سلام
pioneer se-m390
بیس k44 بیس متوسط رو به ضعیفی داره که مناسب با مورد استفاده شما نیست.
سلام
pioneer se-m390
بیس k44 بیس متوسط رو به ضعیفی داره که مناسب با مورد استفاده شما نیست.
کیفیت ها 320 هستند همگی حداقل یعنی بهترین کیفیت ها هستند
بیسش میشه گفتش یک چیز قابل قبولی بودش ولی یکمی قوی تر بودش عالی میشدش
من در ضمن درست نمیتونم بگم چی کم داشتش چی کم نداشتش چون خیلی کم دستم بودش و دادمش به یک نفر دیگه ولی حتما میخواهم که وقتی هدفون رو میگذارم انگاه هیچ صدایی رو نشنوم و در صورت ممکن بقیه هم صدام رو نشنوند
در ضمن توی بعضی از فروم های خارجی صحبت از امپلی فایر میشه قضیه ی اینها چیه ؟ ( فک کنم برای فول سایز ها هستش درسته ؟ )
سنهایزر ie8 بیس زیادی داره، ولی اینکه از بیتس بیسش بیشتر باشه، فکر نمی کنم ()
شما کیفیت آهنگ هاتون رو تا flac بالا ببرین (ما که برای آهنگ پول نمیدیم، پس تنها زحمتش دانلود کردنشونه)
ایزوله کردن صدا توی سنهایزر زیاد نیست (البته در مقایسه با بهترین ایزولیشینی که توی بعضی هدفون داخل گوشی های دنیا وجود داره) ولی از اونجا که گفتین قرار نیست توی جای خیلی شلوغ استفاده کنین؛ پس مشکلی نیست
داخل گوشی ها آمپلی فایر نیاز ندارن، مگر برای استفاده های خاص مثل اضافه کردن بیس یا تریبل یا بعضی مواقع رسوندن توان کافی برای راه اندازی هدفون)
شما اگر ie8 رو تهیه کردین و بازم دیدین بیسش کمه، اونوقت به فکر تهیۀ آمپ باشین
Last edited by rave-87; 04-09-2012 at 09:16.
مرسي ولي نگفتيد shire 535 چجورياس اصلا هستش ؟
و درضمن اين هدفون در حالت كلي از بيتش بهتره يا نه ؟ همين ie8 منظورمه
Last edited by Imhp73; 04-09-2012 at 00:33.
se 535 ایران گیر نمیاد و بیسش کمتر از ie8 هست (براساس چیزی که میدونم خیلی کمتر) و شما گفتین از خارج از ایران نمیتونین خرید کنین
قضیۀ خوش اومدن یک مقداری جنبۀ شخصی داره برتری توی صدا به ذائقۀ افراد بستگی داره؛ چونکه وقتی ملتی رو توی خیابونها میبینم که توی ماشینهاشون فقط به بیس سابووفر گوش میدن، متوجه میشم که این افراد از اینجور صدا خوششون میاد دیگه
ولی در همین حد بگم که هدفون های بیتس رو ندیدم هیچ آدم معتبری، توی هیچ فروم معتبری استفاده کنن؛ تنها نتیجه ایی که میشه از این قضیه گرفت اینه که اگر گوش دادن به موسیقی برای شما کار جدی ایی هستش، با احتما 95 درصد میگم که هیچوقت به سمت بیتس برنخواهید گشت چونکه من تمامی کسایی رو که دیدم که یا آهنگ به طور جدی گوش میدادن یا لااقل چند دونه هدفون رو شنیدن، همه از بیتس متنفر بودن.
Last edited by rave-87; 04-09-2012 at 01:22.
ببخشید دوستان اگه میشه زودتر جواب بدین . فردا قراره سیستمو سفارش بدم از تهران بیارن
ممنون بله من هم برای همین دادمش به یک نفر چونکه دیدم اون چیزی که میخواهم نیستش باز هم از وقتتون ممنونم و فک کنم همون ie8 رو بگیرم
مرسی
تا ۵۰ تومن برای موسیقی چی عالیه؟
خب بالاخره این M50 ما هم بعد از 10 روز انتظار رسید. فعلا از لحاظ ظاهری بررسیش کردم و به نظرم خوبه (از عکس ها خیلی بهتره) و سر فرصت یک ریویو کامل میزارم.
از دوستانی که برای خرید این هدفون ما را راهنمایی کردند خیلی متشکرم.
فقط یک سوال دیگه، چجوری burn in را انجام بدم؟
سلام
نیاز به طی مراحل خاصی نیست براحتی با گوش کردن به موسیقی burn in هم خواهد شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)