من قصد دارم برم دفاتر رسمی رایتل و از اونجا ترابرد کنم(ایرانسل به رایتل) ،معمولا چقد زمان میبره؟
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
من قصد دارم برم دفاتر رسمی رایتل و از اونجا ترابرد کنم(ایرانسل به رایتل) ،معمولا چقد زمان میبره؟
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
سلام دوستان
امروز سیم همراه اولم یه پیام اومد که که به زودی غیرفعال میشه و سیم ایرانسل جدیدتون رو بزارین. الان همراه اول از کار افتاده، ایرانسل هم هنوز فعال نشده.
رفتم نمایندگی ایرانسل تو سیستمشون نوشته بود ترابرد در حال بررسی
میشه بگین چقدر طول میکشه سیم کارتم فعال شه؟
با تشکر
سلام به همه ی دوستان
من از ترابرد کلا پشیمون شدم. این پیام ترابرد رو هم آدم میشنوه، از همراه اول چندشش میشه. واسه همین میخوام برگردم همون همراه اول و یه سیم ایرانسل گرفتم که موقعی که کار نت دارم ازش استفاده کنم
حالا دوستان من یه سیم همراه اول قدیمی دارم که بعد از ترابرد غیر فعال شده و یه سیم ایرانسل همون شماره که بعد از ترابرد فعال نشده. مبشه بگین چطوری به سریعترین روش ممکن همون سیم همراه اولم رو برگردونم؟
ممنون
واقعا ادم میمونه ترابرد واسه چی اوردن، اکثر کشورهایی که دارن بدون دردسر ترابرد میشه اما اینجا همش مردم اذیت میکنن باید بخاطرش چندتا گوشی داشته باشی نت یکی خوبه انتن اون یکی .......
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان
من از همراه اول ترابرد کردم به رایتل
سه شنبه درخواست را ثبت کردم
امروز سیم کارت رایتل به دستم رسید
تایید دریافت سیم کارت را ثبت کردم و از طریق پیامک هم تایید کردم
دیگه خبری نشد!
آیا قطعا ترابرد من تایید شده؟ یا هنوز ممکنه توسط مرکز ترابرد پذیری یا حتی همراه اول لغو بشه؟
آیا همراه اول برای من صورتحساب میفرسته؟
خلاصه چقدر طول میکشه رایتل فعال بشه؟
مشکلی پیش نیاد و همه چیز درست باشه 2 الی 3 روز .
بازگشت فوری به همراه اول از طریق سایت رسمی همراه اول .
یادمه 7 یا 8 سال پیش بود این طرح تو ترکیه اجراشد و خیلی هم موفق بود . حالا اینم از وضع و اوضاع ما . اصلا معلوم نیست اومدن خدمت کنن یا بزنن چشم مشترک رو هم کور کنن .
بعد از تایید دریافت سیم کارت 3 الی 5 روز طول میکشه . صبور باشید چون سیم کارت شما دائمی میباشد .
تشکر از شما
من فکر میکردم از زمان ثبت نام سه تا پنج روز طول میکشه!
آیا هنوز ممکنه ترابرد من به هر دلیلی توسط همراه اول یا مرکز ترابرد لغو بشه؟
آدرس سیم کارت همراه اول من با آدرسی که در زمان درخواست ترابرد در سایت رایتل وارد کردم تفاوت داره
این موضوع مشکل ساز نمیشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)