تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 165 اولاول ... 478793949596979899100101107147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 1646

نام تاپيک: دانلود رایگان با استفاده از سرور شاتل لند

پروفشنال Tom Clancy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حالا که برای خودت ریموت شد ولی این فایلت الان روی سرور 15 هست که سرور خارجی آپرا هست برای همین ریموت نمیشده یا دیر ریموت میشه، من که زدم اصلا ریموت نشد، ولی همون موقع یه فایل از سرور 11 زدم سریع ریموت شد!
    تجربه شخصی: بهترین سرور آپرا برای ریموت سرور 5 هست، پس اگه فایلتون CDN هست و موقع لینک گرفتن از سروری به غیر از 5 لینک داد، دستی به 5 تغییر بدین شاید اونجا هم بود گزینه خوب بعدی سرور 11 هست.

برای منم همینطوره طبق تجربه ای که این چند روزه کسب کردم، وقتی فایلی رو ریموت میکنم اگه همون موقع بزنم دانلود با سرعت ماکزیمم دانلود میکنه اما به محض اینکه چند ساعت از آپلود میگذره سرعت دانلود اون فایل میشه حلزونی
    مثلا همین الان برای تست یه فایلی رو منتقل کردم داره با ماکزیمم سرعت دانلود میکنه ولی فایلایی که دو سه روز پیش ریموت کردم سرعت نهایت به 50 یا 60 میرسه
    خودم احتمال میدم که وقتی یه فایلی رو ریموت میکنیم، اون فایل به یه سرور میانی منتقل میشه که اگه همون موقع بزنیم دانلود از همون سرور دانلود میکنه اما بعد از یه مدت فایل از اون سرور واسطه به سرورهای اصلی( که الان پکیدن و سرعتشون حلزونیه) منتقل میشه و سرعت دانلود پایین میاد
    شاید هم دلیل سرعت خوب اون سرور واسطه اینه که چون فقط به عنوان یه واسطه برای انتقال فایل به سرور اصلی استفاده میشه در نتیجه دانلود آنچنانی ازش نمیشه و ترافیکی نداره و فشاری بهش وارد نمیشه برای همین سرعت ماکزیمم میده.
    حالا برای من برعکس هست دقیقا
    فایلهایی که تقریبا هفته پیش آپلود کردم سرعت ماکزیمم میده ولی جدیدا سرعت پایین :|

2. این کاربر از Tom Clancy's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه STTIGER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

حالا برای من برعکس هست دقیقا
    فایلهایی که تقریبا هفته پیش آپلود کردم سرعت ماکزیمم میده ولی جدیدا سرعت پایین :|
    عجب پدیده ای شده این شاتل لند

داره خودمونی میشه MR.MAHMOOD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

جایی نیست فایل هایی که ریموت میکنیم بشه به اشتراک گذاشت گویا تا بقیه هم استفاده کنن
    به هر حال سریال
    Westworld قسمت 1 و 2

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    &
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی | SoRoush 8K |'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    ! Columbia !

پيش فرض

خدا قوت شاتل .
    همچی ر.دی تو شاتل لند که ماشالا هیچ جاش سرعت مناسبی نداره !
    قبلا باز آپلودسنتر که مشکل داشت لااقل بقیه جاهاش مثل دانلود سنتر یا گیم سنتر سرعت ماکسیموم میداد !
    الا سرعت دانلود از آپلود سنترم 60 کیلوبایت !
    از گیم سنترم با اینکه همیشه 1.81 ثابت ثابت بود الان بیان 1.1-500 میچرخه و هیچ ثباتی نداره !!!
    اگه میخواستم با این سرعت دان کنم 11 تومن نمیدادم این طرحو نمیگرفتم همون شبانه خیلی سرعتش بهتره بود !
    Last edited by | SoRoush 8K |; 09-10-2016 at 21:54.

6. 4 کاربر از | SoRoush 8K | بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

مشکل شاتل لند بچه مدرسه ای ها هستند تا نیستن همه چی اوکیه می شه ساعت 2 جنگی به پا می شه

پیگیری کردم بنده از دوستمون توی شاتل لند مشغوله گفت چند روز آینده از تقا و اضافه کردن سرور جدید خواهند داشت وضعیت بهتر خواهد شد حساب کنید شاتل لند اول کار هست حالا حالا کار داره .

8. این کاربر از Mr saeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه STTIGER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اگه مشکل کمبود منابعه، به نظر من کلا این بخش دانلود سنتر رو جمع کنن و منابعش رو بدن به بخش آپلودسنتر، ماشالا سایت دانلود نرم افزار فراوونه و همه هم لینک مستقیم هستند هرکس چیزی لازم داشت خودش انتقال میده و دانلود میکنه

10. 4 کاربر از STTIGER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام

دوستان امروز نت ام وصل شد و بالافاصله برای اولین بار از سرویس شاتل لند استفاده کردم!

سرعت اپلودسنترش برای من که خوب بوده ؛ شکایتی ندارم از 2 تا 6 عصر نزدیک 15 گیگ دان کردم! الان هم سرعت بالاست 1 تا 1.3 مگ

ولی مشکلی که هست فقط لینک های مستقیم لیچ می کنه! فایل هام از تاینی موویز و سی نما رو زود لیچ کرد و با سرعت بالا دان کردم

از سایت ای مووی هرچی خواستم لیچ کنم نشد! با اینکه اشتراک ویژه هم دارم

این یه مورد ؛ مورد بعد از سایت های اپلودد و اپ تو باکس و وچندتا اپلودسنتر دیگه فایل روش لیچ کردم اصلا لیچ نشد!

من فکر می کردم شاتل لند این سایت های اپلود باکس و عصر اپلود و اپلودد و اپلود بوی و .... رو هم ساپورت کنه!

دوستان شما برای فایل هایی که از این اپلودسنتر هستن چیکار می کنید؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سرعت اپلودسنترش برای من که خوب بوده ؛ شکایتی ندارم از 2 تا 6 عصر نزدیک 15 گیگ دان کردم! الان هم سرعت بالاست 1 تا 1.3 مگ

14. این کاربر از Mr saeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    شما اول کار هستید و باید سرعتتون خوب باشه دو سه روز دیگه همین مورد بچه ها سراغتون میاد

درمورد لینکها هم باید بگم که این لینکها درسته که مستقیم هستن. ولی اگه مطمئنید که حتی بعد از چند ساعت به اپلودسنتر شاتل منتقل نشده. بدونید که پورت 80 این سرور رو برای عدم لیچ بستن. دلیلش همینه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •