تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 251 اولاول ... 478793949596979899100101107147197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 2501

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2013

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا گزارشگر ترکی برای بازی نیومده ؟ گزارشگر خودش باشه ها نه واسه فیفا !

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

من پچ PesEdit رو نصب کردم موقع نصبم هم آنتی ویروسم غیر فعال بود و هم اینترنتم قطع بود ولی وقتی میخوام بازیو اجرا کنم این ارور میاد لطفا راهنمایی کنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یکباز بازی رو بدون پچ امتحان کن.اگه بازم مشکل داشتی ممکنه اشکال از فایل اجرایی باشه.کرکهای معتبر رو امتحان کن.

...
    در مورد گزارشگر
    من مشکلی ندیدم و مثل نسخه های قبلی خوب هست
    این ایرادهایی که دوستان میگند برمیگرده به نحوه کرک کردن بازی و ...

ضمنا افت فریم بازی هم کمتر شده
    مشکل کلا خود گزارشگره که چندین و چند ساله حضور داره در حالیکه اصلا گزارشگر نیست و از اعضای کونامی هستش.ضمنا نحوه گزارش اصلا دلچسب نیست و واسه همینه که همه ازش مینالند.

اقا گسی این گزارشگر های فوتبال فیفا رو خودش تست کرده رو پس ؟ ( اصولا نباید درست دربیاد و ممکنه گزارشگر گزارش کنه ولی مثلا اسم بازکنانی رو میبره که اصلا مربوط به یه بازی دیگه اند چون هر چی باشه برای فیفا برنامه ریزی شده این گزارشگر ) در هر صورت اگر کسی انصافا تست کرده و اوکی وبده بگه ما هم بریم تو کار دانلودش
    هردو سالمند و انصافا خیلی خوب فایلهارو جایگزین کردند.اما همه اسمهارو نمیگه.ضمنا یکیشون اصلا کارشناس نداشت و صدای همون کارشناس خود بازی(جیم بگلین) بود.ولی در کل بهتر از جان چمپیون بودند.

داره خودمونی میشه payamhetfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کونامی بالاخره آبروی ساکر6 رو برگردوند
    ign به pes 2013 نمره فوق العاده 9 داد همینطور به فیفا 13 هم 9 داد.
    سایت ملعون gamespot هم به هر دو تا نسخه 8 داد!
    الان سالهاست که فیفا کمتر از 9 نگرفته بود!!!!!!!!!
    دمه کونامی اگزوز موتور هزار
    Last edited by payamhetfild; 29-09-2012 at 09:08.

4. این کاربر از payamhetfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم بازی رو نصب کردم و 2 تا بازی کردم البته بدون پچ.
    فرق زیادی با 12 نکرده و من تعجب میکنم دوستان گفتند خیلی با 12 فرق کرده و بهتر شده
    داوری هم فرقی نکرده و توپ گیری از حریف هم مثل قبله و معمولی ترین بازیکن حریف با یه حرکت بدن نصف بازیکنای ما رو جا میزاره
    در مجموع تفاوت زیادی با 12 نداره و مهم ترین ایرادش هم که نداشتن لیگه. یعنی کسی بخواد مسترلیگ بازی نکنه (مثل من) یا باید هی چمپیونزلیگ بازی کنه یا هی جام جهانی
    حالا پچ 1.1 pesedit رو بگیریم نصب کنیم ببینیم چی میشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

فرق زیادی با 12 نکرده و من تعجب میکنم دوستان گفتند خیلی با 12 فرق کرده و بهتر شده
    داوری هم فرقی نکرده و توپ گیری از حریف هم مثل قبله و معمولی ترین بازیکن حریف با یه حرکت بدن نصف بازیکنای ما رو جا میزاره
    در مجموع تفاوت زیادی با 12 نداره و مهم ترین ایرادش هم که نداشتن لیگه. یعنی کسی بخواد مسترلیگ بازی نکنه (مثل من) یا باید هی چمپیونزلیگ بازی کنه یا هی جام جهانی
    لیگ داره تو قسمت football life هست.

7. این کاربر از saze بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_guy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ایـــ تهران ــران

13 پچ برای xbox360

آپشن فایل بازی برای xbox360
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لطفا قبل از نصب آموزش رو بخونید،مسولیتش هم با خودتون
    برای کسانی که XBOX360 دارند.

آپشن فایلی که قرار دادم رو تست کردم کاملا جواب داده. لوگو و اسم و پیرهن تیم ها درست شده.
    لیگ برتر انگلیس کامل شده.نقل و انتقالات جدید درسته.
    حجم فایل دانلودی هم 19 مگ بیشتر نیست.

آموزشش رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید ببینید انگلیسیه ولی خیلی راحت هست.
    فقط دو نکته یادتون باشه:
    فلش رو روی 512 مگ کاستومایز کنید.
    فایل Data 0000 رو پاک نکنید.

9. 2 کاربر از bad_guy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

شاد برای شما فرق نداره
    برای ما که خیلی فرق کرده
    تو نسخه 12 بازیکنان زود زود خطا میکردند و داور بازیو قطع میکرد و از سرعت بازی میکاست
    در این نسخه دیر به دیر خطا میگیره و بهتر شده
    و بقیه موارد
    در مورد اینکه کاری کنی دریبل نخوری خب این یه چیز تجربی هست و باید یاد بگیری
    درسته همچنان اشکالاتی در توپگیری داره ولی باور کن در 2012 یه بخشی از دفاع آخر سوراخ بود وقتی پاس در عمق مینداختی دفاع جا میموند و بازیکن حریف تک به تک میشد
    که در این نسخه خیلی بهبود یافته و دفاع کردن بهتر شده

من قبلا گفتم بازم میگم نسخه های 2012 و 2011 و 2009 و 2008 یکیشو بدتر از دیگری بود

11. 3 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاد برای شما فرق نداره
    برای ما که خیلی فرق کرده
    تو نسخه 12 بازیکنان زود زود خطا میکردند و داور بازیو قطع میکرد و از سرعت بازی میکاست
    در این نسخه دیر به دیر خطا میگیره و بهتر شده
    و بقیه موارد
    در مورد اینکه کاری کنی دریبل نخوری خب این یه چیز تجربی هست و باید یاد بگیری
    درسته همچنان اشکالاتی در توپگیری داره ولی باور کن در 2012 یه بخشی از دفاع آخر سوراخ بود وقتی پاس در عمق مینداختی دفاع جا میموند و بازیکن حریف تک به تک میشد
    که در این نسخه خیلی بهبود یافته و دفاع کردن بهتر شده

من قبلا گفتم بازم میگم نسخه های 2012 و 2011 و 2009 و 2008 یکیشو بدتر از دیگری بود
    دوست عزیز از حرفم ناراحت نشو ولی فکر کنم شما مبتدی هستی ! چون من الان هم خیلی خیلی راحت میتونم پاس تو عمق بدم و دفاع حریف مثل . . . جا میمونه و تک به تک میشم
    داور هم که کلا بیخیال ! گندترین هوش مصنوعی داور تو فوتباله ! وسط زمین با پیرلو 2 تا A زدم تا توپ را بگیرم مستقیم اخراج کرد
    با کیه لینی خیلی راحت میشه همو را دریبل کرد و سانتر کرد و گل زد !!!!!!!!!!!!! دفاع هم که تو نبردهای هوایی فقط نظاره گر توپ هستش .
    گل زدن هم که مثل هلو شده درست مثل 2012 ...... دیشب با برادرم پورتو - زنیت زدم 9-9 مساوی شدیم حالم داشت بهم میخورد از این بازی
    درکل این نسخه هم مثل نسخه های قبلی افتضاح بود

13. این کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه m64m64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها من بخوام این پچ رو نصب کنم : PESEdit.com 2013 - Patch 1.1 قبلش باید این ورژنش (PESEdit.com 2013 - Patch 1.0) رو هم نصب کرده باشم یا لازم نیست؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

خب منم یه نظری راجع به بازی بدم . بعد از چند روز بازی کردن و مسترلیگ رفتن بگم که :

داوری بهتر شده دیگه مثل قبل نیست که هر تنه و برخوردی رو سوت بزنه و بازی رو نگه داره اما کارت زرد های افتضاح میده و از هر 10تا سوتی که میزنه راحت میتونم بگم بالای 6 تا کارت زرد میده که واقعا رو اعصابه .....

با جهت اصلا نمیشه دریبل زد .... اگه سرعت رو بگیری دیگه نمیتونی از مدافع رد شی و سریع باید دور بزنی ....

سرعت همه بازیکنان تو یه سطحه .... یعنی وقتی من با مسی پا به توپ میشم اصلا نمیشه از دفاع تیم ملی سوریه هم رد شم که واقعا مزخرف ساخته شده .... یعنی میخوای بگی سرعت مسی و رونالدو باید با سرعت کریم بنزما مساوی باشه ....
    با کریم بنزما هم سرعت بگیری نمیشه از دفاع رد شد با مسی و رونالدو هم نمیشه ...... اصلا تفاوت استارت و سرعتی تو بازی دیده نمیشه و همه تو یه سطح هستند .....

گزارشگر بازی که فرقی نکرده و سالی یه بار اگه عشقش بکشه فکشو باز میکنه و یه اراجیف میگه ..... میگه he is messi

تک به تک زدن خیلی راحت شده یعنی شما اگه بتونی تک به تک شی بالای 80% رو مطمئنن گل میکنی ......

دروازبان ها کمی بهتر شدن نسبت به نسخه ی قبلی اما بازم سوتی میدن .... یه موردی هم که تو این نسخه اضافه شده اینه که دروازبان ها خیلی جلو میان و از محوطه جریمه خارج میشن ........

پاسکاری به نظرم فرقی نکرده و مثل نسخه قبل میشه تند و سریع پاس رد و بدل کرد .....

هنوزم یک بازیکن مهاجم حریف میتونی پویول و پیکه بارسا رو به راحتی با یه حرکت بدن جا بزاره و تک به تک بشه ..... همین الان داشتم با تاتنهام لیگ قهرمانان بازی میکردم مهاجم حریف کل تیمو دریبل زد ....

پا انداختن واسه توپ گیری خیلی زیاده و بصورت خیلی مصنوعی میشه با داشتن ضربدر پا انداخت و توپ گرفت ....

وضعیت جوی هوا اصلا تاثیری تو بازی نداره و مثلا در زمان بارانی اصلا زمین خیس به نظر نمیاد و باراش باران مشخص نیست ... همه جوره یکسانه ....

شوت زدن بهتر شده و لذت خاصی به ادم دست میده وقتی شوت میزنی

فعلا چیز خاص دیگه ای یادم نمیاد اما در کل بازی نسبت به نسخه 2012 بهتر شده ولی هنوزم خیلی چرته و باگ و ایراد داره ...... راستش روزی بیشتر از 3 بازی نمیتونم انجام بدم ... بسیار خسته کننده و کسل کننده میشه ..... هنوزم یک ماهم از انتشار رسمی بازی نمیگذره اما من که سرد شدم نسبت به بازی ...

16. 7 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •