تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 379 اولاول ... 478793949596979899100101107147197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 3782

نام تاپيک: Grand Theft Auto V

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اگر متاش بالای 98 بشه من دیگه هیچ حرفی ندارم! : دی
    کلآ با همه کـــات : دی
    پیش بینیه بنده اینه که متا یه چیزی تو مایه های 95 الی 96 خواهد شد.بعضی سایتها خوب بلدن چجوری نقره داغ کنن متآسفانه :|
    من احتمال میدم متاش روی همون 98 بمونه
    درصورتی متاش بالای 98 میشه که تعداد نقدهاش کمتر از 30 تا باشن که از بین اونا هم 95 درصد نمراتش کامل 10 باشن که بشه99
    اما اگه تعدادشون زیاد باشن یکی دو تا 9 بگیره میاد میشه 98
    از بابت اون چند تا سایت کودک هم خیال همگی راحت بالا 90 درصد مشاهده شده که برا عناوین انحصاری حساسیت نشون دادن مخصوصا تام چیک که من احتمال میدم نمره 10 رو برا این بازی کنار گذاشته.
    الان برای مثال متای TLOU رو فقط 3 سایت بودن که عامل شدن تا متاش روی 97 نمونه و اگه ثبت نمیشدن یا نمره بهتری میدادن بالا 90 درصد الان برای TLOU متای 98 رو شاهد بودیم.

این لیست سایتاییه که نمرشون توی متا لحاظ میشه!
    البرز خیلی از این سایت ها دیگه در متا ثبت نمیشن (یا نقد نمی کنن) و کلا متا در یک بازه ای دیگه ثبت کردن نمراتشو قطع میکنه. مثلا برا یک بازی رو 60 تا برا یکی رو 100 تا و برا یکی رو 70.
    از یک طرف هم چون بازی روی دو کنسول میاد برخی سایت ها تقسیم میشن و نمرشون روی یک نسخه ثبت میشه.
    حالا متا رو با وجود برخی کودک ها نباید زیاد عادلانه بدونیم و همون چند سایت معتبر رو ملاک قرار بدیم خودش میتونه سنگ محک خوبی باشه که البته حتما نمره کاملشون رو برا این بازی کنار گذاشتن: دی
    شخصا احتمال میدم متاش 96 بشه (با احتصاب ثبت شدن نمره برخی کودکان حاضر در متا) که با این اوصاف هم باز یک شاهکار به تمام معناست و جدی ترین رقیب در برابر اخرین بازی از نسل ما : دی
    Last edited by Layken; 11-09-2013 at 12:04.

2. 8 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

از بابت اون چند تا سایت کودک هم خیال همگی راحت بالا 90 درصد مشاهده شده که برا عناوین انحصاری حساسیت نشون دادن مخصوصا تام چیک که من احتمال میدم نمره 10 رو برا این بازی کنار گذاشته.
    الان برای مثال متای TLOU رو فقط 3 سایت بودن که عامل شدن تا متاش روی 97 نمونه و اگه ثبت نمیشدن یا نمره بهتری میدادن بالا 90 درصد الان برای TLOU متای 98 رو شاهد بودیم.

البرز خیلی از این سایت ها دیگه در متا ثبت نمیشن (یا نقد نمی کنن) و کلا متا در یک بازه ای دیگه ثبت کردن نمراتشو قطع میکنه. مثلا برا یک بازی رو 60 تا برا یکی رو 100 تا و برا یکی رو 70.
    از یک طرف هم چون بازی روی دو کنسول میاد برخی سایت ها تقسیم میشن و نمرشون روی یک نسخه ثبت میشه.
    حالا متا رو با وجود برخی کودک ها نباید زیاد عادلانه بدونیم و همون چند سایت معتبر رو ملاک قرار بدیم خودش میتونه سنگ محک خوبی باشه که البته حتما نمره کاملشون رو برا این بازی کنار گذاشتن: دی
    شخصا احتمال میدم متاش 96 بشه (با احتصاب ثبت شدن نمره برخی کودکان حاضر در متا) که با این اوصاف هم باز یک شاهکار به تمام معناست و جدی ترین رقیب در برابر اخرین بازی از نسل ما : دی
    از همین الان شاهد بحثای حامد برای پایین آوردن ارزش بالای متا هستیم نکن این کارارو عاقب نداره حامدجان این کودکان صنعت گیم از منابع معتبر محسوب میشن و چون ب بازی مورد علاقت کم دادن مورد غضبت قرار گرفتن

حالا وقتی TLOU جاموند و گوتی شدیم ما و این کودکان جشن شادی میگیریم و ب سلامتی راکستار میریم بالا!

هرجور بخوای پات هستیم،هر سنگ محکی میخوای الان بزار بعدا با دلست مقایسش کنیم!

من اصلا دلست رو رقیبی برای این بازی نمیدونم،بیشتر شبیه خواهرخوانده ی ماست

+

4. 7 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

از همین الان شاهد بحثای حامد برای پایین آوردن ارزش بالای متا هستیم نکن این کارارو عاقب نداره حامدجان این کودکان صنعت گیم از منابع معتبر محسوب میشن و چون ب بازی مورد علاقت کم دادن مورد غضبت قرار گرفتن

حالا وقتی TLOU جاموند و گوتی شدیم ما و این کودکان جشن شادی میگیریم و ب سلامتی راکستار میریم بالا!

هرجور بخوای پات هستیم،هر سنگ محکی میخوای الان بزار بعدا با دلست مقایسش کنیم!

من اصلا دلست رو رقیبی برای این بازی نمیدونم،بیشتر شبیه خواهرخوانده ی ماست

+
    یا حضرت عباس
    اولا که از زیدان عکس نذار، بارسایی رو چه به رئالی جماعت خودم برات شماره میام

دوما که تا الان من نه متا رو بی اعتبار دونستم و نه بی اعتبارش کردم کلا یک صحبت دوستان و دردلانه انجام دادم که گفتم کمی بی عدالتی شامل حال نمرات متا میشه.
    منظورم این بود که همون طور که شامل حال ما شد احتمال داره شامل حال شما هم بشه چه بسا که اصلا راضی نیستم همچین وضعیتی گریبان گیر بازیی بشه و راضیم همشون
    متا بگیرن طرفدارهاش لذت ببرن
    منظورم هم از کودک تام چیک بود، اینم باید توضیح بدم؟

اخرش دلست رو رقیب نمیدونی؟ و هر جور سنگ محکی رو پایه ای دیگه؟ باشه قبول شرط میبندم باهات سر گوتی اخر سال، پایه ای بیا عهدنامه امضا کنیم
    Last edited by Layken; 11-09-2013 at 13:11.

6. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

اولا که از زیدان عکس نذار، بارسایی رو چه به رئالی جماعت خودم برات شماره میام
    زیزو رو ب خاطر اهداف بشردوستانش گذاشتم نه رئالی بودنش

ال کلاسیکو کُمپوت میشین

محتوای مخفی: سلطان 

دوما که تا الان من نه متا رو بی اعتبار دونستم و نه بی اعتبارش کردم کلا یک صحبت دوستان و دردلانه انجام دادم که گفتم کمی بی عدالتی شامل حال نمرات متا میشه.
    بصورت غیرمستقیم زیرسوال بردی
    بیا:
    حالا متا رو با وجود برخی کودک ها نباید زیاد عادلانه بدونیم
    یعنی دیگه تابلو متامونو داری زیر سوال میبری!

درکت میکنم

پایه ای بیا عهدنامه امضا کنیم
    پ چی؟فک کردی وا میدم؟
    امضا ندارم،بُنچاقو بیار انگشت بزنم!

8. 4 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

بعد از اون که عده ی زیادی از وسعت مناطق شهری در GTA V خرده گرفتن راکستار در توییتر خودش عکسی رو از نقشه قرار داد و جزییات شهری رو نشون داد!

واقعا بزرگه!

محتوای مخفی: نـقـشـه 

10. 11 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

من احتمال میدم متاش روی همون 98 بمونه
    درصورتی متاش بالای 98 میشه که تعداد نقدهاش کمتر از 30 تا باشن که از بین اونا هم 95 درصد نمراتش کامل 10 باشن که بشه99
    اما اگه تعدادشون زیاد باشن یکی دو تا 9 بگیره میاد میشه 98
    اگه بخوایم دقیق تر بگیم:

TLOU متای فعلی: 94.80
    TLOU متای بدون احتساب اون سه نقد : 95.56

+

متا برای دیدن یکجای خلاصه نقدها و لینکشون منبع خوبیه، عددی که به دست میاد هم یه دید نسبی از کیفیت بازی میده اما صرف مقایسه چند تا عدد و ریز شدن و صحه گذاشتن روی اون هیچ وقت نمی تونه معیار درستی باشه، مثلا توی NeoGaf که بالاخره فروم تخصصی تری هست چند درصد متا رو قبول دارن؟ یا در طرف دیگه متا سال هاست که بخش امتیاز دهی به فیلم و موزیک رو هم داره آیا Balthazar ، Lawrence of Arabia و ... بهترین فیلم های تاریخن؟ یا What’s Going On و London Calling بهترین موزیک های تاریخ؟ افراد صاحب نظر هیچ وقت "عین" اون اعداد رو اون هم با اعشار معیار مقایسه قرار نمیدن.

12. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه grendier's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

از نسخه ی pc خبری نشد ؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

متا برای دیدن یکجای خلاصه نقدها و لینکشون منبع خوبیه، عددی که به دست میاد هم یه دید نسبی از کیفیت بازی میده اما صرف مقایسه چند تا عدد و ریز شدن و صحه گذاشتن روی اون هیچ وقت نمی تونه معیار درستی باشه!

مثلا توی NeoGaf که بالاخره فروم تخصصی تری هست چند درصد متا رو قبول دارن؟

یا در طرف دیگه متا سال هاست که بخش امتیاز دهی به فیلم و موزیک رو هم داره آیا Balthazar ، Lawrence of Arabia و ... بهترین فیلم های تاریخن؟ یا What’s Going On و London Calling بهترین موزیک های تاریخ؟ افراد صاحب نظر هیچ وقت "عین" اون اعداد رو اون هم با اعشار معیار مقایسه قرار نمیدن.
    متا مثل جوایزی میمونه که داده میشه،متای بالام یه جایزس برای بازی،سازنده های بازی ها واسه تبلیغ بازیاشون همش از نمرات مختلف و البته بالایی ک گرفتن صحبت میکنن و کلا بحث مهمیه و عجیبه که میگی مهم نیست!!!

اگه معیار و سنجش NeoGaf باشه پس باید خیلی چیزارو خراب کنیم و درست کنیم،NeoGaf هم گیمرن و نظرات خودشون رو دارن نمیتونه معیار برای صحت یا غلط بودن یه معقوله ازش بعنوان منبع استفاده کرد!!! بخصوص فروم ها که یه عده میتونن توش جوهای خاصی رو بوجود بیارن و بقیه کاربرارو باخودشون همراه کنن...

متای گیم با متای فیلم و موزیک قابل قیاسه؟؟ ب هیچ وجه!
    نمونشم همین صحبت خودت،ولی تو دنیای بازی همه ی بازیها تو متا به حق خودشون میرسن و یه نمای کلی از بازی به دست میدن!
    اگه یه بازی ب متای بالای 90 برسه واقعا اون بازی استانداره و الکی نمره نگرفته!این طیف گسترده ی منتقدها که با سلایق و علایق مختلف هستن اگه یه بازی بتونه نمره ی بالایی بگیره واقعا تاپ بوده!
    لیست بازی های نودتایی متارو نگاه کنی متوجه میشی.
    شما چنتا بازی بگو که متای بالا داشتن که حقشون نبوده یا بالعکس پایین بوده و حقشون نبوده؟؟

خلاصه بگم که متا،اُسکار دنیای گیمه و از هر نظر مهمه!

از نسخه ی pc خبری نشد ؟؟

پست اول خیلی شفاف توضیح دادم!
    Last edited by Turok-71; 11-09-2013 at 14:53.

15. 5 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اگه بخوایم دقیق تر بگیم:

TLOU متای فعلی: 94.80
    TLOU متای بدون احتساب اون سه نقد : 95.56

+

متا برای دیدن یکجای خلاصه نقدها و لینکشون منبع خوبیه، عددی که به دست میاد هم یه دید نسبی از کیفیت بازی میده اما صرف مقایسه چند تا عدد و ریز شدن و صحه گذاشتن روی اون هیچ وقت نمی تونه معیار درستی باشه، مثلا توی NeoGaf که بالاخره فروم تخصصی تری هست چند درصد متا رو قبول دارن؟ یا در طرف دیگه متا سال هاست که بخش امتیاز دهی به فیلم و موزیک رو هم داره آیا Balthazar ، Lawrence of Arabia و ... بهترین فیلم های تاریخن؟ یا What’s Going On و London Calling بهترین موزیک های تاریخ؟ افراد صاحب نظر هیچ وقت "عین" اون اعداد رو اون هم با اعشار معیار مقایسه قرار نمیدن.
    عزیز دلم متای فعلی TLOU الان 95 هستش نه 94 و متای بازیش بدون احتساب اون 3 نقد میشه 97 (یعنی قبل از این که اون 3 تا نقد بیاد 97 بود) حالا اینایی رو که گفتی چجوری حساب کردی من نمی دونم
    متای نمرات دنیای گیم با متای فیلم و موزیک و غیره تفاوت های زیادی دارن و هر کدوم یک معیار جداگونه دارن، سنگ محکشون هم فرق داره
    بنده در این چند سالی که اینجا عضو هستم هنوز نفهمیدم چه کسانی متا رو قبول دارن و چه کسانی ندارن اکثرشون هم هر روز یک سازی میزنن حالا چه برسه به دونستن درصد ملت نئوگفایی ها
    اما خب منطق حرفاتو بخواهیم حساب کنیم + اون عناوینی که اسم بردی پس یعنی TLOU یا هر بازیی که متای بالایی میگیره جز بهترین های تاریخ یا سال یا نسل یا هر چیزی حساب نمیشن و ارزششو ندارن دیگه پناه میبرم به حضرت رائول الان که دقیق حساب میکنم میبینم رزیدنت اویل اوپراشیون راکون سیتی رو به خوبی درک نکردم باید یک تجدید نظر درش داشته باشم
    Last edited by Layken; 11-09-2013 at 15:22.

17. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

خلاصه بگم که متا،اُسکار دنیای گیمه و از هر نظر مهمه!
    اسکار .....متا .....به نظرم این دو فوق هایپ شدن ! از اسکار که مثال خیلی هست برای نقض کردنش از تک اسکار بودن شاهکار سینما Al Paciono .....از اسکار نگرفتن نماد سینما God Father گرفته تااااا اسکار گرفتن فیلم متوسط مثل آرگو !
    متا هم تا وقتی سایتای مضخرف توش هستن ارزش والایی نداره ....نمونش همون یارو دیوونه هه !

متا مثل جوایزی میمونه که داده میشه،متای بالام یه جایزس برای بازی،سازنده های بازی ها واسه تبلیغ بازیاشون همش از نمرات مختلف و البته بالایی ک گرفتن صحبت میکنن و کلا بحث مهمیه و عجیبه که میگی مهم نیست!!!
    نه البرز برای تبلیغات نمیگن نمره ی متای ما فلان هست ...میگن IGN اینو گفته ....Gamespot اینو گفته .....Gameinformer اینو گفته ....یه 10تا سایت معتبر رو ذکر میکنن ....

متای بالا آره نشون از شاخ بودن بازی هست نشون از خیلی چیزاس ولی دیگه "متای ما یکی بیشتر از شما شد پس ما بهترین هستیم " رو به هیچ وجه قبول دارم ......"دنیل سه تا اسکار گرفته آلپاچینو پس دنیل بهتره " رو اصلا قبول ندارم !

19. 5 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •