هاگ توی چند وقت اخیر خیلی زیاد نرف شده و الان به اون شکل کارآمد نیست. توی تاون هال 7 و 8 با توجه به چیدمان دهکده ی حریفتون ممکنه بتونین یه اتک هاگ خوب بدین، که اونم با توجه به هزینه ی بالای 1000 دارک الکسیرش و با توجه به اینکه تو تاون هال 8 DE Pump بالاتر از لول 3 نمیتونین داشته باشین، زیاد منطقی نیست. کلا ریسکش بالاست، با یه بدشانسی خیلی کوچیک اتکی که فکر میکردین حتما 3 ستاره میشه رو میبازین. توی تاون هال 9 یه مقداری بیشتر استفاده میشه به خاطر آنلاک شدن لول 5، ولی باز هم استراتژی هایی مثل Gowiwi و Gowipe و البته LavaLoonion که تازگی خیلی محبوب شده بهتر جواب میدن. توی تاون هال 10 هم که به خاطر اینفرنو تاور حریف استفاده از هاگ خیلی خیلی کم شده.
درگ واسه ی تاون هال 7 و 8 خیلی خوبه و با یه مقدار تمرین جواب خوبی میتونین بگیرین ازش. ولی به شخصه به شدت بدم میاد از همون خنگی و کندی که دوستمون گفتن.اتک دادن باهاشون هم به شدت خسته کنندست. ولی قدرت خوبی دارن.
من خودم هاگ هامو خیلی سریع رسوندم به لول 4، ولی زیاد تصمیم جالبی نبود چون کمتر پیش میاد بتونم تو وار ها با اطمینان ازش استفاده کنم. معمولا ترجیح میدم برم سراغ Gowipe و Balloonion.