سلام دوست عزيز
موبي اكسپلورر فايلها رو مخفي نمي كنه فقط رمز گذاري مي كنه
ضمنا فقط فايلها رو قفل مي كنه نه پوشه ها رو
موفق باشيد
سلام دوست عزيز
موبي اكسپلورر فايلها رو مخفي نمي كنه فقط رمز گذاري مي كنه
ضمنا فقط فايلها رو قفل مي كنه نه پوشه ها رو
موفق باشيد
من شنیدم یکی از دوستام میگفت من ریموت دارم برای کا 750 !!! حالا برم ببینم داره یا بلف زده.خبرشو بهتون میدم
سلام k510 چون سيستم عامل نيست نميتوني message ها را قفل كني هما براي فايلها(عكس و موسيقي و فيلم) با نرم افزار mobby explorer ميتوني كد گذاري كني كه گوشي نتونه شناسايي كنه اما با توجه به اين كه قفل گذاري كردي باز هم اگه بخواهي مي توني پاك كني![]()
سريع تر سريع تر هرچه سريعتر بهتر
خدا كنه راست باشه![]()
Dear Freind ، ممنون از راهنمایینوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سلام رفیق اگه تا حالا نتونستی با این بررنامه فایلها وفولدرهاتو مخفی کنی بگو تا برات اموزششو بزارم
من همین الان هوارتا فولدر وفایل مخفی تو k800 خودم با این برنامه درست کردم
تاکید میکنم هم فایل وهم فولدر رو میتونید مخفی یا همون هیدن کنید
دوست عزیز منم با این برنامه کار کردم ولی نمیتونه فولدر رو مخفی کنه ولی همچین امکانی رو داره که وقتی می خوای اینکارو بکنی Error میده. در ضمن شاید رو K800 جواب داده ولی رو گوشی من که W810i هست عمل نمی کنه.
کسی اینجا پلیر جاوا میخواد ؟؟؟؟ من یه پلیر دانلود کردم که فکر کنم wma و چندتا فرمت دیگه رو هم اجرا میکنه برای سونی اریسکون . هم 176 در 220 دارم هم 320 در 240 . میخواید یا گذاشتیدش ؟؟؟؟
تبارك الله احسن الخالقين!
بابا دمت گرم ! شما كه ديگه كاربر فعال كلوپ گوشي هستي!اين حركتها بعيد هست ازت!
يا برنامه رو بزار يا حداقل اسمشو بگو ....ديگه يه لينك واسه دانلود كه انتخابات نميخواد.
بزار مهیار جون.
نهایتش اینه که می بینیم تکراریه، دانلود نمی کنیم!!!!!
ولی حداقل من می خوام. بزار. مرسی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)