یک نمای HDR متشکل از سه شات به فواصل 2EV :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک نمای HDR متشکل از سه شات به فواصل 2EV :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا احسان
ممنونم بابت تبریک
چشم
![]()
ایول به این جاده... جون میده واسه 220 تا پر کردن... کجاس اونوقت؟ خیلی عکس زیبا شده، ولی بازم باید ابراز امیدواری کنم که پلیس دوربین به دست اونجا منتظر عکس گرفتن از پلاکای ملت نباشه.. جاده به این خوشکلی رو باید با 220 رفت و بعد دوباره برگشت!چشم![]()
یه سری عکسا هم هستن که وقتی بار اول میبینیش، چشات یه لحظه گشاد میشه و دوباره میره سر جاش!یک نمای HDR متشکل از سه شات به فواصل 2EV :.... این عکس اونقدر زیبا بود که اینجوری کرد منو.... واقعا عالی و زیبا دوست عزیز...
Last edited by senaps; 22-10-2013 at 11:54.
اتفاقا کنتراست بالا بردم تا فقط سوژه مشخص بشه
بقیه تصویر که سیاهه دیگه چیزی نیست که سوژه گم بشه![]()
ای مرفه بی درد
---------------------------------------------------------------------------
جسارتا منم با نظر ایشون موافقم . یکم سوژه گم شده . سبزش خیلی تیره شده. زمینه هم سیاهه
چون من دوست دارم حالت طبیعی رنگ در بعضی عکسا حفظ بشه سوژه هم در نزدیک شب عکس گرفتمجسارتا منم با نظر ایشون موافقم . یکم سوژه گم شده . سبزش خیلی تیره شده. زمینه هم سیاهه
نظر شما هم محترم ولی فکر میکنم نورش رو از این بیشتر بالا ببرم از حالت طبیعی خارج میشه
شاید بخشی اش به سلیقه ام بر میگرده ممنون از راهنمایی دوستان
Last edited by mahpesar; 22-10-2013 at 20:13.
سلام.2 عکس اول رو از قرقی گرفتم که هی عصرها میاد رو دکل مخابراتی میشینه و جیغ میزنه.2 عکس دوم هم مال منطقه الوان تو جلفا هستش و اون میوه ها هم yemishan هستند که معادل فارسیش رو پیدا نکردم
![]()
جناب malek911 با تقدیر از عکسای زیباتون
شما چهار عکس با حجم بالای 300 کیلو و در یک پست جا دادین
لطفا حجم عکساتون زیر 300 کیلو و در پست های جداگانه ای باشه ممنون میشم
از مدیران هم درخواست میکنم قانون هر پست یک عکس باحجم زیر 300 کیلو رو تصویب کنن
(یا مجموع عکسای هر پست 300 کیلو باشه )
کیفیت تاپیک بهتر میشه قبلا دوستان دیگری هم این درخواست رو دادن
ممنون از همه کاربران هنرمند سایت![]()
Last edited by mahpesar; 22-10-2013 at 22:54.
سلام خدمت شما.ممنون بابت نظرتون ولی حجم عکسهای من این جوریه 120-198-385-327 یعنی چهارتا عکس 1 مگابایت.البته نمیدونم تعداد عکسها هم محدود هستش یا نه ولی اگه چهار تا پست پشت سر هم و چهارتا عکس میزاشتم باز اعتراض نمیکردین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)