تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 108 اولاول ... 478793949596979899100101107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 1080

نام تاپيک: « میزگرد آقایان »

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام خدمت همشهری خوب وبا معرفت خودم ،من هم بچه استان کرمانشاه هستم،ولی ساکن تهران،اینگونه شغل ها توی تهران بازارش نمی گیرد،چه برسد به کرمانشاه،اگر پول داری لوازم یدکی بزن ،لوازم یدکی همیشه بازار کارش هست،وکار تمیز وپر درآمدی،اگر کاسب خوبی باشی کارت می گیرد ولی باید با چند مکانیک خودرو هماهنگ باشی،ودرصدی از سود فروشت را به آنها بدهی مثلاً2%درصد،الان زندگی بر اساس روابط پیش می رود اگر روابط عمومی قوی داشته باشی حتماً موق خواهی شد!

2. این کاربر از siroosmoradian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

دوستان اقایان یا همون عاقایان کمممممممممممک کنین
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

من چندی پیش گواهینامه رانندگی گرفتم . شروع کردم به تمرین ... حدودا 10 بار با ماشین رفتم توی کوچه پس کوچه ها تمرین کنم . یک بار وارد خیابان اصلی شدم که کم مونده بود یکی رو زیر بگیرم

و ترمز شدید .... کلا وقتی عابر پیاده میبینم که داره از خیابون رد میشه دست وپامو گم میکنم . نمیدونم سریع ردش کنم یا اهسته برم که از خیابون رد میشه .

یک دفعه هم گوشه ماشینبه تیر برق کشیده شد و ماشین خط افتاد !!!!!!

این دو بار حسابی ترس انداخته دلم و قید رانندگی رو زدم . حالا دیگه نمیتونم از ترس حتی به تمرین برم .

چی کار کنم راننده حرفه ای بشم . بعضی خانم ها رو میبینم چنان دست فرمونی دارند از خودم خجالت میکشم ....ترس مانع کار من هست

اقایون راهنماییم کنید .

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان اقایان یا همون عاقایان کمممممممممممک کنین
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

من چندی پیش گواهینامه رانندگی گرفتم . شروع کردم به تمرین ... حدودا 10 بار با ماشین رفتم توی کوچه پس کوچه ها تمرین کنم . یک بار وارد خیابان اصلی شدم که کم مونده بود یکی رو زیر بگیرم

و ترمز شدید .... کلا وقتی عابر پیاده میبینم که داره از خیابون رد میشه دست وپامو گم میکنم . نمیدونم سریع ردش کنم یا اهسته برم که از خیابون رد میشه .

یک دفعه هم گوشه ماشینبه تیر برق کشیده شد و ماشین خط افتاد !!!!!!

این دو بار حسابی ترس انداخته دلم و قید رانندگی رو زدم . حالا دیگه نمیتونم از ترس حتی به تمرین برم .

چی کار کنم راننده حرفه ای بشم . بعضی خانم ها رو میبینم چنان دست فرمونی دارند از خودم خجالت میکشم ....ترس مانع کار من هست

اقایون راهنماییم کنید .
    خوب تجربه بگم
    چند جلسه برو یه جای خلوت اقا گاز و ترمز ماشین بیاد دستت و نمیدونم ۷ تا حرکت رو انجام بده و نمیدونم این کارا تا کامل همه چیز یادت بیاد من کلش رو تو ۴-۵ جلسه یاد گرقتم الان دیگه تو ۵-۶ تای باقیمانده میریم تو شهر قشنگ دور دور و نمیدونم این کارا یه دو بار هم اتوبان بردم با ۶۰-۷۰ اینا
    عامو خجالت نداره راحت باش جلسه اول اگر بدونی چیکارا میکردم چقدر فحش میخوردم از بقیه راننده ها تو یه جلسه دیگه فکر کنم ۱۰ بار رو شد مثلا سرعتم کم بود راه بقیه رو میبستم نه خودم میرفتم نه میزاشتم اونا برن یه چیزی بودما اما الان هم هنوز میلی متری رد میکنم مثلا امروز پمپ بنزین رفتیم قشنگ شاید ۱ سنتی متری رد کردم یه بار دیگه که دیروز باشه عابره پیادهه یهو اومد منم هیچ کاری نکردم قشنگ از ۵ سانتی شاید کمتر رد کردم خورده بودم درجا کمر طرف میشکست بعد اون موفع شما هم بیا تو شهر و ... کم کم راه میوفتی کارا منم نکن عابر رو بخواهی جا خالی بدی
    کلا نترس بابا تا به ادم نزدی طوری نیست هر جا میخواهی بزن مهم نیست

قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
    اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید

5. 2 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

اقا خیلی با حالی داداش چه مشاوره رانندگی دادی!!![emoji2] [emoji2] [emoji7]
    بنظرم اخرای شب برو یه دوری بزن توی خیابون بزرگ ولی خلوت شهرتون.مثلا تهران من خودم بلوار هجرت یا افسریه(نصفه شبا)و بعضا خیابون طالقانی جاهای خوبی بودن برای رانندگی شبا...اگرم میتونی پیست بری که خیلی بهتره...سعی کن کسی که باهاش رودربایستی(رودرواسی!!!)داری کنارت نباشه چون استرست میره بالا...
    ضمنا من هنوز 1سال دارم تا گواهینامه گرفتن...چند وقت پیش هم یکی با ماشین زد به ماشینمون که من برده بودم بیرون اصلا ترس نداره...
    فقط کسی حماقت من که بدون گواهینامه نشستم پشت ماشین جای شلوغ رو انجام نده....

Sent from my GT-I9082

7. این کاربر از a_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اولا، تعداد اقایونی که رانندگی میکنن و درصدیشون که رانندگیشون گوسپند‌واره، خیلی خیلی بیشتره از خانوم‌هایی که رانندگی میکنن و درصدیشون که گوسپند وار رانندگی میکنن....

بنابراین اینکه یه خانوم رو ببینید که داره رانندگی میکنه و خوب هم رانندگی میکنه و خجالت بکشی که بگی حتی این زنه هم خوب میرونه، این اشتباهه... ))

شوما جای اینکه یه دفه ب بسم‌الله بپری تو خیابون شلوغ و اینا، برو اول بیرون شهر یا محله‌های خلوت و با مسیر های گل و گشاد واسه خودت رانندگی کن!!
    متاسفانه توی ایران نمیشه توی یه خط روند و نگران نبود که کسی نزنه..... یه خورده سخت تره رانندگی مخصوصا اگر توی شهرهایی مثل اهواز، مشهد کرج و امثالهم رانندگی بکنید...(کرمانشاه در کنار اهواز باید قرار بگیره!!)

رسما بعد از سه سال رانندگی، تو اهواز میخواستم یه دوری بزنم تو شهر به فلان خوری افتادم و سریع زدم کنار، منتظر شدم تا یه ماشین راهنمایی رانندگی اومد و چسبوندن به سپرش! و از مهلکه نجات دادم خودمو....
    کلا تو کلان شهر رانندگی کردن خیلی سخت تره....

بنابراین، فکر نکن که مثلا منی که ۶ ساله ماشین دارم و هر روز با ماشین اینور اونور میرم،‌ موقعی که بین بولوار و یه راننده‌ی بیشعور گیر میکنم و اون راننده داره میاد سمت بولوار، واکنش شما و من باید یکسان باشه...

فعلا شما جاده های خلوت و مسیر های راحت و اسون و مشخصا خلوت!( خلوتش خیلی مهمه!) رو بگیر و برو... کم کم ماجرا دستت میاد... راهنما بزن و اروم برون( سرعت زیاد نرو) که حتی اگر مشکلی پیش اومد سریع بتونی کنترل بکنی! ))

اما مشخصا جایگیری پاها رو سعی کن کامل یاد بگیری... ترمز گرفتن های مختلف رو سعی کن یاد بگیری.... نقطه حرکت رو سعی کن یاد بگیری....( مشخصا برو توی یه سربالایی، سعی کن پات رو از رو ترمز ور داری و با کلاج(دنده ۱) ماشین رو نگه داری و بعد با پایین بردن کلاج ماشین رو ببری به سمت جلو!( بدون گاز و ترمز).... میتونی تمرینت رو واسه شروع حرکت از سطح صاف هم شروع کنی.... این تمرین واسه رانندگی توی ترافیک عالیه...

دنده دادن و قاطی نکردن گاز و ترمز که خدایی نکرده در صورت خطر، جای ترمز اشتباهی گاز ندی....

یه واقعیتی هم هست که رانندگی توی ایران هر دمبیلیه... سعی کن فقط و فقط مواظب عابر ها باشی که بهشون نزنی، سعی کن اینه ها رو کامل بپایی و اطرافت رو کامل داشته باش تا مشکلی پیش نیاد...

رانندگی و دست فرمون یه چیز تمرینیه و با رانندگی کردن به دست میاد! فقط و فقط با رانندگی.... اصلا هم خودت رو با یه راننده تاکسی یا راننده اژانس یا راننده وانت و امثالهم مقایسه نکن!! ))

روزای اول من از این پل‌ها میترسیدم در حالی که دوستام با سرعت مثلا 60 تا قشنگ از رو پل رد میشدن( پلی که کوچیکه و روی جدول کشیدن).... الان منم همینجوریم! جای تایر های ماشین تو ذهنمه و بدون مشکل فرمون میدم....

تمرین و تمرین و تمرین!

9. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا من هم یک توصیه بکنم همیشه حواست به این خانم های چادری باشه . اکثرشون اصلن نگاه نمیکنن که ماشین میاد یا نمیاد یکدفعه میپرن وسط جاده یا این که وقتی دارن از عرض جاده رد میشن یا نگاه نمیکنن یا اینکه حواسشون به طرف اشتباه و مخالف هست .
    مخصوصن در شب ها که با اون چادرهای سیاه اصلن مشخص نیستن !

یک بار یکی از همین خانمها با بچه کوچیکش از روی میدان وسط خیابان پرید توی جاده و جلو من سبز شد . من هم داشتم دور میزدم که به طبع انتظار همچین صحنه ای رو نداشتم که موقع دور زدن در کنار میدان با همچین صحنه ای مواجه بشم و یکدفعه فرمون رو پیچوندم که به اون خانم و بچه اش نخورم که ماشین چند دور چرخید و در کنار یک بلوار متوقفش کردم . یک دور دیگه چرخیده بود رفته بودم توی بلوار

در کل حواست به این عابران پیاده باشه . مخصوصن اونایی که با بچه هاشون میان بیرون و معمولن خودشون سمت پیاده رو هستن و بچه رو در سمت ماشین رو و در کنار خیابان و جایی که ماشین ها رفت و آمد میکنن همراهی میکنن و در کل همه کارهاشون برعکس هست .

11. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

دوستان عزیزم از همتون ممنونم .

اعتماد به نفسم پایینه . قید ضرر مالی و خورده شدن ماشین نیستم ..فقط یاد بگیرم ... دیگه ارزویی ندارم .

بعضی وقت ها بچه رو میبینم دست فرمونی داره ادم کیف میکنه .

همین ها باعث میشه از شرم اب بشم برم داخل زمین .

این حرف دوستان رو هم قبول دارم که هر چقدر هم که حرفه ای باشی . باز هم یکی پیدا میشه که راتو ببنده .
    Last edited by استاد شیفو; 27-07-2015 at 07:01.

13. این کاربر از استاد شیفو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

آقا من هم یک توصیه بکنم همیشه حواست به این خانم های چادری باشه . اکثرشون اصلن نگاه نمیکنن که ماشین میاد یا نمیاد یکدفعه میپرن وسط جاده یا این که وقتی دارن از عرض جاده رد میشن یا نگاه نمیکنن یا اینکه حواسشون به طرف اشتباه و مخالف هست .
    مخصوصن در شب ها که با اون چادرهای سیاه اصلن مشخص نیستن !

یک بار یکی از همین خانمها با بچه کوچیکش از روی میدان وسط خیابان پرید توی جاده و جلو من سبز شد . من هم داشتم دور میزدم که به طبع انتظار همچین صحنه ای رو نداشتم که موقع دور زدن در کنار میدان با همچین صحنه ای مواجه بشم و یکدفعه فرمون رو پیچوندم که به اون خانم و بچه اش نخورم که ماشین چند دور چرخید و در کنار یک بلوار متوقفش کردم . یک دور دیگه چرخیده بود رفته بودم توی بلوار

در کل حواست به این عابران پیاده باشه . مخصوصن اونایی که با بچه هاشون میان بیرون و معمولن خودشون سمت پیاده رو هستن و بچه رو در سمت ماشین رو و در کنار خیابان و جایی که ماشین ها رفت و آمد میکنن همراهی میکنن و در کل همه کارهاشون برعکس هست .
    خانوما کلا تو عالم هپروت سیر میکنن اصلا انگار وسط پارک داره قدم میزنه و از خیابون رد میشه نگاه هم نمیکنه .
    خدا اینا رو زنده نگه داشته تا الان باید منقرض میشدن

15. 2 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVGroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان من یه فیش حج عمره از سال 84 دارم. پارسال می خواستم بفروشم که تأخیر انداختم و آخرش حج رو تعطیل کردن، نشد بفروشم. الآن وضعیت چطوره؟ راهی هست که این فیش رو بفروشم؟

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

دوستان من یه فیش حج عمره از سال 84 دارم. پارسال می خواستم بفروشم که تأخیر انداختم و آخرش حج رو تعطیل کردن، نشد بفروشم. الآن وضعیت چطوره؟ راهی هست که این فیش رو بفروشم؟
    فیش دبی بود خودم ازنت می خریدم الان اونجا داعش بازیه بیکاریم پشیم بریم حج بازی! این عرباهم که شدیدا قاطی کردن، اوضاع خوب نیست برادر اسلامی... البته برو تبیان شاید مشتری پیدا شه!

18. این کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •