سلام
گوشي من اس ام اس هاي در inbox رو قاطي نشون ميده
ضمنا فونت sms ها و كلا فايل هاي متني كوچكتر از 810 هاي ديگس.
ممنون ميشم كمك كنيد.![]()
سلام
گوشي من اس ام اس هاي در inbox رو قاطي نشون ميده
ضمنا فونت sms ها و كلا فايل هاي متني كوچكتر از 810 هاي ديگس.
ممنون ميشم كمك كنيد.![]()
مموری هیچ وقت حتی اگه خالی خالی هم باشه ظرفیت واقعیش رو بهت نشون نمیده همون 480 یا 90 نشون میده اما ماله شما یه خورده نا متقارن پائینه !!
به هر حال اگه همین یه دونه بوده کلاتم بنداز بالا
این تم اربیتش هم جواب داد یه دونه که نبود یعنی یهو یه دونه شد شب قبلش 7-8 تا بود رفته بود خونه صاحباش!
در کل من که راضیم هر چند از نظر بلندی صدا جلو 530 خانم کم آورد اما اصلا برام بلندی صدا مطرح نیست...
من یکی از دوستام واسم زنگ زد و گفت w810 خریده و صداش از صدای گوشی من خیلی بلند تره!!!
البته من هنوز بهش سر نزدم ولی بقیه دوستام هم تعریف کردن!!!
کسی میدونه اگه من بخوام گوشی خودمو رد کنم و یکی دیگه صفر بگیرم تا فریمور جدید روش باشه باید چقدر سر بدم؟
مموري گوشي منم 467 نشون ميده ظرفيتش كاري ميشه كرد؟
مشکل عدم درست نشان دادن ظرفیت تو این گوشی هست
مال دوست من 24 MB shared memory
در حالی که خود سایت سونی 20 MB shared memory زده
دوست من اونایی که این امتیازات بالا رو به این گوشی دادن فکر کنم جنسهای اصلی وخوب این مدل گوشیها را همراه با گارانتی معتبر استفاده کرد ن
نه مثل ما ایرانیها جنسهای چینی و برگشتی و هزار انگو لکی که فروشندگان به سر این گوشیها میاورند مطمین هستم اگر ان عده گوشیهایی که دست ما ایرنیهاست استفاده میکردند امتیاز 1 ار 10 هم نمیدادند
ببین صداش اونقدر که فکر میکنی فرق نمیکنه w810 با هد فون نسبتا خوب اگه میخوای رد کنی فکر یه مدل دیگه باش خوبه یه خورده بیشتر در مورد مدلهای دیگه تحقیق کنی k800 مد نظر داشته باش
در مورد اس ام اس منظورت از قاطی چیه؟
در مورد فونتها که تنظیم دستی چیزی نداره که بخوای بزرگ کوچک کنی البته شاید رو گوشیت قاب انداختی و اون قابت حالت ذره بینی دار ه بهتره اینو هم امتحان کنی ؟
روزبه جون مرسي از جوابت ولي راه چاره چيه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)