میگم این مکالمه تصویری رایتل هنوز برقراره یا جمش کردن؟؟
میگم این مکالمه تصویری رایتل هنوز برقراره یا جمش کردن؟؟
منبع حرفتون موثقه؟
دوست عزیز توی نمایشگاه تلکام در غرفه رایتل این سرویس بصورت آزمایشی در معرض نمایش قرار داده شده بود ...
حقایقی درباره یک تبلیغ رایتلاخیرا رایتل تبلیغ تلویزیونی رو پخش میکنه که در اون پسر جوانی در حال فیلم دیدن هست و در آخر مشخص میشه که دوستمون در یک اتوبوس هست و داره روی تبلت خودش فیلم تماشا میکنه. این در واقع تبلیغی برای سرویس 3G رایتل هست. با همین پیش فرض به سرعت میشه نتیجه گرفت که پسر جوان در حال مشاهده فیلم به صورت آنلاین هست؛ خوب حالا بپردازیم به واقعیات و مشکلات:
۱ - در حال حاضر هیچ سرویسدهندهای در ایران وجود نداره به به صورت آنلاین سرویس پخش فیلم در اختیار قرار بده، پس این دوستمون باید از سرویسهای غیر ایرانی مثل Netflix یا Hulu استفاده کنه که شکر خدا همگی این سرویسها در ایران فیلتر هستند و دسترسی به اونها طبق قانون ممنوعه!
۲ - اگر به هر طریق (پروکسی، VPN و …) بشه به این سرویسها دسترسی داشت با توجه به افت سرعت شدید بعد از استفاده از این ابزارها یا دیدن فیلم به صورت آنلاین امکانپذیر نیست یا اینکه مشترک باید مثلا اینرنت 6 Mbps به بالا داشته باشه تا با افت سرعت هم بتونه فیلم ببینه که البته رایتل همچین سرعتی رو ارائه نمیده (دیگه دلم نیومد به اینکه کلا این سرویسها عموما روی HTTPS هستند و این یه قلم رسما تو ایران کار نمیکنه اشاره کنم!)
۳ - با این ترافیک محدودی که رایتل ارائه میده که اصولا کفاف فیلم دیدن نمیده فقط طرح بینهایت رایتل شاید جوابگوی این مشکل باشه که اون باز با مورد ذکر شده در بند قبل چارهساز نیست.
۴ - تو این اتوبوسهای ما اصولا به این قشنگی و راحتی نمیشه نشست و فیلم دید. نیاز هست بیشتر توضیح بدم؟
۵ - بارها برای خود من پیش اومده که در تاکسی و در حرکت در خیلی نقطههای تهران آنتن من کلا رفته و بعد از ۲-۳ دقیقا مجددا برگشته، آیا با این وضع میشه در حال حرکت یه فیلم آنلاین رو دید و Streamکرد؟
۶ - یه حساب سرانگشتی اگه بکنیم مشترک برای طرح بینهایت باید ماهی ۵۰.۰۰۰ تومن هزینه کنه و برای اشتراک سایتهای ذکر شده در مورد اول هم حداقل ماهی ۳۵.۰۰۰ تومن. حالا سوال اینه: کسی که ماهی ۸۵.۰۰۰ تومن هزینه فیلم دیدن آنلاین روی تبلت میده از اتوبوس برای حمل و نقل استفاده میکنه؟ اونم اتوبوسهای موصوف در مورد قبل؟
برداشت من این هست: رایتل در روزها و شاید هفتههای آخر انحصار 3G به سر میبره و داره به هر طریق ممکنه حتی از طریق تبلیغات فیک و پر از سوتی و اشتباه مشترک بیشتری جذب کنه که بعد از شکسته شدن انحصار و ارائه 3G توسط دیگر اپراتورها حداقل ضرر کمتری متحمل بشه. شاید این بازی تجارته؛ اما احترام به شعور مشتری کجای این قصه قرار میگیره؟!
ممنون از اطلاع رسانیتون![]()
متاسفانه هنوز 1 سال تا اتمام انحصار رایتل مونده![]()
1سال ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگه که تا چند هفته دیگه!
آخر کدوم درسته؟
همونطور که وقتی انحصار تموم شد دوباره غیرقانونی تمدیدش کردن اگه بخوان می تونن همین رو لغو کنند. البته اگه بخوان.
این وزیر ارتباطاتی که من مبینم فقط هارت وپورتش زیاده هیچکاری نمیکنه.
خدایش با همه کاستی هاش هیچ شرکتی به اندازه ایرانسل برای ملت سود قابل لمس نداشته اگه نبود هنوز دونبال موبایل 1/5 میلیونی بودیم تازه باید کلی هم خرج می کردیم SMS اش رو فعال کنیم
Last edited by arash59b; 04-10-2013 at 14:40.
اول پايان شهريور ٩٢ بود بعد ١ سال تمديد كردن شد پايان شهريور ٩٣
شهریور 92 ؟!
تا اونجا که بادمه حدود 6 ماه پیش طرف های عید انحصارش تموم شده همونوقت لابی که با مشایی کردن براشون تمدید شد کلی هم سروصدا کرد.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)