تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 602 اولاول ... 478793949596979899100101107147197597 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم اگه ممکنه هدفون با قیمت حدود 60-70 تومن که بیس خوبی داشته باشه و تو گوشی نباشه و full باشه بهم معرفی کنید
    بیشتر هم برای بازی و آهنگ پاپ میخوام.
    به نظر خودم AKG K44 گزینه ی خوبیه ولی قیمتش رو نمیدونم لطفا اگه میدونید بگید.
    تو این رنج قیمت چه چیزهای دیگه ای رو پیشنهاد میدید؟
    سلام
    pioneer se-m390
    بیس k44 بیس متوسط رو به ضعیفی داره که مناسب با مورد استفاده شما نیست.

2. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

یکسری از سوال های من رو پیچوندی؟
    نظرتون در مورد بیس هدفون های بیتس چی بود؟ به نظرتون صداش چی کم داشت؟ کیفیت آهنگ هات چقدرن؟ اگر کیفیتشون بالانیست باید کیفیت بالاشون رو دانلود کنی

توی ایران بهترین هدفون تو گوشی 3 مدل هست، یکی سونی ex1000 و اونیکی سنهایزر ie8 و ie80
    سنهایزر ها بیس بیشتری دارن ولی ...
    اون سوالی که پرسیدم رو جواب بدی قضیه خیلی بهتر میشه
    با توجه به این جملت:

فکر کنم ie8 مناسبته
    ie80 گرونتره، هر دوتا رو اگر تونستی تست کن ولی فرق خاصی (زیادی) ندارن
    دو تا نمایندگی داره سنهایزر، اول بعثت قیمت بگیر بعد برو نامداران
    بعثت قیمت هاش خیلی بهتره
    کیفیت ها 320 هستند همگی حداقل یعنی بهترین کیفیت ها هستند
    بیسش میشه گفتش یک چیز قابل قبولی بودش ولی یکمی قوی تر بودش عالی میشدش
    من در ضمن درست نمیتونم بگم چی کم داشتش چی کم نداشتش چون خیلی کم دستم بودش و دادمش به یک نفر دیگه ولی حتما میخواهم که وقتی هدفون رو میگذارم انگاه هیچ صدایی رو نشنوم و در صورت ممکن بقیه هم صدام رو نشنوند
    در ضمن توی بعضی از فروم های خارجی صحبت از امپلی فایر میشه قضیه ی اینها چیه ؟ ( فک کنم برای فول سایز ها هستش درسته ؟ )

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

کیفیت ها 320 هستند همگی حداقل یعنی بهترین کیفیت ها هستند
    بیسش میشه گفتش یک چیز قابل قبولی بودش ولی یکمی قوی تر بودش عالی میشدش
    من در ضمن درست نمیتونم بگم چی کم داشتش چی کم نداشتش چون خیلی کم دستم بودش و دادمش به یک نفر دیگه ولی حتما میخواهم که وقتی هدفون رو میگذارم انگاه هیچ صدایی رو نشنوم و در صورت ممکن بقیه هم صدام رو نشنوند
    در ضمن توی بعضی از فروم های خارجی صحبت از امپلی فایر میشه قضیه ی اینها چیه ؟ ( فک کنم برای فول سایز ها هستش درسته ؟ )
    سنهایزر ie8 بیس زیادی داره، ولی اینکه از بیتس بیسش بیشتر باشه، فکر نمی کنم ( )

شما کیفیت آهنگ هاتون رو تا flac بالا ببرین (ما که برای آهنگ پول نمیدیم، پس تنها زحمتش دانلود کردنشونه)
    ایزوله کردن صدا توی سنهایزر زیاد نیست (البته در مقایسه با بهترین ایزولیشینی که توی بعضی هدفون داخل گوشی های دنیا وجود داره) ولی از اونجا که گفتین قرار نیست توی جای خیلی شلوغ استفاده کنین؛ پس مشکلی نیست

داخل گوشی ها آمپلی فایر نیاز ندارن، مگر برای استفاده های خاص مثل اضافه کردن بیس یا تریبل یا بعضی مواقع رسوندن توان کافی برای راه اندازی هدفون)
    شما اگر ie8 رو تهیه کردین و بازم دیدین بیسش کمه، اونوقت به فکر تهیۀ آمپ باشین
    Last edited by rave-87; 04-09-2012 at 09:16.

5. 4 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سنهایزر ie8 بیس زیادی داره، ولی اینکه از بیتس بیسش بیشتر باشه، فکر نمی کنم (یعنی مطمئنم )

شما کیفیت آهنگ هاتون رو تا flac بالا ببرین (ما که برای آهنگ پول نمیدیم، پس تنها زحمتش دانلود کردنشونه)
    ایزوله کردن صدا توی سنهایزر زیاد نیست (البته در مقایسه با بهترین ایزولیشینی که توی بعضی هدفون داخل گوشی های دنیا وجود داره) ولی از اونجا که گفتین قرار نیست توی جای خیلی شلوغ استفاده کنین؛ پس مشکلی نیست

داخل گوشی ها آمپلی فایر نیاز ندارن، مگر برای استفاده های خاص مثل اضافه کردن بیس یا تریبل یا بعضی مواقع رسوندن توان کافی برای راه اندازی هدفون)
    شما اگر ie8 رو تهیه کردین و بازم دیدین بیسش کمه، اونوقت به فکر تهیۀ آمپ باشین
    مرسي ولي نگفتيد shire 535 چجورياس اصلا هستش ؟
    و درضمن اين هدفون در حالت كلي از بيتش بهتره يا نه ؟ همين ie8 منظورمه
    Last edited by Imhp73; 04-09-2012 at 00:33.

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

مرسي ولي نگفتيد shire 535 چجورياس اصلا هستش ؟
    و درضمن اين هدفون در حالت كلي از بيتش بهتره يا نه ؟ همين ie8 منظورمه
    se 535 ایران گیر نمیاد و بیسش کمتر از ie8 هست (براساس چیزی که میدونم خیلی کمتر) و شما گفتین از خارج از ایران نمیتونین خرید کنین

قضیۀ خوش اومدن یک مقداری جنبۀ شخصی داره برتری توی صدا به ذائقۀ افراد بستگی داره؛ چونکه وقتی ملتی رو توی خیابونها میبینم که توی ماشینهاشون فقط به بیس سابووفر گوش میدن، متوجه میشم که این افراد از اینجور صدا خوششون میاد دیگه

ولی در همین حد بگم که هدفون های بیتس رو ندیدم هیچ آدم معتبری، توی هیچ فروم معتبری استفاده کنن؛ تنها نتیجه ایی که میشه از این قضیه گرفت اینه که اگر گوش دادن به موسیقی برای شما کار جدی ایی هستش، با احتما 95 درصد میگم که هیچوقت به سمت بیتس برنخواهید گشت چونکه من تمامی کسایی رو که دیدم که یا آهنگ به طور جدی گوش میدادن یا لااقل چند دونه هدفون رو شنیدن، همه از بیتس متنفر بودن.
    Last edited by rave-87; 04-09-2012 at 01:22.

8. 3 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه asextor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام . یه هدست بی سیم میخوام . حداکثر تا 100 تومن
    کیفیت و دیتیل خیلی واسم مهمه . همه جور آهنگی هم گوش میکنم . راک/پاپ/بلوز و ....

با این بودجه بهترین هدست سیمدار رو هم معرفی کنید

به نظرتون واسه ی من که کیفیت خیلی مهمه کدوم بهتره ؟؟؟ با سیم یا بی سیم ؟؟؟
    ببخشید دوستان اگه میشه زودتر جواب بدین . فردا قراره سیستمو سفارش بدم از تهران بیارن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

se 535 ایران گیر نمیاد و بیسش کمتر از ie8 هست (براساس چیزی که میدونم خیلی کمتر) و شما گفتین از خارج از ایران نمیتونین خرید کنین

قضیۀ خوش اومدن یک مقداری جنبۀ شخصی داره برتری توی صدا به ذائقۀ افراد بستگی داره؛ چونکه وقتی ملتی رو توی خیابونها میبینم که توی ماشینهاشون فقط به بیس سابووفر گوش میدن، متوجه میشم که این افراد از اینجور صدا خوششون میاد دیگه

ولی در همین حد بگم که هدفون های بیتس رو ندیدم هیچ آدم معتبری، توی هیچ فروم معتبری استفاده کنن؛ تنها نتیجه ایی که میشه از این قضیه گرفت اینه که اگر گوش دادن به موسیقی برای شما کار جدی ایی هستش، با احتما 95 درصد میگم که هیچوقت به سمت بیتس برنخواهید گشت چونکه من تمامی کسایی رو که دیدم که یا آهنگ به طور جدی گوش میدادن یا لااقل چند دونه هدفون رو شنیدن، همه از بیتس متنفر بودن.
    ممنون بله من هم برای همین دادمش به یک نفر چونکه دیدم اون چیزی که میخواهم نیستش باز هم از وقتتون ممنونم و فک کنم همون ie8 رو بگیرم

مرسی

11. این کاربر از Imhp73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

تا ۵۰ تومن برای موسیقی چی عالیه؟

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خب بالاخره این M50 ما هم بعد از 10 روز انتظار رسید. فعلا از لحاظ ظاهری بررسیش کردم و به نظرم خوبه (از عکس ها خیلی بهتره) و سر فرصت یک ریویو کامل میزارم.
    از دوستانی که برای خرید این هدفون ما را راهنمایی کردند خیلی متشکرم.
    فقط یک سوال دیگه، چجوری burn in را انجام بدم؟

14. 2 کاربر از ursamajor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خب بالاخره این M50 ما هم بعد از 10 روز انتظار رسید. فعلا از لحاظ ظاهری بررسیش کردم و به نظرم خوبه (از عکس ها خیلی بهتره) و سر فرصت یک ریویو کامل میزارم.
    از دوستانی که برای خرید این هدفون ما را راهنمایی کردند خیلی متشکرم.
    فقط یک سوال دیگه، چجوری burn in را انجام بدم؟
    سلام
    نیاز به طی مراحل خاصی نیست براحتی با گوش کردن به موسیقی burn in هم خواهد شد.

16. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •