حالا شما چرا داری خودتو به آب و آتیش میزنی؟!
چی تو ایران با قیمت واقعیش فروخته میشه که این بشه؟
شما الان نگران جیب مردمید؟!
حالا شما چرا داری خودتو به آب و آتیش میزنی؟!
چی تو ایران با قیمت واقعیش فروخته میشه که این بشه؟
شما الان نگران جیب مردمید؟!
آره واقعا درست میگی
مردم باید خودشون قضاوت کنند.
به عنوان کسی که ارتباط نزدیکی با شرکت سیماران داره یه اطلاعاتی میتونم بدم:
دستگاه تولیدی سیماران از چین تهیه میشه و قیمت تموم شده اون زیر 20 تومنه که تو ایران روش آرم میخوره و بسته بندی مجدد میشه. ابتدا قرار بود به قیمت 35 تومن عرضه بشه اما با توجه به قیمت دستگاههای دیگه نهایتا به قیمت حدود 76 تومن در اختیار نماینده ها قرار گرفت که دیدم پشت شهرداری به قیمت 85 فروخته میشه. به احتمال زیاد وقتی تب و تاب خرید مردم کم بشه به همون قیمت اصلی کاهش پیدا میکنه.
سورس برنامه در اختیار شرکت نیست و بنا به سفارش، لوگوی سیماران و منوهای فارسی به این دستگاه اضافه شده که هنوز اشکالاتی داره و در حال بهبوده. تا حالا سه ورژن نرم افزاری واسه اون از طرف شرکت اصلی ارائه شده اما هنوز کماکان مشکل هنگ کردن داره.
این دستگاه در حال حاضر هیچ گونه امکانات جانبی از قبیل USB و HDMI نداره اما چیپ اصلی این قابلیتها رو داره و فقط کافیه سخت افزارهای مربوطه نصب بشه که تو ورژنای بعدی قراره این کار انجام بشه.
خود شرکت میدونه که این دستگاه مشکلات زیادی داره اما واسه عقب نموندن از رقبا یکی دو هفته مونده به آخر سال اونو به بازار فرستاده و فکر میکنم تا یه نسخه بدون اشکال از اون دربیاد 5-6 ماهی طول بکشه.
براي ديدن قيمت واقعي به اين ادرس توجه كنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان حالا یه نفر که Provision T-7 خریده بیا بگه چه جوریاست؟
بدون آپ دیت نرم افزار کار نمی کنه؟
از روی فلش فایل mkv اجرا کرده؟
ممنون
آقا
الان بهترین جنس بازار چیه؟
HD باشه، هارد بخوره بهش و الی آخر
قیمتاش چجوریاست؟
من كه سه روزه گرفتم در مجموع ازش راضي ام. بدون آپ ديت كه مشكل خاصي نداره. فقط تله تكست فارسي اش فونتهاي به هم ريخته و غير خوانا داره. داغ نمي كنه. نسبت به تلويزيون آنالوگ در پخش تصاوير حدود 4 تا 5 ثانيه تاخير داره كه اين فكر كنم مختص فقط اين مدل نباشه. فقط به نظرم مكثي كه در عوض كردن كانالها وجود داره يه كم زياده اون هم باز شايد طبيعت اين دستگاهها باشه يعني وقتي مي زنيم بره كانال بعد حدود 3 ثانيه طول ميكشه تا كانال بعد بياد. تا الان هم قطعي اصلا نداشتيم. من فقط فايل MP4 رو تا حالا باهاش امتحان كردم كه پخش كرده.
ممنون از توجه شما اگه امکان داره یک فایل اچ دی رو هم امتحان کنید و نتیجه اش رو بگید
اون مکث بین عوض کردن کانال ها هم مهم نیست چون مثلاً من که پلاسمای پاناسونیک دارم هم برا عوض کردن کانال های آنالوگ همین قدر طول میکشه چون مثلاً بخای بزنی کانال 12 نباید تا 1 رو میزنی بره کانال 1 باید صبر کنه ببینه عدد دیگه ای می زنیم یا نه
ولی اون اچ دی رو حتما امتحان کنید چون فکر کنم مهمترین مزیتش همین ساپورت کردن اچ دی باشه که من خیلی دنبالش بودم
یه چیزه دیگه، همه 14 کانال رو واضح میگیره؟
بهترين دستگاه در حال حاضر در ايران همين t7 هستش و فايل هاي mkv بدون هيچ مشكلي پخش مي كنه فقط فرمت هاي wmv و Rmvb رو پخش نمي كنه .
سلام
من سه ماه است كه خريدم و مشكلي تا به حال نداشته است. نيازي به اپ ديت ندارد. اپ ديت امكانات بيشتري به آن اضافه خواهد كرد.
فايل mkv را از روي فلش پخش مي كند.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)