تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 97 از 328 اولاول ... 478793949596979899100101107147197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

داره خودمونی میشه رستگار15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قلب مادرم

پيش فرض

90% ازدواج مرواردی غیر از این موارد سطحی هست که شما میگید.میدونید نیازها تا یه جایی دلیل ازدواج میشن ولی وقتی همسر مناسبت رو پیدا کنی اونه که باعث نیازت میشه
    زندگی مشترک اینقدر مسائل و چیزهای مربوط به خودش رو داره که بعد از ازدواج نیاز بوق خیلی کم مد نظر خواهد بود .
    مهدی جان چون پسر خوب و پاکی هستی بهت میگم.هیچ راهی بجز ازدواج برای نیاز عاطفی نیست.اگه فکر میکنی دوستی یا ازدواج موقت میتونه کارساز باشه سخت در اشتباهی!
    ما نمیتونیم عواطف خودمون رو فریب بدیم.نذار وقتی بفهمی که هم خودت به پوچی برسی هم جامعه

2. این کاربر از رستگار15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آره ، منظور شما رو اشتباه متوجه شدم . ولی خب این درصد 40 و 60 برای عاطفی و ج ن س ی هم اینقدرها هم دقیق نیست !!!
    درسته منم دقیق نگفتم فقط یه مثال هست برای روشن شدن بحث.
    میتونم بگم که نزدیک نصف ازدواج رو این مورد در بر میگیره و نصف دیگه موارد دیگه میتونه باشه.

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

90% ازدواج مرواردی غیر از این موارد سطحی هست که شما میگید.میدونید نیازها تا یه جایی دلیل ازدواج میشن ولی وقتی همسر مناسبت رو پیدا کنی اونه که باعث نیازت میشه
    زندگی مشترک اینقدر مسائل و چیزهای مربوط به خودش رو داره که بعد از ازدواج نیاز بوق خیلی کم مد نظر خواهد بود .
    مهدی جان چون پسر خوب و پاکی هستی بهت میگم.هیچ راهی بجز ازدواج برای نیاز عاطفی نیست.اگه فکر میکنی دوستی یا ازدواج موقت میتونه کارساز باشه سخت در اشتباهی!
    ما نمیتونیم عواطف خودمون رو فریب بدیم.نذار وقتی بفهمی که هم خودت به پوچی برسی هم جامعه
    میتونید شما موارد غیر سطحی که مد نظر دارید رو برای ما اسم ببرید لطفا؟؟؟

در حرفای خوده شما تناقض وجود داره، یه جا میگید که نیازهای عاطفی و جن*سی و یا به قول شما بوق در ازدواج کم مدنظر قرار میگیره و جای دیگه میگید که هیچ راهی بجز ازدواج برای نیاز عاطفی نیست.

من با نظر شما کاملا مخالفم و به هیچ وجه فکر نمیکنم مسائلی مثل نیاز عاطفی و جن*سی در ازدواج کم مد نظر باید قرار بگیره بلکه یکی از اصول هست و باید به طور ویژه مد نظر قرار بگیره و مدنظر قرار نگرفتن همین مورد هست که در امار طلاق 70درصد موارد مربوط به همین مشکلات زناشویی در بحث مسائل جنسی هست که ازدواج رو به طلاق میکشونه.

5. 4 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

پس واسه نیاز عاطفی و ج ن س ی کجا برم ؟
    همان طور که دوستان گفتند نیاز جنسی رو میشه به صورت ازاد تهیه کرد ولی نیاز عاطفی رو نمیشه
    نیاز عاطفی فقط نیاز به حرف زدن بایه نفر وقتی دلت تنگه نیست.خیلی وقت ها ما نیاز داریم ازمون تعریف کنند .خیلی وقت ها نیاز داریم قدرتمونو به یه نفر نشون بدیم(یه نفر که خواهان دیدنش باشه) خیلی وقت ها نیاز داریم که یه نفر پیشمون بشینه (اصلا لازم نیست حرفی بزنه) یا حتی گاهی شب کابوس میبینیم از خواب میپریم نیاز داریم یه نفر پیش ما باشه بگه چیزی نیست خواب بوده..
    حالا این نیازها رو چجوری میشه ازاد تهیه کرد؟
    پس چاره اش ازدواجه ...ولی به شرطی که همسرت رو بر طبق این اصول انتخاب کنی نه اینکه برای ظرف شستن و لباس اتو کردن...برای اون کارها یه خدمت کار هم بیاری توی خانه خیلی عالی انجام میده

دوستان من یه 2سالی هس که با یه دختری دوستم.من خودم شهر زندگی میکنم و اون دختر تو روستا نزدیک به شهر. وضعیت مالی ما زیاد خوب نیست ولی وضعیت اونا توپه. دوسش دارم و بهش قول ازدواج دادم. به نظر شما کارم درسته؟
    ممنون از راهنماییتون خیلی عالی توضیح دادید بله ما خانواده هامون میدونن که باهم دوستیم. هر 2مون دانشجو ترم آخر کارشناسی هستیم... منم از این میترسم شرایط ازدواج رو نتونم جور کنم و از اینکه بهش قول دادم احساس میکنم زود بوده
    شما چیزی از شرایط ازدواج نگفتید.ایا شرط و شروط خاصی براتون گذاشتن؟ دقیقا منظورتون از شرایط ازدواج چیه؟

میتونید شما موارد غیر سطحی که مد نظر دارید رو برای ما اسم ببرید لطفا؟؟؟

در حرفای خوده شما تناقض وجود داره، یه جا میگید که نیازهای عاطفی و جن*سی و یا به قول شما بوق در ازدواج کم مدنظر قرار میگیره و جای دیگه میگید که هیچ راهی بجز ازدواج برای نیاز عاطفی نیست.

من با نظر شما کاملا مخالفم و به هیچ وجه فکر نمیکنم مسائلی مثل نیاز عاطفی و جن*سی در ازدواج کم مد نظر باید قرار بگیره بلکه یکی از اصول هست و باید به طور ویژه مد نظر قرار بگیره و مدنظر قرار نگرفتن همین مورد هست که در امار طلاق 70درصد موارد مربوط به همین مشکلات زناشویی در بحث مسائل جنسی هست که ازدواج رو به طلاق میکشونه.
    من فکر میکنم شما منظور ایشان را بد متوجه شدید.ایشان منظورشون اینه که برای شروع ازدواج نیاز جنسی باید کم مورد نظر باشد.
    در امار طلاق که به قول شما 70 درصد مربوط به مشکلات جن-سی است اصلا ربطی به اغاز ازدواج ندارد.مشکلات مربوط به اموزش های غلطی است که به خانم ها و اقایان در این مورد داده اند.البته بهتر هست که این بحث اینجا باز نشه

7. 2 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من فکر میکنم شما منظور ایشان را بد متوجه شدید.ایشان منظورشون اینه که برای شروع ازدواج نیاز جنسی باید کم مورد نظر باشد.
    در امار طلاق که به قول شما 70 درصد مربوط به مشکلات جن-سی است اصلا ربطی به اغاز ازدواج ندارد.مشکلات مربوط به اموزش های غلطی است که به خانم ها و اقایان در این مورد داده اند.البته بهتر هست که این بحث اینجا باز نشه
    فکر کنم من درست متوجه شده باشم منظور ایشون رو یا شاید ایشون درست بیان نکردن.
    از این صحبت ایشون اینطور من برداشت میکنم که نیاز جن*سی بعد از ازدواج اهمیت خودش رو از دست میده و دیگه چیزی نیست که مدنظر باشه و اهمیتی برای زوج داشته باشه......مگر اینکه من اشتباه برداشت میکنم.

من منظور حرفم کاملا کلی هست و کاملا با نظر شما موافقم که این مشکل از اموزش غلط و بی اطلاعی افراد نشات میگیره که همین مورد که بعد از ازدواج این نیاز دیگه مدنظر قرار نخواهد داشت یکی از همین اموزشهای غلطه، اینکه فقط با ازدواج نیاز عاطفی براورده میشه و ازدواج کنید خودبخود نیاز عاطفیتون براوده میشه یکی همون اموزهای غلطه، اینکه هر فرد باید ازدواج کنه و خونه و پول الکیه و بعد ازدواج همه چیز جور میشه بازم یکی از همون اموزهای غلطه و و و ....

9. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

در جواب پست قبلی ( برای پاسخگویی به نیاز جنسسی الزامی به ازدواج نیست ) : ‏‎ ‎به نظر من این کار در واقع بهره کشی جنـ ـسی هست که فقط لباس عواطف بهش می پوشونن. اگه شما دختر بودید باز همینطور حرف میزدید؟ یه خورده انصاف هم چیز بدی نیست. /#/ ــــــــــــــــبه نظرم آنچه مورد توافق همه هست اینه که نیاز جنسی بعد از ازدواج تعدیل میشه و دیگه اون عطشی که قبلش بوده وجود نداره / # / برداشت من هم از حرف های اون کاربر محترم اینه : با توجه به فروکش کردن تب جنـ ـسی و درگیر شده زوجین با مشکلات زندگی ، این مسئله شدت خودش رو از دست میده. زوج جوان که اولا تجربه کافی ندارن و ثانیا از وظایف و نیازهای عاطفیشون درست مطلع نیستند کم کم در روابط دچار مشکل میشن. نداشتن آگاهی درست زن و شوهر از مسائل جنـ ـسی و آشنا نبودن با وظایف متقابل هم مزید بر علت میشه تا کارشون به دادگاه و ... بکشه. / # / تصور من اینه که مشکل اصلی این افراد عدم درک متقابل،آگاه نبودن از وظایف عاطفی و جنـ ـسی هست. بگذریم که همون مختصر آگاهی که بدست آوردن احتمالا از راه هایی بوده که با زندگی مشترک همخوانی نداشته. در نتیجه فقط اطلاعاتشون در مورد بــــــــوق بالا رفته که در زندگی مشترک هیچ کمکی بهشون نمیکنه؛ چون اونطوری فقط توقعات بالا میره
    Last edited by hamed29; 11-01-2013 at 17:35.

11. 4 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

من با گوشی کار میکنم ، نمیدونم چرا بعضی وقت ها دکمه ی ویرایش و نقل قول کار نمیکنه! // قسمت اول پست ۱۰۱۳ رو نادیده بگیرید، مخاطبم جناب ‎havzhini‎‏ نیست و جمله در جواب پست ایشون نبود. ولی به هر حال به نظر من ارضای نیاز جنسی اگه در چارچوب ازدواج نباشه یه نوع بهره کشی جنسی هست که فقط لباس عواطف بهش میپوشونن. حتی اگه دو طرف راضی باشن

13. 2 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

به هیچ وجه با همچین نظری موافق نیستم که بعد از ازدواج نیاز جن*سی فروکش میکنه و به قول شما عطشی دیگه نیست.
    این مورد رو باید اینجوری گفت که چون قبل از ازدواج این نیاز براورده نمیشه تبدیل به یه مشکل میشه ولی بعد از ازدواج چون دیگه براورده میشه مثل زمان مجردی به اون شکل بروز پیدا نمیکنه.(((مثل اینکه یک هفته شما اب نمیخورین بعد یک هفته دستتون به اب میرسه خودتون رو خفه میکنین ولی وقتی هر لحظه اب در درسترس هست دیگه اصلاا احساس نمیشه بودن یا نبودن اب مشکلی داره)))
    مسائل رو نمیشه اینجا باز کرد چون میدونم پست حذف خواهد شد ولی شما این همه خیانت رو در جامعه ببینید که سر به فلک گذاشته و برای خیلیها خیانت تبدیل به یه چیز عادی و معمول زندگی شده پس چطور گفته میشه این نیاز فروکش میکنه.(حالا انواع خیانت رو شما در نظر بگیرید از فقط کلامی تا اونجا که نباید)

متاسفانه ما به همه چیز یک بعدی نگاه میکنیم در حالی که توی همین مسئله ازدواج حدقل باید 2بعدی دید مسائل رو چون دونفر برخورد دارن باهم........ولی متاسقانه ما همه چیز یک بعدی میبینیم و حاظر نیستیم که از تمام جهات مسائل رو بسنجیم و بهترین کار رو انجام بدیم.

(به طور مثال ما هنوز شرم داریم از استفاده از یک اصطلاح برای رسوندن منظورمون و میگیم بوق یا چیزای دیگه خب وقتی دید ما اینطوریه دیگه مشخصه بر به مشکل خواهیم خورد)

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من با گوشی کار میکنم ، نمیدونم چرا بعضی وقت ها دکمه ی ویرایش و نقل قول کار نمیکنه! // قسمت اول پست ۱۰۱۳ رو نادیده بگیرید، مخاطبم جناب ‎havzhini‎‏ نیست و جمله در جواب پست ایشون نبود. ولی به هر حال به نظر من ارضای نیاز جنسی اگه در چارچوب ازدواج نباشه یه نوع بهره کشی جنسی هست که فقط لباس عواطف بهش میپوشونن. حتی اگه دو طرف راضی باشن
    ببخشید من سوالم اینه تعریف شما از ازدواج چیه؟؟؟
    ایا اینکه پدری دختر رو برای مقداری پول به عقد مردی دربیاره بهره کشی جنسی نیست؟
    ایا دختری که فقط برای فرار از خونه پدر و ازاد شدن از قید و بند به عقد مردی دربیاد بهره کشی نیست؟
    ایا مردی برای ورود به یه خانواده سرشناس تن به ازدواج با دختر خانواده بده بهره کشی جنسی نخواهد بود؟
    و ایا های دیگه....

لطفا برای من تعریف کنین ازدواج دقیقا چیه در نظر شما؟؟؟

ایا مرد و زنی که از لحاظ احساسی باهم یکی شدن و ارتباط روحی دارن باهم اگه ارتباط جسمی هم برقرار کنن بهره کشی حساب میشه ولی اگه یه خطبه خونده بشه و پدر دختر کاغذی رو امضا کنه دیگه بهره کشی نخواهد بود؟؟؟

16. 2 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

1-ازدواج در کشور ما ایران نتایج و معنی متفاوتی با دیگر کشور های آزاد دنیا داره و این رو هم علاوه بر آن مشکلا ت و معنای و متفاوت بودن سبک ازدواج و زندگی اون چیزی که باعث میشه جونها ازدواج نکنن بزگترین عامل نبود شغل مذیقه های مالی و در آخر می رسیم به تورم و فشارهای اقتصادی و طلا و جواهرات و جهازیه + آینده تاریک تحریم ها
    2-اغلب ازدواج ها برای ارضای میل جنسی است که دست به ازدواج می زنند
    ازدواج خیلی خوبه ولی هنوز ما تو تعریفش موندیم تو ایران متاسفانه!!

18. 2 کاربر از meh11111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •