تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 293 اولاول ... 478793949596979899100101107147197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

نیمار و مارادونا

============

والدس: خودم هم نمی دانم که فصل بعد در چه تیمی خواهم بود

سایت گل- ویکتور والدس دروازه بان باتجربه باشگاه بارسلونا بار دیگر در صحبت هایی تاکید کرده که این فصل آخرین فصل حضورش در باشگاه بارسلونا خواهد بود ودرعین حال یادآوری نموده که نمی داند که فصل آینده در چه تیمی بازی خواهد کرد.
    دروازه بان 31 ساله باشگاه کاتالان هنوز برتصمیم خود برای جدایی از بارسلونا در پایان رقابت های این فصل پافشاری می کندو قصد دارد تا درپایان فصل نوکمپ را ترک کند. والدس در صحبت هایی گفت:« لحظات خوبی را پشت سرمی گذارم. از نظر فردی هم همین طور است. چه در بارسلونا و چه در تیم ملی اسپانیا خیلی خوب در مسیر بهبود حرکت می کنیم. از نظر فیزیکی هم حس بهتری دارم.»
    والدس که از اردوی تیم ملی اسپانیا در دانمارک در این گفتگو با کواتروشرکت کرده بود در ادامه به این نکته اشاره کرد که با اتمام قراردادش با بارسا در سال 2014 دراین تیم نخواهد ماند و گفت:« خودم هم نمی دانم که فصل بعد درچه تیمی بازی می کنم ولی آخرین فصل حضورم در بارسلونا را با انگیزه های زیادی پشت سرمی گذارم و تلاش می کنم تا تمام جامهای ممکن را فتح کنم و باید ببینیم که در سال آینده چه خواهد شد.»
    او با اشاره به رقابت حساس موجود در اردوی تیم ملی اسپانیا با ایکر کاسیاس گفت:« ایکر بهترین است. من با نسلی از دروازه بانان رقابتی همزمان شده ام. هرگز راجع به اینگونه مسائل با ایکر حرف نمی زنیم. او آماده است و با انگیزه های زیادی تلاش می کند وامیدوارم که بهترین ها برای او اتفاق بیفتد.»

==============

رئیس باشگاه نیوولز الدبویز: مارتینو، اسطوره بارسا خواهد شد

سایت گل- گی یرمو لورنته، رئیس باشگاه نیوولزالد بویز، معتقد است که نتایج خوب بارسا با مارتینو در همین مدت کوتاه نشان داده که این مربی می تواند چه دستاوردهایی را در این باشگاه داشته باشد.

بارسا با هدایت این مربی آرژانتینی در سه دیدار ابتدایی اش در رقابت های این فصل لالیگا به پیروزی رسیده است. آنها پیش از این با پیروزی در مجموع دو دیدار مقابل اتلتیکو مادرید، قهرمان سوپرکاپ اسپانیا نیز شدند.

لورنته معتقد است که مارتینو یک مربی اسثنایی است و انتظار دارد که او دوران فوق العاده ای در نوکمپ داشته باشد.

او به ال موندو دپورتیوو گفت:" او در هر تیمی مربیگری کرده، توانایی هایش را به اثبات رسانده است.

او این توانایی را دارد که خیلی زود با محیط جدید سازگار شود. از او در تیم خیلی خوب استقبال شد و خیلی زود از سوی هواداران پذیرفته شد.

معتقدم که تیم خیلی سریع با او سازگار شد و او هم با تیم و شهر جدید خو گرفت. او اولین جامش را هم به دست آورده اما من مطمئنم که او به دستاوردهای بیشتری خواهد رسید.
    او در نهایت به یک اسطوره در بارسا تبدیل خواهد شد."

=========

نیمار: مسی لایق دریافت توپ طلای پنجم است؛ همه چیز اینجا فوق العاده است

نیمار اعلام کرده از بازی در کنار مسی لذت می برد و معتقد است او لایق دریافت توپ طلای پنجم پیاپی است.

به گزارش بخش گروه اسپانیایی وبسایت بین المللی گل، نیمار می گوید:

"مسی در سطح دیگری بازی می کند. او را ستایش می کنم و به او احترام می گذارم. او چهار بار پیاپی بهترین بازیکن سال جهان شده و باز هم می تواند این عنوان را بدست آورد."

او همچنین در مورد شرایط خودش هم گفت:

"بازی من در بارسلونا تغییری نکرده است؛ همانی هستم که بودم. اینجا محدودتر نشده ام. بارسا هم همانند باشگاه قبلی ام و البته تیم ملی آزادی عمل بسیاری به من در حمله داده است. همه چیز در اینجا فوق العاده است."

===========
    مصاحبهء اخیر تیاگو سیلوا:
    من از بچگی عاشق بازی کردن در بارسا بودم. به همین دلیل برایم سخت بود که دو بار به آنها جواب منفی بدهم. خیلی ها میگویند که من آدم پول دوستی هستم، اما من هم خانواده ای دارم که باید به فکر سیر کردن آنها باشم. چه دلیلی داشت که به بارسا بیایم و پول کمتری بگیرم؟!

2. 10 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

آشتی کنان پپ و تیتو با پیش قدم شدن گواردیولا

انتشار اخبار متناقض درمورد رابطه دو سرمربی پیشین باشگاه بارسلونا روی وب سایت های خبری قرار می گیرد

سایت گل
    - درشرایطی که روزنامه ال موندو دپورتیوو در گزارش خود به این نکته اشاره کرده که رابطه پپ و تیتو ویلانووا بعد از صحبت هایی که چندی پیش میان این دو رد و بدل شد، همچنان مانند قبل دنبال می شود، روزنامه اسپورت کاتالونیا در گزارشی یادآوری کرده که پپ گواردیولا و تیتو ویلانووا با هم آشتی کرده اند و حالا دوستی شان را مثل قبل دنبال می کنند.
    انتصاب تیتوویلانووا به عنوان جانشین گواردیولا در باشگاه کاتالان به منزله شروع دلخوری های پپ از تیتو بود و حالا با وجود آشتی کردن این دو سرمربی جوان، به نظر می رسد که باید کمی منتظر ماند تا زخمهای عمیق ایجاد شده در دلهایشان از میان برود. حالا منابع نزدیک به این دو سرمربی تنهابه تائید اولین گام برداشته شده دراین مسیر برای آشتی کنان دو مربی اشاره کرده اند و یادآوری کرده اند که حالا پپ و تیتو هرچند وقت یک بار با هم تماس می گیرند و به نظر می رسد که آنها در حال بازیابی دوستی قدیمی و دیرینه شان هستند. گویا پپ گواردیولا دراین زمینه پیش قدم شده و ویلانووا هم از این ماجرا استقبال کرده و حالا این دو سرمربی جوان با هم در ارتباط هستند.
    پپ و تیتو می دانند که جدایی گواردیولا از بارسلونا و یک سال استراحت در نیویورک، میان این دو و خانواده هایشان جدایی انداخته. گواردیولا بعد از انتصابش به عنوان سرمربی بایرن در صحبت هایی جنجالی که دلخوریها را بیشتر کرد، گفت:« من 6000 کیلومتر از بارسلونا دور شدم و از سران بارسلونا خواستم تا مرا در آرامش بگذارند ولی آنها نتوانستند این کار را بکنند.امسال اتفاقات زیادی رخ داد که مثل برق و باد گذشت. بهره گیری از بیماری تیتو ویلانووا برای آسیب رساندن به من چیزی بود که هرگز فراموشش نمی کنم.»
    این صحبتها به منزله یک سطل آب یخ برروی پیکره تیتو بود و چند روز بعد تیتو جوابگوی حرفهای دوستش شد:« پپ درست نمی گوید.او واقعا مرا متعجب کرده.بعید می دانم که هیچ یک از اعضای کادرمدیریتی باشگاه از من برای حمله به پپ استفاده کرده باشند. آنها به هرنحو ممکن به من کمک کردند. من در یکی از سفرهایم به نیویورک با پپ دیدار کردم و بعد از آن دو ماه درنیویورک بودم و حتی وقتی موردعمل جراحی قرار گرفته و دوره شیمی درمانی ام را آغاز کردم،دیگر همدیگر را ندیدیم. ولی تقصیر من نبود. پپ صلاح دید که بهتر این است که دیگر همدیگر را نبینیم. او دوست من است و من به او نیاز داشتم.»
    این جروبحث ها دراوایل ماه جولای دوستی آنها را خدشه دارتر کرد. اما حالا پپ و تیتو به توصیه دوستان مشترکشان درک کردند که شرایط این ارتباط اصلا مناسب نیست و از همین رو تصمیم به تجدید نظر گرفتند. چند روز بعد از این کنفرانس های خبری گواردیولا یک اس.ام.اس با لحن آشتی کنان برای تیتو فرستاد و این اتفاق چندبار تکرار شد تا تیتو هم پاسخ پپ را بدهد. بعد از آن هم این دو با هم درتماسند.

4. 8 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

کارلس پویول: " ما بسیار خوشحال هستیم که به اطلاع شما برسونیم که ما منتظر پدر و مادر شدن در پایان ماه ژانویه هستیم. "
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

..........

آلکسیس سانچز تو بازی دیشب:

.........

6. 11 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

توئیتر اینیستا:روز تعطیلی که فوق العاده گذشت. امروز برداشت در مزرعه آغاز شد و من اونجا بودم.

تیزر تبلیغاتی باحال بازی فیفا 14 با حضور مسی ،ال شراوی ، لواندوفسکی و گرت بیل...!

FIFA 14 TV Commerical - We Are FIFA 14

بارسا از ۸ تا ۱۹ مهر ماه چهار کمپ فوتبال در تورنتوی کانادا برگزار میکند.

کمپ رسمی بارسلونا اعلام کرد:
    کمپ مدرسه‌ی بارسا نه تنها مهارت‌های بازیکنان مورد علاقه‌ی بچه‌های شما رو بصورت منحصر به فرد بهشون آموزش خواهد داد بلکه ارزش‌های باشگاه رو هم به اون‌ها یاد خواهد داد. ارزش‌هایی مثلِ: تحمل، احترام، همبستگی، دوستی، روح اجتماعی و همکاری.

سایت رسمی باشگاه

نیمار:"بازی کردن همراه مسی؟ مسی تو یه سطح دیگس. من تحسینش میکنم و براش احترام قائلم. برای چهار سال متوالی بهترین بازیکن جهان بوده و همه شرایط اینکه باز هم این جایزه رو ببره داره"

Last edited by runner; 08-09-2013 at 01:09.

8. 14 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

بچه کارلوس پویول کاپیتان تیم بارسلونا

کارلس پویول کاپیتان تیم بارسلونا در حساب توییتر رسمی خود اعلام کرد
    که او و همسرش (Vanesa) منتظر به دنیا آمدن اولین بچه خود هستند
    به گفته پویول بچه شان در ماه ژانویه به دنیا می آید

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مترجم:HoseinKing

10. 8 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

تیاگو سیلوا: دوست داشتم برای بارسا بازی می کردم؛ دو بار«نه» گفتن به بارسا سخت است

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    سایت گل- تیاگوسیلوا مدافع برزیلی باشگاه پاری سن ژرمن در گفت و گو با روزنامه گاردین به این نکته اشاره کرد که دو بار پاسخ منفی دادن به بارسلونا کار خیلی سختی بوده و یادآوری کرده که از روزهای کودکی تیم آبی اناری را تحسین می کرده
    تابستان امسال بود که سران باشگاه کاتالان برای به خدمت گرفتن تیاگو سیلوا دست به کار شدند ولی این مدافع برزیلی درنهایت تصمیم گرفت تا در پاری سن ژرمن بماند . البته خودش حالا اعلام کرده که دراین مسیر کار آسانی را پیش رو نداشته. سیلوا در صحبت هایی به گاردین گفت:« تصمیم سختی است که دو بار به بارسلونا نه بگویم. هیچ وقت نمی توانم این راز را پنهان کنم که از وقتی که بچه بودم بارسلونا را تحسین می کردم و همیشه دوست داشتم تا در بارسلونا بازی کنم.»
    بعد مالی ماجرا یکی از دلایلی بود که مانع از انتقال تیاگو سیلوا به بارسلونا شد. او در این باره ادامه داد:« چرا می بایست می پذیرفتم که با پول کمتری برای بارسلونا بازی کنم؟ چون بازیکنانی هستند که به نظر آنها باید فداکاری کرد؟ می شنیدم که مردم می گفتند که من به پول فکر می کنم ولی فراموش می کنند که ما فوتبالیست ها هم خانواده هایی داریم که باید شکم آنها را پر کنیم.»
    سیلوا ادامه داد:« زندگی مملو از تصمیمات سخت است که گاهی وقتها علیه آنچه در رویاهایت می پرورانی پیش می رود.»
    مدافع برزیلی در نهایت تصمیم گرفت تا در پاریس بماند و در مورد پوشیدن پیراهن پاری سن ژرمن گفت:« این چالش جدیدی بود که مرا وسوسه می کرد و به نظر من باشگاه پاری سن ژرمن در مسیر صحیحی پیش می رود.»

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    پاری سن ژرمن با 42 میلیون خریدش ... حالا سوال اینه که بارسا نمیتونست همون موقع این پول و بده به جای اینکه این همه دردسر بکشه و حتی همین حدود مبالغ و این تابستون به این و اون پیشنهاد میداد؟؟!! خب همون موقع این پول و میدادی دیگه ...

12. 5 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال موسیقی راک و متال Metalhead56's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

تیاگو سیلوا کاملا" با این صحبتاش نشون داد که بازیکن پولپرستیه.انگار بارسا میخواست صد هزار یورو بهش دستمزد بده که گفته باید شکم خانواده ام رو سیرکنم .خوبه بارسا میخواست 6-7 میلیون یورو بهش دستمزد بده.یه چیز دیگه هم هست که 42 میلیون یورو نمیارزه یعنی هیچ مدافعی تو دنیا نداریم الان که ارزش واقعیش بیش از سی میلیون یورو باشه و تیمهایی مثل منچستر سیتی و پاری سن ژرمن و موناکو و حتی رئال مادرید که بی حساب و کتاب پول خرج میکنن باعث شدن که قیمت بازیکنها اینقدر بالا بره.

14. 11 کاربر از Metalhead56 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

یعنی هیچ مدافعی تو دنیا نداریم الان که ارزش واقعیش بیش از سی میلیون یورو باشه و تیمهایی مثل منچستر سیتی و پاری سن ژرمن و موناکو و حتی رئال مادرید که بی حساب و کتاب پول خرج میکنن باعث شدن که قیمت بازیکنها اینقدر بالا بره.
    به نظرت الان قیمت مدافع هایی مثل راموس - آلبا - مارسلو - داوید لویز - کیلینی - بونچی.. مخصوصا رافائل واران 20 ساله ! چقدره؟ فکر نمیکنم قیمت هیچکدوم از اینا زیر 40 میلیون باشه ! (در حال حاضر)

16. این کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال موسیقی راک و متال Metalhead56's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

به نظرت الان قیمت مدافع هایی مثل راموس - آلبا - مارسلو - داوید لویز - کیلینی - بونچی.. مخصوصا رافائل واران 20 ساله ! چقدره؟ فکر نمیکنم قیمت هیچکدوم از اینا زیر 40 میلیون باشه ! (در حال حاضر)
    خب معلومه با این شرایط بازار اینا هیچکدوم زیر چهل میلیون نیستن برای اینکه بازیکنهاامسال با قیمتهای بیشتر از ارزش واقعیشون فروش رفتن.البته کیلینی که تو این لیست آوردی دیگه سنش خیلی بالاست و مارسلو هم یک مدافع متوسطه و از امثال راموس و واران ارزشش کمتره.در بازار زمستانی هم که دوباره تیمها میتونن خرید کنن هر بازیکنی برای خرید باشه با قیمت بالاتر از معموله.

18. 4 کاربر از Metalhead56 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

اره بابا ورتونگن رو نیگا کن با اینکه طرفدارشم و عاشقش ولی خیلی گرونه همه اینا زیر سر رئال منچستر سیتی و .... است که برای بیل 100 میلیون میده اصلا توهینه الان هم خوب تاتنهامی ها جو گیر میشن ورتونگن رو میگن 60 یا 70 میلیون اصلا بارسلونا انقدر پول خرج میکنه ؟؟

20. 3 کاربر از shahrooz1222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •