دوست عزیز
فعلاً راه حلی ندارد.
دوست عزیز
فعلاً راه حلی ندارد.
سلام.تجربه خودم و آشناهامون را با تلویزیون ال ای دی سامسونگ بگم.حدودا یکسال میشه از تلویزیون سامسونگ مدل 48h6430 دارم استفاده میکنم چند ماه پیش لکه های سیاهی سمت راست پنل ظاهر شدن و همینطور توسعه پیدا کرد با تحویل تی وی به نمایندگی بعد از چندماه بعلت نبود قطعه (دراصل به علت نفهم بودن نمایندگی و نفهمیدن مشکل) تی وی را درست کردن اول فکر میکردن پنل مشکل دراه که بعدا گفتن ال ای دی بار مشکل داشته که با تعویض آن مشکل حل شد/متاسفانه این مشکل انگار تو سامسونگ همه گیره چون از آشناهامون هم که سامسونگ دارن بعضیاشون گفتن تا حالا سه بار بعلت سوختن و سیاه شدن بالا یا سمت راست پنل تی وی هاشون به نمایندگی رفته و دوباره بعد از چند وقت این مشکل بعلت کیفیت پایین و چینی بودن قطعات به گفته نمایندگی دوباره ظاهر میشه!
کتاسفانه این مشکل بعد از چندماه و آخرای گارانتی ظاهر میشه.
دوستان هدف از نوشتن این مطلب این بود گول ظاهر یا امکانات تی وی را نخورید و حتما برند معتبر را انتخاب کنید سونی واقعا حرف نداره یکی از آشناهامون چهار سال میشه سونی داره تا حالا آخ نگفته!
توصیه آخرم اینه به هیچ عنوان سمت سامسونگ نرید افتضاح شاید امکانات خوبی داشته باشه ولی اصل مهم کیفیته قطعاته که نداره!
دوست عزیز
برای رفع و جلوگیری از سوختن ال ای دی بار باید به این نکات توجه کنید .
1- کلید و پریز های که اتصال کوتاه ایجاد می کنند و یا باعث شوک الکتریکی می شوند را تعویض و یا رفع عیب کنید.
2- دو شاخه وسایل برقی که در پریز شل و یا لق می زند تعویض کنید تا موجب شوک الکتریکی و یا آمپر کشی نشود.
3- از مسیر منو --> سیستم ---> راهکار صرفه جویی --->صرفه جویی انرژی را روی کم تنظیم کنید تا از شوک حاصل از وسایل برقی و کلید و پریز ها که به تلویزیون وارد میشود جلوگیری شود.
با راعایت کردن موارد گفته شده ال ای دی بار شما دیگر به ساده گی دچار مشگل نخواهد شد.
سلام.ممنون از شما بابت راهنماییتون.
تمام موارد بالا انجام شده بود بغیر از شماره 3 و در آخر هم از بهترین محافظ برق فیلیپس استفاده شد ولی بازهم این مشکل بوجود امد .
در مورد نکته شماره 3 اصلا قابل تحمل نبود چون نور صفحه نمایش را به شدت کم میکنه!
دوست عزیز
برای تنظیم نور صفحه نمایش
وارد منو---> تصویر
حالت تصویر را پویا - نور زمینه را 20 - درخشندگی را روی 100 - روشنایی را روی 45 تا 50 - وضوح را روی 55 - رنگ را روی 55- تینت را 50 تنظیم کنید این مقدار برای تماشای تصاویر به نظر من بهترین وضعیت کالیبره تصویر است.
سلام لطفا کمکم کنید . من حدود یک سال پیش وارد منوی مخفی تلوزیون شدم و بعضی گزینه هاشو فک ناخواسته عوض کردم . چون نیاز به ریست کردم smart hub داشتم . حالا متوجه شدم گزینه 3d از کار افتاده و هنگامی که گزینه3d lمیزنم صفحه سیاه میشه . مدل تلوزیون ua46es800 فقط میخوام کسایی که این مدل دارن وارد منوی مخفی بشن و عکس دیفال تنظیمات برام بفرستن . تو رو خدا کمکم کنید
دوست عزیز
از این سایت فریمورتان را دانلود و نصب کنید. انشالله مشگل حل می شود. دو فایل Upgrade File(USB type) که فریمورتان است و روش نصب که در فایلUpgrade guide است را دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نشد صد بار امتحان کردم ظاهرا باید حتما یه ورژن بالاتر باشه که نیس
من بعد یک سال استفاده از تلویزیون سامسونگ و چندین بار اپدیت الان منو کند شده و گاهی گیر مبکنه با بازگشت به تنظیم کارخانه ای درست میشه؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
خیلی عجیبه
از نمایندگی رسمی سامسونگ تلویزیون 48 اینچ خریدم با این مدل ک ua48h6490awshd
متاسفانه بهیچ عنوان تو سایت سامسونگ این مدل لیست نشده
از کجا آپدیت های نرم افزاریشو بگیرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)