تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 300 اولاول ... 478793949596979899100101107147197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هاگ توی چند وقت اخیر خیلی زیاد نرف شده و الان به اون شکل کارآمد نیست. توی تاون هال 7 و 8 با توجه به چیدمان دهکده ی حریفتون ممکنه بتونین یه اتک هاگ خوب بدین، که اونم با توجه به هزینه ی بالای 1000 دارک الکسیرش و با توجه به اینکه تو تاون هال 8 DE Pump بالاتر از لول 3 نمیتونین داشته باشین، زیاد منطقی نیست. کلا ریسکش بالاست، با یه بدشانسی خیلی کوچیک اتکی که فکر میکردین حتما 3 ستاره میشه رو میبازین. توی تاون هال 9 یه مقداری بیشتر استفاده میشه به خاطر آنلاک شدن لول 5، ولی باز هم استراتژی هایی مثل Gowiwi و Gowipe و البته LavaLoonion که تازگی خیلی محبوب شده بهتر جواب میدن. توی تاون هال 10 هم که به خاطر اینفرنو تاور حریف استفاده از هاگ خیلی خیلی کم شده.
    درگ واسه ی تاون هال 7 و 8 خیلی خوبه و با یه مقدار تمرین جواب خوبی میتونین بگیرین ازش. ولی به شخصه به شدت بدم میاد از همون خنگی و کندی که دوستمون گفتن. اتک دادن باهاشون هم به شدت خسته کنندست. ولی قدرت خوبی دارن.
    من خودم هاگ هامو خیلی سریع رسوندم به لول 4، ولی زیاد تصمیم جالبی نبود چون کمتر پیش میاد بتونم تو وار ها با اطمینان ازش استفاده کنم. معمولا ترجیح میدم برم سراغ Gowipe و Balloonion.

2. 3 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

خب امروز آپدیت Optional این بازی برای رفع افکت برف بازی اومد

این نشون میده تاپیک این بازی توسط کارمندان سوپر سل رصد میشه

4. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام سعید آپدیتشو خود بازی میده یا باس از استور آپ کنیم

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اینم از اخرین وضعیت من
    میدونم خیلی عقبم زیاد وقت بازی ندارم و توی 8 ماه به اینجا رسیدم
    بزودی بیلدر 5 رو میگیرم

هشت ماه؟ احتمالان اواسط کلا یه مدت بازی نکردی! هشت ماه زمان زیادیه اگه نذاری بیلدر بیکار بمونه

7. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

هشت ماه؟ احتمالان اواسط کلا یه مدت بازی نکردی! هشت ماه زمان زیادیه اگه نذاری بیلدر بیکار بمونه
    دقیقا راه این 8 ماهه منو بچه های کلن 3 ماهه طی کردن

هر روز بازی میکنم اما نهایت 2 ساعت جز این هفته که هر روز تا شب دارم وقت میذارم البته یکی از دلایل کند پیش رفتنم این بود که تا فول اپ نشیم نمیتونیم تان هال بزنیم و این مورد وسط درس و کار خیلی وقتمو گرفت.همینجوریشم بخاطر عقب بود لول کینگ و دیوارا خلع الدری شدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

وقتی کسی درخواستی داره نه نوتیف روی گوشی نمیاد
    ولی وقتی بهم حمله میشه یا نیروهام ساختشون تموم شه اگه بازیو نبسته باشمو بیام بیرون نوتیفش میاد
    برای همه اینجوریه تا جایی که دیدم
    اره میدونم ولی من همیشه انلاینم همیشه اتک میزنم واسه همین نیاز مبرم به برنامه های کمکی دارم
    پیغامهایی که بهش اشاره کردی همش در حالت افلاین هست و به کارم نمیاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

بیلدر پنجم در مدت کم امکان گرفتنش نیست ولی شما گرفتی و جمهات زیادی کرده Mighty هم گرفتی
    میخواستم بدونم خریدی یا گیفت بازی کردی؟
    اگر گیفته چه راهی رو بهترین میدونی برای گرفتن گیفت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

هاگ توی چند وقت اخیر خیلی زیاد نرف شده و الان به اون شکل کارآمد نیست. توی تاون هال 7 و 8 با توجه به چیدمان دهکده ی حریفتون ممکنه بتونین یه اتک هاگ خوب بدین، که اونم با توجه به هزینه ی بالای 1000 دارک الکسیرش و با توجه به اینکه تو تاون هال 8 DE Pump بالاتر از لول 3 نمیتونین داشته باشین، زیاد منطقی نیست. کلا ریسکش بالاست، با یه بدشانسی خیلی کوچیک اتکی که فکر میکردین حتما 3 ستاره میشه رو میبازین. توی تاون هال 9 یه مقداری بیشتر استفاده میشه به خاطر آنلاک شدن لول 5، ولی باز هم استراتژی هایی مثل Gowiwi و Gowipe و البته LavaLoonion که تازگی خیلی محبوب شده بهتر جواب میدن. توی تاون هال 10 هم که به خاطر اینفرنو تاور حریف استفاده از هاگ خیلی خیلی کم شده.
    درگ واسه ی تاون هال 7 و 8 خیلی خوبه و با یه مقدار تمرین جواب خوبی میتونین بگیرین ازش. ولی به شخصه به شدت بدم میاد از همون خنگی و کندی که دوستمون گفتن. اتک دادن باهاشون هم به شدت خسته کنندست. ولی قدرت خوبی دارن.
    من خودم هاگ هامو خیلی سریع رسوندم به لول 4، ولی زیاد تصمیم جالبی نبود چون کمتر پیش میاد بتونم تو وار ها با اطمینان ازش استفاده کنم. معمولا ترجیح میدم برم سراغ Gowipe و Balloonion.
    درسته ولی ...
    تمام لذت بازی به هاگران در کلن وار یا حتی فارمینگ هستش البته در مپ های زیر نود و یا صد فقط این نوع اتک زیباست در لول های بالا زیاد دقت نکردم لذت در چیه
    به نظر من که هر یوزری باید راه شمارو پیش بره و هاگ رو آپ کنه چون این بازی بسیار خسته کننده است و فقط با هاگرانز و دارک دزدی (نه به سبک لایت اسپل) لذت بخش میشه
    من خودم دراگون رو فقط بخاطر کلن اپ کردم و با بالون 6 cc راحت سه ستاره میکنم اما چه فایده که بسیار کسل کننده و مسخرست!

کلا به نظر میاد یه پونصدشونصدسالی کلشری، کارت درسته بیشتر سر بزن بهمون

12. این کاربر از Dr.Hate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In home

پيش فرض

سلام.
    اینم وضعیت من

14. این کاربر از poria-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من نمی دونم این شیلد چی هست که اون بالا زده 7 ساعت
    میشه بگین چی هست؟
    -------------اگر زمان حمله به من هست باید چه تجهیزاتی بگیرم ؟
    -------------آیا اگه بهم حمله شه سربازای من می تونن با اونا در گیر شن ؟
    -------------ضمنا من توی این تایم آفلاینم
    چی کار کنم؟
    -------------راستی دیوار چینی هم کنم ؟ حصار منظورمه...
    تو رو خدا کمک کنید
    نیاز شدیدی به راهنمایی دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •