تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 752 اولاول ... 478793949596979899100101107147197597 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

اهان اینو میخواستم بدونم کسی حداکثر توان ورودی 485 رو میدونه ؟...
    (حیف باید برم دوباره یه سیم 1.5 متری یه روز دیگه بگیرم براش!)

---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------

اگر برم پاساژ پایتخت

نمایندگی سونی و سنهایزر اونجا هستش ؟

فینیکس تو پایتخت تو کارای متمرکز هست ظاهرا ولی نمایندگی به حساب نمیاد اونجوری !
    اگه واقعا میخوای محصولات سن هایزر رو بگیری برو :
    خ جمهوری .بین چهار راه فخر رازی و دانشگاه . پ 318 ...
    شماره : 66950405 الی 7 ...

2. 2 کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

باز اگه حتماً نظرت روی in ear هستش بگو ...

بازم ممنون از راهنماییت. ببین من این ایر بودن برام مهمه. چون خوشم نمیاد یه چیز گنده رو گوشم باشه!
    بعدش اینکه من می خوام با iphone استفاده کنم. این مدل K370 با ایفون سازگاری داره. یعنی کار هندزفری هم انجام می ده. یجورایی طالبش شدم.
    با اجازت می خوام یه ریسکی بکنم. امیدوارم بگیره
    حتماً میام نظرمو می گم در موردش. بازم ممنون از راهنمایی ها دوست عزیز

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

امروز یه چیز جالبی پیش اومد گفتم بگم شما هم در جریان باشید:
    به قصد خرید Creative ep-630 رفنم پایتخت، مستقیم رفتم فروشگاه کریتیو، با گارانتی شاب می داد 20 تومن که خب من انتظار حدود 15 رو داشتم. یه فروشگاه دیگه بدون گارانتی می داد 12 که خب من گارانتی می خواستم، گفتم ولش کن می رم ex-35 سونی رو می گیرم، داشتم به طرف فروشگاه سونی می رفتم تو ویترن یه فروشگاه ep-635 رو دیدم، رفتم قیمت کردم گفت 19!! فکر کردم حتما فیکه دیگه، اما در کمال تعجب دیدم گارانتی داره! اونم شاب! همه چیزشم درست بود! خلاصه ابتیاع نمودیم و حالا هم داریم لذتش رو می بریم...
    الانم هرچی تو نت می گردم تقریبا هیچ جا با این قیمت نیست (مثلا تو انگلیس 46 پونده) ، فقط تو هند 1100 روپیه ست که می شه 23 تومن...
    والا حرفه ای نیستم ولی الان هر جوری دقت می کنم صداش از ex32 سونی خدابیامرزم بهتره! به نظر شما فیکه؟
    Last edited by {sahand}; 07-02-2010 at 21:56.

5. این کاربر از {sahand} بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

به قصد خرید Creative ep-630 رفنم پایتخت، مستقیم رفتم فروشگاه کریتیو، با گارانتی شاب می داد 20 تومن که خب من انتظار حدود 15 رو داشتم. یه فروشگاه دیگه بدون گارانتی می داد 12 که خب من گارانتی می خواستم، گفتم ولش کن می رم ex-35 سونی رو می گیرم، داشتم به طرف فروشگاه سونی می رفتم تو ویترن یه فروشگاه ep-635 رو دیدم، رفتم قیمت کردم گفت 19!! فکر کردم حتما فیکه دیگه، اما در کمال تعجب دیدم گارانتی داره! اونم شاب! همه چیزشم درست بود! خلاصه ابتیاع نمودیم و حالا هم داریم لذتش رو می بریم...
    الانم هرچی تو نت می گردم تقریبا هیچ جا با این قیمت نیست (مثلا تو انگلیس 46 پونده) ، فقط تو هند 1100 روپیه ست که می شه 23 تومن...
    والا حرفه ای نیستم ولی الان هر جوری دقت می کنم صداش از ex32 سونی خدابیامرزم بهتره! به نظر شما فیکه؟
    قاعدتا نباید فیک باشه. رنگش سفیده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه behjooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آدرس و اسم فروشگاه؟
    همون يكي رو داشت يا باز هم داشت؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

قاعدتا نباید فیک باشه. رنگش سفیده؟
    بله. از نظر ظاهری دقیقا همون چیزیه که باید باشه.

آدرس و اسم فروشگاه؟
    همون يكي رو داشت يا باز هم داشت؟
    طبقه ی سوم پایتخت بود، اسمشم دقت نکردم! فکر می کنم همن یکی رو داشت، البته یه ep-630i هم داشت 28 تومن.

9. این کاربر از {sahand} بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من متوجه نشدم نکته ماجرا چی بود؟ .. خب قیمت EP635 الان مدتهاست (بیش از یکسال) که حدود 19-20 تومنه ... با گارانتی های معتبر کریتیو .. (مثلاً من در این پست هام به خودش و قیمتش و محل خرید اشاره کرده ام: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ---...)

قیمتش هم که الان مدتهاست همین حدوده .. حالا قبلاً قدری بیشتر بوده (حدود 30 تومن) و طبیعتاً بعد از 4 سال حدوداً که داره فروش میره، کمی پایین اومده .. (چون همیشه توی سایه EP630 بوده و عجیب نیست اگه رو دست فروشنده مونده باشه!)

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط seymour
    باز اگه حتماً نظرت روی in ear هستش بگو ...
    بازم ممنون از راهنماییت. ببین من این ایر بودن برام مهمه. چون خوشم نمیاد یه چیز گنده رو گوشم باشه!
    بعدش اینکه من می خوام با iphone استفاده کنم. این مدل K370 با ایفون سازگاری داره. یعنی کار هندزفری هم انجام می ده. یجورایی طالبش شدم.
    با اجازت می خوام یه ریسکی بکنم. امیدوارم بگیره
    حتماً میام نظرمو می گم در موردش. بازم ممنون از راهنمایی ها دوست عزیز
    با اون حساب، شاید بهترین گزینه ای که بشه گرفت همین باشه ... به قول شما ریسکی هستش که به نظر میاد بی ارزه ... بخصوص اینکه میخوای با آیفون کار کنی و هم اون قابلیت میکروفونش برات استفاده داره و هم اینکه بهرحال این هدفون از حداکثر کیفیتی که آیفون ارائه می کنه یه رده بالاتر هم هست...

موفق باشی.
    اهان اینو میخواستم بدونم کسی حداکثر توان ورودی 485 رو میدونه ؟...
    (حیف باید برم دوباره یه سیم 1.5 متری یه روز دیگه بگیرم براش!)[COLOR="Silver"]
    معمولاً این جزو مشخصاتی نیست که اعلام بشه .. اما میشه با اطمینان خوبی گفت که حدود 400-500 mw باشه .. اکثر هدفون های خوب و باکیفیت (که این هم جزوشونه) میتونن حتی تا 1-2 وات رو هم برای مدت کوتاهی تحمل کنن.

12. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

اِ... ، چه جالب! هیچ وقت فکر نمی کردم قیمت جنسی داخل و خارج کشور اینقدر متفاوت باشه!! تجربه ای شد تا بر اساس قیمت های آمازون تصمیم نگیرم، بگذریم...
    یکی از دوستان قصد خرید یه مدل clip-on رو داره، تا 30 تومن چی پیشنهاد می کنید؟ (آیپاد کلاسیک داره و بیشتر موسیقی کلاسیک گوش می ده.)
    Last edited by {sahand}; 08-02-2010 at 20:05.

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان کسی با کارهای Beats by Dr Dre آشنایی داره؟؟ امروز پایتخت یدونه مدل Tour رو آورده بود! واقعا با کیفیت بود! سیم هاش جوری بود که شک دارم با قیچی هم پاره بشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •