دوست عزيز هدف از نظر چه كسي موفقيت در جام جهانيه ؟ از نظر امير قلعه نوعي يا فركي يا توني اوليويرا يا كرانچار ؟ يا كيروش و فدراسيون ؟ يا بازيكناي تيم ها ؟
بهتر نيست موفقيت براي هر دسته اي كه بالا عرض كردم جدا تعريف بشه ؟ براي مثال توني اوليويرا يا كرانچار ( فقط و فقط براي اينكه خارجي هستن و تعصبي به نام ايران ندارن ) هدفشون موفقيت تيم ملي ايران در جام جهانيه ؟؟ يا برتري تيم باشگاهي خودشون و كسب مقام و نام و اعتبار براي خودشون و تيمشون ؟
يا براي بازيكنايي كه هيچ اميدي در هيچ مقطعي به حضور در جام جهاني ندارن ( و يا حتي تيم ملي ايران ) موفقيت چي تعريف ميشه ؟ كسب يك مقام باشگاهي براشون يا پيروزي تيم مليشون كه هيچ ثمري براشون نخواهد اشت ! ( براي مثال محرم نويد كيا يا مهدي كياني يا احسان حاج صفي يا ... كه ميدونن با وجود بازيكنايي مثل نكونام (( كه عملا هيچ نفعي براي تيم ملي نداره )) يا تيموريان يا بيت آشور (( كه معلوم نيست كجا و كي و چگونه بزرگ شده و به نام ايران افتخار و تعصب ميكنه يا نه )) تيم باشگاهيشون رو ول ميكنن و به موفقيت كيروش و چند تا دورگه اهميت ميدن ؟ در حاليكه همين عدم دعوت اونا با وجود شايستگي اونارو سرخورده تر مي كنه ؟؟ )
فركي ديشب تو نود گفت اگه همه چي جام جهاني هست و باشگه ها اهميت ندارن چرا خودمون و آب و آتيش ميزنيم كه سهميه بگيريم !!
دوست عزيز موفقيت براي من موفقيت كوچك تر تيم ايراني در يك تورنمت كوچيك تر از جام جهاني حساب مشه نه موفقيت صفر درصدي احتمالي تو جام جهاني ...
هر كدوم از نماينده هاي ايران تو آسيا جام بياره من بسيار خوشحال تر ميشم تا اينكه بشينم ببينم ايران داره تلاش ميكنه با اين وضعش از آژرانتين با 7 تا اختلاف ببازه يا با اختلاف كمتر !!
موفقيت زماني همه گيره كه همه چي سر جاي خودش باشه و حقي از هيچ كس و هيچ تيمي زايل نشه .. من زمين بخورم كه كيروش موفق تر بشه از لحاظ ورزشي و اخلاقي قابل قبول نيست !!!