تو Only Black می زارم ولی بازهم وضعیت همون هست.
حالا به نظر شما چی کار کنم آیا این وضعیت اشکال داره؟ در ضمن وقتی کپی سایه و سفید هم می گیرم باز هم وضعیت همونه؟ یعنی رنگش یه جورایی خاکستری و اگه کم رنگ بزنم قهوه ای تیره می زنه؟ چی کار کنم؟
تو Only Black می زارم ولی بازهم وضعیت همون هست.
حالا به نظر شما چی کار کنم آیا این وضعیت اشکال داره؟ در ضمن وقتی کپی سایه و سفید هم می گیرم باز هم وضعیت همونه؟ یعنی رنگش یه جورایی خاکستری و اگه کم رنگ بزنم قهوه ای تیره می زنه؟ چی کار کنم؟
Last edited by amirgozali; 04-07-2008 at 20:30.
کسی میتونه آموزش شارز کارتریج جوهر افشان رو بده
سلام
واسه یکی از دوستام می خوام یه چابگر جوهر افشان واسه چاپ معمولی و چاپ عکس بخرم تا 130-160.
چه مدلی رو پیشنهاد می کنین؟
سلام
2 ماه پیش یک پرینتر رنگی اچ چی مدل 1280 گرفتم. الان چند روزیه روشن نمیشه. وقتی کابل برقش رو درمیارم دوباره وصل میکنم یک لحظه روشن میشه دوباره خاموش میشه.
دوستان ممنون میشم اگه بفرمایین مشکلش چیه؟
متشکرم
سلام دوستان
واقعا متاسفم ولی چند روزه نمیتونم زیاد وقت بگذارم ببخشید دیگه
دوست عزیز psp2
از اینجا میتونی طرز شارژ رو ببینی البته بهتره یه کیت شارژ اولش بخری بعد دیگه خودت وارد میشی و فقط جوهر میخری
----------------------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز Mostafa.yey
اگر پستهای قبلی رو بخونی اطلاعت خوبی بدست میاری و توی این سایت میتونی قیمت ها و یه ذره هم توضیحات و ببینی من هم الان نه ولی بعدا حتما در خدمتتون هستم
و برای HPکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
----------------------------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز h_kouhnavard
در مورد 1280 شما باید در پشت اونو باز کنید و یک بار دیگه کامل و درست ببندید اگر در پشت این پرینتر به هر علتی حتی یه ذره هم باز باشه پرینتر روشن نمی شه
موفق باشی
----------------------------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیزم amirgozali بهت یه توضیح بده کارم واقعا شرمنده
رامین
دوستان سلام
میخواستم بدونم نشانه های تمام شدن شارژ چاپگر لیزری سیاه و سفید چیه ؟
چون وقتی یه صفحه پرینت میگیرم دقیقا نصف صفحه عالی و نصف صفحه دیگه کمرنگ و بعضی جاها سفید است
منم جدیداً چنین مشکلی پیدا کردم
مشکل از کجاست؟؟؟
سلام دوستان
دوست عزیز وقتی پودر کارتریج شما رو به اتمام هست وسط صفحه پرینت شده کمرنگ تر چاپ میشه واین اینقدر ادامه پیدا میکنه تا کاملا وسط صفحه سفید میشه و خوب وقتی کار تریج تونر رو در میارید و اونو تکون میدید
و دوباره پرینت میگیرید وضیعت بهتر میشه حتی ممکنه بسته به پودر باقی مونده توی کارتریج چند صفحه رو خوب بگیره خوب اگر چیپست حافظه کارتریج سالم باشه و کارتریج شارژ نشده باشه از روی اون هم میشه فهمید
سلام
من قبلا راجع به شارژ کارتریج جوهر افشان در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح دادم
اگه مشکل دیگه ای داشته ای بپرس![]()
چه جوری میشه فهمید که چیپست سالم؟
راستی این که میگن هد کثیفه درسته یا اصلا یعنی چی که هد کثیفه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)