بازی رو تموم کردم. واقعا از اویل فقط اسمش باقی مونده. فکر میکردم بعد انتقادهای قبلی، این قسمتش خوب از آب در بیاد ولی واقعا این طور نشد.
داستان مزخرف و بی سر و ته که اگه میدادن دست من یه داستان بهتر براش مینوشتم. اول بازی صحنه ای از اواخر داستان رو نشون میده لیون و رفیقش افتادن رو زمین و حال رفیقش بده و هلیکوپتر قصد کشتن ما رو داره و ما باید رفیقمون رو ببریم یه جای امن. ولی بعدا که به اون جا میرسیم میبینیم که ایدا داخل هلیکوپتره و داره مارو نجات میده و رفیقمون هم سرحال و خودش سرپا هست و انگار صحنه های اول بازی خواب و رویا بوده!
یا مثلا وقتی که از فاضلاب میان بیرون و یه دفعه نشون میده داخل هواپیما هستن و معلوم نیست هواپیمای مسافربری بدون محافظ با چه قصدی داشته میرفته به چین بحران زده و اصلا خلبان چطور تبدیل به زامبی شد.یا دقیقا همونجایی که سقوط کردن ایدا منتظرشونه! مثل هزار جای دیگه ی بازی که اصلا لیون نمیدونه داره کجا میره ولی به هدفش میرسه بدون هیچ برنامه ای! اون همراهشم که اصلا معلوم نیست از کجا پیداش شده تقریبا بیشتر داستان اویل رو در دستش داره و جالبه لیون همش ازش میپرسه قضیه خواهرت چیه و اون قول میده بگه و تا آخر داستان اصلا حرفی نمیزنه و لیون هم مثل یه محافظ و نوکر شخصی در خدمت اون دختره هست بدون اینکه اصلا بپرسه چرا! در کل انقدر داستانش نقص داره و مبهم هست که مشخصه نویسنده با ماست مالی تمومش کرده.هرچقدر از داستان بدش بگیم بازم کمه.
زامبی ها هم تمومی ندارن حتی تو محیط های خیلی بسته هم نمیشد زیاد یه جا صبر کرد و هرچند تا میکشتی بازم چند ثانیه بعد چند تا زامبی سبز میشدن و این باعث شده روند بازی خیلی تند باشه و فقط به فکر این باشی که بدوی و فرار کنی. skill ها هم یه چیز مزخرفی بود که واقعا تعجب میکنم رو چه اساسی اونا رو گذاشتن که تقریبا تا ته بازی به کار نمیان اونم با همچین قیمتای بالایی که باید 10 20 بار بازی رو تموم کنی تا شاهکار کنی و بتونی همه رو باز کنی! خود من تا آخر داستان لیون فقط تونستم 4 تا رو باز کنم که اونا هم واقعا به درد نمیخوردن. در مورد سلامتی هم گیاه ها به جز در کشتن غول ها آنچنان کاربرد ندارن.چون بعد هر بار مردن خود به خود تمام سلامتیت پر میشه و بازی از همون چک پوینت ادامه پیدا میکنه.
تنوع دشمنا هم به قدری کم بود که مشخصه مدت زیادی روشون کار نشده. اکثر غول ها رو هم که میشد مخفی بشی و بزاری همراهات بکشنش مثل آب خوردن.
در کل میتونم بگم این بازی اگه اسمش resident evil نبود، در حد یه بازی خیلی معمولی شناخته میشد و مایی که از قسمت اول بازی تا الان ازش خاطره خوب داریم شاید به خاطر تعصبمون اگه قسمت 7 و الی آخر هم افتضاح باشه، بازم در عین ناامیدی دوستش داریم.