تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 720 اولاول ... 478793949596979899100101107147197597 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

متوجه نشدم منظورتون چی هست ! میشه بیشتر توضیح بدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام مهرداد جان همانطوری که گفته بودی با اون فیل پنلم رو تست کردم و همچنین چند تا 1080p دیگه .ظاهرا که مشکلی نیست منتها قضیه این هست که اون کار پردازش تصویر رو الان داره کارت گرافیک انجام میده

اما تو ر س ی ور که 1080i هم هست باز هم متاسفانه حتی تو کانالهای اچ دی ولی خیلی کمتر این مشکل هست

البته یه چیز جالب اینکه وقتی ر س ی و ر رو رویntsc تنظیم میکنم هرتز ورودی نسبت به پال که 50 هست میره رو 60 و در این حالت این مشکل به چشم نمیخوره ولی متاسفانه کیفیت تصاویر sd پایین میاد و کلا یکم محو میشه

3. این کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سله پس قظیه مشخص شد .

1080i اون i آخر همون نشانه ی interlace هست و 1080p اون p نشانه ی progressive .

اگه تونستی ----- رو عوض کن چون اینجوری که شما گقتی پنل شما deinterlacing چندان قدرتمندی نداره ... .

5. این کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

متوجه نشدم منظورتون چی هست ! میشه بیشتر توضیح بدید
    سلام

منظورتون من بودم ؟

منظورم این بود که رنگها زیادی اشباح هستند و تصاویر وضوح ندارند مثل اینگه با ابرنگ نقاشی کرده باشی (مد استفاده شده - عادی- سینمایی )

من با سایر بلو ری ها (با همون پلیر- همون تنظیمات این مشکل رو ندارم و تصاویر خروجی عالی است )

سلام مهرداد جان همانطوری که گفته بودی با اون فیل پنلم رو تست کردم و همچنین چند تا 1080p دیگه .ظاهرا که مشکلی نیست منتها قضیه این هست که اون کار پردازش تصویر رو الان داره کارت گرافیک انجام میده

اما تو ر س ی ور که 1080i هم هست باز هم متاسفانه حتی تو کانالهای اچ دی ولی خیلی کمتر این مشکل هست

البته یه چیز جالب اینکه وقتی ر س ی و ر رو رویntsc تنظیم میکنم هرتز ورودی نسبت به پال که 50 هست میره رو 60 و در این حالت این مشکل به چشم نمیخوره ولی متاسفانه کیفیت تصاویر sd پایین میاد و کلا یکم محو میشه
    از چه زسیوری استفاده می کنید ؟

من از vu solo استفاده می کنم اون هم h080i هست اما اصلا چنین مشکلی ندارم

7. 2 کاربر از alirafaat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خوب البته 1080i داریم تا 1080i ... . که بازم اینجا نمیشه توضیح داد ... .

سلام

منظورتون من بودم ؟

منظورم این بود که رنگها زیادی اشباح هستند و تصاویر وضوح ندارند مثل اینگه با ابرنگ نقاشی کرده باشی (مد استفاده شده - عادی- سینمایی )

من با سایر بلو ری ها (با همون پلیر- همون تنظیمات این مشکل رو ندارم و تصاویر خروجی عالی است )
    خوب پس یعنی شما میگید که شما از بین بلوری هایی که دارید دو سه تاشون اونجور که باید نیستند و تصاویرشون مورد داره ؟!

خوب اول از همه مشخصه که مربوط به پنل نیست . اما برای اینکه منشاش رو پیدا کنید باید چند تا تست انجام بدید . اول اینکه شیوه ی پخشتون رو عوض کنید . یعنی اگر با مدیا پلیر پخش میکردید با pc پخش کنید (حتما hdmi برای pc استفاده کنید) و اگر با pc پخش می کردید سعی کنید از یه نرم افزار دیگه برای پخشش استفاده کنید .

بعد با خود pc چک کنید ببینید مشکل در pc هم مشاهده میشه (منظور مانیتور pc ) اگر مشکلی نداشت با همون برنامه ای که در pc پخشش کردید همون فایل رو روی پنل پخش کنید با hdmi .

بعد سوال خودم اینکه شما این ایزو ها رو از کجا میگیرید ؟ و اینکه حجم هر ایزو چقدر هست ؟

موفق باشی

9. 2 کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    تمام كانال هاي HD ماهواره بصورت 1080i هستن و همچنين 98%رسيور هم 1080i

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by p30worldiran; 22-12-2010 at 14:44.

11. 2 کاربر از p30worldiran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

خوب البته 1080i داریم تا 1080i ... . که بازم اینجا نمیشه توضیح داد ... .

خوب پس یعنی شما میگید که شما از بین بلوری هایی که دارید دو سه تاشون اونجور که باید نیستند و تصاویرشون مورد داره ؟!

خوب اول از همه مشخصه که مربوط به پنل نیست . اما برای اینکه منشاش رو پیدا کنید باید چند تا تست انجام بدید . اول اینکه شیوه ی پخشتون رو عوض کنید . یعنی اگر با مدیا پلیر پخش میکردید با pc پخش کنید (حتما hdmi برای pc استفاده کنید) و اگر با pc پخش می کردید سعی کنید از یه نرم افزار دیگه برای پخشش استفاده کنید .

بعد با خود pc چک کنید ببینید مشکل در pc هم مشاهده میشه (منظور مانیتور pc ) اگر مشکلی نداشت با همون برنامه ای که در pc پخشش کردید همون فایل رو روی پنل پخش کنید با hdmi .

بعد سوال خودم اینکه شما این ایزو ها رو از کجا میگیرید ؟ و اینکه حجم هر ایزو چقدر هست ؟

موفق باشی
    سلام

با انواع پلیرها ازمایش کردم همون طوریه :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روی مانیتور هم به همین صورته

رابط کامپیوتر و تلویزیون هم hdmi هست

در مورد ایزوها هم حدود 1 ترا بایت (فقط ایزو ) + ریپ شده حدود 1 ترا بایت

حجم هر ایزو هم متفاوته مثلا ایزوهای audio bluray کم حجم ترند و تا 6 گیگ هم پایین میان بقیه هم از 12 تا 42 گیگ (تقریبا تمام دمونستریشن های برند های تلویزیون رو دارم )

منبع : اینترنت (دانلود دولتی و مفتی !!!!)

13. این کاربر از alirafaat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خوش به حالت که انقدر سرعت بالا داری

من امسال اگه بتونم برم دانشگاه تهران شاید به سرعت دانلود 10 مگ در ثانیه دست پیدا کنم و همینطور بلو ری هست که dl کنم دیگه

راستی شما میشه چند تا از منابع دانلدتون رو برام بفرسیتد . آخه ایزوی بلوری خیلی سخت پیدا میشه تو نت .

سلام
    تمام كانال هاي HD ماهواره بصورت 1080i هستن و همچنين 98%رسيور هم 1080i
    بله کانالها که interlace تصویر رو میدند اما همون ----- هو یه سری پردازش رو تصویر انجام میده و اون interlace که ----- میده با اونی که مستقیم از کانال میاد زمین تا آسمون فرق میکنه . بعد اکثر ----- هایی که 1080i میدند 720p هم میدند که اگر کسی حتما تصویر progressive میخواد میتونه از این وضوح استفاده کنه ...

15. این کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

1

بهترین مدل الان VT20 پلاسمای سه بعدی پاناسونیکه که ریجن آسیاش تو اون شهر مرزی حدود 3 - 3200 فروخته میشه
    اگه شماره میخوای پ . خ کنم
    سلام دوست عزیز
    قربون دستت اون شماره رو اگه برای منم پ . خ کنی ممنونت میشم
    راستی چه سایزش رو این قیمت میگن؟
    با تشکر :
    ناصر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

11

سلام دوستان.
    راستی یه سئوال این مدل ساخت مالزیه!!؟؟؟
    بعدشم این که یه نفر به من قیمت داده مدل v20s بقیمت 1250000 تومان البته توی بانه و v20rقیمت 1150000 با ضمانت!!
    البته فکر کنم خودش تضمین میکنه!!
    از آشناهامونه!!
    بدون ضمانتم هر دوشونو 200 تومان پایینتر میده!!!
    نظرتون چیه؟؟ به نظر خالی بندی میرسه ، نه؟
    البته خودم فردا شب دارم میرم بانه!! تلفنی نمیشه اعتماد کرد!!
    شرمنده میشه یه عکس از پشت v20s بزارین و بگین تفاوتشون حداقل توی ظاهر با هم چیه؟
    آ قا حالا که تشریف میبرین بانه ماروهم بیخبر نذارین
    بله بقول شما کمی تا قسمتی خالی بندی بنظر میاد ولی اگه خالی بندی نباشه چی میشه؟ خیلی عالی میشه
    میشه اونجا که رفتین سراغ 50 اینچی این تلویزیون روهم بگیرین؟من خیلی وقته دنبالشم ولی پیدا نمیکنم
    با تشکر :
    ناصر
    Last edited by mana341; 23-12-2010 at 20:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •