شهروز جان بیا یه توضیح کلی در مورد بازی بده
نسبت به دمو تغییر مشهودی داشته؟!
سرعت بازی همچنان مثل نسخه دموئه؟
شهروز جان بیا یه توضیح کلی در مورد بازی بده
نسبت به دمو تغییر مشهودی داشته؟!
سرعت بازی همچنان مثل نسخه دموئه؟
نمرات بالایی گرفته
نمراتش درسته ؟ ینی انقدر خوبه؟
بچه هایی که بازی کردن بگن چه تغییراتی نسبت به دمو کرده ؟ خوب ما هم ادمیم
بازی بسیار روونتر و جذابتر و واقعی تر شده...حسی خوبی میده به ادم...اما منتظز تغییرات زیاد نباشین به ورژن قبلی
یه نکته ایی که یه کم جای تامل داره اینه که درصد توب هایی که نباید به هر نحوی گل بشه تو این بازی زیاده...یعنی اگه مدافعان هم ابله باشن تیر دروازه زیاد با توب برخورد میکنه..
یه نکته ی کلیدی اینه که....در اخرین لول این بازی یعنی لجندری همه چی منطقی و اساسی دنبال میشه...دیگه مثل نسخه ی قبلی که واقعا لجندری اش مسخره بود اینجا خبری نیست...
Last edited by soheilnouri; 25-09-2012 at 18:43.
سلام ...
دوستان نسخه ی ايكس باكس 360 اومده؟ كرك شده؟ مشكلي نداره توي كرير مود؟
اون نسخه ی برن مكس !! چيه قضيش؟ واسه 360 هستش؟
نسخه ی ایکس باکسش اومده قعلا تو رشت ولی غیر برنر مکس من دارم بازی می کنم ولی کریر نمیشه رفت قعلا...میاد بیرون..
میگن carer mode میندازه بیرون راست ؟ باید چه کرد ؟ راه حلی داره؟
انقدر درگیرم که هنوز جز چند دست با یه Career Mode اونم با یه تیم دسته 3 انگلیس ، بازی نکردم
ولی همین رو فقط بگم که سرعت بازی کمتر ( واقعی تر ) از دمو شده ... همین ....
آنلاینشم فعلا قطعه
یه چیزشم که خیلی برام جالب بود ، اول بازی ، وصل شد به سرور و تمام اطلاعات من از فیفا 12 رو ( مثل Formation هایی که چیده بودم، حنی Level من تو آنلاین رو آورد و کرد تو فیغا 13 ) آورد تو فیفا 13 ! یعنی یه جورایی همون عمل Sync تو گوشی رو انجام دادم ! بسی کف کردم !
بعد گفت که با توجه به سابقت تو فیفا 12 من نظرمون اینه که شما Legendary بازی کنی ، تیم مورد علاقت هم رئال باشه ، دستت رو هم خودت تنظیم کنی !!!! ( یعنی دقیقا همونی که هستم! ) منم تایید کردم !!!!
بر بلاد کفر لعنت !!! چه چیزایی میسازن !!!!!
منتظر توضیحات بیشنر من باشین...
من برنر مکس خریدم ، نصب کردم ، کریر مودم دارم بازی میکنم ، بالوتلی هم با اندرسون و مقداری پول تاق زدم آوردم منچستریونایتد
بازی عالیه ، چیزای خوبی اضافه کردن ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)