تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 118 اولاول ... 478793949596979899100101107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 1177

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Chelsea F.C | آبی‌های لندن | جلد 2

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبریک میگم به همه طرفداران چلسی
    در شبی که بنفیکا بهتر از ما بود ولی تونستیم در نهایت قهرمان بشیم. هر چند که تعداد بازی هایی که چلسی توی این فصل انجام داده و خستگی بازیکنا اصلا قابل مقایسه با ینفیکا نیست!
    فکر کنم از نظر تعداد بازی توی یه فصل یه رکورد تاریخی زدیم اونم با حدود 66 بازی!

هر چند که اون احساسی که پارسال برای قهرمانی توی CL داشتیم اصلا قابل مقایسه با قهرمانی توی لیگ اروپا نیست ولی همین جام هم ارزشمنده و حداقلش اینه که امسال رو بی جام نموندیم و به همراه منچستر ، سوانسی و ویگان جزو تیم های انگلیسی بودیم که این فصل رو با جام معتبر تموم کردیم

این قهرمانی می تونه استارتی باشه برای موفقیت های بزرگتر که احتمالا فصل بعد با مورینیو بدست میاریم.
    به امید قهرمانی توی سوپر جام اروپا با مورینیو اونم در حالی که باز فرانکی جام رو بالا می بره

..............................

لمپارد:بعد از دو سال پرفراز و نشیب، قهرمانی دلچسبی بود

ستاره 34 ساله چلسی که در فینال لیگ اروپا 90 دقیقه برای تیمش بازی کرد درانتظار تمدید یک ساله قراردادش می باشد

سایت گل- فرانک لمپارد ستاره 34 ساله باشگاه چلسی 4شنبه شب در فینال لیگ اروپا برای 90 دقیقه مقابل بنفیکا بازی کرد و درنهایت توانست با برد 1-2 تیمش مقابل حریف پرتغالی قهرمانی متوالی تیمش در اروپا را جشن بگیرد. دو گل چلسی در این بازی را فرناندو تورس و برانیسلاو ایوانوویچ به ثمر رساندند.

درپایان این بازی لمپارد که در بازی هفته گذشته تیمش مقابل استون ویلا ، عنوان برترین گلزن تاریخ باشگاه چلسی را مال خود کرده بود و در ماه های اخیر اخباری مبنی بر احتمال انتقالش به لیگ ام.ال.اس به گوش می رسید، در صحبت هایی از احتمال تمدید قراردادش با چلسی صحبت کرده است.

لمپارد در صحبت هایی به آی.تی.وی گفت:« ما به هدفمان رسیدیم. با بازی 4شنبه شب و بازی ای که روز یکشنبه انجام دادیم، درخشان ظاهر شدیم و نشان دادیم که تیممان شرایط خوبی دارد.»

این ستاره 34 ساله درادامه گفت:« قهرمانی لحظه فوق العاده ای برای همه ماست . در طول دو سال گذشته صحبت های زیادی در مورد فرازونشیب در چلسی به گوش می رسید. ما فراز و نشیب هایی را پشت سرگذاشتیم و این هم یک جام قهرمانی دیگر.این دوره فوق العاده ای برای تمام ماهایی که اینجا هستیم بود. مایک گروه هستیم؛ یک تیم منسجم.»

لمپارد در آنالیز عملکرد بنفیکا دراین بازی هم گفت:« ما خوش شانس بودیم ولی شما هم باید شانس خودت را رقم بزنی. بنفیکا دراکثر دقایق بازی کنترل توپ را در دست داشت ولی ما قهرمان شدیم. فصلی طولانی بود ولی همه ما با هواداران و اعضای باشگاه دستهایمان را به هم دادیم و باشگاه چلسی شایسته چنین قهرمانی ای بود.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

12

خبرای خوب خوب به گوش میرسه

لمپارد یک سال تمدید کرد

+

خبر تکمیلی :

خبر رسمی: لمپارد با چلسی تمدید کرد

هفته خوب ستاره باتجربه آبی ها با تمدید قراردادش با این باشگاه کامل شد.

سایت گل- باشگاه چلسی تایید کرد که فرانک لمپارد، هافبک باتجربه آبی ها، قراردادش را برای یک سال دیگر با این باشگاه تمدید کرد.

از روز گذشته شایعاتی در مورد توافق اولیه دو طرف برای تمدید قرارداد منتشر شد وبعد از قهرمانی شب گذشته چلسی در لیگ اروپا، مدیران باشگاه به لمپارد اعلام کردند که قراردادش مطمئنا تمدید می شود.

لمپارد پس از تمدید قرارداد به سایت اختصاصی باشگاه گفت:" بسیار خوشحالم. همه می دانند که رویای من ماندن در چلسی بود. ما مدت ها بود که در این مورد بحث کردیم و حتی برای مدتی مذاکرات متوقف شده بود اما در نهایت همه چیز دوستانه پیش رفت.

می خواهم از آقای آبراموویچ برای همه کارهایی که انجام داد تا رویای من محقق شود، تشکر کنم. من عاشق این باشگاه، بازیکنان و بیش از همه، هواداران هستم. هوادارانی که از زمان حضورم در اینجا رفتار فوق العاده ای داشتند.

تنها چیزی که من می خواستم این بود که همچنان بتواند در سال های پیش رو به باشگاه در راه رسیدن به موفقیت های بیشتر کمک کنم. نمی توانم خوشحال تر از این باشم."

لمپارد این هفته با دو گلی که مقابل استون ویلا به ثمر رساند، رکورد بابی تامبلینگ را پشت سر گذاشت و عنوان بهترین گلزن تاریخ باشگاه چلسی را به خود اختصاص داد.

او که در سال 2001 از وستهم به چلسی پیوست، سه قهرمانی در لیگ برتر، چهار قهرمانی در اف ای کاپ، دو قهرمانی در جام اتحادیه، یک قهرمانی در چمپیونزلیگ و یک قهرمانی در لیگ اروپا در کارنامه دارد.

او در ماه آوریل به سومین بازیکن تاریخ چلسی تبدیل شد که 600 بازی برای این باشگاه انجام داد (اکنون 607 بازی انجام داده) و پشت سر پیار بونتی (729) و ران هریس (795 ) قرار دارد.

Last edited by MORINIO; 16-05-2013 at 16:09. دليل: اضافه کردن خبر تکمیلی

4. 11 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

بنيتس: مقابل تيم بسيار خوبي به ميدان رفتيم

سرمربي موقت چلسي پس از قهرماني در ليگ اروپا اعلام کرد که شاگردانش مقابل تيم بسيار خوبي در فينال حاضر شده‌اند.

بنيتس شب گذشته آبي‌پوشان لندن را با پيروزي 2 بر يک مقابل بنفيکا به قهرماني در ليگ اروپا رساند.

وي در خصوص انتقال احتمالي‌اش به PSG اظهار داشت: هيچ کس نمي‌داند.

سرمربي چلسي با اشاره به پيروزي تيمش ادامه داد: مقابل تيم بسيار خوبي بازي کرديم. از اينکه قهرمان شديم، بسيار خوشحاليم. وقتي سوت پايان زده شد به شدت خوشحال شديم و به خود افتخار کرديم.

وي خاطرنشان کرد: آينده من؟ هنوز يک بازي و يک جشن ديگر براي قهرماني باقي مانده است. زمان داريم که به اين موضوع فکر کنيم.

ايوانوويچ: فصل سختي بود

مدافع چلسي پس از قهرماني در ليگ اروپا تاکيد کرد با پشت سر گذاشتن فصلي سخت اکنون زمان آن است که جشن بگيرند.

ديدار نهايي ليگ اروپا بين تيم‌هاي چلسي و بنفيکا برگزار شد که در پايان با حساب 2 بر يک به سود چلسي به پايان رسيد.

در اين ديدار فرناندو تورس 60 و برانيسلاو ايوانوويچ 93 براي چلسي و اسکار کاردوزو 68 براي بنفيکا گلزني کردند.

ايوانوويچ که در پايان اين ديدار بسيار خوشحال به نظر مي‌رسيد در مورد پيکار مقابل بنفيکا گفت: احساس بسيار خوبي دارم. فکر مي‌کنم تيم ما شايسته اين عنوان بود. فصلي سخت و شلوغ را سپري کرديم. ديدارهاي زيادي را در برهه‌هاي زماني کم برگزار کرديم ولي اکنون زمان جشن گرفتن قهرماني‌مان است.

تورس:اين مي‌توانست تنها شانس ما باشد

بازيکن اسپانيايي چلسي معتقد است که اين مي‌توانست تنها شانس تيمش براي کسب قهرماني در ليگ اروپا باشد.

فرناندو تورس اولين گل بازي را در ديدار چلسي و بنفيکا در فينال ليگ اروپا به ثمر رساند. چلسي شب گذشته موفق شد با نتيجه 2 بر يک مقابل بنفيکا به برتري برسد و جام قهرماني ليگ اروپا را بالاي سر ببرد. آبي‌پوشان لندني سال آينده در رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا به ميدان خواهند رفت.

بازيکن اسپانيايي در اين باره اظهار داشت: واقعا مي‌خواستيم قهرمان ليگ اروپا شويم. شايد به خاطر اينکه اين تنها شانس ما براي اين کار بود.

وي ادامه داد: بسيار خوشحالم. مسابقه واقعا سختي بود. بنفيکا با اختلاف در نيمه اول تيم برتر زمين بود و به اندازه کافي خوب بود که بتواند اين جام را به خانه ببرد.

Fars

6. 9 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

من هم به دلیل امتحانا با تاخیر زیاد تبریک میگم
    دیشب بازی نیمه اول رو دوس نداشتم ولی نیمه دوم خیلی بهتر بودیم یکم ترسیده بودم
    تبریک به تورس به خاطر گل قشنگش و ایوانوویچ هم عجب سری زد!!!
    ایشالا بازی اخر رو هم میبریم و فصل بعد با خوزه یه تیم رویایی میسازیم واسه cl
    امیدوارم بنیتز هم فصل بعد با یه تیم دیگه بتونه موفق باشه

8. 6 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

یه افتخار بزرگ نصیبمون شد... ما هم به همراه یوونتوس و آژاکس و بایرن مونیخ تنها تیم هایی هستیم که تمام جام های معتبر اروپا ( لیگ قهرمانان - جام در جام - یوفا ) رو بردیم...

آقا بیقرار و بیتاب سوپر کاپ اروپا هستم... بایرن و گواردیولا رو به زانو در میاریم.... عجب سوپر کاپی میشه...

10. 7 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

منم تبریک میگم به طرفدارای چلسی خصوصا اشکان عزیز و وحید گل ... چلسی این دو ساله خداییش تو اروپا واسه انگلیس سنگ تموم گذاشتن... EL جام ساده ای به هیچ وجه نیست... خیلی از تیم هایی که حتی آدم از اسامیشون خندش میگیره، به قدری انگیزه دارن که پرمهره ترین تیم ها رو هم میبرن... تو رقابت حذفی هم که جا برای اشتباه و گاف دادن نیست...
    برای لمپارد خیلی خوشحال شدم... خیلی، هم واسه جام گرفتنش وهم برای تمدیدش... حیف که دیرکش گل نشد.
    امیدوارم مورینیو بیاد چلسی تا کلاس لیگ برتر چند برابر بیاد بالا. هر چند با وجود اینکه از بنیتس خوشم نمیاد اما حضور در CL فصل بعد و قهرمانی لیگ اروپا واقعا کارنامه خوبی بود...البته نه اینقدر دیر و دقیقه نودی اونم برای تیم پرمهره ای مثل چلسی..

یاعلی

12. 11 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به مناسبت شکستن رکورد بابی تامبرلینگ و زدن 203 گل برای چلسی توسط فرانک لمپارد 203 توپ که هر کدوم نشون دهنده ی گلی از گل های فرانکی هست توسط ادیداس در استمفربریج نصب شد...

14. 9 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

منم تبریک میگم ..
    هم قهرمانی رو هم تمدید قرار داد لمپارد رو که ارزشش از گرفتن جام کمتر نیست ...
    این جوری که بوش میاد انگار قراره اون عکس امضا ی وحید رو دوباره فصل بعد تو چلسی ببینیم .. که عالیه !
    نیمه اول خیلی ضعیف کار کردیم و کلا توی بازی نبود هازارد حس شد .. ماتا رو یارگیری کرده بودن و برای همین حرکات رو به جلو تیم خیلی خوب نبود ... و کلا بنفیکا خیلی تیم رو اذیت کرد !
    ولی با تجربگی بازیکنان توی همچین مواقعی به درد میخوره ..
    تورس توی لیگ اروپا فوق العاده کار کرده و 6 گل توی 9 تا بازی زده ..! لمپارد هم که هیچی اصلا ..
    بنیتز هم ماموریتش رو خوب انجام داد ولی به شخصه هنوز برای از دست دادن جام باشگاه های جهان ازش شاکی ام ! حیف بود واقعا ...
    فصل بعد باید ببینیم سوپر کاپ رو مورینیو با تیم کلوپ برگزار میکنه که انتقام باخت امسالش رو بگیره یا با گواردیولا .. هر چی باشه خیلی جذاب خواهد بود ..
    +
    حالا چرا به شالکه تیکه میندازی شهاب

معراج قضایای Revier derby رو که میدونی

+

من نمیدونم چرا بعضی ها طاقت ندارن ببینن JT هر سال جام بلند میکنه ؟

16. 8 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

ناتان آکه بهترین بازیکن سال جوانان
    اسکار زننده زیباترین گل فصل به یوونتوس

بهترین بازیکن سال از نگاه دیگر بازیکنان:خوان ماتا
    بهترین بازیکن سال: خوان ماتا
    Last edited by mohammad varaste; 17-05-2013 at 00:55.

18. 6 کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

پیروزیه ارزشمندی بود ! همه خوب بودند ! از تورس و ماتا تا لمپارد !
    خوب ، بهترین های چلسی هم مشخص شدند ! ناتان آکه جوان 18 ساله و هلندی ـه چلسی به عنوان بهترین بازیکن جوان سال باشگاه معرفی شد ! خوان ماتا از نگاه دیگر بازیکن های تیم به عنوان برترین بازیکن فصل انتخاب شد ... و بلاخره برای دومین بار ، خوان ماتا بهترین بازیکن فصل چلسی شد
    توی این برنامه به لمپس هم یه جایزه ی یاد بود برای رکوردش داده شد ....

20. 8 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •