دوستان شما هم تو بازی هر 8 ثانیه یک بار نوسان شدید دارین ( تصویر یک لحظه پرش می کنه )؟؟؟
راستی سرورهای بازی چه شدن ؟
دوستان شما هم تو بازی هر 8 ثانیه یک بار نوسان شدید دارین ( تصویر یک لحظه پرش می کنه )؟؟؟
راستی سرورهای بازی چه شدن ؟
Amir midonam ke tee bazi mikoni hade aghal esmeto bem bego on famille kajo Kolat nemige
دوستان نوسان من در بازی از 8 ثانیه به 4 ثانیه یک بار رسید ایا شما هم مشکل رو تو بازی دارید یا فقط من دارم لطفا پاسخ بدین
من هم همین مشکل رو دارم . البته هر 5 دقیقه یکبار . ممکنه برای Time Out زیاد باشه .
نه بابا برای من هر 4 ثانیه یک بار برای یک لحظه تصویر می پره توری که اگه تو هوا باشم چنگال بزنم فایده نداره و می فتم زمین
ربطی هم به پینک نداره پینک حدود 200 در سرورهای روسی هست ولی این جهش اعصابم رو خورد کرده
شما اینترنت رو از کجا گرفتین من از مخابرات گرفتم ؟
Last edited by marde tanhayi; 05-07-2013 at 15:03.
من كه تاحالا همچين مشكلي نداشتم. ولي قبلا يه مشكلي داشتم كه بازي با سرعت كم اجرا ميشد. انگار داري صحنه اهسته نگاه ميكني ، كه فهميدم مشكلش از اينترنت نيست و از خود كامپيوتره و حل شد. ولي تاحالا پرش نداشتم.![]()
درایور کارت گرافیکت را آپدیت کنی به احتمال خیلی زیاد درست می شه !
امروز NEO در یک حرکت خودجوش توی Tabletennis توپ بازیو خورد : دی
توپ خورد بهش جای پرتاب شدن ناپدید شد ! هر کاری کردیم تف نکردش آخر سر مجبور شدیم یه بار مپ عوض کنیم !
از همه دوستان به خاطر پاسخهاشون متشکر
مشکل رو پدا کردم یک تروجان رو سیستمم افتاده بود و مدام از صفحه دسک تاپ عکس می گرفت و ایمیل می کرد
دوستان ای پی سرور ایران چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)