اهواز چهار راه زند نبش چراغ قرمز تعمیرات آرین 100تومان گرفت گفت روی برد کارکرده دیگه من بالاسرش نبودم
اهواز چهار راه زند نبش چراغ قرمز تعمیرات آرین 100تومان گرفت گفت روی برد کارکرده دیگه من بالاسرش نبودم
البته من به دلیل اتصال اشتباه روی برد مودمم آسیب دیده بود شما چه اشتباهی کردی فریمور اشتباهی زدی چون اگه به روشی که جناب سیکرت انجام بدی راحت آنلاک میشه ایمیلم اینه راهنمایی خواستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم آنلاک شد یعنی روشن میشه با فریمور جدید بالا میاد ولی سیم رو نمیخونه
فک کنم اتصال کوتاه رو برنداشته بودم تا آخر مرحله فلش واسه همین
دوستان آیا بعد از آنلاک، TD-LTE ایرانسل به خوبی روی مودم جواب میده؟
دوستان مودم b612 مبین نت هم واسه آنلاک شدن همین داستانهارو داره؟ منظورم اینه که توی منوش جایی واسه ارتقاء فرم ویر نگذاشته که این مراحلو طی نکنیم ؟
اونایی که اطلاع دارن لطفا جواب بدن ، مبین نت همینو توو اهواز 110 میفروشه.
اگه آنلاکش این دردسر هارو نداره اطلاع بدید تهیه میکنم.ممنون
خیر عزیز باید همین مراحل طی بشه واسه آنلاکش
سلام
کسی ازدوستان TD-LTE رو بعد از آنلاک تست کرده ؟
منم میخام این مودمو بگیرم و آنلاک کنم
با ویندوز xp آنلاک کنم مشکلی نداره ؟
-------
با توجه به اینکه مودمی با این سخت افزار زیر 500 ت گیر نمیاد خریدش با قیمت 200 و آنلاک کردنش واقعا ارزش داره![]()
Last edited by *Forgotten*; 04-04-2018 at 14:43.
بله به خوبی جواب میده حتی میتونی از tdlte شاتل و آسیاتک و مبین نت هم استفاده کنی حتی سرعت هم بهتر میشه در اینده نزدیک هم همراه اول tdlte رو فعال میکنه در ضمن از برنامه ltewatch دوستان استفاده نکنید چون کارایی مناسبی نداره فعلا هم که فناوری مایمو راه نیوفتاده به جای اون از hilink استفاده کنید
[QUOTE=*Forgotten*;9053599]سلام
کسی ازدوستان TD-LTE رو بعد از آنلاک تست کرده ؟
منم میخام این مودمو بگیرم و آنلاک کنم
با ویندوز xp آنلاک کنم مشکلی نداره ؟
-------
نه مشکلی نداره تازه راحت تر انلاک میشه و درایورها راحت تر نصب میشه من خودم انلاک کردم فقط دقت داشته باش بعد از اینکه فایل لودر رو اجرا کردی صبر کن تا پورتها توی دیوایس منیجر باز بشن بعد فایل فریمور رو اجرا کن
با توجه به اینکه این مودم آدرس مک و سریالش در بانک اطلاعاتی ایرانسل ثبت شده فقط میشه tdlte خود ایرانسل رو روش استفاده کرد مال مبین نت قطعا کار نمیکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)