با اين قضاوتايي كه اين چند ساله تو داربي ها شده فقط ميتونم بگم بهتره مثل سابق داربي ها رو داور خارجي قصاوت كنه. با ور كنيد اونطوري حق به حقدار ميرسه واگرم نرسه به كسي بر نميخوره. توي اين بازي هم يك پنالتي پرسپوليس سوخت(كاري به حرفاي فنايي ندارم اون توي داربي قبل نشون داد چقدر كارشو خوب بلده!) يا اون صحنه فرود امدن استوكهاي كاپيتان تيم ملي! روي گردت خلعتبري (دم پپه تو اون ال كلاسيكوي معروف گرم كه با پا رفت رو دست مسي! با استوك رفتن روي گردن بازيكن چه عمد باشه چه غير عمد فكر كنم حد اقل يك كارت قرمز وجرايم انضباطي سنگيني خواهد داشت).
من قبلا توي سايت پرسپوليس بخش ارتباط با مدير عامل نوشتم كه در خواست كنن داور داربي خارجي باشه من نميدونم از وقتي كه داور ايراني شده چقدر داوري ما رشد كرده؟جام جهاني 2010 كه داروي نداشتيم شك نكنيد براي 2014 هم نماينده اي از داورا نخواهيم داشت. پس همون بهتر براي نبودن حرفو حديث و بالا بردن كيفيت داوري( داوراي ما شايد از بازيكنا استرسشون بيشتر باشه همين روي قضاوتشون تاثير مستقيم ميزاره) مثل سابق كار داوري رو به خارجي ها بسپاريم من يكي كه خسته شدم از اشتباهات پي در پي داوران عليه پرسپوليس در داربي.
حد اقل با اومدن دارورهاي معروف ميشه يه جورايي حذابيت هم به اين بازي سردو كسل كننده اضافه كرد.