تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 249 اولاول ... 478793949596979899100101107147197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

با اين قضاوتايي كه اين چند ساله تو داربي ها شده فقط ميتونم بگم بهتره مثل سابق داربي ها رو داور خارجي قصاوت كنه. با ور كنيد اونطوري حق به حقدار ميرسه واگرم نرسه به كسي بر نميخوره. توي اين بازي هم يك پنالتي پرسپوليس سوخت(كاري به حرفاي فنايي ندارم اون توي داربي قبل نشون داد چقدر كارشو خوب بلده!) يا اون صحنه فرود امدن استوكهاي كاپيتان تيم ملي! روي گردت خلعتبري (دم پپه تو اون ال كلاسيكوي معروف گرم كه با پا رفت رو دست مسي! با استوك رفتن روي گردن بازيكن چه عمد باشه چه غير عمد فكر كنم حد اقل يك كارت قرمز وجرايم انضباطي سنگيني خواهد داشت).
    من قبلا توي سايت پرسپوليس بخش ارتباط با مدير عامل نوشتم كه در خواست كنن داور داربي خارجي باشه من نميدونم از وقتي كه داور ايراني شده چقدر داوري ما رشد كرده؟جام جهاني 2010 كه داروي نداشتيم شك نكنيد براي 2014 هم نماينده اي از داورا نخواهيم داشت. پس همون بهتر براي نبودن حرفو حديث و بالا بردن كيفيت داوري( داوراي ما شايد از بازيكنا استرسشون بيشتر باشه همين روي قضاوتشون تاثير مستقيم ميزاره) مثل سابق كار داوري رو به خارجي ها بسپاريم من يكي كه خسته شدم از اشتباهات پي در پي داوران عليه پرسپوليس در داربي.
    حد اقل با اومدن دارورهاي معروف ميشه يه جورايي حذابيت هم به اين بازي سردو كسل كننده اضافه كرد.
    Last edited by ragbar12; 10-09-2013 at 01:47.

2. 8 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

حاج رضایی: یه عدد 6 در تاریخ این دو باشگاه هست که ماندگاره، امیدوارم تعداد صفر-صفر ها دیگه به 6 نرسه که اینم ماندگار بشه ))))

4. 12 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

با اين قضاوتايي كه اين چند ساله تو داربي ها شده فقط ميتونم بگم بهتره مثل سابق داربي ها رو داور خارجي قصاوت كنه. با ور كنيد اونطوري حق به حقدار ميرسه واگرم نرسه به كسي بر نميخوره. توي اين بازي هم يك پنالتي پرسپوليس سوخت(كاري به حرفاي فنايي ندارم اون توي داربي قبل نشون داد چقدر كارشو خوب بلده!) يا اون صحنه فرود امدن استوكهاي كاپيتان تيم ملي! روي گردت خلعتبري (دم پپه تو اون ال كلاسيكوي معروف گرم كه با پا رفت رو دست مسي! با استوك رفتن روي گردن بازيكن چه عمد باشه چه غير عمد فكر كنم حد اقل يك كارت قرمز وجرايم انضباطي سنگيني خواهد داشت).
    من قبلا توي سايت پرسپوليس بخش ارتباط با مدير عامل نوشتم كه در خواست كنن داور داربي خارجي باشه من نميدونم از وقتي كه داور ايراني شده چقدر داوري ما رشد كرده؟جام جهاني 2010 كه داروي نداشتيم شك نكنيد براي 2014 هم نماينده اي از داورا نخواهيم داشت. پس همون بهتر براي نبودن حرفو حديث و بالا بردن كيفيت داوري( داوراي ما شايد از بازيكنا استرسشون بيشتر باشه همين روي قضاوتشون تاثير مستقيم ميزاره) مثل سابق كار داوري رو به خارجي ها بسپاريم من يكي كه خسته شدم از اشتباهات پي در پي داوران عليه پرسپوليس در داربي.
    حد اقل با اومدن دارورهاي معروف ميشه يه جورايي حذابيت هم به اين بازي سردو كسل كننده اضافه كرد.

مگه نمازه كه با غيرعمد بودن باطل شه ؟ بنده خدا حواسش نبوده اين فقط يه اتفاق بوده ...چه جريمه اي ؟

البته با حرفتون در مورد داور خارجي موافقم كه بي استرس مياد راحت داوريشو ميكنه

6. 3 کاربر از constant_boy23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

منم کاملا موافقم
    تو این چند ساله که داور ایرانی گذاشتن رسما در حق پرسپولیس ظلم کردن با انواع و اقسام اشتباهات

صحنه نکونام رو توی همون دور تند چند بار ببینید قشنگ مشخصه که خلعتبری رو میبینه و قشنگ معلومه که میتونه یه قدم بلند برداره اما از عمد قدم کوتاه بر میداره
    و خداییش توی صحنه تند پای صادقی رو هم روی کمر صادقیان ببینید تا اونجا که فنایی میگه صادقیان بعد از دفع توپ رفت زیر پای صادقی درست حرفی نیست اما دقیقا نگاه کنید پاشو چجوری میاره پایین وقتی میبینه صادقیان زیر پاشه دقیقا کف پاشو به سمت کمر صادقیان کج میکنه و فشار میاره
    نیازی به توضیح یا دور آهسته هم نیست فقط چند بار نگاهش کنید متوجه میشید

صادقیان هم تکل بدی رفت روی پای نکونام اما به نظر من اخراج نداشت یعنی خشونتش به اندازه تکل قاضی نبود اینو خود فنایی هم گفت اما چون کارشناس نیست و بیشتر ماست ماله گفت چون این اخراج داره اونم اخراج داره
    Last edited by +ali; 10-09-2013 at 06:34.

8. 5 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا چه بحثی راه انداختین راجع به داوری
    دربی تموم شد رفت حالا یه اخراج اینور اونور هم میتونست بکنه که نکرد.
    اصلا مشخص بود دلش نمیخواست کسیو اخراج کنه میترسید فحش بخوره یا بازی از دستش در بره.
    به نظر من فغانی خیلی داغونه،خیلی. نه تو این بازی بلکه تو همه قضاوتاش خیلی اشتباه داره
    بهتره بحث داوریو ببندیم بریم سراغ بازی بعدمون.
    با این کارتایی که مث نقل و نبات گرفتن میترسم بازی بعد چنتا محروم بدیم واسه بازی حساسمون جلو سپاهان
    Last edited by lazy; 10-09-2013 at 10:53.

10. این کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هافبک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: فعلا عجله اي براي بازگشتن به ميادين ندارم و مي خواهم با آمادگي کامل برگردم.

مهرداد پولادي درخصوص آخرين وضعيتش اظهارداشت: در حال حاضر صبح و بعد از ظهر تمرين مي کنم و وضعيت خوبي دارم. منتظر هستم دکترم تا 10 روز ديگر به تهران برگردد و درباره آخرين وضعيت من اظهار نظر کند.

به گزارش اوج ، وي ادامه داد: هنوز مشخص نيست کي بتوانم به فوتبال برگردم. من عجله اي ندارم و مي خواهم باز هم با آمادگي کامل به فوتبال برگردم. بازيکني که اين همه مدت مصدوم است بايد بدنسازي مناسب انجام دهد و من اگر بدنسازي خوبي انجام ندهم ممکن است دوباره مصدوم شوم. اين بار ديگر نمي خواهم مصدوميت را تجربه کنم و به همين دليل عجله نمي کنم.

پولادي درباره کيفيت دربي 77 گفت: من بازي را ديدم. قبول دارم که دو تيم فوتبال خوبي ارايه ندادند. شرايط اين بازي خاص است اما بازيکنان نبايد اين همه محتاط باشند. اميدوارم دربي بعدي جالب تر باشد.

12. 5 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

پنجعلي: سرپرستي پرسپوليس را نمي پذيرم

محمد پنجعلي در گفت و گو با اوج درباره پرسش برنامه 90 مبني بر کيفيت دربي 77 و اينکه او کدام گزينه را انتخاب مي کند اظهار داشت:به نظر من اين دربي مثل ساير مسابقات دو تيم پرسپوليس و استقلال بود.نه خيلي کيفيت بالاتري داشت و نه کيفيت پايين تر.

وي ادامه داد:اگر دربي هاي ديگر،خوب بوده اند اين بازي هم خوب بود و اگر آنها متوسط بودند اين مسابقه هم در همان حد بود.در مجموع خيلي کم اتفاق مي افتد که بازي هاي اين دو تيم زيبا بشوند ولي اميدوارم در آينده بازي هاي خوبي را تماشا کنيم.

مدير تيم پرسپوليس درباره اينکه محمد جمشيدي،عضو هيات مديره باشگاه تاييد کرده در يکي از نشست ها درباره سرپرستي صحبت شده است گفت:حق هيات مديره است که به مسائل مدنظرش ورود کند.فردا روز ممکن است بگويند محمد پنجعلي هم نباشد.من بايد بروم.البته شيريني زحمات زيادي براي پرسپوليس کشيده است اما اساسا هيات مديره به عنوان رکن تصميم گير مي تواند در موارد مدنظرش ورود کند.

وي درباره اينکه آيا اگر سرپرستي پرسپوليس به او پيشنهاد شود آن را مي پذيرد يا نه عنوان کرد:واقعيتش اين است که رويانيان خيلي به من لطف دارد و در اين مدت چند بار پيشنهاد داده که سرپرست پرسپوليس شوم اما فکر مي کنم از من با اين سن و سال اين کار گذشته است.واقعا اگر پيشنهاد کنند هم آن را نمي پذيرم.فکر مي کنم استرسي که روي نيمکت به عنوان سرپرست بايد تحمل کني خيلي بالاست و اين مساله براي سن و سال امثال من اصلا جالب نيست.

پنجعلي درباره بازي پرسپوليس مقابل گسترش فولاد گفت:بچه ها پس از دربي خيلي زحمت کشيده اند تا بتوانيم در بازي هفته نهم با دست پر زمين را ترک کنيم.فکر مقابله با شيوه بازي گسترش را هم کرده ايم و مي دانيم آنها در ورزشگاه آزادي چگونه بازي مي کنند.پرسپوليس در اين بازي به دنبال سه امتياز و يک بازي خوب است که اميدوارم به آن برسيم.

14. 3 کاربر از joseph.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سرپرست باید عوض شه
    از اولشم از این شیرینیه خوشم نمیومد
    دیشب عادل خوب حالشو گرفت
    عادل : آقای شیرینی خواهشا شما که دو ساله اومدین تو این فوتبال سنگ یکی دیگه به سینه نزنین لطفا
    شستش پهن کرد خشک شه

16. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Cyanide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

شیرینی اگه از حدود خودش خارج بشه مطمئناً علی دایی با پیشینه‌ای که ازش سراغ دارم اولین کسی هست که اعتراض میکنه. مطمئناً هم علی دایی، هم پروین، پنجعلی و هم رویانیان و استیلی میدونن که شیرینی داره چه کاری برای پرسپولیس میکنه که بهش این اختیارا رو دادن، سردار هم بارها گفته من چیزایی رو میدونم که نمیتونم بگم.

جدا از این که صرفاً برای شهرت اومده رو نیمکت، یه مساله‌‌ي دیگه‌ هم که میشه حدس زد اینه که الان بعید نیست شیرینی وضع مالیش مثل هدایتی باشه و الانم شاید داره خودشو آداپته میکنه که وقتی تیم خصوصی شد سهمی از تیم داشته باشه.

فردوسی پور هم از همون اول باهاش مشکل داشت،در جریان گزارش ذهنها رو جهت میده به سوژه خاصی مثل شیرینی و توی 90 هم تیرخلاص رو به فرد میزنه. نمونه‌ای از تیکه‌های فردوسی‌پور در هنگام گزارش که کاملاً مشخصه چه ذهنیتی به شیرینی داره: ‌«به هر حال نیمه دوم امکان دیده شدن سرپرستها بیشتر هست چون تعویضهای تیم در این نیمه انجام میشه»، این رو هنگام گزارش میگه بعد شیرینی که میاره نود همه منتظرن شیرینی سوتی بده و عادل هم که منتظر چنین لحظه‌ای

به هرحال الان پنجعلی گفته من سرپرستی رو نمیخوام، دایی هم اول فصل گفته بود level پنجعلی بالاتر از اینه که بیاد روی نیمکت واسه سرپرستی.

18. 7 کاربر از Cyanide بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

عادل همیشه با غیرفوتبالیهایی که کار خاصی توی فوتبال نمیکنن درگیره ! یه هفته هایی هم شده که عادل ناعادلانه دو تیم پایتخت رو کوبیده ولی دیشب مث اون شبها نبود . حتی رویانیان خیلی نرم روی خط صحبت کرد و دفاع از رفتار سرپرست نکرد . یه کی از دوستان میفرمایند که ایشون از جیب خرج کرده و کمک مالی کرده : اگه منظور همون یکبار چک کشیدن رفیق سمسارش به کاظمیان بود که آبروریزی بعد اون چک بلامحل بیشتر از ندادنش بود ! متاسفانه کسی هم دور تیم نیست که بخواد قبول سرپرستی رو بکنه : یا اختلاف نظر قبلی داره با مجموعه امثال یا ... به هر حال منتظر روزی بی حاشیه برای تیم باشیم بهتره تا اعصابمون رو اینجوری خورد کنیم !
    در مورد داور خارجی : تگه از خارج دوباره یکی بیاد توی زمین یه سری از بازیکنا یعنی سالمتر فوتبال میکنن ؟ یعنی این فنون رزمی دیگه تکرار نمیشه ؟؟ مشکل بازی دربی تفکرات دفاعی تیمهاست که جرات حمله با چند نفر رو ندارن ! داوری بیاد فقط کارت رنگی بیشتر دیده میشه نه کیفیت بیشتر بازی !

===============

دیگه بگذرید از دربی
    جمعه میزبان گسترشیم .اولین باره که تیم با ترکیب تقریبا اصلیش به میدان میره. اونا هم برنامشون روی اوت دستی و ضربات ایستگاهیه و هم شوت پشت 18 . خوشبختانه اصل دفاع رو برای مسکوت موندن شوتها به خوبی اجرا میشه فقط این بی احتیاطی هایی که حقیقی و دهنوی میکنن پشت 18 و به راحتی ضربه میدن انشاا... کمتر بشه .

20. 2 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •