حالا برای من برعکس هست دقیقا
فایلهایی که تقریبا هفته پیش آپلود کردم سرعت ماکزیمم میده ولی جدیدا سرعت پایین :|
حالا برای من برعکس هست دقیقا
فایلهایی که تقریبا هفته پیش آپلود کردم سرعت ماکزیمم میده ولی جدیدا سرعت پایین :|
عجب پدیده ای شده این شاتل لند
![]()
جایی نیست فایل هایی که ریموت میکنیم بشه به اشتراک گذاشت گویا تا بقیه هم استفاده کنن
به هر حال سریالWestworld قسمت 1 و 2[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
&
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا قوت شاتل .
همچی ر.دی تو شاتل لند که ماشالا هیچ جاش سرعت مناسبی نداره !
قبلا باز آپلودسنتر که مشکل داشت لااقل بقیه جاهاش مثل دانلود سنتر یا گیم سنتر سرعت ماکسیموم میداد !
الا سرعت دانلود از آپلود سنترم 60 کیلوبایت !
از گیم سنترم با اینکه همیشه 1.81 ثابت ثابت بود الان بیان 1.1-500 میچرخه و هیچ ثباتی نداره !!!
اگه میخواستم با این سرعت دان کنم 11 تومن نمیدادم این طرحو نمیگرفتم همون شبانه خیلی سرعتش بهتره بود !
Last edited by | SoRoush 8K |; 09-10-2016 at 21:54.
مشکل شاتل لند بچه مدرسه ای ها هستند تا نیستن همه چی اوکیه می شه ساعت 2 جنگی به پا می شه
پیگیری کردم بنده از دوستمون توی شاتل لند مشغوله گفت چند روز آینده از تقا و اضافه کردن سرور جدید خواهند داشت وضعیت بهتر خواهد شد حساب کنید شاتل لند اول کار هست حالا حالا کار داره .
اگه مشکل کمبود منابعه، به نظر من کلا این بخش دانلود سنتر رو جمع کنن و منابعش رو بدن به بخش آپلودسنتر، ماشالا سایت دانلود نرم افزار فراوونه و همه هم لینک مستقیم هستند هرکس چیزی لازم داشت خودش انتقال میده و دانلود میکنه
سلام
دوستان امروز نت ام وصل شد و بالافاصله برای اولین بار از سرویس شاتل لند استفاده کردم!
سرعت اپلودسنترش برای من که خوب بوده ؛ شکایتی ندارم از 2 تا 6 عصر نزدیک 15 گیگ دان کردم! الان هم سرعت بالاست 1 تا 1.3 مگ
ولی مشکلی که هست فقط لینک های مستقیم لیچ می کنه! فایل هام از تاینی موویز و سی نما رو زود لیچ کرد و با سرعت بالا دان کردم
از سایت ای مووی هرچی خواستم لیچ کنم نشد! با اینکه اشتراک ویژه هم دارم
این یه مورد ؛ مورد بعد از سایت های اپلودد و اپ تو باکس و وچندتا اپلودسنتر دیگه فایل روش لیچ کردم اصلا لیچ نشد!
من فکر می کردم شاتل لند این سایت های اپلود باکس و عصر اپلود و اپلودد و اپلود بوی و .... رو هم ساپورت کنه!
دوستان شما برای فایل هایی که از این اپلودسنتر هستن چیکار می کنید؟
این دوتا لینک زیر هم مستقیم هستن نمی دونم چرا لیچشون نمی کنه
و
سرعت اپلودسنترش برای من که خوب بوده ؛ شکایتی ندارم از 2 تا 6 عصر نزدیک 15 گیگ دان کردم! الان هم سرعت بالاست 1 تا 1.3 مگ
![]()
سلام دوست عزیز.
شما اول کار هستید و باید سرعتتون خوب باشه دو سه روز دیگه همین مورد بچه ها سراغتون میاد
درمورد لینکها هم باید بگم که این لینکها درسته که مستقیم هستن. ولی اگه مطمئنید که حتی بعد از چند ساعت به اپلودسنتر شاتل منتقل نشده. بدونید که پورت 80 این سرور رو برای عدم لیچ بستن. دلیلش همینه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)