تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 122 اولاول ... 478793949596979899100101107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 1218

نام تاپيک: Resident Evil 6

اگه نباشه جاش خالی می مونه ashil1234's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

مهم
    خب بچه ها اونجور که معلومه Multi این بازی هم کرک شد و میتونید به سایت زیر برید تا کرک و اموزش کاملش رو بگیرید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من فعلا چون نسخه ی کامل رو ندارم (blackbox دارم) نمیتونم امتحان کنم کسی اگه امتحان کرد لطف کنه نتیجرو اعلام کنه همچنین برای اطلاع برخی ها بگم میتونید دو تا دسته برای PC بگیرید و وصلشون کنید و قبل از انتخاب کاراکتر در این بازی Split رو انتخاب کنید حالا صفحه دو تایی میشه و مینونید دونفره با دسته ها بازی کنید
    Last edited by ashil1234; 09-04-2013 at 23:15.

2. 3 کاربر از ashil1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

بالاخره بعد از ۲ رو دانلود . تموم شد و نصبش کردم ..!
    گرافیک و گیم پلی عالی داشت ..!
    همه چش خوب بود ... منکه خیل خوشم اومد .!

ولی همیشه از یه چیزه این بازی بدم میاد .. اونم اینه که مراحلش خیلی طولانیه ... آدم خسته میشه دیگه ...!

تو بعضی بازی ها با ۱۰ تا تفنگم کم میاری واسه کشتن دشمنا ..!
    ولی تو این بازی با ۱ کلت شهر و به فنا میدی ..!
    از اینش خوشم میاد ..!

خاطراته evil 4 زنده شد ولی .. دلم گرفت ..!

آخر فروم باز nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان این بازی برای Xbox 360 کد تقلب داره ؟مثل بی نهایت کردن تیر

داره خودمونی میشه system1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

بازی رو تموم کردم. واقعا از اویل فقط اسمش باقی مونده. فکر میکردم بعد انتقادهای قبلی، این قسمتش خوب از آب در بیاد ولی واقعا این طور نشد.
    داستان مزخرف و بی سر و ته که اگه میدادن دست من یه داستان بهتر براش مینوشتم. اول بازی صحنه ای از اواخر داستان رو نشون میده لیون و رفیقش افتادن رو زمین و حال رفیقش بده و هلیکوپتر قصد کشتن ما رو داره و ما باید رفیقمون رو ببریم یه جای امن. ولی بعدا که به اون جا میرسیم میبینیم که ایدا داخل هلیکوپتره و داره مارو نجات میده و رفیقمون هم سرحال و خودش سرپا هست و انگار صحنه های اول بازی خواب و رویا بوده!

یا مثلا وقتی که از فاضلاب میان بیرون و یه دفعه نشون میده داخل هواپیما هستن و معلوم نیست هواپیمای مسافربری بدون محافظ با چه قصدی داشته میرفته به چین بحران زده و اصلا خلبان چطور تبدیل به زامبی شد.یا دقیقا همونجایی که سقوط کردن ایدا منتظرشونه! مثل هزار جای دیگه ی بازی که اصلا لیون نمیدونه داره کجا میره ولی به هدفش میرسه بدون هیچ برنامه ای! اون همراهشم که اصلا معلوم نیست از کجا پیداش شده تقریبا بیشتر داستان اویل رو در دستش داره و جالبه لیون همش ازش میپرسه قضیه خواهرت چیه و اون قول میده بگه و تا آخر داستان اصلا حرفی نمیزنه و لیون هم مثل یه محافظ و نوکر شخصی در خدمت اون دختره هست بدون اینکه اصلا بپرسه چرا! در کل انقدر داستانش نقص داره و مبهم هست که مشخصه نویسنده با ماست مالی تمومش کرده.هرچقدر از داستان بدش بگیم بازم کمه.

زامبی ها هم تمومی ندارن حتی تو محیط های خیلی بسته هم نمیشد زیاد یه جا صبر کرد و هرچند تا میکشتی بازم چند ثانیه بعد چند تا زامبی سبز میشدن و این باعث شده روند بازی خیلی تند باشه و فقط به فکر این باشی که بدوی و فرار کنی. skill ها هم یه چیز مزخرفی بود که واقعا تعجب میکنم رو چه اساسی اونا رو گذاشتن که تقریبا تا ته بازی به کار نمیان اونم با همچین قیمتای بالایی که باید 10 20 بار بازی رو تموم کنی تا شاهکار کنی و بتونی همه رو باز کنی! خود من تا آخر داستان لیون فقط تونستم 4 تا رو باز کنم که اونا هم واقعا به درد نمیخوردن. در مورد سلامتی هم گیاه ها به جز در کشتن غول ها آنچنان کاربرد ندارن.چون بعد هر بار مردن خود به خود تمام سلامتیت پر میشه و بازی از همون چک پوینت ادامه پیدا میکنه.

تنوع دشمنا هم به قدری کم بود که مشخصه مدت زیادی روشون کار نشده. اکثر غول ها رو هم که میشد مخفی بشی و بزاری همراهات بکشنش مثل آب خوردن.
    در کل میتونم بگم این بازی اگه اسمش resident evil نبود، در حد یه بازی خیلی معمولی شناخته میشد و مایی که از قسمت اول بازی تا الان ازش خاطره خوب داریم شاید به خاطر تعصبمون اگه قسمت 7 و الی آخر هم افتضاح باشه، بازم در عین ناامیدی دوستش داریم.
    Last edited by system1000; 10-04-2013 at 14:32.

6. این کاربر از system1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

داداش خسته نباشی..دمت گرم اما دلیل نمیشه بیای داستانو لو بدی و بی مزه کنی بازیو...خیلیا هنوز میخوان شروع کن بازیو..ای بابا

8. 2 کاربر از darkest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

بازی رو تموم کردم. واقعا از اویل فقط اسمش باقی مونده. فکر میکردم بعد انتقادهای قبلی، این قسمتش خوب از آب در بیاد ولی واقعا این طور نشد.
    داستان مزخرف و بی سر و ته که اگه میدادن دست من یه داستان بهتر براش مینوشتم. اول بازی صحنه ای از اواخر داستان رو نشون میده لیون و رفیقش افتادن رو زمین و حال رفیقش بده و هلیکوپتر قصد کشتن ما رو داره و ما باید رفیقمون رو ببریم یه جای امن. ولی بعدا که به اون جا میرسیم میبینیم که ایدا داخل هلیکوپتره و داره مارو نجات میده و رفیقمون هم سرحال و خودش سرپا هست و انگار صحنه های اول بازی خواب و رویا بوده!

یا مثلا وقتی که از فاضلاب میان بیرون و یه دفعه نشون میده داخل هواپیما هستن و معلوم نیست هواپیمای مسافربری بدون محافظ با چه قصدی داشته میرفته به چین بحران زده و اصلا خلبان چطور تبدیل به زامبی شد.یا دقیقا همونجایی که سقوط کردن ایدا منتظرشونه! مثل هزار جای دیگه ی بازی که اصلا لیون نمیدونه داره کجا میره ولی به هدفش میرسه بدون هیچ برنامه ای! اون همراهشم که اصلا معلوم نیست از کجا پیداش شده تقریبا بیشتر داستان اویل رو در دستش داره و جالبه لیون همش ازش میپرسه قضیه خواهرت چیه و اون قول میده بگه و تا آخر داستان اصلا حرفی نمیزنه و لیون هم مثل یه محافظ و نوکر شخصی در خدمت اون دختره هست بدون اینکه اصلا بپرسه چرا! در کل انقدر داستانش نقص داره و مبهم هست که مشخصه نویسنده با ماست مالی تمومش کرده.هرچقدر از داستان بدش بگیم بازم کمه.

زامبی ها هم تمومی ندارن حتی تو محیط های خیلی بسته هم نمیشد زیاد یه جا صبر کرد و هرچند تا میکشتی بازم چند ثانیه بعد چند تا زامبی سبز میشدن و این باعث شده روند بازی خیلی تند باشه و فقط به فکر این باشی که بدوی و فرار کنی. skill ها هم یه چیز مزخرفی بود که واقعا تعجب میکنم رو چه اساسی اونا رو گذاشتن که تقریبا تا ته بازی به کار نمیان اونم با همچین قیمتای بالایی که باید 10 20 بار بازی رو تموم کنی تا شاهکار کنی و بتونی همه رو باز کنی! خود من تا آخر داستان لیون فقط تونستم 4 تا رو باز کنم که اونا هم واقعا به درد نمیخوردن. در مورد سلامتی هم گیاه ها به جز در کشتن غول ها آنچنان کاربرد ندارن.چون بعد هر بار مردن خود به خود تمام سلامتیت پر میشه و بازی از همون چک پوینت ادامه پیدا میکنه.

تنوع دشمنا هم به قدری کم بود که مشخصه مدت زیادی روشون کار نشده. اکثر غول ها رو هم که میشد مخفی بشی و بزاری همراهات بکشنش مثل آب خوردن.
    در کل میتونم بگم این بازی اگه اسمش resident evil نبود، در حد یه بازی خیلی معمولی شناخته میشد و مایی که از قسمت اول بازی تا الان ازش خاطره خوب داریم شاید به خاطر تعصبمون اگه قسمت 7 و الی آخر هم افتضاح باشه، بازم در عین ناامیدی دوستش داریم.
    کل مطلبتونو قبول دارم بجز بند دوم که مشخصه داستان رو به صورت کامل نفهمیدید یا حواستون نبوده یا جواب این سوالاتون توی بقیه داستان های کاراکتر ها بوده به هر حال منم فقط از قسمت
    داستان از اونجاییش خوشم اومده که کارلا و ایدا رو با هم اشتباه میگیرن و این میشه یه موقعیت که کارلا از اون استفاده میکنه.

به هر حال باز هم جای امید به اویل هست در صورتیکه قابلیت های قبلیش بهش باز گردن و یه شخصیتی مثل آلبرت وسکر بهش اضافه شه که جدیدا هم شایعه شده که کپکام میخواد الکس وسکر رو

روی کار بیاره امیدوارم اویل بعدی که سال 2014 میاد دوباره بترکونه .

راستی کسی مثل اینکه نمیخواد مالتی بازی کنه دوستان کسی نتونست امتحان کنه ببینه کرکه کار میکنه یا نه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه daren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    demonata

پيش فرض

دوستان این بازی برای Xbox 360 کد تقلب داره ؟مثل بی نهایت کردن تیر
    تو خود بازی که بی نهایت کردن تیر قابل خریدنه. گرونه اما یه بار بازیو تموم کنی پولت میرسه.

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

من امروز با همه کاراکتر ها رو وتران و پرفشنال هم کل چپترها رو رفتم یه بینهایت هم خریدم مال assault rifle ولی کار نمیکنه... موقع رفتن به بازی allow هم اپشن تیربینهایت رو ولی بازم تیرش که تموم میشه دیگه هیچی نمیکنه

چطور باید استفاده کرد ازش؟ assalut rifle مگه همون رگباری هاش نیست؟! گفتم اسلحه رگبار رو همه دارن بذار این رو بگیرم ولی کار نمیده!

یا اینکه لاکن باید نیوگیم برم تا فعال بشه؟! خیلی مسخره میشه که اینطوری... حالا به فرض وسط نیوگیم بود که یکی دیگه هم خریدم اونموقع بازم کار نمیده؟

دوستان شفاف سازی کنید لطفا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان یکی مارو تو این بخش SKILS کمک کنه .!
    کودومارو بخرم خوبه ؟
    یکم توضیح بدین .!

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام
    یه سوال
    واسه آزاد کردن لباس کاراکترها باید یه سری مراحل خاصو باید تو مرسناریس با rank خوب بریم.
    میخواستم بدونم این مراحل آنلاینن؟؟؟؟؟؟؟
    بله کاملا درست گفتید

دوستان یکی مارو تو این بخش SKILS کمک کنه .!
    کودومارو بخرم خوبه ؟
    یکم توضیح بدین .!
    هر کدوم یه قابلیتایی دارن مثلا یکیشون مبارزه کردن با زامبی ها رو آسون کرده یکی دیگه تیرها رو نامحدود میکنه یکی دیگه توی درجه ی بحرانی جون زودتر خوبت میکنه و ... ببخشید ولی تک تک نمیتونم نام ببرم
    به نظر من هم اوناییی رو بخر که نقاط ضعفتو پوشش میدن اینجوری بهتر مبارزه میکنی
    Last edited by ashil1234; 11-04-2013 at 01:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •