تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 231 اولاول ... 478793949596979899100101107147197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 2307

نام تاپيک: بحث و گفتگو در مورد قفل سی دی ها (شکستن و گذاشتن انواع قفل)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mehdi_7070
    جناب Isaaaac گل !
    من منتظر شما بودم ...
    گفتيد كه بايد به صورت دستي اين كار را انجام بديم ... ميشه بگيد چجوري ؟
    در ضمن اگه ميشه سورس Tz هم برامون بذاريد .

آقا هادي عزيز !
    آقا هادي ، من هم منظورم همين برنامه هست ... اگه ممكنه كامل معرفي اش كنيد ...

آقاي مهدي ( mahdi1535 ) !
    ورودتون را خوش آمد مي گم ...
    شما با نرم افزار clonyxxl امتحان كن ببين قفل برنامه laser lock هست يا نه ...
    در اين مورد شما ، احتمال زياد يك سري فايل خراب ( بد سكتور ) داخل سي دي هست ...
    شما با blinde write امتحان كن ... در ضمن clone 2.5 هم خوبه ... فقط شما بايد تنظيم كنيد كه بدسكتورها را هم بخونه ... اين قبيل سي دي ها اكثرا به اين شكل هستند ...
    در ضمن اين شماره سريال را كه مي خواد ، چه جوريه ؟ بايد زنگ بزني كد بگيري ... يا روي سي دي نوشته شده ...
    اگه سوالي بود در خدمتيم ...

با عرض سلام
    این سی دی که گفتم یک سریال 32 رقمی (S3M1F3V9S3L8E2I3B4H6F4N5W8Y3A7R ) روی سی دی نوشته شده و تلفنی نیست
    من باکلون 2.5 از سی دی امیج گرفتم البته تمام تیکهای تنظیمات اون را برداشتم تا طبق گفته شما بتونه همه بد سکتورها را بخونه ولی جالبه تو گذارشی که میده نشون میده که هیچ بدسکتوری را نخونده انگار که سی دی اصلا بد سکتور نداره . ولی باز هم نشد. نرم افزار Clony xxl هم یه همچین عبارتی Protection Audio Cd داد . ولی مطمئن نیستم که clony xxl را درست به کار برده باشم .
    سی دی عجیبیی . یه سی دی بازی لیگ برتر ایران با گذارش مزدک میرزایی از شرکت (های وی یو) دارم که قفل اون سی دی هم درست شبیه اون سی دی يك شماره سريال32 رقمي داره و با اون سي دي هم همين مشكل را دارم
    با Blind Writer هم نشد .
    مرا راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با عرض سلام
    اول اينكه ايول بابا Isaaaac جون !
    من مطمئن هستم كه شما آخرشي ... انشاالله شما از اين به بعد پيگير سوالات دوستان باشيد ... چون من ديگه واقعا نمي تونم به اين همه سوال سخت جواب بدم ... البته اين جا را هم رها نمي كنم ... راستي اين چيزي كه توي امضاي من هست را حتما توي امضات بذار ...
    انشاالله كه كولاك كني ...

آقا مهدي گل !
    اين Isaaaac جوابت را مي ده ... من هم الان ديگه بايد ديسي كنم وگرنه ...
    در ضمن يادم مياد بايد تيك خوندن سكتور را بذاري نه اين كه همه اش را برداري ...
    بايد ببخشيد ...

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

جناب Isaaaac عزيز !
    لطفا اون برنامه آخري را يك جاي ديگه آپلود كن ... من كه نتونستم دانلودش كنم ...
    راستي اين سوال هم برامون توضيح كامل بده ... من خودم مي خوام دربارش اطلاعات دقيقي پيدا كنم :
    1- فايلهايي كه روي سي دي مخفي مي شوند ( مثلا با نرم افزار cd secure ) را چه طوري ميشه آشكار كرد ؟
    لطفا دقيق توضيح بدهيد ... مثلا نگيد كه ultra iso اين كار را مي كنه ... اگه نرم افزار اختصاصي اين كار مي شناسيد را معرفي كنيد ...
    2- راستي اگه مي توني يك سري برنامه قفل گذاري خوب برامون بذار ... البته با علم به چيزي هايي كه توي امضام گذاشتم دارم اين حرف را مي زنم ...

آقا مهدي !
    احتمالا با همون نرم افزار clone 2.5 بشه ... طبق چيزي كه clony xxl گفته احتمالا يك سري track صوتي روي سي دي هست كه همين ها را برنامه چك مي كنه ... توي كلون بايد يه همچين گزينه اي باشه ... راستي الكل هم امتحان كن و تنظيمات اون را براي اين نوع قفل امتحان كن ...
    در هر صورت چون ما اين سي دي را نداريم بايد تمام راه هاي ممكن و احتمالي ، انجام بشه ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

mahdi1535 :
    براي كپي اين سي دي بايد از الكل استفاده مني و هنگام ايميج گرفتن گزينه زير را فعال كنيد
    Data Position Measurment
    وهنگام رايت كردن ايميج گزينه زير را فعال كنيد
    Burn "RMPS" to Recordable Media

و براي اجراي سي دي روي هر سيستم ابتدا الكل را نصب و سپس از قسمت Emulation گزينه RMPS را فعال كنيد .

از نرم افزار GameJack هم مي توانيد استفاده كنيد !

mehdi_7070 :
    براي آشكار كردن ! فايل هاي مخفي در سي دي از نرم افزار Iso Buster استفاده كنيد .
    پس از باز كردن سي دي در اين نرم افزار تمام فايل ها و پوشه هاي مخفي ظاهر مي شوند و با راست كليك روي فايل يا پوشه مزبور و انتخاب گزينه Extract و انتخاب مسير فايل يا پوشه مخفي را كپي نماييد !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

من يه سي دي دستم رسيده كه قفل خاصي داره و باعث از كار افتادن كلون سي دي و الكل ميث شه كسي درباره اش چيزي مي دونه در ضمن اجازه باز كردن پوشه قفل رو هم نميده

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

« شكستن قفل سي دي ها »
    <><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><> <><><><><><><>
    اين مقاله با الهام از « يك قفل شكني ساده » كه چند وقت پيش نمي دونم از كجا دانلود كردم و مربوط به كرك ديكشنري صائب بود ، نوشته شده .
    يكي از دوستان چند روز پيش پيشنهاد نوشتن اين مقاله را داده بودند . البته هنوز نياز به ويرايش دارد كه با كمك دوستان انشاالله تكميل شود ...
    منتظر انتقادات و پيشنهادات شما و البته بحث بر روي همين مسائل هستم .

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><> <><><><><><><>
    به نظر من براي شكستن يك قفل بايد مراحلي را طي كرد ...
    1- بررسي كامل قفل و عملكرد آن
    2- پيدا كردن سابقه قفل
    3- جمع آوري اطلاعات
    4- تست قفل با نرم افزارهاي موجود
    5- فرضيه سازي
    6- دست و پنجه نرم كردن با قفل بر اساس فرضيه
    7- قفل شكسته نمي شود !!!

و اما توضيحات هر يك :

1- بررسي كامل قفل
    در ابتدا بايد قفل را شناسايي كنيد . يعني نوع قفل ، نام قفل مشخص شود .
    مثلا شما با اجراي سي دي بفهميد كه قفل چيست و احتمالا چه كاري انجام مي دهد .
    براي مثال :
    الف ) اصلي بودن سي دي چك مي شود
    ب ) بايد كد يكتاي سيستم دريافت شود
    ج ) قفل سخت افزاري دارد
    د ) ظاهرا هيچ قفلي ندارد !
    در ضمن برنامه اي مثل clony xxl در اين مرحله به ما كمك مي كند .
    در اين جا ذكر اين نكته الزامي است :
    برخي قفل ها را ما اصلا نمي توانيم با طي مراحل زير از بين ببريم ! به طور مثال اگر نوع قفل مورد «ب» بود ، شما نمي توانيد به وسيله اين شش مرحله قفلش را بكشنيد . تنها راه شكستن اين دسته از قفل ها ، كرك كردن است . در مورد «ج» هم همين قضيه حاكم هست . اما كرك كردن اين دسته از قفل ها كمي سخت تر هست و به راحتي هم كرك نمي شوند ...

2- پيدا كردن سابقه قفل
    در اينجا بايد سابقه قفل را يافت . اين مورد براي قفل هايي مثل laser lock كاربرد دارد كه مثلا با يافتن شاخه اي به همين نام در سي دي مي توان گفت كه قفل سي دي laser lock هست .
    مثلا در اين مرحله مي توانيم به دنبال پروفايل هاي كلون سي دي باشيم ...

3- جمع آوري اطلاعات
    پس از شناسايي قفل و با فرض موجود نبودن و يا حتي بودن سابقه ، بايد خودمان به جمع آوري اطلاعات دست بزنيم ...
    به طور مثال :
    الف ) چه فايلهايي و در كجا كپي مي شوند
    ب ) بر روي سي دي چه فايلهاي مرتبط با قفل وجود دارد
    ج ) چه تغييراتي در رجيستري به وجود مي آيد
    و يا موارد مشابه كه با قفل ارتباط دارند را ما بايد شناسايي كنيم

4- تست قفل با نرم افزارهاي موجود
    بعد از اين مراحل ما بايد اين قفل را با نرم افزارهاي قفل شكن امتحان كنيم . بيشتر قفل ها در اين مرحله شكسته مي شوند . اما بايد توجه كنيم كه اين مرحله بايد پيرو مراحل پيشين باشد و بر طبق اطلاعات انجام شده ، تست اوليه صورت بگيرد ...
    براي اين كار مي بايست از نرم افزارهاي ذيل و با تنظيم آنها براي قفل اين كار صورت بگيرد :
    1- clone cd كه پيشنهاد اين است كه هم با نسخه جديد و هم با نسخه قديمي اين كار انجام شود . به نظر من نسخه 2.5 اين برنامه خيلي خوب است . در صورت وجود پروفايل اختصاصي قفل ، از پروفايل استفاده كنيد .
    2- blind write هم نرم افزار قوي در اين زمينه مي باشد و براي بعضي قفل ها خيلي بهتر از كلون نيز مي باشد
    3- alcohol 120% كه اين نرم افزار تنظيماتي آماده براي قفل هايي چون laser lock و cd cops دارد .
    4- cdrwin
    5- pregap image builder هم نرم افزار قوي هست كه توسط يك ايراني تهيه شده و در موردش در همين تاپيك بحث شده و در ضمن برنامه نويسش هم در پي سي ورلد عضو هست . در مورد قفل هاي نگهبان و softlock و چند تا از قفل هاي معروف ديگر مي توان از اين نرم افزار استفاده كرد
    6- Ultra ISO هم نرم افزار خوبي هست .

5- فرضيه سازي
    ممكن است نرم افزارهاي بالا كمكي به شما نكنند . در اين فرضيه خود را نسبت به قفل مي سازيم . اينجا ديگر بستگي به شخص دارد .
    راه حل خاصي براي اين قسمت وجود ندارد . اگر شما در مورد قفل برنامه ها تحقيقاتي داشته باشيد در اين مرحله بسيار به شما كمك مي كنند .
    مثلا شما حدس مي زنيد كه با حذف يا اضافه كردن و يا تغيير در يك فايل قفل شكسته شود . يا اينكه مثلا پوشه موجود در سي دي روي هارد كپي شود و بعد با نرم افزارهاي ديگر دچار تغييراتي شود ( مثلا حذف حجم مجازي ) و دوباره روي سي دي انتقال پيدا كند . يا اينكه اين فايل حذف شود و يك فايل dump با همان حجم جايگزين گردد .
    در هر صورت در اين مرحله فقط تجربه شخصي به شما كمك مي كند .

6- دست و پنجه نرم كردن با قفل بر اساس فرضيه
    حالا بايد فرضيه را اجرا كنيد . ممكن است در حين اجرا به مواردي برخورد كنيد كه بتواند قفل را بشكند . شما فقط در اين مرحله بابد با پشتكار خود قفل را به زانو در آوريد . متاسفانه باز هم در اين مورد توضيح به خصوصي وجود ندارد و فقط تجربه شخصي و حوصله به شما كمك مي كند .

7- قفل شكسته نمي شود !!!
    شايد با طي مراحل بالا هم قفل سي دي شكسته نشد . شايد تنها راه باقي مانده كرك كردن باشد . مثلا نرم افزار اصلي بودن سي دي را چك مي كند . شما هم مي دانيد كه فقط اين نرم افزار يك فايل را چك مي كند . اما نمي توانيد قفل را بشكنيد .
    به عبارت ديگر در مثال بالا بايد روند برنامه طوري تغيير پيدا كند كه قفل چك نشود .

اميدوارم كه خوشتان آمده باشه .

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

Isaaaac جان عزيز !
    منتظر نظرات شما در جهت تكميل مقاله بالا هستم ...
    راستش من تا حالا خودم اين جور سي دي ها را نديدم . گفتم اين را بپرسم كه اگه يك نفر پرسيد بتونم جوابش را بدم .
    پس واقعا به همين راحتي هست . همين ....
    راستي قفل اين سي دي آقا مهدي همين طوري هست كه من حدس زدم يا نه ؟!
    با تشكر

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

جناب Isaaaac عزيز !
    بايد ببخشيد از بابت پست هاي پشت سرهم ...
    راستي شما نظرتون درباره « نظريه قفل » چي هست ...
    حتما يه نگاهي بيندازيد ...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

اين پست بنا به دلايلي حذف شد
    Last edited by Isaaaac; 17-03-2006 at 08:58. دليل: فني

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •