تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 104 اولاول ... 478793949596979899100101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 1036

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 95 - 1394

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

بیایم یه کم منطقی باشیم. خودمون مجبورش کردیم بیاد تو باشگاه و مذاکره کنه.
    یعنی الان علی پروین به من بگه برو با پرسپولیس ببند اصلا نگاه نمی کنم ببینم که فوتبال بلد نیستم، میرم قرارداد می بندم.

طارمی برای تیم خیلی زحمت کشیده، همینطور رضائیان. البته رضائیان با اون سناریو که پیاده کرد اصلا قابل بخشش نیست.

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

این بنده خدا طارمی داره چوب رضاییان رو میخوره
    منطقی بخوایم نگاه کنیم از همون اول گفت نمیام و میخوام برم اروپا...اشتباهش این بود که یهو اومد تو باشگاه, اینو نفهمیدم واقعا به چه عقلی این کارو کرد! ولی بهرحال طارمی خودش گفته بود میرم برام جانشین پیدا کنین! به نظرم کمی هوادارها دارن احساسی در موردش نظر میدن...
    اما در مورد رضاییان کاملا قضیه متفاوته و این جواب تلفن ندادن و بیمارستان پاپام!!و... اصلا قابل بخشش نیس...
    بهرحال رفتن که رفتن به سلامت! هرکی بیاد ازش حمایت میکنیم و در واقع ما طرفدارا هستیم که بازیکنا رو تا این حد بزرگ میکنیم(چه فوتبال بازی کردنشون چه... از قدیم همه می دونستن بیان پرسپولیس تیم ملی تضمین شده س چون رسانه ها و پخش مستقیم و... هست)
    به طور کلی در این قضایا اول اقای اب زیرکاه+کیروش مقصر هستن بعد بازیکن ها...
    یه خوبی که این قضیه داشت این بود که بقیه دیگه عمرا همچین کاری رو جرات کنن انجام بدن, پرسپولیسی ها نشون دادن اول از همه منافع باشگاه و شعور خودشون مهمه بعد بازیکن, ما هیچوقت بازیکن سالار نبودیم حتی وقتی بزرگترین اسطوره های این مملکت توش بازی کردن و مقابل تیم جبهه گرفتن بیشتر پرسپولیسی ها همیشه حامی تیم بودن نه اسم...[حذف شد]
    Last edited by pcforlife; 30-06-2016 at 18:31. دليل: حاشیه

3. 3 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

کل ماجرای طارمی اینجا گفته شده :

پشت پرده انتقال آقای گل به ریزه اسپور

عبدالصمد ابراهیمی وکیل مهدی طارمی توضیحی مفصل درباره روند انتقال مهدی طارمی منتشر کرد .
    به گزارش "ورزش سه"، ابراهیمی نوشته است: این نوشتار گزارش گونه دفاعیه ای برای هیچکس نیست.نه مهدی طارمی،نه باشگاه پرسپولیس و نه حتی خودم.شرح ماوقعی است که اگر گاه نام دیگران در آن آمده به سبب بودنشان در متن و بطن ماجراست ولاغیر.اگر اعداد و ارقامی هم به میان می آید دلیلش شفاف سازی است.تصور می کنم برخی حقایق دارد لگدمال می شود.

1.به گمانم هفته قبل از دربی برگشت بود که من و دکتر طاهری در خصوص تمدید قرارداد مهدی طارمی با هم نشستی داشتیم.آنجا کلیاتی مطرح شد و توافقاتی به دست آمد.مدیرعامل باشگاه از لزوم مهار تورم در فوتبال گفت و پایه 850 میلیون تومانی را طرح کرد که قرار بود سقف قراردادهای پرسپولیس در لیگ شانزدهم باشد.من هم توضیح دادم که با این شرایط مشکلی نداریم و اگر قرار است طارمی در ایران بماند همه این شرط و شروط ها مورد قبول خواهد بود.

2.چند روزی به پایان لیگ مانده بود که بار دیگر با مدیرعامل باشگاه دیدار داشتم. دکتر طاهری لیستی را به من نشان داد که به زبان انگلیسی و با خط سبز، برانکو اسامی بازیکنانی که باید قراردادشان تمدید شود را نوشته بود.نام مهدی طارمی اولین نفر بود. طاهری از من خواست تکلیف ماندن یا رفتن مهدی را زودتر مشخص کنیم.ترکاشوند هم در جلسه ما حضور داشت.من از او تا یک هفته بعد از بازی با راه آهن که هفته پایانی لیگ بود فرصت خواستم و گفتم اجازه بدهید ذهن او درگیر این مسائل نشود و تمرکزش روی بازی پایانی باشد. خود من هم مسافرتی چند روزه داشتم و بنا شد پس از بازی با راه آهن من پاسخ باشگاه را بدهم.

3.از هفته ها قبل واسطه ها برای انتقال طارمی به باشگاههای خارجی تماس هایی با من داشتند و از جمله آنها باشگاههای ترکیه بود.اولین باشگاه ترکیه ای گنچلر بیلری بود که نمایندگانش به تهران هم آمدند و با من مذاکراتی داشتند ولی مهدی طارمی گفته بود ترکیه در اولویت من نیست.

4.بعد از بازی با راه آهن من نظر نهایی طارمی را جویا شدم که او گفت اولویتم ترنسفر به خارج است.من هم برای اعلام همین پاسخ به باشگاه رفتم. دقیقا روز 29 اردیبهشت بود که به دفتر ترکاشوند رفتم و گفتم طارمی قصد ماندن در ایران ندارد و معطل انتخاب او نمانید و جانشین وی را انتخاب کنید.همانجا هم ترکاشوند از من تشکر کرد که در تصمیم گیری تعلل نکرده ایم و من از باشگاه خارج شده و در گفت و گو با رسانه ها هم اعلام کردم که طارمی رسما رفتنی است. مرور آرشیو آن روز رسانه ها این ادعا را ثابت می کند و البته هنوز نمی دانم چرا بلافاصله ترکاشوند مصاحبه کرد و گفت اصلا با ابراهیمی درباره طارمی حرف نزده ایم و جدایی او را تکذیب کرد!

5.در روزهای بعد هم هرگاه به باشگاه می رفتم علیرغم اینکه صحبت جذب مهاجمان جدید بود اما تقریبا همه اعضای باشگاه جویای وضعیت طارمی بودند و بحث مذاکره مجدد مطرح می شد و پاسخ من هم همان پاسخ قبلی بود که طارمی می گوید با مشورت با بزرگان فوتبال تصمیم گرفته ام از ایران بروم.

6.پیشنهادات خارجی مکتوب و شفاهی متعددی رسید و هر یک بنا به دلایلی منتفی می شد.حدود ده روز قبل یا شاید دو هفته قبل در رسانه ها خواندم که طارمی در مراسم افطاری حسین هدایتی حضور داشته و هدایتی موافقت او برای ماندن در پرسپولیس را جلب کرده است.با طارمی تماس گرفتم که گفت این خبر صحت ندارد و من در مراسم افطاری رییس جمهور، هدایتی را دیده ام و او هم گفته که هواداران تو را دوست دارند و اگر قصد ماندن داشته باشی من برای پرداخت ها مشکلی ندارم اما پاسخ داده ام که اولویت من رفتن به خارج است.

7.یکی دو روز بعد حوالی ظهر با طارمی تماس گرفتم که جواب نداد.ساعتی بعد خود او تماس گرفت و گفت دفتر هدایتی بودم. توضیحاتی در خصوص دیدارش با هدایتی مطرح کرد و از من خواست همان روز همدیگر را ببینیم. من به دفتر دوست طارمی رفتم .رضا نورمحمدی هم آنجا بود.آنجا از پیشنهادات اولیه هدایتی گفتند و بنظر می رسید طارمی به ماندن در پرسپولیس و ایران راضی است. صبح آن روز مهدی حق تعالی مدیربرنامه سردار آزمون از روسیه با من تماس گرفته و گفته بود تا حدود زیادی زمینه انتقال طارمی به یک باشگاه مطرح روسی فراهم شده. همین موضوع را همانجا به طارمی گفتم و با تلفن روسیه حق تعالی تماس گرفتم که خود طارمی هم با او صحبت کرد و در جریان ماوقع قرار گرفت.قرار شد در این باره تصمیم گیری کند و اطلاع دهد.

8.یک روز بعد دوباره طارمی با من تماس گرفت و قرار شد همدیگر را ببینیم. آنجا هم رضا نورمحمدی و دوست دیگری حضور داشت. دوست مهدی و خود او گفتند که شب قبل، بعد از بازی های جام ستارگان به رستوران یکی از دوستان هدایتی رفته اند. خداداد عزیزی هم آنجا بوده.(اعداد و ارقامی که در ادامه ذکر می کنم به نقل از طارمی و دوست اوست و من چون در جلسه نبوده ام صرفا آنها را بازگو می کنم) گفتند هدایتی اعلام کرده به باشگاه برو و مذاکره کن.حدود یک و نیم میلیارد یا حتی دو میلیارد ممکن است توافق کنید چون من هماهنگی لازم را انجام داده ام.

حدود 30 یا 40 درصد را هم پیش پرداخت خواهی گرفت و مطالبات قبلی ات هم تسویه می شود. آنگاه تا سقف پیشنهاد تیم روسی (حدود سه و حتی چهار میلیاردتومان) را هم من به شما می دهم.اگر مبلغ باشگاه کمتر از این هم بود من مابه التفاوت تا این سقف را پرداخت می کنم.(گویا این صحبت ها در دو جلسه مجزا مطرح شده بود که یکبار آن را خداداد عزیزی هم حضور داشته) آنجا خداداد عزیزی گفته که حاجی بگذار این بچه به زندگی اش برسد و این پولها قابل پرداخت نیست. هدایتی گفته چک رمز دار می دهم. اگر چک را هم قبول ندارید می رویم منزل ما دلار و یورو می دهم.

9.با این حرفهایی که مطرح شد من گفتم این اعداد و ارقام قابل پرداخت نیست.خود من جای مدیران باشگاه باشم هرگز تن به این خواسته نمی دهم چون شاکله و تراز مالی تیم به هم می ریزد.اما آنها اصرار داشتند که این حرفها مطرح شده و قطعا انجام می شود.قرار شد فردای آن روز برای مذاکره برویم و محل قرار را هم خارج از باشگاه تعیین کنند تا اگر توافقی نشد بحث رسانه ای مطرح نشود.

10.شب مهدی طارمی به هیات رفته بود و من با ترکاشوند ساعت دو بعدازظهر را هماهنگ کردم و محل قرار هم خارج از باشگاه بود.صبح مهدی به من گفت رامین رضاییان تماس گرفته و گفته ساعت 5 عصر بلیط ترکیه داریم و اگر تو نیایی به سبب بدقولی تو کار من هم به مشکل می خورد. گفتم اگر امروز با پرسپولیس به توافق برسیم رفتن تو چه موضوعیتی دارد که پاسخ داد یکی دو روز می روم و برمیگردم.فقط به ترکاشوند بگو اگر امکان دارد بجای ساعت دو ساعت یک جلسه بگذارند تا به پرواز برسیم.جایی بیرون باشگاه هم لازم نیست برویم و در همان باشگاه صحبت می کنیم.ترکاشوند ساعت یک را قبول کرد و گفت اگر بازهم احساس می کنید حضور در باشگاه تبعات دارد کلید دفتر یکی از دوستان نزدیک باشگاه هم دست من است و آنجا قرار می گذاریم که من گفتم با بودن در باشگاه مشکلی نداریم.

11.ساعت حدود یک بود که به باشگاه رفتیم.خیلی زود حرفها شروع شد. باشگاه شرایطیش را گفت و پایه 950 میلیونی با یکی دو آپشن را اعلام کردند.شرایط با چیزی که دوستان به نقل از حسین هدایتی گفته بودند تفاوت زیادی داشت.(عدد چهار میلیارد و چهارصد میلیونی را بعدا یکی از دوستان هدایتی هم تایید کرد).من همانجا پرسیدم رابطه باشگاه و حسین هدایتی چگونه است که دکتر طاهری گفت هدایتی از دوستان قدیمی من از زمان جنگ است و به باشگاه هم کمک می کند.البته هر کمکی باشد باید در چارچوب سیستم مالی باشگاه باشد تا مشکل ساز نشود. در هر حال اعداد و ارقامی نوشته شد و باشگاه روی قرارداد دو ساله و مهدی روی یکساله اصرار داشتند. در خلال جلسه هم طاهری چندبار به اتاق های دیگر رفت و جلسات موازی دیگری با برانکو و یکی دونفر دیگر هم داشت که همزمان با جلسه ما شده بودند.مهدی برای رفتن عجله داشت. کاغذ حاوی اعداد و ارقام را که به او دادند در برخی موارد نظر خودش را کنار نظر دکتر طاهری نوشت و آخرالامر گفت هر عدد و رقمی نهایی شود بابد با پدرم مشورت کنم.بعد که از مسافرت برگشتم اعلام می کنم.

12.بعد از رفتن طارمی صحبت های من و مدیران باشگاه ادامه یافت و عدد و رقم نهایی را به من اعلام کردند و قرار شد پرینت قرارداد را هم آماده کنند تا در برگشت مهدی طارمی از مسافرت و در صورتی که مشورتش منتج به نتیجه شده باشد قرارداد را امضا کند.

13.تصور خود من این بود که اعداد و ارقامی که هدایتی اعلام کرده(به نقل از مهدی و دوستش) پرداخت می شود و مهدی پس از بازگشت به ایران قرارداد را امضا خواهد کرد.در سایت باشگاه هم با هماهنگی طرفین قرار شد خبر توافق نهایی اعلام نشود بلکه درج گردد که توافقات کلی به دست آمده است.از باشگاه که خارج شدم تلفنم خاموش بود. دیدم کیف مهدی طارمی هم در ماشین من جامانده. به منزل رفتم و گفتند مهدی طارمی روی تلفن منزل زنگ زده و گفته هر وقت آمد بگویید با من تماس بگیرد. با او تماس گرفتم و گفت پرواز به چهار صبح فردا موکول شده و قرار شد همدیگر را تا یکساعت دیگر ببینیم.

14.وقتی به دیدار مهدی در دفتر دوستش رفتم دیدم اخم ها در هم است.خود من مشکلی برای عقد قرارداد نمی دیدم و با گفته های قبلی به نقل از حسین هدایتی ، کاری به رقم اعلامی باشگاه نداشتم و تصورم این بود که قرار است مابه التفاوت مبلغ را هدایتی بپردازد. آنجا ولی گفتند که دوستان مشترک با هدایتی که بعضا واسطه برگزاری جلسات بوده اند حرفهایشان تغییر کرده و نسبت به گذشته حرفهای متفاوتی می زنند.یکی دو تماس هم گرفته شد و صداها روی اسپیکر پخش شد و بنظر جواب قانع کننده ای به گوش نرسید.همانجا دوست طارمی به یکی از دوستان هدایتی گفت به حاج حسین بگو طارمی آمده اینجا و با من جر و بحث کرده که چرا وقتی از چیزی مطمئن نیستی من را برای مذاکره می فرستید تا مقابل باشگاه و مردم قرار دهید؟حالا هم قرار بوده به ترکیه برود و اگر تا امشب تکلیفش مشخص نشود ممکن است در ترکیه قرارداد ببندد.

15.طارمی به من گفت به ترکیه نمی آیی؟گفتم شبهای احیا است نمی توانم بیایم. تو هم که قصد قرارداد بستن نداری.پس بودن من موضوعیتی ندارد.برو و برگرد ببینیم در این چند روز چه اتفاقی رخ می دهد.فقط هر اتفاقی رخ داد به من اطلاع بده و حتی صورتحساب هتل را هم بدون مشورت با من امضا نکن.بر اساس همین توافق هم کاملا اطمینان داشتم که طارمی در ترکیه قرارداد نمی بندد و این را بارها اعلام کردم.

16.آنها فردا صبح رفتند و شب بعد از آن طارمی گفت با سرمربی تیم ریزه اسپور حرف زده ام و گفته اند روی من نظر مثبت دارند و شرایط آنجا خوب است.من هم گفتم همه شرایط را مکتوب بنویس و بیا ایران تا تصمیم گیری کنیم.گفت گفته اند تست پزشکی بدهید و می روم تست هم می دهم.قرار بود فردا شب که مقارن با شب 23 رمضان بود برگردند.در تمام این مدت هم موضع من این بود که طارمی در ترکیه قرارداد نمی بندد.او هم روزها هرجا می رفت تلفنش را هتل می گذاشت و می گفت بیرون از هتل اینترنت نیست و می خواهم اگر هدایتی یا دوستانش در تلگرام یا واتساپ پیام بدهند مشکلی نباشد و تلفن در هتل است و پیامها را خواهم دید. اینجا هم به من گفته اند اگر بعد از مذاکرات از ترکیه بروی به معنای عدم توافق است و ما سراغ گزینه های بعدی می رویم.

17.عصر فردای آن روز با حسین قدوسی سردبیر روزنامه پیروزی صحبت می کردم. گفتم دلشوره دارم. تصور می کنم قرارداد می بندد. گفت نه امکان ندارد بدون آنکه قرارداد و مفاد آن را با تو چک کند یا عکس آن را برایت بفرستد قراردادی امضا کند.

18.دم افطار خبر نهایی آمد و عکسها منتشر شد و من هنوز نسخه قرارداد و مفادش را ندیده ام.

19.قضاوت با خودتان.

20.خدا همه ما را ببخشد و عاقبت بخیر کند.

5. 7 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

پست قبل حاوی نکاتی در مورد سقف قرارداد برای دوستان استقلالی هم هست. هر چند از نظر شما حقیقت همچنان چیز دیگه ای هست، ولی در هر صورت نشانه هایی است برای اهل ایمان

پرونده طارمی و رضائیان برای من تموم شدست. فکر کنم اصل ماجرا با حرف های خودشون و مصاحبه هایی که شده کاملا معلومه. هر دو تا کاملا مقصرن ولی شهامت این رو ندارن که بیان اعتراف کنن. زمان، مشخص کننده همه چیز هست.

7. 10 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کافی بود خبر لژیونر شدن سوشا مکانی در دسته دوم نروژ منتشر شود تا کامنت های رنگارنگ زیر پست او با عناوینی چون پسر پرسپولیس، سوشای با غیرت، منتظرت هستیم و ... سرازیر شود. تقصیر ما نیست، عادت ملت کم حافظه بودن است، انگار نه انگار که همین یکی دو ماه پیش ، با حاشیه هایش ، با مهمانی هایش، با کلیپ هایش ، با زندانی شدن هایش، با محرومیت هایش، با شلوارهایش و با شلنگ تخته هایش در حساس ترین زمان های فصل دست تیمش را در پوست گردو گذاشت و تیم را با یک گلر ناشی ازبک تنها گذاشت تا جامی که حق این هوادار بود از دست برود و حالا لژیونر شده و دوباره پسر پرسپولیس لقب بگیرد! سوشا مکانی نفر اول نیست، نفر آخر هم نخواهد بود، منتظر رامین رضاییان و رضاییان ها باشید، فرش قرمز حاضر است! ویژگی ملت نداشتن حافظه است!

9. 6 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: اگر قرار بود همراه تیم به اوکراین بروم قراردادم چند روز پیش امضا می‌شد.

تیم پرسپولیس در حالی تا ساعاتی دیگر عازم اوکراین خواهد شد که قرار نیست کریم باقری در این سفر سرخپوشان را همراهی کند و باشگاه پرسپولیس هنوز قرارداد مربی فصل پیش خود را تمدید هم نکرده است.

کریم باقری در این مورد اظهار داشت: فکر کنم شما اینقدر خبر عقد قرارداد من با پرسپولیس را پیگیری کرده‌اید که خسته شده‌اید! به‌هر حال اگر قرار بود مرا همراه تیم به اوکراین ببرند تا چند روز پیش قراردادم را امضا کرده بودند.

وی در واکنش به طرح این موضوع که مسئولان باشگاه پرسپولیس مدام اعلام می‌کنند مشکلی برای ماندن باقری در پرسپولیس وجود ندارد، اما در عمل اقدامی نمی‌کنند، یادآور شد: شاید در رودربایستی با من گیر کرده‌اند که این‌طور صحبت می‌کنند. به‌هر حال تا الان که خبری از باشگاه نشده است و تیم هم راهی اوکراین خواهد شد.

مربی تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به بیان این مسئله که شاید مسئولان باشگاه پرسپولیس در نظر دارند هفته دیگر با او قرارداد ببندند و بعد از آن راهی اوکراین شود، یادآور شد: هفته دیگر که تیم از اوکراین بر می‌گردد! ضمن اینکه من تا شنبه ایران هستم و بعد از آن راهی مسافرت خواهم شد.

پ ن: با اقا کریم نباید اینجوری رفتار بشه
    Last edited by 000000000; 01-07-2016 at 01:52.

11. 6 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن موسیقی MILAD MGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Paddy's Pub

پيش فرض

مهدی رستم‌پور:
    کامنت هدایتی برای طارمی

�«رابطه من و با تیم ملی با این تصمیم و اطاعت کورکورانت بهم زدی و تمام قرار مدارامونو با تیم ملی لغو کردم.»
    -جو نده آقای هدایتی! شما در حدی نیستید که از موضع بالا به تیم ملی مملکتمون نگاه کنید.
    تیم ملی محتاج امثال شما بدهکاران بانکی نیست. { [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] }

�اطاعت کورکورانت...
    -طارمی سرباز جنابعالى نیست. با بازیکن تیم ملی مودبانه صحبت کنید.
    مهدى آقای گل شده. شما چه گلی به سر مملکت زدی جز اخلال در نظام اقتصادی؟

�قول بهترین حمایت مالی را هم دادم
    -شما چه مسئولیتی در پرسپولیس داری جز سلب آرامش این باشگاه با خودنمایی در اینستاگرام؟
    طبق یادداشت امروز وکیل طارمی، شخص شما خلف وعده کردی و مهدی هم رفت. پس فرافکنی نکنید.

لیگ ترکیه شریک قاتلان جوونهای ما
    :| :|

�گفتم لالیگا یا آلمان خوبه
    خب آلمانم شیمیایی می‌داد صدام بریزه روی سر ملت ما!

+
      محتوای مخفی: مطلب سایت ایسنا 

در روزهای اخیر شاهد بودیم که بانک مرکزی اقدام به انتشار اسامی بدهکاران کلان بانکی کرده است. تعدادی از افراد این لیست 170 نفره بدهکارانی هستند که به علت شرایط بد اقتصادی و تولید زیانده بدهکار شده‌اند و در حال حل مشکل خود هستند. اما بخش عمده‌ای از این لیست را کسانی تشکیل داده‌اند که وام‌های کلان بانکی را با وثایق ناکافی و نامطمئن برای مصارف تجاری و سفته‌بازی و خرید و فروش ملک دریافت کرده‌اند.
    به گزارش ایسنا، «انتخاب» در ادامه نوشت: این افراد که به خودی خود برای اقتصاد کشور مضر هستند با استفاده از منابع بانکی که برای تولید در نظر گرفته شده، اقدام به تحصیل مال نامشروع ثروت کرده و با پول‌های بادآورده خود به اقتصاد کشور ضربه می‌زنند.

از مهمترین بدهکاران کلان بانکی می‌توان به حسین هدایتی دولابی اشاره کرد که از طریق خرید صوری کارخانجات تولیدی زیان ده و به بهانه تولید اقدام به اخذ وام‌های چند صد میلیاردی بدون وثایق کافی و نامطمئن کرده است.

هدایتی با سوء استفاده از فساد بانکی در دولت قبل و با عناوینی چونت مشارکت مدنی، تولید، ضمانت‌نامه، ال سی و مضاربه از بانک‌های پارسیان، اقتصاد نوین و ملی اقدام به ایجاد یک ثروت کلان کرده است.

وی نه تنها این پول‌ها را وارد سیستم تولید نکرده است بلکه با استفاده از این پول‌ها اقدام به خرید املاک به صورت قسطی کرده است. همچنین با استفاده از تزریق بخشی از این پول‌ها به سیستم ناسالم فوتبال، از خود یک چهره ورزش دوست و فرهنگی ساخته است.

بدهی وی در حال حاضر به فقط بانک پارسیان، 500 میلیارد تومان (5 هزار میلیارد ریال) است.

بخشی از فعالیت های وی در ادامه می آیند:

حسین هدایتی دولابی تا سال 1386 اقدام به خرید ملک از افراد مختلف با شیوه‌ای خاص می‌کرد. وی با پرداخت حداکثر 25 درصد از ارزش ملک اقدام به نوشتن مبایعه نامه می‌کرد و بقیه ارزش ملک را به صورت قسطی و در قالب چک‌های بلند مدت پرداخت می‌کرد. وی با نفوذی که در سیستم بانکی داشت پس از عقد مبایعه‌نامه بلافاصله آن ملک را در رهن بانک قرار می‌داد و بر اساس آن وام‌های میلیونی دریافت می‌کرد.

در واقع هدایتی با جعل عنوان تولید و با ترهین املاکی که هنوز پول آنها را کامل دریافت نکرده است وام‌هایی را با بهره‌های کم دریافت می‌کرد. از دیگر اقدامات جالب توجه هدایتی فروش مجدد املاک در رهن بانک به افراد غیر می‌باشد. وی با استفاده از برخی اقدامات، اقدام به فروش این املاک به افراد دیگر می‌کند و بدون باز پرداخت اقساط، وام‌های دریافتی را صرف خرید املاک جدید با همین روش و فعالیت‌های تجاری می‌کند.

هدایتی با پرداخت نکردن اقساط بانک و پس از سررسید وام با اعمال نفوذ و سایر روش‌های خود اقدام به عقب انداختن اقدام قانونی بانک‌ها می‌کند و از فعالیت بانک در جهت مصادره اموال قبلی خود جلوگیری می‌کند.

در حال حاضر عمده بدهی‌های بانکی هدایتی مربوط به بانک پارسیان، اقتصاد نوین و ملی است که بر طبق اسناد تنها بخشی از بدهی وی به بانک پارسیان بیش از 500 میلیارد تومان( تا تاریخ 31/3/92) می‌باشد.

در حال حاضر ادارات حقوقی بانک‌های طلبکار از هدایتی و بعضی از افرادی که با هدایتی معامله کرده‌اند از وی شکایت کرده‌اند.

هدایتی بواسطه این شکایت‌ها چند بار نیز بازداشت شده است که توانسته هر بار از زندان آزاد شود.

در یکی از این پرونده‌ها، هدایتی اقدام به خرید پنت هاوس و یک واحد در برج دیپلمات در فرمانیه، دیباجی شمالی خیابان سنبل می‌کند و بلافاصله آنرا در رهن بانک قرار می‌دهد و پس از مدتی که از موعد چک‌های وی می‌گذرد و با فشار طلبکاران 2 واحد مسکونی را در نیاوران خیابان بوکان به عنوان بدهی خود به مالک تحویل می‌دهد. اما هر باز از سند زدن این آپارتمان‌ها طفره می‌رود و بدین ترتیب مالک جدید و قدیم و مستاجران را وارد یک چرخه فرسایشی و زیان ده می‌کند. جالب‌تر اینکه مالک جدید قبل از اینکه ملک خود را به طور کامل دریافت کند در تاریخ 24 خرداد 91 با اخطاریه‌هایی از طرف سازمان ثبت اسناد و املاک کشور مبنی‌بر بدهی ملک و قیمت‌گذاری برای مصادره آن روبرو می شود. (اسناد فروش، تعویض و ترهین این املاک موجود می‌باشد.)

حال به جز سئوالات مختلفی که از مسئولین این بانک ها می توان داشت، باید پرسید که چگونه هدایتی که در حا حاضر ادعای خرید باشگاه‌های خارجی و تزریق پول به باشگاه پرسپولیس را دارد، ادعا می‌کند که پولی برای پرداخت بدهی خود به سیستم بانکی و سایر افراد ندارد؟

آیا ورود وی به چرخه فوتبال کشور در جهت ایجاد یک برند برای جولان دادن بیشتر وی در چرخه بانکی معیوب که میراث دولت قبل است، است؟

و دهها سئوال دیگر...

اسناد مربوط به بدهکاران بانکی

انتهای پیام

+

کامنت یکی از هوادارها:

+

عباس پهلوان کیست:

✅ حسین هدایتی دوستان زیادی دارد، بسیاری هم تلاش می کنند به او نزدیک شوند، یکی از این افراد عباس پهلوان است.
    ✅ در بحبوحه ماندن یا رفتن طارمی، پهلوان با انتشار پست های متعدد سعی می کرد خودش را نزدیک به ستاره ها نشان بدهد تا فالوئرهای بیشتری جذب کند.
    ✅ پهلوان رستوران دارد و ظاهرا پرسپولیسی دو آتشه است، معمولا پاسخ مخاطبان را به صورت مبهم می دهد تا خبرش تکذیب نشود.
    ✅ اغلب جلسات در رستوران او برگزار می شود ولی این دلیل بر نزدیکی و باخبر بودنش از مسائل نیست، در واقع او فرصت را غنیمت شمرده تا لایک بگیرد.
    ✅ در آخرین پست اینستاگرامش نوشت که بگذارید طارمی برود، برانکو از چوب خشک هم بازیکن می سازد، این پست اما دقایقی بعد حذف شد.
    ✅ وکیل طارمی می گوید نمی داند چرا این شخص تصویر کارت قرمز را نشان داده و هواداران را نگران کرده، دلیل این کار اما کاملا مشخص است؛ بازی با احساسات هواداران و گرفتن چند لایک بیشتر.

منبع: بانک ورزش

هیچوقت از این "حاج حسین" خوشم نیومد
    Last edited by MILAD MGH; 01-07-2016 at 13:08.

13. 2 کاربر از MILAD MGH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سرمربی پرسپولیس همچنان به ماندن مدافع هموطنش اصرار دارد.

باشگاه پرسپولیس برای تمدید قرارداد لوکا ماریچ هنوز اقدامی نکرده و یکی از مهمترین دلایل آن طلب سنگین این بازیکن از پرسپولیس است در حالی که برانکو به خاطر کمبود مهره در خط دفاع تیمش خواستار ادامه حضور مدافع کروات است.

مسئولان باشگاه پرسپولیس به ماریچ پیشنهاد داده‌‌اند مطالبات خود از این باشگاه را به صورت چند قسط دریافت کند و قرارداد فصل پیش‌روی خود را نیز تا حدودی کاهش دهد. ماریچ به این پیشنهاد پرسپولیسی‌ها پاسخ منفی داد اما احتمال اینکه در روز‌های آینده نظرش تغییر کند وجود دارد. ماریچ فکر می‌کرد در فصل نقل‌وانتقالات با پیشنهادات خوبی از تیم‌های ایرانی مواجه شود و حالا که این اتفاق رخ نداده و در کشورش نیز یک سوم پولی که از پرسپولیس دریافت می‌کند را خواهد گرفت، احتمالا با قرارداد کمتر از فصل پیش در جمع سرخپوشان ماندنی شود.

برانکو حتی عذر خالقی‌فر را هم خواسته تا جا برای اضافه کردن نام ماریچ به لیست بزرگسالان تیمش باز شود. هر چند مسئولان باشگاه پرسپولیس در تلاشند شجاع خلیل‌زاده مدافع سپاهان را در پست دفاع به خدمت بگیرند.

.........

چند بازیکن خارجی در تمرینات پرسپولیس در اردوی اوکراین تست می‌دهند.

به گزارش وبسایت نود و به نقل از تسنیم، پرسپولیس برای برگزاری اردوی دو هفته‌ای صبح امروز عازم کیف اوکراین شد و در این مدت چند بازیکن خارجی در پست‌های مختلف با حضور در تمرینات این تیم تست فنی خواهند داد.

پرسپولیس در پست دفاع میانی، دفاع راست و خط حمله با کمبود مهره مواجه است و اگر بازیکنان خارجی در این پست‌ها مورد تایید برانکو قرار گرفتند، به لیست سرخپوشان اضافه می‌شوند.البته پرسپولیس در خط حمله برای انتخاب جانشین مهدی طارمی به دنبال بازیکن خارجی سطح بالا است و بعید است در این پست بازیکن خارجی تستی بگیرد.

پرسپولیس در این اردو حداقل ۳ بازی دوستانه انجام خواهد داد و بازیکنان خارجی قرار است در این بازی‌ها زیر ذره‌بین برانکو قرار بگیرند.

15. 6 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

پندی بدهیم و برویم شاید عبرت بگیرن:

منجمی به خانه درآمد. یکی مرد بیگانه را دید بازن او به هم نشسته، دشنام و سقط گفت و فتنه و آشوب خاست.
    صاحبدلی که برین واقف بود گفت:
    تو بر اوج فلک چه دانی چیست/ که ندانی در سرایت کیست...

17. 9 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

19. 5 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •