با سلام
توی مرحله نجات جان رئیس جمهور وقتی من در هلی کوپتر رو باز میکنم یک گلوله توی سر بنده و دوستم خالی میکنند بعد که میخواهد مرحله لود بشه از بازی خودش میپره بیرون من کرک رو هم عوض کردم اما مشکل حل نشد
با تشکر
با سلام
توی مرحله نجات جان رئیس جمهور وقتی من در هلی کوپتر رو باز میکنم یک گلوله توی سر بنده و دوستم خالی میکنند بعد که میخواهد مرحله لود بشه از بازی خودش میپره بیرون من کرک رو هم عوض کردم اما مشکل حل نشد
با تشکر
با سلام خدمت دوستان
من با یه مشکل بزرگ مواجه شدم.بنده نسخه ای که سایت میهن دانلود گذاشته (20 گیگ) رو دانلود کردم.فکر کنم فایل نصب شده بازی باشه.هر کاری میکنم بازی نشد هر کرکی هم که تا این سایت و سایتای دیگه بود امتحان کردم اما هر کدوم یه ارور خاصی میده یکیش میگه بازی با ید با استیم اجرا بشه یکیش میگه could not find common_mp.ff خلاصه اجرا نشد که نشد شایدبیش از 5 تا کرک امتحان کردم .اگه کسی میدونه چجور درستش کنم ممنون میشم.
این کرک هم امتحان کنید ببینید درست میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و تشکر از شما دوست عزیز این لینک کار نکرد ضمنا فکر کنم این کرکو هم امتحان کردم البته اگه reloaded باشه.راه دیگه ای نیست .20 گیگ دانلود کردم آخه همش بی نتیجه میمونه
Last edited by feizafra; 04-02-2012 at 08:38.
سلام من به تازگی این بازی رو دانلودش کردم بعد نصب این خطا رو میده :
fatal error:
steam must be running to play this game.
دوستان این پیغام برای چی میتونه باشه؟
سلام
ینی هیشکی مشکل منو نداشته
من DX رو آپ کردم ولی بازی رو حداقل جزئیات کنده واجسام زرد میشن
بعد چند دقیقه هم میپره بیرون
سیستمم هم ضعیف نیست
5 بار هم پاک و نصبش کردم
DX هم سه بار آخرین نسخشو نصبیدم
دیگه دارم دیوونه میشم
دوستان من این بازی رو دانلود کردم کرک بازی رو هم در محل نصب بازی کپی کردم ولی روی هرکدووم از گزینه ها که میرم و کلیک میکنم که بازی اجرا بشه هیچ اتفاقی نمی افته دیگه دارم سکته میکنم 14 گیگ دانلود کردم هیچی به هیچی لطفآ راهنمایی کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by morteza.1975; 05-02-2012 at 15:16.
سلام اقا من این کرک رو زدم و بازی اجرا شد منتها چرا گرافیک بازی 640 هست مگر این بازی نباید گرافیکش 1024 باشه لطفآ راهنمایی کنید که چی کار کنم گرافیک بالاتر باشه در قسمت آبشن بازی رفتم و به 1024 تغییر دادم ولی بازی کیفیتش پایین اومد در حالی که روی 640 میزارم بهتر میشه ایا مشکل از کرک هست و یا اینکه خود بازی گرافیکش همینهنوشته شده توسط Farahmand Farshidy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از کرک های صفحه ی اول مربوط به گرافیک است
سلام دوستان
تو وسط بازی (هامبورگ) یهویی یه اروری می آد و میپره صفحه ی اول . مشکل از کجاست؟
Eror : Reliable Command Buffer Overflow
Last edited by Farid Soltangais; 05-02-2012 at 22:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)