با سلام می خواستم ببینم می شه تو گوشی W700 اس ام اس ها رو توی رم خارجی ذخیره کرد
ظرفیت رم داخلی پر شده و هر وقت اس ام اس جدید می اد باید یه اس ام اس رو پاک کنم تا بتونم اس ام اس جدید رو بخونم با Ercisson Suiteble می شه ؟؟؟؟
مرسی
با سلام می خواستم ببینم می شه تو گوشی W700 اس ام اس ها رو توی رم خارجی ذخیره کرد
ظرفیت رم داخلی پر شده و هر وقت اس ام اس جدید می اد باید یه اس ام اس رو پاک کنم تا بتونم اس ام اس جدید رو بخونم با Ercisson Suiteble می شه ؟؟؟؟
مرسی
این که شما گذاشتی واسه K750 هستش مطمینی واسه W700 هم گار می کنه ؟؟
اوه اوه چه سوتیییی
ندیدمش ببخشید
حالا به نظر خودت کار می کنه یا نه ؟؟
پسوندشون چیه ؟ تازه اگه gif هم باشه فکر نمیکنم بشه اونها رو ارسال کرد.
والا باید ببینی CID گوشی چی هست
من اصلا حرف شما را تاييد نمي كنم چون ويروسها معمولا با پسوند exe هستن و موبايل هم exe نميشناسه تا نزاره فايلي ذخيره شه از اون گذشته كه k750 جاوا هستش ولي امكان اينكه ويروس نزاره تو كامپيوتر عكس نشون داده نشه هست ولي ويروس هيچ ربطي به گرفتن عكس يا نشون دادن عكس تو خود موبايل نداره
كسي هست حرفه من را تاييد كنه؟![]()
night mode را روشن كن من قبلا هم چند پست بالا تر گفتم![]()
من یکبار جوابتو نوشتم ولی نمیدونم چرا حذف شد.
منم همین مشکل رو داشتم.با خاموش و روشن کردن هم حل نمیشد.یکبار گوشی رو مستر ریست کردم درست شد.یه چیز دیگه هم طبق تجربه ای که داشتم وقتی کارتون با دوربین تموم میشه اول با دکمه بازگشت از برنامه دوربین خارج بشین بعد درپوش لنز رو ببندید.چون احتمال داره دفعه بعد که وارد دوربین میشید عکس یا فیلمتونو Save نکنه و باید گوشی رو خاموش روشن کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)