تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 124 اولاول ... 478793949596979899100101107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 1237

نام تاپيک: Need for Speed: Most Wanted - 2012

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

بنده فقط نظر شخصیم رو گفتم و خوشبختانه در جهان امروز نظر دادن آزاده!

دلایلشم شاید به خاطر روحیاتم و چیزایی که من به شخصه میپسندم باشه بعضاً...

به هر حال هدف من بحث و یا تلاش برای اثبات حقانیت خودم برای یه سری بازی نبوده و نیس
    بله اقا آزاده ما هم همچین جسارتی نکردیم ...

خب آره هر کسی نظری داره و سلیقه ای ولی انتظار میره اینارو جوری بگه که برنخوره به طرفدارای بازی خب میدونید RE و nfs طرفدارای زیادی دارن ! ، گفتم شاید مایل باشید به بحث کردن وگرنه ...

از نظر سخت افزاری حق با شما هستش ولی تنظیمات درجه کیفیت و جزئیات گرافیکی رو داخل بازی ها برای همین منظور تعبیه میکنن که افراد دارای سخت افزار قوی تر، گرافیک حداکثری رو مشاهده کرده و اونایی هم که نمیتونن از تنظیمات پایین تری بهره ببرن.
    نه اونی که من میگم اینه که سخت افزاری نتونه اجرا کنه که واقعا میتونن همچین کاری کنن ، به خاطر محدودیت کنسول هاس که زیاد بالا نمیبرن تو PC هم حدی داره نمیشه خیلی زیاد برد بالا ، نسل بعد که بیاد قضیه کلا فرق میکنه !

موفق باشید
    Last edited by mjorh; 30-11-2012 at 22:19.

2. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kurdtarfand's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    San&Daj

پيش فرض

بله اقا آزاده ما هم همچین جسارتی نکردیم ...

خب آره هر کسی نظری داره و سلیقه ای ولی انتظار میره اینارو جوری بگه که برنخوره به طرفدارای بازی خب میدونید RE و nfs طرفدارای زیادی دارن ! ، گفتم شاید مایل باشید به بحث کردن وگرنه ...

نه اونی که من میگم اینه که سخت افزاری نتونه اجرا کنه که واقعا میتونن همچین کاری کنن ، به خاطر محدودیت کنسول هاس که زیاد بالا نمیبرن تو PC هم حدی داره نمیشه خیلی زیاد برد بالا ، نسل بعد که بیاد قضیه کلا فرق میکنه !

موفق باشید
    همه شما دوستان درست می گید ... ولی یه چیزی وقتی که همه کزینه های گرافیکی رو high ,و یا on می کنید چه حالی به آدم میده انگاری که واقعا پشت رول نشستی ... ولی هیف از یه چیزی ..

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

"
    بنده کلمه "بیخودترین" رو به کار نبردم و توصیفی بود بر اینکه این دو سری از بازی ها، در تاریخشون با اینکه برخی قسمت های خوب هم داشتن، ولی در دورهای باطل تکرر و داستان های بیهوده گیر کردن و داستانی که پایه قرار دادن، تاریخ-گذشته و حوصله-سر-بر شده.
    این عین جمله شماست :

سری های nfs و resident evil هرچند که نسخه های موفقی هم داشتن، ولی اصولاً جفتشون از مفت ترین سری های تاریخ بازی سازی هستن...!
    مفت ترین سری های تاریخ بازی سازی !!!!!

بعد دوست عزیز شما که میگید علوم کامپیوتر خوندید ! فقط محض اظلاع عرض میکنم کشوری که در زمینه علوم کامپیوتر و به خصوص گیم دولوپمنت در تمام دنیا کوچکترین حرفی برای گفتن نداره و حتا نتونسته یک محصول در حد و اندازه سوپر ماریو درست کنه که تمام بخشهاش کاملن بومی باشه و نه دزدی از انجینها و کاراکتر های مجانی و یا پولی کشورهای دیگه فکر نمیکنم دانشجویان و یا متخصصینش در این زمینه صلاحیت زیر سوال بردن بزرگترین بازی سازان و برنامه سازان دنیا رو از نظر فنی داشته باشند .
    Last edited by sonixax; 01-12-2012 at 15:02.

5. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دست خودم نیست ولی شدیدا با حرفای Zeitgeist موافقم ایشون می گن سری های اویل و نید فور اسپید مفت هستند شدیدا تائید می کنم وقتی می بینید 2 تا سری کلهم از بین هفت هشت و شایدم بیشتر عنوانی که ارائه کردن فقط یک یا دوتاشون عالی بودن و بقیه زالو صفتانه از تک عنوان موفقشون پول در آوردن حرص آدم در میاد اصلا شک نکنید اگه امروز وقتی اویل 6 میاد از 40 طرف می ریزن سرش به خاطر Nemises هست و اگه NFS امروز هنوزم طرفدار داره به خاطر MW1 بود حالا کاری ندارم این نسخه 2012 ش خوب به مزاج دوستداران ساخته ولی من دروغ بگم چرا نه واقعا نمی تونم قبولش کنم خیلی زور زدم حتی بتونم یه نکته برتری توش پیدا کنم که برتر از مثلا TDU2 باشه یا Forza باشه نه واقعا نتونستم بگم فلان چیزش خیلی فاز میده این رو قبول دارم که شخصیه هیچ جهلی هم نمی کنم احتمالا خوبه ولی با مزاج من سازگار نیست. کاری به ان قضیه ندارم ولی مطمئنا حرف Zeitgeist از مفت این نبود که سری کم سر و صدا هستند برداشت شما از واژه مفت صحیح نیست همه ما می دونم بین ریسینگا سری NFS جنجالی ترین و نامی ترین هست مشکل این جاس وقتی می شینی تک تک عناوینش رو تحلیل می کنی می بینی هیچی نیستند و فقط MW 2005 توی این همه حلقه های این سری جوابگو بوده اویل هم همینطور برید ایول بازای اصیل رو گیر بیارید ببینید اون فیضی که از نیمیسس و بیوهازارد بردن رو از سایر عناوینی که اسم رزیدنت ایول رو یدک می کشن بردن؟ مسلما جواب یک کلمه است : خیر! والسلام پیروز باشید... شرمنده که سردرد دادم

7. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

دست خودم نیست ولی شدیدا با حرفای Zeitgeist موافقم ایشون می گن سری های اویل و نید فور اسپید مفت هستند شدیدا تائید می کنم وقتی می بینید 2 تا سری کلهم از بین هفت هشت و شایدم بیشتر عنوانی که ارائه کردن فقط یک یا دوتاشون عالی بودن و بقیه زالو صفتانه از تک عنوان موفقشون پول در آوردن حرص آدم در میاد اصلا شک نکنید اگه امروز وقتی اویل 6 میاد از 40 طرف می ریزن سرش به خاطر Nemises هست و اگه NFS امروز هنوزم طرفدار داره به خاطر MW1 بود حالا کاری ندارم این نسخه 2012 ش خوب به مزاج دوستداران ساخته ولی من دروغ بگم چرا نه واقعا نمی تونم قبولش کنم خیلی زور زدم حتی بتونم یه نکته برتری توش پیدا کنم که برتر از مثلا TDU2 باشه یا Forza باشه نه واقعا نتونستم بگم فلان چیزش خیلی فاز میده این رو قبول دارم که شخصیه هیچ جهلی هم نمی کنم احتمالا خوبه ولی با مزاج من سازگار نیست. کاری به ان قضیه ندارم ولی مطمئنا حرف Zeitgeist از مفت این نبود که سری کم سر و صدا هستند برداشت شما از واژه مفت صحیح نیست همه ما می دونم بین ریسینگا سری NFS جنجالی ترین و نامی ترین هست مشکل این جاس وقتی می شینی تک تک عناوینش رو تحلیل می کنی می بینی هیچی نیستند و فقط MW 2005 توی این همه حلقه های این سری جوابگو بوده اویل هم همینطور برید ایول بازای اصیل رو گیر بیارید ببینید اون فیضی که از نیمیسس و بیوهازارد بردن رو از سایر عناوینی که اسم رزیدنت ایول رو یدک می کشن بردن؟ مسلما جواب یک کلمه است : خیر! والسلام پیروز باشید... شرمنده که سردرد دادم

100% با حرفات................................. مخالفم !!
    شما میتونی یه بازی مثال بزنی که هر سال و هر نخسه بهتر از نخسه قبلی باشه..؟یعنی هر سال پیشرفت کنه ؟ (البته استثناء COD رو فاکتور بگیر!)
    سری nfs هر نخسه سعی کرده نو آوری و تنوع ایجاد کنه..
    یه باز در نقش most wanted در شهر
    یا بار تو پیست....
    یه بار تو جاده ها...
    و.....
    حالا این حرف شما در مورد NFS شاید درست باشه و به زور بشه قبول کرد...

ولی Resident Evil و این حرفا ؟؟؟؟؟؟
    شماره 1 تا 3 که شاهکار بود...
    شماره 4 که اصلا یه سبک و گیم پلی جدیدی رو وارد دنیای بازی های کامپیوتری کرد
    code veronica هم شاید به پای نخسه 1 تا 3 نرسه ولی یه RE خیلی خوب و ترسناک بود...
    شماره 5 که ادامه سبک 4 بود و خیلی خوش ساخت بود و نمرات خوبی هم گرفت
    operacion raccon city که افتضاخ بود توش شکی نیست...

با شماره های فرعی که اصلا کاری ندارم که برای Wii و Gamecube و psp اومد چون جزو نخسه های اصلی حساب نمیشه...

و اما RE6...
    این بازی رو من هنوز بازی نکردم ولی شما بدون شک به اسنتاد به نمرات سایت ها خصوصا gamespot داری این نظر رو میدی حالا اگه همین سایت به این بازی نمره 9 می داد همه میومن تعریف و تمجید میکردن از این بازی...
    مگه همه RE ها باید مثل هم باشه ؟
    دوست من راکون سیتی رو بمب اتم زدن نابود شد رفت !!! نکنه توقع داری 100 نخسه بعدی RE هم توی راکون سیتی و اون اون زامبی های کلاسیک باشه...؟
    بازی ها باید تنوع ایجاد کنند و اتفاقا NFS و RE تقریبا موفق بودند تونستن بیشتر مخاطبان رو از این تنوع راضی نگه دارند...

9. 4 کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

منم حرفم با علی اقا هستش ...

ببینید بچه ها شما بی انصافی می کنید ، نمیدونم PS1 زدید یا نه ولی من از همون PS1 این سریه NFS ,RE رو زدم واقعا شاهکار بودن خب تو PC هم بودن فقط دو سه تا نسخه حداکثرش خراب کردن ! (البته NFS یه کم بیشتر !دی! )

یه شاهکار جدید میاد خیلی بی انصافیه که گزشترو فراموش کنیم !

11. 4 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

100% با حرفات................................. مخالفم !!
    شما میتونی یه بازی مثال بزنی که هر سال و هر نخسه بهتر از نخسه قبلی باشه..؟یعنی هر سال پیشرفت کنه ؟ (البته استثناء COD رو فاکتور بگیر!)
    سری nfs هر نخسه سعی کرده نو آوری و تنوع ایجاد کنه..
    یه باز در نقش most wanted در شهر
    یا بار تو پیست....
    یه بار تو جاده ها...
    و.....
    حالا این حرف شما در مورد NFS شاید درست باشه و به زور بشه قبول کرد...

ولی Resident Evil و این حرفا ؟؟؟؟؟؟
    شماره 1 تا 3 که شاهکار بود...
    شماره 4 که اصلا یه سبک و گیم پلی جدیدی رو وارد دنیای بازی های کامپیوتری کرد
    code veronica هم شاید به پای نخسه 1 تا 3 نرسه ولی یه RE خیلی خوب و ترسناک بود...
    شماره 5 که ادامه سبک 4 بود و خیلی خوش ساخت بود و نمرات خوبی هم گرفت
    operacion raccon city که افتضاخ بود توش شکی نیست...

با شماره های فرعی که اصلا کاری ندارم که برای Wii و Gamecube و psp اومد چون جزو نخسه های اصلی حساب نمیشه...

و اما RE6...
    این بازی رو من هنوز بازی نکردم ولی شما بدون شک به اسنتاد به نمرات سایت ها خصوصا gamespot داری این نظر رو میدی حالا اگه همین سایت به این بازی نمره 9 می داد همه میومن تعریف و تمجید میکردن از این بازی...
    مگه همه RE ها باید مثل هم باشه ؟
    دوست من راکون سیتی رو بمب اتم زدن نابود شد رفت !!! نکنه توقع داری 100 نخسه بعدی RE هم توی راکون سیتی و اون اون زامبی های کلاسیک باشه...؟
    بازی ها باید تنوع ایجاد کنند و اتفاقا NFS و RE تقریبا موفق بودند تونستن بیشتر مخاطبان رو از این تنوع راضی نگه دارند...
    Resident Evil 1
    Resident Evil 2
    Resident Evil 3
    Residen Evil 0
    Resident Evil Remake
    Resident Evil: Director's Cut
    Resident Evil 4
    Resident evil Codename Veronica
    شاهکار بودند .
    Resident Evil 5 به بهترین شکل داستان رو سر و سامان داد
    Resident evil ORC مزخرف بود
    Resident Evil 6 هم بازی خوب و قابل قبولی بود ولی به پای قبلی ها نمیرسید .

Outbreak ها هم خوب بودند ولی نه به اندازی سری های اصلی .
    Dead Aim و Survivor هم شخص اول بودند و داستانهای قدیمی تر رو دوباره روایت میکردند .
    حتی کرونیکلها هم خیلی خوب و خوشساخت هستند

من نمیدونم دوستان روی چه حسابی میگند RE از مفت ترین سری ها هستند ! یا فقط اویل ۳ و بعدش۴ و ۵ و شاید ۶ رو بازی کردند یا اصلا اویلها رو بازی نکردند و یک نمسیس شنیدند و فقط یک چیزی میگند . در تمام تاریخ رزیدنت اویل تنها یک نسخه مفت بود و اون ORC بود . در مورد باقیشون به هیچ عنوان این حرف درست نیست.

باقی بازی های ریسینگ رو هم نمیشه با NFS مقایسه کرد ، باقی بازی ها یا تعقیب و گریز نیستند و مسابقات قانونی هستند مثل فورزا و جی تی و درت و ... یا اصلا در حد NFS نیستند مثل میدنایت کلاب . سوال اصلی اینه : کی تونسته حتی نزدیک سبک اینها بشه و یک چیز خوب و قابل قبول ارایه بده که حالا دوستان دارند میگند اینها مفت ترین بازی های تاریخ هستند !!!!!

13. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چشم رئیس

Gears of War : هر نسخه که اومد بهتر از نسخه قبلش بود
    God of War : هر نسخه که اومد بهتر از نسخه قبلش بود
    Forza Motor Sport
    Uncharted
    Far Cry : روند صعودی داشته
    FIFA
    NBA 2K
    کرایزس
    GTA

مثال زیاده چیزی خواستی که جوابش آسون بود ده ها گیم دیگه برات مثال می زنم که با حفظ آی پی هر نسخه طوفانی وارد عرصه می شن. نیازی به فاکتور گیری از Cod نیست چون فاکتور نمی گرفتی هم نمی گفتمش چون بعد CoD 4 هنوز بازی به اون نابی نداده. بی انصافی نشه خوب بودن ولی نه به خوبی CoD 4. به هر حال دیدگاه ها متفاوته ولی قبول کنید مفت بودن سری اینه که یه نسخه عالی باشه بقیه عناوین نون اون یه عنوان رو بخورن یه مثال می زنم زیادم دور نمی رم به فرض فیلم اخراجیها 1 عالی بود ولی شماره ها بعدی حتی در حد شماره یک نبودن اما به لطف شماره یک فروختن تبلیغات سو هم در مورد شماره 3 نمی شد اونم بیشتر از این می فروخت. وقتی یک سری زنجیر وار بدون هدف محصول می ده نتیجه اش می شه همین. من منکر خوب بودن عناوین RE نیستم من عرضم این بود که یه عنوانش تاپ هست به عشق اون عنوان تاپ بقیه رو ملت می ذارن روی چشمشون شک نکنید اگه اسم RE 5 رو یه چیز دیگه می ذاشتن عمرا اگه همین فروش رو می کرد. البته به نظرم بحث ها بی فایده اس چون عقاید حتی روی یک حیطه نیست شما معتقدید غیر از CoD هیچ آی پی وجود نداشته که عناوینش رفته به رفته عالی و عالی تر شدن دیگه با این وضع چی رو واسه کی توضیح بدم؟ موفق باشید

15. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

Gears of War : هر نسخه که اومد بهتر از نسخه قبلش بود
    God of War : هر نسخه که اومد بهتر از نسخه قبلش بود
    Forza Motor Sport
    Uncharted
    Far Cry : روند صعودی داشته
    FIFA
    NBA 2K
    کرایزس
    GTA
    تو این بازی هایی که گفتی فقط GTA رو میشه قبول کرد
    بقیه که بیشتر از سه یا 4 نخسه براش نیومده و خیلی هاش فقط برای نسل هفتم هست...
    منظور من بازی هایی هست که سال هاست منتشر میشه و الان بالای 15 نخسه داره...

gears of war و uncharted و GOD OF WAR و.... که تازه رسیدن به پای RESIDENT EVIL 1..2...3 یعنی اول راهن..پس حالا حالا ها باید صبر کرد ببنید بعدش چی میشه...
    Fifa هم که اصلا نمیشه جزو اون دسته حساب کرد..چون قرار نیست توش تنوع ایجاد بشه و فقط فوتباله ..پس قراره هر سال بهتر بشه که خوب معلومه میشه...

من فکر کنم سلیقه شما جزو اون دسته هست که اگه با یه نخسه خیلی حال کنه با نخسه های بعدی خیلی حال نمیکنه...! نمونش همون COD4 که خودت میگی..! در صورتی که هر سال بهتر شده..

17. این کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

تو این بازی هایی که گفتی فقط GTA رو میشه قبول کرد
    بقیه که بیشتر از سه یا 4 نخسه براش نیومده و خیلی هاش فقط برای نسل هفتم هست...
    منظور من بازی هایی هست که سال هاست منتشر میشه و الان بالای 15 نخسه داره...

gears of war و uncharted و GOD OF WAR و.... که تازه رسیدن به پای RESIDENT EVIL 1..2...3 یعنی اول راهن..پس حالا حالا ها باید صبر کرد ببنید بعدش چی میشه...
    Fifa هم که اصلا نمیشه جزو اون دسته حساب کرد..چون قرار نیست توش تنوع ایجاد بشه و فقط فوتباله ..پس قراره هر سال بهتر بشه که خوب معلومه میشه...

من فکر کنم سلیقه شما جزو اون دسته هست که اگه با یه نخسه خیلی حال کنه با نخسه های بعدی خیلی حال نمیکنه...! نمونش همون COD4 که خودت میگی..! در صورتی که هر سال بهتر شده..
    عزیزم Geow بازی کردی اصلا ؟
    ...
    منم با نظر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موافقم . COD 4 از بقیه سری ها خیلی بهتر بود !

19. 2 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •