کسی جواب مارو نمیده؟؟؟!!!![]()
کسی جواب مارو نمیده؟؟؟!!!![]()
سلام من هرکاری میکنم بازی CRASH tag tram racingرو نمیتونم با شبیه ساز بازی کنم![]()
سلام.شما بايد بري bazi centerاونجا اطلاعات خيلي كامل هست.
بقيه دوستان هم همين طور.![]()
سلام.چند روزه دارم دور اجرای این PS2 می پلکم اما داره منو دیوونه میکنه!!!!
چندتا هم پلاگین و بایوس با بدبختی دانلود کردم و ریختم توی پوشه ی خودش اما ...
توی تنظیمات همه چیز حله به جز CDVD که خطا میده.روی gigaherz... هست.اونو به یه جیز دیگه تغییر میدم.روی OK میزنم این ارور رو میده:
بعد دوباره تنظیمات refresh میشه و دوباره CDVDRom رو تغییر میدم و روی OK میزنم و میره توی برنامه.(اگه DVD رو هم تنظیم نکنم میره توی برنامه)
از بازی هم با الکل 120% ایمیج گرفتم.
بعد روی execute میزنم و این ارور رو میده:
همینطور بعدش مث همین ولی برای Mcd002.ps2 !!!
بعد هم این ارور:
البته با تغییر بایوس این ارور آخریه یه خورده تغییر میکنه ولی باز مهم اینه که این ارور رو میده.
از روی DVD هم همین مشکلا رو دارم.(منظورم بدون استفاده از ایمیج)
CPU هم از SSSE3 پشتیبانی میکنه.
سیستمم هم فک نکنم برا اجرای بازی های Ps2 کم باشه:
CPU : Intel E5200 , 2.5 GHz doul core
VGA : ATI Radeon HD 4670 , 512 mb
Ram : 2.00 GB
لطفا کمک کنید که دارم دیوونه میشم.
Last edited by ahmad72; 13-08-2009 at 00:20.
سلام.اول اينكه اون ارور بخاطر نبودن مموري كارت هست كه ميشه ساخت.شما ورپن برنامت رو بگو بعد از اين بايوس استفاده كن:USA 2.20.برا ساختن مموري كارت تو نسخه هاي جديد وقتي ميخواي بري تو بازي خودش ميسازه خودكار.من الان اين لينكا رو ميدن جديد ترين برنامه هست با پلاگين هاي كامل:البته ناگفته نماند من اينا رو از بازي سنتر كپي ميكنم:
شما بايد اول برنامه رو نصب كني(همون 5 مگابايتي)بعدC++روهم نصب كن بعدش اون 2مگابايتي رو اكستركتكن جايي كه برنامه اصلي رو نصبيدي.
اين برنامه هست باc++2008کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينا بايوس هستن.سعي كن همه رو دانلود كني:
---------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
--------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-----------------------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين هم يه لينك هست برا پلاگين هاي جديد
---------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين هم directX march 2009كه لازم دارين:
اين هم آخرين ورژن برنامه كه بايد اكستركت كنين جايي كه برنامه اصلي رو ريختين:
كه آخرين بيلد ها هم اين جا آپلود ميشه/.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
یه اینترنت پر سرعت عالی گیر آوردم (سرعت دانلود 50kb/s) دارم هرچی هست رو دانلود میکنم ببینم قسمت میشه ما هم بازی های Ps2 رو اجرا کنیم...
![]()
Last edited by ahmad72; 14-08-2009 at 23:30.
نه...
مثل اینکه من نمیخوام بتونم بازی های PS2 رو روی سیستمم اجرا کنم!!!
همه ی کارایی رو که گفتید کردم ولی باز هم همون ارور ها:
و
من الآن 46 تا پلاگين و 196 تا پچ و 6 تا بایوس دارم و باز هم نمیتونم بازیا رو اجرا کنم.
توی نسخه ی pcsx2-r1621 یه سوال برای میزان حافظه ی مموری برای ایجاد شدن میپرسه ولی باز ارور میده!!!!همون ارور اولیه!
دیگه چیکار کنم؟یه امولاتور درست و حسابی مثل CVGS که برای PS1 بود وجود نداره؟
سلام.شما تازه اول كاري!اون ارور دومي براي مموري كارت هست كه تو پوشه مورد نظر نيست.اون ارور سومي براي بايوس هست كه اون بايوس بايد با پسوند.binباشه.اينجا يكم قديميه(اين تاپيك)شما اگه بري تو فروم بازي سنتر عضو شي اونجا هستن كسايي كه جواب بدن اينم لينك قسمت اجراي بازي هايps2تو بازي سنتر:
موفق باشيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)