تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 278 اولاول ... 478793949596979899100101107147197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

من باتوجه به اینکه به وایرلس دسترسی ندارم از مودم adslاستفاده میکنم باس همیشه یه کابلشو به پورت usb‏ لپ تاپ وصل کنم یه پورتش موس یه پورتش هم گیرنده usb ‎تی وی وصل میکنم از سابوفر خودش هم بعضی وقتا استفاده جاش اسپیکر بهش وصل میکنمس ایا همزمان وصل شدن این دستگاهها به پورت یو اس بی موجب خراب شدن پورتهاش در دراز مدت و اسیپ رسیدن به لپ تاپ میشه یا نه ؟ در ضمن این قضیه ای که این دوست عزیز مطرح فرمودن جفت نشندن درب DVDواقعیت داره ؟
    درباره ی مورد اول، اگر هر روز کابل ها رو جدا و وصل کنید بالاخره کانکتورها مستهلک خواهند شد. برای من پیش آمده ... . ولی اگر منظورتون متصل کردن تعداد زیادی قطعه به لپتاپ هست، اگر پرمصرف نباشند باعث فشار آمدن به مادربورد و خرابی نمیشه. کارت TV هم اگر از برندهای معتبر باشه مصرف کمی داره ولی از برندهای متفرقه برعکس و شاهدش زیاد داغ شدنشونه
    من خیلی وقته حدود 13-14 قطعه و لوازم جانبی از راه کانکتورهای خود لپتاپ + دو تا هاب (7 پورت آداپتور دار و 3 پورت بدون آداپتور) وصل کردم و مشکلی پیش نیامده
    قضیه ی جفت نشدن درب DVD هم ممکنه بعلت استفاده ی نادرست و یا آسیب فیزیکی برای ایشون پیش آمده باشه وگرنه چیز شایعی نیست

2. 2 کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوست عزیزممنون از راهنمایتون.میدونم این سوال جاش اینجا نیس شرمنده. کارت تی وی از چه برندی پیشنهاد میکنید که پر مصرف نباشه و مناسب باشه واسه این لپ تاپ ؟ برند ایکس ویژن چطوره ؟ در ضمن مصرف کارت تی وی و اسپیکر چقد باشه مناسبه ؟مثلا اسپیکری که ازش استفاده میکنم پشتش نوشته input voltage:220-230V~‎50/60hzو واسه input current:60mA‏ زده.این مصرفش بیش از اندازه هست یا نرمال ؟حودم احساس میکنم با توجه به اون مشخصاتی که زده مصرفش زیاده باس بیخیالش بشم.
    Last edited by BlackSound; 02-01-2014 at 16:36.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوست عزیزممنون از راهنمایتون.میدونم این سوال جاش اینجا نیس شرمنده. کارت تی وی از چه برندی پیشنهاد میکنید که پر مصرف نباشه و مناسب باشه واسه این لپ تاپ ؟ برند ایکس ویژن چطوره ؟ در ضمن مصرف کارت تی وی و اسپیکر چقد باشه مناسبه ؟مثلا اسپیکری که ازش استفاده میکنم پشتش نوشته input voltage:220-230V~‎50/60hzو واسه input current:60mA‏ زده.این مصرفش بیش از اندازه هست یا نرمال ؟حودم احساس میکنم با توجه به اون مشخصاتی که زده مصرفش زیاده باس بیخیالش بشم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و تا حدودی پیناکل جزو برندهای معتبر بازارند و طبعا کیفیت و کارایی بالایی دارند اما گیگابایت که دارای چیپست عالی و کم مصرف Conexant هست بعلت قیمتهای بالا دیگه فکر کنم به این راحتی گیر نمیاد. بعد از اینکه از حدود 7 سال قبل از خرید 3 تا کارت TV USB کوچک و بزرگ و با برندهای متفاوت دیگه کاملا پشیمون شده بودم، 2.5 سال قبل و در دوران ارزانی!! دیجیکالا Gigabyte U8300 رو تازه آورده بود 60 تومان که تهیه کردم و کارش فوق العادست (با یک حساب ساده اگر الان گیر هم بیاد حدود 200 تومان باید برچسب قیمت داشته باشه!)

ایکس ویژن گرچه اصلا معلوم نیست در اصل مربوط به کدوم کشور یا کمپانی بین المللی هست ولی خب فعلا توی بازار ما همه نوع کالاهای دیجیتالش با قیمت پایین ریخته و خریدارانش هم راضی. راضی نباشند چه انتخاب درجه ی یکی در اختیار دارن؟!

به هر حال ... اگر زیادی گرم میشه خوب نیست و بهتره به یک هاب USB آداپتور دار وصلش کنید تا برقش رو از آداپتور بگیره. اسپیکر هم که مشکلی نداره چون دو شاخ برق داره و برقش رو از کامپیوتر نمی گیره

5. 2 کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

داداش میشه واسم چند تا مدل اگه واست مقدوره معرفی کنی ؟ با توجه به اینکه میگی گیگابایت کمیابه و پیدا نمیشه از برندهای دیگه که در حال حاضر تو بازار و سایتای فروش هست معرفی کن.نمیدونم پیناکل تو ایران پیدا میشه یا نه اگه هست مدل باکیفیت و با گیرندگی قوی کانالای دیجیتالی همچنین ازبرند ایکس ویژن کلا مدلایی که خودت صلاج میدونی معرفی کن من تا حالا تجربه خرید گیرندهusbنداشتم قبلا از اون کارت های تی وی واسه مادربرد رو میزی نصب میشد رو داشتم.. در ضمن بودجه تا 100تومن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

مرسی از راهنمایی
    Last edited by BlackSound; 02-01-2014 at 19:38.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

داداش میشه واسم چند تا مدل اگه واست مقدوره معرفی کنی ؟ با توجه به اینکه میگی گیگابایت کمیابه و پیدا نمیشه از برندهای دیگه که در حال حاضر تو بازار و سایتای فروش هست معرفی کن.نمیدونم پیناکل تو ایران پیدا میشه یا نه اگه هست مدل باکیفیت و با گیرندگی قوی کانالای دیجیتالی رو بگو. همچنین ازبرند ایکس ویژن. کلا مدلایی که خودت صلاج میدونی از نظر کیفیت و کم مصرف بودنش معرفی کن من تا حالا تجربه خرید گیرندهusbنداشتم قبلا از اون کارت های تی وی واسه مادربرد رو میزی نصب میشد رو داشتم.. در ضمن بودجه تا 100تومن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

مدلهای گیگابایت در صفحه ی فارسیش لیست شده :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ببینید نماینده های آواژنگ کدومشون دارند :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بنظرم اگر پیدا نکردید یک تاپیک در بخش لوازم صوتی تصویری بسازید و مشاوره ی تخصصی بگیرید چه برند و دقیقا کدوم مدل کارایی بهتری داره چون واقعا حیفه آدم چند بار پول بده ولی یکبار پول به جنس خوب نده!
    مثل من نشه که کارتهای USB برندهای FlyTV , Pegasus Pro Hybrid , ILYIA رو تابحال تهیه و امتحان کردم ولی هر کدوم یک یا چند مساله برای خودشون داشتند مثلا همین Pegasus Pro Hybrid که اتفاقا یکربع قبل به یکی بخشیدمش! بدک نبود اما کیفیت تصویر شارپ و شفاف گیگابایت کجا و اون کجا! این مورد رو شخصا تا وقتی خودتون عینا مقایسه نکنید متوجه تفاوتها نمیشید. دیگه کیفیت ساخت و سرعت پاسخدهی و ... بماند.

10. این کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

بک لایت کیبورد رو چه طوری باید روشن کنیم؟
    با فشردن ايد دكمه ها با هم fn+f4

12. این کاربر از ACROBATIK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_82111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم
    رو این لبتاپ میشه ویندوز 7 ریخت؟
    آخه تو سایت ایسوس درایور ویندوز 7 نیست.
    میگن تو ویندوز 7 بعضی از کلید ها با fn کار نمیکنه مثلا نمیشه وایرلس و بلوتوس رو خاموش کرد یا usb 3 تو ویندوز 7 کار نمیکنه یا نور صفحه کلید رو نمیشه تنظیم کرد
    کسی ویندوز 7 ریخته رو این لبتاپ؟
    Last edited by amir_82111; 03-01-2014 at 19:44.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    من 2 روز پيش قيمت گرفتمn550 رو بهم گفت صفحه لمسي هست 4100 و بخاطر اين تعطيلي چند روزه گرون شده ولي اگه 2 .3 روز ديگه بياي ارزون تر ميشه ولي فراموش كردم بپرسم اين قيمتي كه گقت لمسي براق هست يا لمسي مات..خواستم بدونم قيمتش اينه؟؟بعد يه چيز ديگه اينگه دقيقا چه مدل كانفيگ از همه بهتره و قيمتش چنده؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •