پولشو از کجا میارن دوستان
راستی الان مدیر عامل کیه
Sent from my iPhone using Tapatalk
پولشو از کجا میارن دوستان
راستی الان مدیر عامل کیه
الان رسما مدیرعامل سیاسی هستش!
حق امضا هم تا همین دو سه روز پیش با خودش بود ولی الان دو سه روزه حق امضا داده شده به آقای طاهری (رئیس هیئت مدیره)
پولش رو هم یه عده میگن هدایتی میده
یه عده میگن سیاسی
یه عده ...
فکر کنم پنجعلی بود که مصاحبه کرد و گفت: پول خرید بازیکن ها جور شده و مشکلی نیست.
یا اصلا منظورش از جور شدن 250 میلیون حاتمی برای سایپا است یا یه پول گنده تر هیچ معلوم نیست.
البته بگم قرار شده از محل درآمد های پرسپولیس تو سازمان لیگ، فعلا یه میلیارد به پرسپولیس بدن!
فکر کنم هدایتی هم قول داده 4 میلیارد کمک کنه.
کاش اقا زاده ها میزاشتن هدایتی بجای خرید باشگاه اسپانیایی (خروج ارز) تیم پرسپولیس رو بخره
صد درصد تا الان رائول و رونالدینیو و داوید ویا رو جذب کرده بودیم
آخرین اخبار:
1_ ایوب کلانتری که توی لیست درخشان بود، به دلیل محدودیت ها احتمالا از لیست درخشان خارج شده
2_ بازیکنان احتمال اول از همه یه اردوی 10 روزه میرن کیش، بعدش میان تهران و بعدش هم میرن اردوی خارجی (دبی یا ترکیه)
خدایش دلم نیومد اینو نخونید:
محتوای مخفی: مصاحبه با فرزاد موتمن
ممد نوری از لیست تیم ملی خط خورد.
کیروش چرا اینجوری میکنه؟
با این تیم تو مرحله گروهی حذف میشیم.......
نوری از بسیاری از افرادی که تو تیم هستن بهتره..........
خیلی مسخره بود خط خوردن محمد نوری
در بهترین شرایط فوتبالی چند سال اخیرش بوده از زمانی که درخشان اومده
دعوت نشدن خلعتبری از سپاهان هم از عجایب روزگار بود![]()
کیروش است دیگر...بی خیال!
چهل ساله قهرمان آسیا نشدیم، امسال هم روش
بدون شک محمد نوری توی اوج آمادگی اش هست ولی به نظرم بهتر که خط خورد.
اینطوری پا میشه میاد سر تمرینات باشگاه، تیم جمع و جور تر میشه
نا سلامتی هم کاپیتانه و هم بازیساز اصلی تیم. وقتی همه بازیکنا با هم تمرین کنن و هماهنگ بشن ولی بازیساز با هاشون هماهنگ نشه، بدرد نمیخوره.
تو این مدت قشنگ میتونه خودش رو با بازیکن ها (چه جدید و چه قدیم) هماهنگ کنه تا انشاالله تیم مون شروع آبرومندانه ای توی ادامه رقابت ها داشته باشه.
+
در مورد دعوت نشدن خلعتبری هم که خود خلعتبری قبلا مصاحبه کرده بود و گفته بود:
خود کیروش به من گفت که دیگه هیچوقت دعوتت نمی کنم.
برای چی خلعتبریو دیگه دعوت نمیکنه
پ ن :: فک کنم کیروش هم فهمیده که این بازیکن خیلی نمک نشناسه
_ مثل اینکه چند میلیارد تومان به حساب باشگاه واریز شده تا باشگاه بتونه تو این چند روز باقیمانده چند بازیکن جذب کنه!
احتمال خیلی زیاد این پول توسط آقای هدایتی واریز شده.
_ پس میشه اول پول رضایتنامه بابک حاتمی رو به سایپا داد.
_ یه بازیکن ژاپنی به اسم کاسوکه کیمورا که تا همین دو ماه پیش همبازی تیری آنری بوده (تو تیم نیویورک رد بولز) به ایران خواهد امد و بدون تست فنی قرارداد خواهد بست. (پستش دفاع چپه)
_ باشگاه پرسپولیس رسما پیشنهاد کتبی به ذوب آهن داده برای معاوضه حقیقی با حدادی فر ولی حقیقی که خیلی وقته مشهد حضور داره، دیروز رفته بود باشگاه پدیده و احتمالا از تیم خواهد رفت.
_ توی یه خبری خوندم که هاشم بیگ زاده هم تو لیست درخشان بوده ولی بعیده قلعه نوعی از دستش بده. (هر چند این اواخر هوادارای استقلال ازش دل خوشی ندارن)
_ اینم بازیکن برزیلی پرسپولیس که عکسش پایین تر هست با نام "موورو جونیور ژوزه تادو" که تست پزشکی داده و اگه تائید بشه بدون تست فنی قرارداد می بنده.
محتوای مخفی: عکس
بهتر که یازیکن تو تیم ملی نداریم...
تو این دو روز دیگه که از نقل و انتقالات مونده میخوان با این چند میلیارد چیکار کنن؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)