منم این برد رو تبریک میگم..البته موفق به دیدن بازی نشدم.
به نظر من بعد از یک برد این همه امیدوار نشید و بعد از یک باخت هم ناامید نشید!
به امید برد های محکمتر و بازی قشنگتر..
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
منم این برد رو تبریک میگم..البته موفق به دیدن بازی نشدم.
به نظر من بعد از یک برد این همه امیدوار نشید و بعد از یک باخت هم ناامید نشید!
به امید برد های محکمتر و بازی قشنگتر..
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
Last edited by rz21; 29-01-2014 at 09:58.
سلام.منم تبریک میگم.دوستان رونی هنوز مصدوم هست؟با بازگشت ستاره ها بازم تیم ضعف داره و باید در دفاع و هافبک بازیکن بگیریم.ترکیب الانمون برای تیم های درجه 2 لیگ خوبه و نتیجه میده اما بازم در مقابل سیتی و تیم های بالای جدول باید کارمون سخت باشه.فقط امیدوارم بتونیم سهمیه رو بگیریم.
خوشحالی سولسشر از استقبال هواداران منچستریونایتد
ستاره سابق باشگاه منچستر ، در جریان دیدار دیشب تیم های منچستر و کاردیف سیتی برای نخستین بار به عنوان مربی به ورزشگاه اولد ترفورد بازگشت.سایت گل – اوله گنار سولسشر از هواداران باشگاه منچستر به دلیل استقبال گرم از او در جریان بازی تیم های کاردیف و منچستر یونایتد تشکر کرد اما تاکید کرد که تمرکز او فعلا روی تیم کاردیف است.
ستاره سابق باشگاه منچستر ، در جریان دیدار دیشب تیم های منچستر و کاردیف سیتی برای نخستین بار به عنوان مربی به ورزشگاه اولد ترفورد بازگشت . قهرمان فینال لیگ قهرمانان سال 1999 شیاطین سرخ به گرمی مورد اسقبال هواداران یونایتد قرار گرفت .
" شما احساس احترام و افتخار می کنید وقتی حاضران از شما قدردانی می کنند اما من برای کاردیف کار می کنم. در حال حاضر شغل من این است."
سولسشر همچنین در ادامه در خصوص گل روبن فن پرسی در بازی دیشب نیز صحبت کرد و به خبرنگاران گفت : " گل فن پرسی یک گل زیبا بود.او سه بار به سمت دروازه ضربه زد .او یک گل زن است.تین چیزی بود که ما نیاز داشتیم. ما تلاشمان را کردیم اما نتوانستیم دلربا باشیم. "
" در ماه گذشته ما بازی های خارج از خانه برابر آرسنال ، منجستر سیتی و منچستر یونایتد داشتیم. شما می توانید ببینید که تیم چقدر پیشرفت داشته است. حالا زمان آن رسیده که امنتیاز بگیریم. "
" ما احتمالا هر 18 امتیاز بعدی را نیاز خواهیم داشت ما باید از بازی های خانگی امتیاز بگیریم. "
رونی 28دقیقه بازی قبلی بازی کرد و به شرایط بازی برگشته امیدوارم فاز تهاجمیمون با برگشت فن پرسی و رونی و اضافه شدن ماتا به روزای خوبش برگرده.
_________
خبری فوری: میلان پیسنهاد رسمی برای نانی ارسال کرد!
والا من اینتر رو شنیده بودم... حتی تو فیس بوک فارسی اینتر خونده بودم که از قول دوستان نزدیک نانی گفته شده که ژانویه تو اینتره.خبری فوری: میلان پیسنهاد رسمی برای نانی ارسال کرد!
البته من که طرفدار اینتر هستم دوست دارم نانی اگر قراره از یونایتد بره، به اینتر ملحق بشه... ولی کلا رفتن نانی خیلی ناراحت کنندس...امیدوارم بمونه
منم دوست ندارم نانی بره.ولی دیگه خیلی افت کرده.امیدوارم بره و برگرده به اوج.البته قرضی میره![]()
هم اینتر و هم میلان برای نانی پیشنهاد دادند
البت مثل اینکه پیشنهاد میلان رو مسئولان باشگاه منچستر گفتند که چون دیر به ما رسیده فرصتی برای بررسی نداریم.
پیشنهاد اینتر رو نمیدونم در چه وضعی قرار داره.
و البته من دوست دارم که اگه بره بیاد میلان،چون سیستم جدید میلان کاملا براش عالیه
به نظر من نیمکت تیم اصلا نباید دست بخوره و نباید یک بازیکن هم از دست بدیم
همین نانی میتونه در مواقعی که روی تیم فشار هست یا محرومیتها و مصدومیتها سراغمون اومدن بهترین کمکها رو به تیم بکنه
وقتی بازیکن روی نیمکت باشه به بازیکنای اصلی هم فشار کمتری میاد
اره حسین جان اینتر هم پیشنهاد داده بود . قضیه دقیقا جوری بود که محمد جان توضیح دادن ، هر دو تیم پیشنهاد دادن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره علی جان نانی بهترین نیمکت نشینمون هست بعد فلاینیی ولی بقیه بازیکنای درجه دو تیم اگر بخوایم تیم رو بازسازی کنیم باید یواش یواش تیم رو ترک کنن تا جای خرید بازیکنای بهتر حالی بشه.
این رو فقط واسه اینکه تیم بهتری رو میخوایم نمیگم این رو میگم چون باید شرایط برای مویس فراهم بشه تا کلاس 92 خودش رو بسازه ، باید شرایط فراهم بشه تا مویس از این به بعد تغییرات و روش خودش رو اجرا کنه البته در راستای ساختار باشگاه.
ما یکی از بین المللی ترین و گسترده ترین سیستم های استعداد یابی و آکادمی جهان رو داریم ، باید شرایط برای استفاده فراهم بشه .در کنار 2-3 بازیکن خوب روی نیمکت ،بجای یه بازیکن 28-29 ساله بهتره یه بازیکن جوون 18-17 ساله رو نیمکت واسه کسب تجربه و استفاده از فرصت های پیش رو و تبدیل به یه بازیکن سطح بالا بشینه.
مثال ما مثه کسیه که داره تو رودخونه دنبال طلا، سنگ ریزه الک میکنه ،ما تا تیممون فیلتر کیفیتی مناسب نشه و الک نشه نمیشه بیش از این انتظار گیر کردن اون طلا دونه درشت ها رو توی توری مون داشته باشیم، اره بعضیا حیف میشن اما ما دنبال طلاییم! همین میشه که گاهی تیم بازیکنایی مثه بکام و گیگز و اسکولز و بقیه تربیت میکنه ولی گاهی هم کسایی مثه پوگبا و پیکه از دستمون رها میشن. اندرسونی که همه بهش امید داشتیم ولی اونی نشد که باید!
این هاست که چالش های پیش روی مویس هست وگرنه که این نتایج و دوران گذار که اسمش روشه.. میگذره .
چیچا قرضی رفت والنسیا
شاید امروز جلو بارسا هم بازی کنه
استرومن هم از الآن برا تابستون لینک شد! شایعه شم قشنگه بنظرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)