تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 171 اولاول ... 478793949596979899100101107147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 1701

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های 2012 LG

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام.من ال ای دی ال جی مدل 42LS34000 خریدم.تو قسمت ایرانی سایت ال جی ساپورت نرم افزری نداره اما تو بخش انگلیسی دقیقا با همون مشخصات داره اما با یه صفر کمتر یعنی مدل 42LS3400 جالبه نه!!!!!!!!!!!!!
    نظرتون چیه؟؟؟
    من نرم افزار زبان انگلیسی شو با صفر کمتر دانلود کردم.به نظرتون روی تلویزیون اجرا کنم یا نه؟
    اگه اشتباه بود چه اتفاقی میفته؟
    اصلا اجرا می کنه؟
    ممنون.

داره خودمونی میشه denudate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    رو صندلی جلو مانیتور

پيش فرض

یک لپ تاب دل هم با کابل HDMI وصل کردم بازم مشکل داشت ولی وقتی هارد اکسترنالو وصول میکنم به پورت USB تلویزیون فیلم بدون مشکل نکایش داده میشه ضمنا دستگاه من که به تلویزیون وصله HTPC است یعنی خیلی بالاتر از یک مدیا پلیر
    HTPC=HOME THEATER PC
    سلام
    دوست من کامپیوتری که وظیفه انکودینگ رو داره پردازش سنگینی انجام میده و نمایشگر(تلویزیون) فقط خروجی کار رو انجام میده! شما فایلی که پخش می کنی رو عوض کن شاید فرمتش مشکل داره. در ضمن پردازنده و کارت گرافیک شما خیلی هم بالا نیست (البته مدل سی پی یو رو ننوشتید). من فکر کنم پردازش سمت سیستم شما مشکل داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به اساتید محترم
    میخواستم بدونم تاری تصویر lm 66100 نسبت به lw57000 طبیعیه من پارسال یه 57000 خریدم و یک هفته پیش 66100 به نظرم تصویر 57000 خیلی بهتر هستش در شرایط یکسان در حالی که انتظار داشتم 66100 با قیمت حدود 4 میلیون برا 47 اینچ خیلی بهتر باشه .
    آیا این میتونه از آپگرید کردن به آخرین نرم افزار باشه من بلافاصله 66100 رو آپگرید کردم که خیلی هم طول کشید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

hi.i am login to site.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام خدمت دوستان گرامی لطفا اگر کسی نحوه اتصال pc و تلویزیون هوشمند از طریق یک مودم با قابلیت وایرلس و با media link جهت دسترسی به فایل های کامپیوتر رو می دونه برای همه بگذاره که خیلی کاربردی هست البته اضافه کنم که راهی به غیر اتصال از طریق کابل شبکه

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام خدمت دوستان گرامی لطفا اگر کسی نحوه اتصال pc و تلویزیون هوشمند از طریق یک مودم با قابلیت وایرلس و با media link جهت دسترسی به فایل های کامپیوتر رو می دونه برای همه بگذاره که خیلی کاربردی هست البته اضافه کنم که راهی به غیر اتصال از طریق کابل شبکه
    البته مال من سامسونگه اما برا یکی از اقوام انجام دادم قبلا:
    اول میای تو pc از مدیا پلیر قسمت stream که کلیک بکنی 4 تا گزینه میاد.....شما روی اخری یعنی : more streaming options کلیک میکنی...یه پنجره باز میشه و دستگاه هایی که از وایرلس استفاده میکنند رو نشون میده...اگر تلویزیون به وایرلس وصل شده باشه حتما نام تلویزیون رو اونجا میبینی...حالت Allowed رو برای تلویزیون انتخاب میکنی. الان هر فایلی که تو libraries باشه تو تلویزیون قسمت smartshare نشون داده میشه.
    برای اینکه یه درایو کامیوتر رو در libraries داشته باشید لازم نیست فایلی رو که میخواید رو اونجا کپی کنید فقط کافیه که :
    به mycomputer برید و روی درایو مورد نظرتون کلیک راست کنید و روی گزینه include library in رفته و مثلا videos رو انتخاب کنید...
    اینطوری هر ویدئویی که در این درایو داشته باشید در قسمت smartshare تلویزیون نمایش داده میشه.
    نکته: تا اونجایی که من دیدم در الجی فرمت mkv رو از فایل های کامپیوتر اجرا نمیکنه! مال خودم ینی سامسونگ رو هنوز امتحان نکردم!

7. 3 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

البته مال من سامسونگه اما برا یکی از اقوام انجام دادم قبلا:
    اول میای تو pc از مدیا پلیر قسمت stream که کلیک بکنی 4 تا گزینه میاد.....شما روی اخری یعنی : more streaming options کلیک میکنی...یه پنجره باز میشه و دستگاه هایی که از وایرلس استفاده میکنند رو نشون میده...اگر تلویزیون به وایرلس وصل شده باشه حتما نام تلویزیون رو اونجا میبینی...حالت Allowed رو برای تلویزیون انتخاب میکنی. الان هر فایلی که تو libraries باشه تو تلویزیون قسمت smartshare نشون داده میشه.
    برای اینکه یه درایو کامیوتر رو در libraries داشته باشید لازم نیست فایلی رو که میخواید رو اونجا کپی کنید فقط کافیه که :
    به mycomputer برید و روی درایو مورد نظرتون کلیک راست کنید و روی گزینه include library in رفته و مثلا videos رو انتخاب کنید...
    اینطوری هر ویدئویی که در این درایو داشته باشید در قسمت smartshare تلویزیون نمایش داده میشه.
    نکته: تا اونجایی که من دیدم در الجی فرمت mkv رو از فایل های کامپیوتر اجرا نمیکنه! مال خودم ینی سامسونگ رو هنوز امتحان نکردم!
    علاوه بر این روش دوستمون، میتونید از نرم افزار nero media home هم استفاده کنید که کار باهاش خیلی راحته
    در ضمن برخلاف صحبت دوستمون بادی بگم که ال جی به راحتی mkv پخش میکنه، در واقع اکثر فرمت های ویدیویی رو به راحتی پخش میکنه من خودم تا حالا فرمتی نداشتم که ال جی نتونه بخونه، با خیال راحت فیلم mkv رو میتونید تو ال جی نگاه کنید

9. 3 کاربر از fb.gente بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با تشکر از راهنمایی شما دوستان من با روش دیگه ای با نرم افزار plex تونستم وصل بشم ولی اگر که روش مدیا پلیر جواب بده خیلی راحتره درضمن با نرم افزار وصل شدم فقط فایلهای صوتی رو خوند و فیلم ها که تقریبا حجم زیادی داشتند رو نخوند و انگار مشکل سرعت داشت نه فرمت آیا ربطی به سرعت اینترنت داره و یا فاصله دستگاه ها چون هم فاصله زیاده وهم سرعت پایینه و یک سوال دیگه آیا برای پخش باید برای خواندن فایلها مدیا پلیر باید در حالت اجرا باشه با تشکر فراوان

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در ضمن برخلاف صحبت دوستمون بادی بگم که ال جی به راحتی mkv پخش میکنه، در واقع اکثر فرمت های ویدیویی رو به راحتی پخش میکنه من خودم تا حالا فرمتی نداشتم که ال جی نتونه بخونه، با خیال راحت فیلم mkv رو میتونید تو ال جی نگاه کنید
    آره اگه با usb به دستگاه وصل کنی پخش میکنه اما در این حالت وایرلس نه پخش نمیکنه! کافیه امتحان کنید!

12. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

چرا تلویزیون 47 lm58000 خیلی تار است تمام مدل های دیگه ال جی همانجوری تار است یا نه من که واقعا خوشم نیامد اگر مدل های بالتر از این تاری ندارد و واضح وتشخیص رنگهاش خیلی واضح باشد معرفس کنید

14. 2 کاربر از سوگند5243183 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •