همش این 2تا رو قاطی میکنم avira نصب کرده بودم الان میرم واسه avast
همش این 2تا رو قاطی میکنم avira نصب کرده بودم الان میرم واسه avast
سلام
ببخشید میشه از صفحه نمایش دستگاه عکس قرار بدهید تا تقریبا کیفیت صفحه رو ببینم
ممنون
Last edited by sadegh1993; 18-02-2013 at 18:19.
فک کنم شما روی easy یا medium بازی کردین درسته؟
چون روی درجه های بالاتر کمبود خیلی بیشتر احساس میشه
کارت گرافیک و سی پی یو این دستگاه رو دست کم نگیرید من تا حالا هرچی بازی کردم روی درجه بالا اخ نگفته
سلام
ببخشید اگه نوتبوک y580 تو برق باشه به بدنه اش دست بزنیم یه حالتی شبیه برق گرفتن دست میده ؟
ممنون
اگر پریز به سیم اتصال به زمین وصل نباشه این مشکل پیش میاد.تو همه لپ تاپهای با بدنه فلزی و شاید خیلی از لوازم برقی فلزی ممکنه این مشکل وجود داشته باشه اگر که اتصال به زمین نباشه
سلام باعرض معذرت اینجا پست میزنم من میخاستم v580 بخرم ولای و سایت مطلبی گیر نیاوردم از استادان فن کسی میتونه راهنماییم کنه که آیا مدله خوبی هست؟
کانفیگش که به نظرم خوبه فقط انگار کم اطلاعات هست دربارش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه راهنماییم کنید
باتشکر![]()
Last edited by amir_h58; 24-02-2013 at 18:30.
سلام
ببخشید شخصی میدونه کجا این نوتبوک رو میفروشه ؟ (در تهران)
ببخشید که در اینجا میگم (شخصی قصد فروش نداره ؟ )
ممنون
یه لپتاپ معمولی هست تفاوتی با G580 ندیدم ivy brige i5 i7 -GT610-6gig فقط یه چی بت بگم که توی بنچمارک GT610 از intel HD 4000 پایینتره یعنی شما پول الکی واسه GT610 میدید البته من این رو از روی بنجمارکای معتبر میگم...
به نظر من Z580 بهتره چون GT630 هست حداقل از intel HD 4000 بالاتره
باز میتونی پرسوجو کنی
فعلا هم لپتاپ نگیر میاد پایین اگه الانم نیومده بخاطره اینه که مغازه دار حاضر نمیشه کمتره قیمت خریدش بده که! جنسای تو بازار تموم بشه حتما ارزون میشه
البته تو حساب کتاب که نداره ولی به احتمال 90% ارزون میشه اگه حس کردی قیمتا رفت بالا زود بپر بگیر
__________________________________________________ ___________________________________________
راستی دوستان مسکه مدل FHD Y580 هم وارد شده 4200 قیمتشه من شخصا ندیدم دوستم از تهران قیمت گرفته بوده راسته حالا؟
سلام
دوستان میشه رو y580 در کنار هارد اینترنالش یه هارد ssd انداخت ؟
میخوام روی ssd فقط ویندوز نصب کنم تا سرعت لود ویندوز و برنامه هاش بالا بره
دوستانی که اینکارو کردند اگر شده بگن تا انجام بدیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)