تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 307 اولاول ... 478793949596979899100101107147197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

یه سوال دیگه ! لیونکس یا لینوکس ؟ تلفظ صحیح کدامه ؟
    دوست عزیز اینکه دیگه سوال نداشت!‌به نام خود انجمن هم نگاه می کردید مشخص بود! تلفظ Linux کاملا واضح هست که لینوکس هست!
    چون پست های اولتون هست کاری نداریم ولی لطف کنید از اسپم دادن خودداری کنید!
    ممنون
    ببخشید این قدر پشت سر هم پست می دم !!!

ولی خب چون پست هام تایید نشده قابلیت ویرایش رو ندارم !

اول می خواستم ببینم سیستم مورد نیاز توزیع های مختلف فرق می کنه ؟ کلا برای لینوکس سیستم بالایی لازمه ؟

بعد من یه سری از این نسخه های دیسک زنده رو سفارش دادم بیارن ! ولی خب ! توی بازار اگه خواستم تهیه کنم از چه شرکتی بگیرم ؟ منظورم هم دیسک زنده ش هست هم کاملش !

در ضمن این پارتیشن بندی های خاص رو از کجا کشف کنم ؟ یعنی خود سی دی یا دی وی دی توزیع خودش کار ها رو انجام میده یا خودم باید پارتیشن بندی ها رو انتخاب کنم ؟

ممنون !
    اصولا جای خاصی برای فروش خیابانی توزیع ها نیست ولی سایت های اینترنتی زیاد هستند که در تاپیک شروع کار با لینوکس و همچنین گروه گنو لینوکس در موردشون مفصل بحث شده در مورد sito و یا linuxshop یک جستجو در انجمن بکنید.
    سیستم خاصی نمی خواهد البته سی دی های زنده به حداقل ۳۰۰+ رم نیاز دارند ولی برای نصب محدودیتی نیست، بدیهی هست هرچه سیستم قویتر کارایی بیشتر ولی محدودیتی نیست(البته دیگه با رم ۱۲۸ و پنتیوم ۲ و اینها نه!)
    باسلام به همه دوستان من تازه وارددنیای لینوکس شدم ubuntuشدم وسوالات زیادی دارم امیداست باکمک دوستان این مشکلات حل شود
    خوش آمدید، ما در خدمتیم فقط لطف کنید سوالات مربوط به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون

2. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنون از پاسخگویی ... ! بنده تمام اصفهان رو زیر سر گذاشتم ! به جز یک مغازه هیچ جای دیگه رو ندیدم ! که اونم اپن سوزه رو داشت ... منم فکر کنم برای شروع بهتره با پارسیکس یا اوبنتو شروع کنم ... در نتیجه بیخیال این یک شدم ! البته اپن سوزهش هم live بود ....
    بعدش رفتم و یک مغازه ی دیگه پیدا کردم که میندرا(اگه درست نوشته باشم !) و ردهت رو داشت ...
    راستی قیمت اینا همش بالاهه ؟ چون اون اوبنتو رو می گفت 7 هزار تومن ...( سه حلقه سی دی با آموزش !) و رد هت خالی رو می گفت 8500 تومن !!!!!!!
    یا نه این اصفهانی ها می خوان ما رو پیاده کنن ...؟
    با این حال می خوام برم از سایت sito سفارش بدم ... قیمت هاش خوبه !

فقط یه سوال ! من دیدم که مثلا برای پارسیکس 2 تست 1 چند تا هست ! مثلا یکیش اینه !
    AMD64 live 1*cd
    و اون یکی اینه !
    i386 live 1*cd

فکر کنم مربوط به سیستم و گرافیک و سی پی یو بشه ! ولی زیاد ازش سر در نمی آرم ! میشه یه توضیحی بدین که من که چه مدلی رو باید ور دارم ؟
    سی پی یو : 2.8 celeron !
    گرافیک: Geforse 5500
    ---------------------------
    چرا گنو لینوکس ؟ گنو لینوکس با لینوکس خالی چه تفاوتی داره ! اخه بعضی ها هم فعال قسمت گنو/لینوکس هستند بعضی ها فعال قسمت لینوکس !

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یه سوال دیگه !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

linux gaming !

یعنی با لینوکس بازی ها هم اجرا میشه ؟

در ضمن این توزیع آوارتور شما یعنی دبیان چه طوره ؟؟؟ برای من محیط گرافیکی و زیبا ملاکه !!! از اوبنتو خوشم اومده !

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

راستی قیمت اینا همش بالاهه ؟ چون اون اوبنتو رو می گفت 7 هزار تومن ...( سه حلقه سی دی با آموزش !) و رد هت خالی رو می گفت 8500 تومن !!!!!!!
    یا نه این اصفهانی ها می خوان ما رو پیاده کنن ...؟
    با این حال می خوام برم از سایت sito سفارش بدم ... قیمت هاش خوبه !

فقط یه سوال ! من دیدم که مثلا برای پارسیکس 2 تست 1 چند تا هست ! مثلا یکیش اینه !
    AMD64 live 1*cd
    و اون یکی اینه !
    i386 live 1*cd

فکر کنم مربوط به سیستم و گرافیک و سی پی یو بشه ! ولی زیاد ازش سر در نمی آرم ! میشه یه توضیحی بدین که من که چه مدلی رو باید ور دارم ؟
    سی پی یو : 2.8 celeron !
    گرافیک: Geforse 5500
    ---------------------------
    چرا گنو لینوکس ؟ گنو لینوکس با لینوکس خالی چه تفاوتی داره ! اخه بعضی ها هم فعال قسمت گنو/لینوکس هستند بعضی ها فعال قسمت لینوکس !
    لینوکس در واقع رایگان هست به غیر از توزیع های خاصی مانند همین ردهت! بنابراین حتی با فرض فروش،‌فروشنده فقط حق گرفتن هزینه ی سی دی و هزینه ی رایت سی دی را دارد، که نهایتا ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ تومان میشه، در کل فکر می کنم انجمن لینوکس اصفهان خیلی فعال تر از این حرف ها باشند،‌شاید بتونید توزیع خودتون را از اعضای اون رایگان بگیرید اگر بتونید در دانشگاهها با اعضا آشنا بشید یا اگر سایتی باشه! که من در جریان نیستم.
    در مورد این دو نسخه، یکی ۶۴بیت هست و یکی ۳۲بیت که شما باید نسخه ی ۳۲بیتی یا همون i386 رو دانلود یا خرید کنید.
    ضمنا سایت sito هم سایت خوبی هست جز چند مورد اشکالی که اخیرا در انجمن گزارش کردند دوستان.
    گنو نام پروژه ای بود همونطور که لینوکس! ولی سالها پیش ایندو با هم ادغام شدند.
    اون مسئله ی عناوین هم صرفا دلبخواهی هست یعنی فرقی ندارند با هم همکاران و کاربران فعال همه مال همین بخش هستند.
    یه سوال دیگه !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

linux gaming !

یعنی با لینوکس بازی ها هم اجرا میشه ؟

در ضمن این توزیع آوارتور شما یعنی دبیان چه طوره ؟؟؟ برای من محیط گرافیکی و زیبا ملاکه !!! از اوبنتو خوشم اومده !
    لینوکس هم مانند هر سیستم عامل دیگه،‌بازی های خودش را داره، که اتفاقا در برخی ژانر ها هیچ کمی هم نسبت به ویندوز نداره! در برخی ها ولی کاستی زیاد هست مانند فوتبال، بسکتبال، ماشین سواری ها و ...
    و روی تمام توزیع ها شما می تونید بازی ها متنوعی نصب کنید، این توزیع خاص با جمع کردن بازی ها و نصب پیش فرض اونها به درد گیمر ها می خوره.

6. 2 کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ضمنا سایت sito هم سایت خوبی هست جز چند مورد اشکالی که اخیرا در انجمن گزارش کردند دوستان.
    لینوکس هم مانند هر سیستم عامل دیگه،‌بازی های خودش را داره، که اتفاقا در برخی ژانر ها هیچ کمی هم نسبت به ویندوز نداره! در برخی ها ولی کاستی زیاد هست مانند فوتبال، بسکتبال، ماشین سواری ها و ...
    و روی تمام توزیع ها شما می تونید بازی ها متنوعی نصب کنید، این توزیع خاص با جمع کردن بازی ها و نصب پیش فرض اونها به درد گیمر ها می خوره.
    میشه توضیح بیشتر بدین ! چون من که با این وضعیت دیال آپ نمی تونم که تمام پست ها رو چک کنم ببینم کی راضی بوده کی ناراضی !!!!

یعنی واقعا بازی داره؟ منظورم بازی های معمولی نیست ... منظورم بازی های گرافیکی و بازی هایی مثل بازی های ویندوز هست ...

اون وقت یه سوال خیلی مهم ! فرق این لینوکس دکست تاپ و سرور چیه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

میشه توضیح بیشتر بدین ! چون من که با این وضعیت دیال آپ نمی تونم که تمام پست ها رو چک کنم ببینم کی راضی بوده کی ناراضی !!!!

یعنی واقعا بازی داره؟ منظورم بازی های معمولی نیست ... منظورم بازی های گرافیکی و بازی هایی مثل بازی های ویندوز هست ...

اون وقت یه سوال خیلی مهم ! فرق این لینوکس دکست تاپ و سرور چیه؟
    بحث راضی بودن و نبودن نیست،‌بحث خرابی سایت هست! یعنی سایت مشکلاتی داره، که خوب حل میشه.

در مورد بازی، نمی دونم چرا الآن دیگه این تصور وجود داره! ۲ سال پیش در همین انجمن این تصور که لینوکس هیچی نداره بود ولی الآن دیگه کمی دور از انتظار هست این تصور.
    به هر جهت بله بازی های گرافیکی هم داره ولی گفتم در برخی زمینه ها کاستی هست، برای اطلاعات بیشتر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در زیر انجمن نرم افزارهای لینوکس برید.

دسکتاپ برای کاربران عادی هست که معمولا شامل محیط گرافیکی و چند بسته ی مفید کاربردی میشه، سرور که خوب از نامش پیداست برای سرورها هست، اصولا محیط گرافیکی نداره (برای امنیت بیشتر) و خوب با توجه به نبود بسته های غیر ضروری عموما دارای بیشترین سطح امنیت و کمترین تعداد سوراخ های امنیتی هستند.

9. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بحث راضی بودن و نبودن نیست،‌بحث خرابی سایت هست! یعنی سایت مشکلاتی داره، که خوب حل میشه.

در مورد بازی، نمی دونم چرا الآن دیگه این تصور وجود داره! ۲ سال پیش در همین انجمن این تصور که لینوکس هیچی نداره بود ولی الآن دیگه کمی دور از انتظار هست این تصور.
    به هر جهت بله بازی های گرافیکی هم داره ولی گفتم در برخی زمینه ها کاستی هست، برای اطلاعات بیشتر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در زیر انجمن نرم افزارهای لینوکس برید.

دسکتاپ برای کاربران عادی هست که معمولا شامل محیط گرافیکی و چند بسته ی مفید کاربردی میشه، سرور که خوب از نامش پیداست برای سرورها هست، اصولا محیط گرافیکی نداره (برای امنیت بیشتر) و خوب با توجه به نبود بسته های غیر ضروری عموما دارای بیشترین سطح امنیت و کمترین تعداد سوراخ های امنیتی هستند.
    اهان پس مسئله ی خود سایت هست .. فکر نمی کنم زیاد مهم باشه ... ببینم از روش پرداخت استفاده می کنه دیگه ؟
    من نگران این بودم که سی دی هاش مشکل داشته باشه !

عجب ! می گم این سایت که پارسیکس رو فقط نسخه ی زندش رو داره !!! کسی این جا اصفهانی نیست ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

اهان پس مسئله ی خود سایت هست .. فکر نمی کنم زیاد مهم باشه ... ببینم از روش پرداخت استفاده می کنه دیگه ؟
    من نگران این بودم که سی دی هاش مشکل داشته باشه !

عجب ! می گم این سایت که پارسیکس رو فقط نسخه ی زندش رو داره !!! کسی این جا اصفهانی نیست ؟
    نسخه های زنده اکثرا قابلیت نصب دارند مانند همین پارسیکس و اوبونتو، جای نگرانی نیست.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

توی گنوم چطوری میشه منوی places رو ویرایش کرد؟
    سوال بعدی هم اینکه چطوری میشه از یه فولدر shortcut ساخت؟
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نسخه های زنده اکثرا قابلیت نصب دارند مانند همین پارسیکس و اوبونتو، جای نگرانی نیست.
    متوجه نمیشم ...!!!
    یعنی می تونیم این دیسک زنده رو روی هارد نصب کنیم ؟ اون وقت کل لینوکس میشه یک سی دی ؟
    اخه اون اپن سوزه یه دی وی دی بود !

----
    خب پس اگه این طوری مشکلی نیست ! اون وقت به نظر شما نسخه ی 2.0 تست 1 رو بگیرم ! یا نسخه ی 1.5 رو ؟؟؟ پارسیکس رو می گم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •