تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 168 اولاول ... 478793949596979899100101107147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 1672

نام تاپيک: « معرفي و بحث آنتي ويروسها »

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط GTA5: San Andreas
    ببينيد من دو آنتي ويروس نود 32 و كاسپر سكي رو مي خوام
    ميدونم بهم ميگين برم صفهات قبلو ببينم ولي الان چهار نصفه شبه و لينكي كه مهدي جان در تاپيك -يه آنتي اسپاي ور خفن مي خوام-
    كار نكرد. گه زحمتي نيست لطف كنيد لينك از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نديد
    خيلي ممنون
    سلام دوست عزيز
    هر چند در چند قسمت مختلف اين تاپيك لينك داده ايم اما باز هم لينك مي دم كه مشكلي نداشته باشي.

Nod32 2.50.25 administrator

لينك دانلود:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    kasperski personal pro 5.0.388

لينك دانلود:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه پوریا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    In Sin

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sasan.k
    پوریا جون یعنی چی فرقی نکرد؟
    سلام
    ساسان جان من همه رو کپی میکنم تو updfiles ولی باز باید نزدیک به 20 دقیقه واسه آپدیتش منتظر بمونم

پروفشنال saeed666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تــــهــــران

پيش فرض اینا رو ببینید!!!

آقایون از این تست کامل تر مگه میشه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا از این یکی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو هر دوش bitdefender اول شده . دیگه از این دو سایت معتبر تر در زمینه آنتی ویروس وجود نداره

آخر فروم باز sAsAn.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصــــــفهان

پيش فرض

پوریا جون خوب بعدش آپدیت جدید اومده دیگه

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط saeed666
    آقایون از این تست کامل تر مگه میشه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا از این یکی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو هر دوش bitdefender اول شده . دیگه از این دو سایت معتبر تر در زمینه آنتی ویروس وجود نداره

سعيد جان سلام
    اين كه در اين 2 سايت بيت دفندر به عنوان بهترين انتخاب شده نمي تونه ملاك معتبري باشه.
    اولا كه ملاكهايي كه بر اساس آنها اين 2 سايت بيت رو بهترين انتخاب كرده اند ملاك هاي جالبي نيست.
    ثانيا سايت هاي معتبرتري هستند كه در آنها Nod32 و كاسپرسكي به عنوان بهترين انتخاب شده اند. پس زياد نمي شه به اين رده بندي ها توجه كرد.
    البته اين نكته رو بگم كه بيت دفندر واقعا جزو بهترينهاست و در خوب بودنش شكي نيست اما فعلا و تا اين نسخه هايي كه ما ازش ديديم نمي تونه بهترين باشه.

پروفشنال shahbab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

14 آپدیت Nod32

من مجبور شدم برنامه NOD32FIX رو uninestal اش کنم الان هم nod 32 در حال آپدیت شدنه...حالا نمی دونم بصورت تریال داره اینکار صورت می گیره یا با تنظیماتی که بوسیله nod32 reg انجام شده بود همان یوزر beta25 وسرور beta25 که آقا مهدی اعلام کرده بود دیگه کار نمی کنه (آخه اون تنظیمات هنوز روی nod بود) حالا موضوع چیه؟

حـــــرفـه ای Harry Potter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من یک روش برای آپدیت کردن Nod32 اون هم بدون User و Pass پیدا کردم که باید جالب باشه :

1- اگر الان Nod32 روی سیستم شما نصب هست اون رو Uninstall کنید.
    2- تقویم ویندوز را روی سال 2099 قرار دهید.
    3- Nod32 را نصب کنید.
    4- Nod32 را اجرا و Update کنید.
    5- بعد از Update ویندوز را Restart کنید.
    6- تقویم را به زمان درست برگردانید.
    7- حالا می توانید تا 75 سال دیگر بدون نیاز به Username و Password ، هر وقت که خواستید Nod32 را آپدیت کنید!

نکته: شاید این روش فقط برای نسخه های Trial جواب بده اما مطمئن نیستم. کسی که این روش رو در یک Froum خارجی نوشته بود خودش 4 سال بود که این کار رو می کرده. اما به نظر من امتحان کردنش ضرر نداره.
    لطفا یک نفر این روش رو تست کنه و جوابش رو بگه، متاسفانه من ویندوزم خیلی داغون شده و نمی تونم Uninstall کنم.
    اساتيد محترم درباره اين روش نظري ندارن؟ آخه اين جور كه هر روز دنبال User و Pass بگردیم که خیلی اعصاب خورد کنه.
    راستی این سایت های Mirror برای آپدیت قابل اعتماد هستند؟ میشه از طریق اونها آپدیت کرد؟

پروفشنال shahbab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض خالی بندی بود..!!

نقل قول نوشته شده توسط shahbab
    من مجبور شدم برنامه NOD32FIX رو uninestal اش کنم الان هم nod 32 در حال آپدیت شدنه...حالا نمی دونم بصورت تریال داره اینکار صورت می گیره یا با تنظیماتی که بوسیله nod32 reg انجام شده بود همان یوزر beta25 وسرور beta25 که آقا مهدی اعلام کرده بود دیگه کار نمی کنه (آخه اون تنظیمات هنوز روی nod بود) حالا موضوع چیه؟
    این آپدیت با beta 25 الکی بود یعنی یه دو ساعتی وقت ما رو گرفت و من فکر می کردم که داره آپدیت میشه اما دریغ از یه کیلو دانلود ...و بالاخره با یکی از یوز هایی که آقای Mehdi-best عزیز گذاشته بودند براحتی آپدیت شد ...پس از آنکه روز ها بخاطر استفاده از NOD32FIX سرگردان بودم (این برنامه روی سیستم من جلوی آپدیت را میگرفت) و در اولین اسکن توانست یک تروجان بنام trojan Win32/Keylogger را شناسایی کند که با خیال راحت در سیستم مشغول جاسوسی بود و آنتی ویروس نسبتا قدرتمند روی سیستم ام F-SECURE 2005 نتوانسته بود جلوی آنرا بگیرد و اینک دو سوال
    1- آیا میتوان همزمان از nod-32و f-secure روی یک سیستم استفاده نمود؟ مثلا با نرم افزار handyBits Virusscan Integrator که مخصوص استفاده از دو آنتی ویروس می باشد..
    2-باتوجه به اینکه سریال و یوزر این برنامه سریعا تغیر می کند لازم است که اتو آپدیت آنرا از کار بیاندازیم ..چگونه اینکار را انجام دهیم (بنظر می آید در setup update گزینه ای بنام حذف Auto Update وجود ندارد..
    از راهنمایی ها پیشاپیش متشکر و منتظرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد حسن بیگی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شهريار

پيش فرض

سلام دوستا
    من یه مشکل ویروسی دارم
    جدیدا با یکی از دوستانم هارد به هارد کردم و حالا هر وقت که به پوشه ای وارد میشم یه پوشه به نام همون پوشه ایجاد میکنه که البته اپلیکیشن هستش
    پاک میشه اما دوباره ایجاد میشه و با ورود این ویروس هر بار که به اینتر نت وصل میشم سرعت دانلودم زیاده ولی سرعت اطلاعاتی که مبدم خیلی بالاست لطفا کمکم کنید

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

اگه دوستان به ما خرده نمیگیرن باید بگم که اینم یکی دیگه از معایب نود هستش چرا ؟
    چون برا قرنطینه کردن فایلهای آلوده زیاد به خودش زحمت نمیده
    ولی در هر صورت چون این فایها به رمز نشده اند ریسک اجرا دارند با اندکی تغییرات
    مسعود جان داداش چرا خرده بگيريم
    خوب اين يه ضعفه ديگه
    ولي همونطوري كه گفتم ضعف چشمگيري نيست چونكه اون فايل رو كه ما ديگه مريض نيستيم تغييرش بديم تا دوباره اجرا بشه
    تازه اگه اجرا هم بشه نود كه بار اول پيداشون كرده حالا هم دوباره پيداشون ميكنه
    نظرتون چيه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •