چند صفحه قبل توضیح دادم.![]()
چند صفحه قبل توضیح دادم.![]()
الان میتونی توضیح بدی .
خیلی ممنون.
بهترین راهی که من دیدم نصب ویندوز و پس از اون استفاده از برنامه driver pack solution هست. اگر هم بخوای از cd همراه لپتاپ نصب کنی باید وارد پوشه درایورهاش بشی و تک تک نصب کنی. ترتیب نصب هم طبق عکسی هست که میگذارم.
تنها چیزی که فکر کنم تو dvd درایورها نبود و لازم بود نصب بشه این لینکه. واست آپ کردم که دانلود کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mhe3xe; 20-11-2014 at 11:48.
برنامه asus live update هم هست. نمیدونم جواب میده یا نه. تست کنین خبرشو به ما هم بدین. چون من همه چیزو آپدیت کردم درایور جدیدی ارئه نداد. البته همه درایورها رو با سایت ایسوس چک میکنه
سلام دوستانبنده در تکمیل حرف دوستمون[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم چرا با اینکه لپتاپو اوایل شهریور گرفتم الان وییر لول باتری 5% هستش
احیانا نرم افزار سی پی یو مونیتور اشتباه نشون نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیدونم والا
برای من 7% هست!!!!
ایشالله که اشتباه نشون میده
الان شما بایه شارژ چند ساعت میتونید در حالت عادی باهاش کار کنید؟
من حدود 3 تا 3.5 ساعت میتونم استفاده کنم. البته اینترنت میرم
سلام
لبه بالایی لب تاپ من در اثر باز و بسته کردن در لب تاپ خمیده شده. جوریه که وقتی درشو میبندم وسطش فاصله داره! برای شما هم همینه؟؟؟؟؟؟
سلام این از اول همینطور بود واسه من. فکر کنم واسه شما هم بوده دقت نکردی. فکر کنم بخاطر وب کم اینجوری طراحی شده. البته اگر واسه همه همینطور باشه.
در رابطه با باتری هم باید بگم، یکی دوستام لنوو گرفته چن روزه امشب نگاهش کردم زده بود 5 درصد. به این زودی که اینقدر نباید باشه. فکر کنم مشکل داره و نمیتونه خوب محاسبه کنه
سلام...انشالله که اشتباه نشون داده چون به این زودی اونم برای همه احتمال زیاد اشتباهه...
در مورد بالای درش من دقیقا نفهمیدم منظورتون رو که کجای بالای در لپتاپ رو میگین...
اما اگه پایین درش رو بگین قسمت سمت راست یکم انحنا ورداشته که قبلا گفته بودم...
بعدشم این قسمت استراحتگاه دست سمت راست تقریبا بالای اونجایی که هندزفری میخوره مال من یکم از سایه مشکی درش میوفته روش که 3-4 روز یبار با اسپری و دستمال پاکش میکنم.......
ولی خوب وجدانا ما میایم مشکلات رو میگیم دوستان فک نکنن که لپتاپ بدیه....نه اینطور نیست...یسری مشکلات هست که تو قطعات مصرفی خوب پیش میاد دیگه مث همین سایه انداختن.......
حالا چن روز دیگه احتمالا یکی از دوستان Y5070 بگیرن من یه تست جزیی از هر جفتشون توی بحث هارد و باتری و... میگیرم میارم اینجا براتون......
منظورمون بالای مانیتور هست. قسمت بالایی قاب همونجایی که وبکم روش هست وقتی از بغل نگاه کیم یکم انحنا داره!
سری N ایسوز واقعا لب تاپهای عالی داره.
من با خیلی از سیستمهای دیگه مقایسه کردم. کیفیت ساختش واقعا عالیه.
تا کنار هم نزاره ادم لب تاپهارو نمیشه به عمق مسئله پی برد!
فقط یه SSD کم داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)