تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 686 اولاول ... 478793949596979899100101107147197597 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

میگم این مکالمه تصویری رایتل هنوز برقراره یا جمش کردن؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دوستان بزودی سرویس پخش سیار برنامه های تلویزیونی یا Mobile TV برای کلیه مشترکین دائمی و اعتباری رایتل بصورت رایگان فعال میشه ...
    منبع حرفتون موثقه؟

داره خودمونی میشه hitec's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست عزیز توی نمایشگاه تلکام در غرفه رایتل این سرویس بصورت آزمایشی در معرض نمایش قرار داده شده بود ...

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

حقایقی درباره یک تبلیغ رایتل اخیرا رایتل تبلیغ تلویزیونی رو پخش می‌کنه که در اون پسر جوانی در حال فیلم دیدن هست و در آخر مشخص می‌شه که دوستمون در یک اتوبوس هست و داره روی تبلت خودش فیلم تماشا می‌کنه. این در واقع تبلیغی برای سرویس 3G رایتل هست. با همین پیش فرض به سرعت می‌شه نتیجه گرفت که پسر جوان در حال مشاهده فیلم به صورت آنلاین هست؛ خوب حالا بپردازیم به واقعیات و مشکلات:

۱ - در حال حاضر هیچ سرویس‌دهنده‌ای در ایران وجود نداره به به صورت آنلاین سرویس پخش فیلم در اختیار قرار بده، پس این دوستمون باید از سرویسهای غیر ایرانی مثل Netflix یا Hulu استفاده کنه که شکر خدا همگی این سرویسها در ایران فیلتر هستند و دسترسی به اونها طبق قانون ممنوعه!

۲ - اگر به هر طریق (پروکسی، VPN و …) بشه به این سرویسها دسترسی داشت با توجه به افت سرعت شدید بعد از استفاده از این ابزارها یا دیدن فیلم به صورت آنلاین امکان‌پذیر نیست یا اینکه مشترک باید مثلا اینرنت 6 Mbps به بالا داشته باشه تا با افت سرعت هم بتونه فیلم ببینه که البته رایتل همچین سرعتی رو ارائه نمی‌ده (دیگه دلم نیومد به اینکه کلا این سرویسها عموما روی HTTPS هستند و این یه قلم رسما تو ایران کار نمی‌کنه اشاره کنم!)

۳ - با این ترافیک محدودی که رایتل ارائه می‌ده که اصولا کفاف فیلم دیدن نمی‌ده فقط طرح بی‌نهایت رایتل شاید جوابگوی این مشکل باشه که اون باز با مورد ذکر شده در بند قبل چاره‌ساز نیست.

۴ - تو این اتوبوس‌های ما اصولا به این قشنگی و راحتی نمی‌شه نشست و فیلم دید. نیاز هست بیشتر توضیح بدم؟

۵ - بارها برای خود من پیش اومده که در تاکسی و در حرکت در خیلی نقطه‌های تهران آنتن من کلا رفته و بعد از ۲-۳ دقیقا مجددا برگشته، آیا با این وضع می‌شه در حال حرکت یه فیلم آنلاین رو دید و Stream‌کرد؟

۶ - یه حساب سرانگشتی اگه بکنیم مشترک برای طرح بی‌نهایت باید ماهی ۵۰.۰۰۰ تومن هزینه کنه و برای اشتراک سایتهای ذکر شده در مورد اول هم حداقل ماهی ۳۵.۰۰۰ تومن. حالا سوال اینه: کسی که ماهی ۸۵.۰۰۰ تومن هزینه فیلم دیدن آنلاین روی تبلت می‌ده از اتوبوس برای حمل و نقل استفاده می‌کنه؟ اونم اتوبوس‌های موصوف در مورد قبل؟

برداشت من این هست: رایتل در روزها و شاید هفته‌های آخر انحصار 3G به سر می‌بره و داره به هر طریق ممکنه حتی از طریق تبلیغات فیک و پر از سوتی و اشتباه مشترک بیشتری جذب کنه که بعد از شکسته شدن انحصار و ارائه 3G توسط دیگر اپراتورها حداقل ضرر کمتری متحمل بشه. شاید این بازی تجارته؛ اما احترام به شعور مشتری کجای این قصه قرار می‌گیره؟!

5. 7 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دوست عزیز توی نمایشگاه تلکام در غرفه رایتل این سرویس بصورت آزمایشی در معرض نمایش قرار داده شده بود ...
    ممنون از اطلاع رسانیتون

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

حقایقی درباره یک تبلیغ رایتل اخیرا رایتل تبلیغ تلویزیونی رو پخش می‌کنه که در اون پسر جوانی در حال فیلم دیدن هست و در آخر مشخص می‌شه که دوستمون در یک اتوبوس هست و داره روی تبلت خودش فیلم تماشا می‌کنه. این در واقع تبلیغی برای سرویس 3G رایتل هست. با همین پیش فرض به سرعت می‌شه نتیجه گرفت که پسر جوان در حال مشاهده فیلم به صورت آنلاین هست؛ خوب حالا بپردازیم به واقعیات و مشکلات:

۱ - در حال حاضر هیچ سرویس‌دهنده‌ای در ایران وجود نداره به به صورت آنلاین سرویس پخش فیلم در اختیار قرار بده، پس این دوستمون باید از سرویسهای غیر ایرانی مثل Netflix یا Hulu استفاده کنه که شکر خدا همگی این سرویسها در ایران فیلتر هستند و دسترسی به اونها طبق قانون ممنوعه!

۲ - اگر به هر طریق (پروکسی، VPN و …) بشه به این سرویسها دسترسی داشت با توجه به افت سرعت شدید بعد از استفاده از این ابزارها یا دیدن فیلم به صورت آنلاین امکان‌پذیر نیست یا اینکه مشترک باید مثلا اینرنت 6 Mbps به بالا داشته باشه تا با افت سرعت هم بتونه فیلم ببینه که البته رایتل همچین سرعتی رو ارائه نمی‌ده (دیگه دلم نیومد به اینکه کلا این سرویسها عموما روی HTTPS هستند و این یه قلم رسما تو ایران کار نمی‌کنه اشاره کنم!)

۳ - با این ترافیک محدودی که رایتل ارائه می‌ده که اصولا کفاف فیلم دیدن نمی‌ده فقط طرح بی‌نهایت رایتل شاید جوابگوی این مشکل باشه که اون باز با مورد ذکر شده در بند قبل چاره‌ساز نیست.

۴ - تو این اتوبوس‌های ما اصولا به این قشنگی و راحتی نمی‌شه نشست و فیلم دید. نیاز هست بیشتر توضیح بدم؟

۵ - بارها برای خود من پیش اومده که در تاکسی و در حرکت در خیلی نقطه‌های تهران آنتن من کلا رفته و بعد از ۲-۳ دقیقا مجددا برگشته، آیا با این وضع می‌شه در حال حرکت یه فیلم آنلاین رو دید و Stream‌کرد؟

۶ - یه حساب سرانگشتی اگه بکنیم مشترک برای طرح بی‌نهایت باید ماهی ۵۰.۰۰۰ تومن هزینه کنه و برای اشتراک سایتهای ذکر شده در مورد اول هم حداقل ماهی ۳۵.۰۰۰ تومن. حالا سوال اینه: کسی که ماهی ۸۵.۰۰۰ تومن هزینه فیلم دیدن آنلاین روی تبلت می‌ده از اتوبوس برای حمل و نقل استفاده می‌کنه؟ اونم اتوبوس‌های موصوف در مورد قبل؟

برداشت من این هست: رایتل در روزها و شاید هفته‌های آخر انحصار 3G به سر می‌بره و داره به هر طریق ممکنه حتی از طریق تبلیغات فیک و پر از سوتی و اشتباه مشترک بیشتری جذب کنه که بعد از شکسته شدن انحصار و ارائه 3G توسط دیگر اپراتورها حداقل ضرر کمتری متحمل بشه. شاید این بازی تجارته؛ اما احترام به شعور مشتری کجای این قصه قرار می‌گیره؟!
    متاسفانه هنوز 1 سال تا اتمام انحصار رایتل مونده

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

1سال ؟!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگه که تا چند هفته دیگه!
    آخر کدوم درسته؟

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

همونطور که وقتی انحصار تموم شد دوباره غیرقانونی تمدیدش کردن اگه بخوان می تونن همین رو لغو کنند. البته اگه بخوان.

این وزیر ارتباطاتی که من مبینم فقط هارت وپورتش زیاده هیچکاری نمیکنه.

خدایش با همه کاستی هاش هیچ شرکتی به اندازه ایرانسل برای ملت سود قابل لمس نداشته اگه نبود هنوز دونبال موبایل 1/5 میلیونی بودیم تازه باید کلی هم خرج می کردیم SMS اش رو فعال کنیم
    Last edited by arash59b; 04-10-2013 at 14:40.

10. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

اول پايان شهريور ٩٢ بود بعد ١ سال تمديد كردن شد پايان شهريور ٩٣

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

اول پايان شهريور ٩٢ بود بعد ١ سال تمديد كردن شد پايان شهريور ٩٣
    شهریور 92 ؟!

تا اونجا که بادمه حدود 6 ماه پیش طرف های عید انحصارش تموم شده همونوقت لابی که با مشایی کردن براشون تمدید شد کلی هم سروصدا کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •