تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 263 اولاول ... 478793949596979899100101107147197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 2629

نام تاپيک: کلوپ Hp ProBook 4540s

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام .
    دوستان من ویندوز 8 نصب کردم اما بلوتوث رو نمیشناسه .در حالی که وای فای رو شناسایی کرده . ( راستی چراغ مربوط به کلید وای فای زرد هست ، در حالی که وای فای شناسایی میکنه و به اینترنت هم وصل هستم . هرچه هم کلید رو فشار میدم تاثیری نداره )
    کدوم درایور رو نصب کنم ؟

ممنون
    درایو بلوتوثتون چیه؟
    (احیانا اگه گوشی اندروید دارین،یه سری به برنامه air droid بزنید،با وای فای میتونین رو گوشی همه کاری بکنین
    درایو مربوط به تاچ پد هم نصب کردم ! عجب امکانات ردیفی داره

اما هرکاری کردم با اون نقطه سفید نشد که قفلش کنم .. اگه امکان داره راهنمایی کنید .. ممنون
    اگه با دو بار ضربه زدن روی اون نقطه سفیده قفل نشد،درایو تاچ پدتون اپدیت نیست(نسخه ای که تو سایت اچ پیه قدیمیه!
    نرم افزار درایور جنیوس رو دانلود کنید،خودش اخرین درایورهای موجود رو پیدا میکنه!
    (
    دوستان من کول پدم،مدل deep cool n8 ultraهستش،با این حال دمای سی پی یو و گرافیک های روی حدودای 60 درجه هستش(کار خاصی هم نمیکنم،فقط فایرفاکس بازه-همین!)
    دما یه مقدار زیاد بالا نیست؟

2. 3 کاربر از great.armin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه griefcottage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام .
    دوستان من ویندوز 8 نصب کردم اما بلوتوث رو نمیشناسه .در حالی که وای فای رو شناسایی کرده . ( راستی چراغ مربوط به کلید وای فای زرد هست ، در حالی که وای فای شناسایی میکنه و به اینترنت هم وصل هستم . هرچه هم کلید رو فشار میدم تاثیری نداره )
    کدوم درایور رو نصب کنم ؟

ممنون
    سلام
    دادا ببین درایور رو اشتباه نصبیدی
    باید هرچی وای فای از قبل نصب کردی پاک کنی و همون مدل وای فای که رو لپ تاپت هست رو بنصبی
    بنظرم intel wifi رو نبایستی نصبش کنی

4. 2 کاربر از griefcottage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه emadd69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

درایو بلوتوثتون چیه؟
    (احیانا اگه گوشی اندروید دارین،یه سری به برنامه air droid بزنید،با وای فای میتونین رو گوشی همه کاری بکنین
    سلام
    نمیدونم درایور بلوتوثم چیه ؟ وقتی لپ تاپمو آوردن ویندوز 7 روش بود و بلوتوثش فعال بود .دیگه درایوری واسه بلوتوثش نصب نکردم .
    ( گوشی اندروید هم قبلا داشتم الان ندارم دیگه )
    از کجا میشه فهمید درایورش چیه ؟

ممنون

سلام
    دادا ببین درایور رو اشتباه نصبیدی
    باید هرچی وای فای از قبل نصب کردی پاک کنی و همون مدل وای فای که رو لپ تاپت هست رو بنصبی
    بنظرم intel wifi رو نبایستی نصبش کنی
    سلام داداش .
    من دیشب ویندوزمو نصب کردم .هیچ درایوری برای وای فای و بلوتوث نصب نکردم تا الان . ( اما وای فایم فعاله و میشه باهاش به اینترنت وصل شد . اما چراغ رو کلید وای فای زرد هست .) . هیچ درایوری مربوط به wifi & BT نصب نکردم تا الان که بخوام پاکش کنم .

ممنون

6. 2 کاربر از emadd69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sajad_samavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ♥ Kermanshah ♥

پيش فرض

سلام .
    کدوم درایور رو نصب کنم ؟

ممنون
    ** واقعا من نمیدونم دوستان چرا اینقد جواب گمراه کننده میدن؟! **

سلام دوست عزیز ..

فعالسازی دکمه Wifi :

وقتی شما ویندوز رو تازه نصب کردید ، میتونید از Wifi لب تاپ استفاده کنید اما دکمه مربوط به اون عملا هیچ کاری انجام نمیده و زرد رنگه ...

با نصب این درایور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( رو لینک کلیک کنید ) که حجمش هم 2.7 مگ می باشد ، اون دکمه هم فعال میکنید و در ویندوز 8 با فشار دادنش میتونید به حالت Airplane برید .

فعال سازی بلوتوث :

برای فعالسازی بلوتوث لب تاپتون در ویندوز 8 از این درایور استفاده کنید که حجمی برابر با 80 مگ داره ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

..... لطفا در صورت انجام موارد بالا ، نتیجه رو اعلام کنید ...
    موفق باشید

8. 3 کاربر از sajad_samavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ♥ Kermanshah ♥

پيش فرض

سلام و عرض ادب خدمت دوستان و اساتید گرامی

چند روز پیش یه مجله با موضوع تکنولوژی و معرفی محصولات جدید ایسوز میخوندم .. به این صفجه که رسیدم دیگه نخوندمش !

من چیزی نمیگم تصویر گویای همه چیز هست

اما سوالم از دوستان اینه که ؛ بنده چون تازه دارم این برند رو تجربه میکنم و هنوز در حدی باهاش کار نکردم که بخوام راجع به همچین مشخصه هاییش اظهار نظر کنم .. از آن دسته از دوستانی که مدت هاست از این برند استفاده میکنن و زیاد با محصولات متنوع و تولیدات اچ پی سروکار دارن .. نظرشون راجع به این آمار چیه ؟!

10. 2 کاربر از sajad_samavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

9

چند روز پیش یه مجله با موضوع تکنولوژی و معرفی محصولات جدید ایسوز میخوندم .. به این صفجه که رسیدم دیگه نخوندمش !

اما سوالم از دوستان اینه که ؛ بنده چون تازه دارم این برند رو تجربه میکنم و هنوز در حدی باهاش کار نکردم که بخوام راجع به همچین مشخصه هاییش اظهار نظر کنم .. از آن دسته از دوستانی که مدت هاست از این برند استفاده میکنن و زیاد با محصولات متنوع و تولیدات اچ پی سروکار دارن .. نظرشون راجع به این آمار چیه ؟!

البته خوبه که به میزان فروش هم اشاره بشه، شاید HP تعداد فروش بیشتری داشته واسه همین تعداد خرابیهاش بیشتر ِ

12. این کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

البته خوبه که به میزان فروش هم اشاره بشه، شاید HP تعداد فروش بیشتری داشته واسه همین تعداد خرابیهاش بیشتر ِ

نه دیگه، این درصده

14. این کاربر از mojtabaivi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه safffat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

آقا شرمنده ولی فقط می تونم با این شکلک ها جواب شما رو بدهم

16. این کاربر از safffat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه griefcottage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

** واقعا من نمیدونم دوستان چرا اینقد جواب گمراه کننده میدن؟! **

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ♥ Kermanshah ♥

پيش فرض

همانطور که دوست عزیزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرمایش کردن آمار به صورت درصد و با جامعه ای آماری تقریبا برابر اعلام شده ! ... با این حال نظرتون چیه ؟!؟

آقا شرمنده ولی فقط می تونم با این شکلک ها جواب شما رو بدهم
    متوجه نشدم ؟!؟ لطفا با کلمات هم بیان کن نظرتو .. یعنی آمار الکیه ؟! یا اینکه من رفتم HP خریدم داری بهم میخندی ؟

19. 2 کاربر از sajad_samavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •