برای نصب پچ بوسیله فار باید وارد فولدر Flash شده و پچ را در آنجا کپی کنیم.یعنی در واقع مسیر فقط همان فولدر فلش است.
    در مورد پچ هم که مهدی عزیز لینکشو برات گذاشت ولی اگه موفق نشدی به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو (البته باید ثبت نام کنی که مجانیه) و از قسمت دانلو وارد پچ شو و با توجه به نوع گوشی و فریم وار گوشی پچی با نام Move_Menu_Folder رو دانلود کن و روی گوشیت نصب کن.
    حتما قبل از نصب کردن پچ یک فولدر به نام Menu درون فولدر Other واقع در حافظه داخلی گوش درست کن(با PC Suite یا MyPhone Explorer) و فایلهای منو رو داخل اون قرار بده.
    برای تغییر منو هم می تونی چندین فایل منو درون حافظه خارجی یا همون رم گوشی و در فولدر Other بریزی و برای استفاده ،فایلهای مربوط به هر منو رو انتخاب کن و دکمه More و Manage File و سپس Copy To Phone رو بزن(با فایل منیجر خود گوشی).بعد وارد حافظه داخلی شو و فایلهای منو رو که در اونجا کپی کردی دوباره انتخاب کن و دکمه More و Move To Folder رو بزن و فولدر منو رو انتخاب کن.بدین ترتیب فایلهای منو درون مسیر اصلی خودشون قرار می گیرند.این روش در مورد درایورهای صدا و دوربین پس از نصب پچ مربوط به هر کدوم صادق است.فقط برای درایورهای صدا و دوربین باید به جای فولدر Menu یک فولدر به اسم Drv درست کنیم. اگه بازم مشکلی بود در خدمتیم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان كمك كنن من اين فايل پيدا كنم به غير تاپ سوني
    W700_R1CA021_MAIN_EU_1_CR_RED49.rar

پروفشنال e_mohsen83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کاشون.نوشاباد

پيش فرض

ايا مي شود درايور ك800 را رووي ك750 ريخت.....

پروفشنال nachia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام من یمشکلی دارم موقع دانلود main از یه سایت دیدم چند نوع مختلف وجود داره از کجا باید بفهمم کدوم بدردم میخوره
    china
    eu
    hong-kong
    taiwan

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •