تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با طرح قانون اینترنت نامحدود موافق هستید؟

راي دهنده
538. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

396 73.61%
  • خیر

142 26.39%
صفحه 97 از 103 اولاول ... 478793949596979899100101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 1028

نام تاپيک: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان مسئله سرعت و اینکه کیفیت سرویسهای نا محدود به چه صورت خواهد بود مشخص نیست اما موضوع این هست که با این کار جلوی دزدی و و سود کلان isp ها گرفته می شود چرا؟پاسخ ساده هست چون تو اینترنت حجمی حساب و کتابی نیست و راه دزدی باز هست مثلا من بارها تست کردم شما 100 مگ دانلود می کنید 130 مگ حجم شما کم می شود خوب 30 مگ شاید حجمی نباشد اما وقتی این 30 مگها را ضرب در هراران کنید آن وقت حجم قابل توجهی خواهد شد .اما الان با ثابت شدن قیمتها جلوی این دزید ها گرفته شده و مشخص هست isp ها و یکسری از دوستان که از همین isp ها در سایت هستند خیلی از این مسئله ناراحت هستند و به قول یکی از دوستان خود را به در و دیوار می کوبند تا این طرح اجرا نشود ولی دوستان اجرا خواهد شد چون رقیب آنها مخابرات هست و مخابرات هم رقیبی نیست که به این راحتی از میدان به در شود.

در مورد سرعت هم سازمان مقررات ضریب به اشتراک گذاری 1 به 10 را مشخص کرده که اگر isp ها برای اذیت کردن کاربران بخواهند سرعت را کم کنند آن وقت دیگر وظیفه ما کاربران هست که از هر isp که سرویس می گیریم شکایت کنیم .
    Last edited by hosein_artist; 21-09-2011 at 00:49.

2. 4 کاربر از hosein_artist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان مسئله سرعت و اینکه کیفیت سرویسهای نا محدود به چه صورت خواهد بود مشخص نیست اما موضوع این هست که با این کار جلوی دزدی و و سود کلان isp ها گرفته می شود چرا؟پاسخ ساده هست چون تو اینترنت حجمی حساب و کتابی نیست و راه دزدی باز هست مثلا من بارها تست کردم شما 100 مگ دانلود می کنید 130 مگ حجم شما کم می شود خوب 30 مگ شاید حجمی نباشد اما وقتی این 30 مگها را ضرب در هراران کنید آن وقت حجم قابل توجهی خواهد شد .اما الان با ثابت شدن قیمتها جلوی این دزید ها گرفته شده و مشخص هست isp ها و یکسری از دوستان که از همین isp ها در سایت هستند خیلی از این مسئله ناراحت هستند و به قول یکی از دوستان خود را به در و دیوار می کوبند تا این طرح اجرا نشود ولی دوستان اجرا خواهد شد چون رقیب آنها مخابرات هست و مخابرات هم رقیبی نیست که به این راحتی از میدان به در شود.
    اون 30 مگی که می گی خود آی اس پی اضافه نمی کنه، یه مقداریش از سمت سیستم شما ارسال می شه و یه مقداری هم در حین ارسال ضایعات داره که پکت ها از بین می ره و باید دوباره ارسال بشه
    ربطی به آی اس پی نداره اما شاید اگه سیستم سخت افزاریشون به روز تر باشه و ترافیکشون کم تر باشه این هدر رفت هم کم تر بشه ولی عمدی نیست

4. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اون 30 مگی که می گی خود آی اس پی اضافه نمی کنه، یه مقداریش از سمت سیستم شما ارسال می شه و یه مقداری هم در حین ارسال ضایعات داره که پکت ها از بین می ره و باید دوباره ارسال بشه
    ربطی به آی اس پی نداره اما شاید اگه سیستم سخت افزاریشون به روز تر باشه و ترافیکشون کم تر باشه این هدر رفت هم کم تر بشه ولی عمدی نیست
    دوست عزیز اصلا همه حرفهای شما دزست اما بنده که مثلا قبلا 5 گیگ شارژ می کردم و آخر ماه هم 1 گیگ اضافه داشتم الان 5 گیگ شارژ می کنم وسط ماه تمام هست و وقتی هم که زنگ می زنید اعتراض می کنید می گویند سیستم شما ویروس دارد و فلان.......... دیگه ما بعد از 10 سال با کامپیوتر کار کردن فکر کنم سواد بیشتری نسبت به پشتیبانی بی سواد و حقه باز این isp ها داشته باشیم .خود شما هم بهتر از من می دانید که در سیستم حجمی چه دزدی هایی می شود
    Last edited by hosein_artist; 21-09-2011 at 00:58.

6. 5 کاربر از hosein_artist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Jiraya_Sama's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

صبح که با آقای سهرابی صحبت کردم انگار یه چندتا گوشمالیش دادن کلا زد زیر همه(شوخی) نفسش بالا نمیومد حرف بزنه سرما خورده بود
    گفت که این طرج یکی از طرحاست اگه 1به10 دادن این طرح لازمو اجراست(پس هیچی به هیچی)

خوب با بررسی این طرح میشه فهمید که به خودی خود مناسب نیست و تغییرات اساسی لازم داره انشالا با برداشتن قدم اول قدم های بعدی برداشته میشود

برای مثال همه ی 10 نفر اگه شب روز دانلود کنند زورکی 40میشه که واقعا افتضاح یا باید سرعت بره بالا یا قیمت بیاد پایین البته هر دوش باشه که

8. این کاربر از Jiraya_Sama بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

در طرح اينترنت محدود كاربر عملا حق اعتراض نداره چون سرعتها رو خيلي بيشتر از سرعت اسمي تنظيم ميكنن مثلا 128 رو 2مگ ميبندن و حالا اگه يهو خوششون اومد 2مگ رو 1مگ ببندن كاربر حق اعتراض نداره چون طبق قانون پهناي 128 خريده و نميتونه شركت تحت فشار بذاره كه من 128 خريدم ولي بايد به من پهناي 1 يا 2 مگ بدين!!!

شبانه هم كه بد تر از روزانه س چون طبق قانون isp فقط موظفه پهناي باند خريداري شده رو روزها تامين كنه نه شبها

اما وقتي سرويس نامحدود باشه شركت پاشو كج بذاره كاربر حق داره ازش شكايت كنه چون در طرح نامحدود شركت دقيقا همون پهناي باندي كه ميفروشه رو تامين خواهد كرد نه بيشتر كه اگه كمتر بشه راحت ميشه شكايت كرد

از اين نظر طرح نامحدود واقعا خوبه چون دوران زورگويي و يكه تازي شركتها به سر ميرسه و اين شركته كه بايد به كاربر التماس كنه نه اينكه كاربر بياد يه پولي اضافه به شركت بده تا خطشو به جاي 1مگ رو 2 مگ ببندن مثل پارس آنلاين اروميه

ضمن اينكه در طرح سرويسهاي نامحدود رگولاتوري اكيدا دستور داده به شركتها كه مبلغي بغير از هزينه سرويس از كاربر گرفته نشه يعني شركتها ديگه حق ندارن مبلغي تحت عنوان هزينه راه اندازي و حق رانژه و... بگيرن

اگه با وجود ضريب اشتراك1/10 سرعت دانلود سرويسها پايين نياد و زمان پينگ هم سر به فلك نكشه واقعا اين طرح موفق خواهد بود و ميشه گفت يه انقلاب بزرگ در زمينه IT كشور بعد از حدود 17 سال خواهد بود
    Last edited by urumchi; 22-09-2011 at 00:17.

10. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

در طرح اينترنت محدود كاربر عملا حق اعتراض نداره چون سرعتها رو خيلي بيشتر از سرعت اسمي تنظيم ميكنن مثلا 128 رو 2مگ ميبندن و حالا اگه يهو خوششون اومد 2مگ رو 1مگ ببندن كاربر حق اعتراض نداره چون طبق قانون پهناي 128 خريده و نميتونه شركت تحت فشار بذاره كه من 128 خريدم ولي بايد به من پهناي 1 يا 2 مگ بدين!!!

شبانه هم كه بد تر از روزانه س چون طبق قانون isp فقط موظفه پهناي باند خريداري شده رو روزها تامين كنه نه شبها

اما وقتي سرويس نامحدود باشه شركت پاشو كج بذاره كاربر حق داره ازش شكايت كنه چون در طرح نامحدود شركت دقيقا همون پهناي باندي كه ميفروشه رو تامين خواهد كرد نه بيشتر كه اگه كمتر بشه راحت ميشه شكايت كرد

از اين نظر طرح نامحدود واقعا خوبه چون دوران زورگويي و يكه تازي شركتها به سر ميرسه و اين شركته كه بايد به كاربر التماس كنه نه اينكه كاربر بياد يه پولي اضافه به شركت بده تا خطشو به جاي 1مگ رو 2 مگ ببندن مثل پارس آنلاين اروميه

ضمن اينكه در طرح سرويسهاي نامحدود رگولاتوري اكيدا دستور داده به شركتها كه مبلغي بغير از هزينه سرويس از كاربر گرفته نشه يعني شركتها ديگه حق ندارن مبلغي تحت عنوان هزينه راه اندازي و حق رانژه و... بگيرن

اگه با وجود ضريب اشتراك1/10 سرعت دانلود سرويسها پايين نياد و زمان پينگ هم سر به فلك نكشه واقعا اين طرح موفق خواهد بود و ميشه گفت يه انقلاب بزرگ در زمينه IT كشور بعد از حدود 17 سال خواهد بود
    عزیز من ISP می تونه توی سرویس های نامحدود سرویسو بین 10 نفر شیر کنه و کاربر هم حق اعتراض نداره.یعنی سرعت سرویس 128 بین 1.6 تا 16 کیلوبایت هست.حالا کجای این قضیه خوبه؟؟
    لطف کن منبع ِ اون قسمت از صحبت هات که قرمز کردمو بده.

دو تا فرضی هم که بنفششون کردم،فرض محال هستن

12. 2 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

]اگه با وجود ضريب اشتراك1/10 سرعت دانلود سرويسها پايين نياد و زمان پينگ هم سر به فلك نكشه واقعا اين طرح موفق خواهد بود و ميشه گفت يه انقلاب بزرگ در زمينه IT كشور بعد از حدود 17 سال خواهد بود
    در اینترنت محدود خب لاقل از نظر سرعت دارن بیشتر از پولی که دادیم از نظر سرعت می دن، دیگه اعتراض به چی؟ مثلا کسی که سرعت 128 گرفته سرعتش به 30 برسه شاکی می شه در حالی که تا 16 هم برسه چیزی از حقش کم نشده

شکایت به چی؟ وقتی قانون اجازه داده بین 10 نفر شیر بشه سرعت تا 1.6 کیلو بایت پایین بیاد حق هیچ اعتراضی در کار نیست
    مگر اینکه سرعت به بایت برسه که بتونی اعتراض کنی !

با سرعت 16 واسه دانلود 1 گیگ فایل باید 16 ساعت پیوسته دانلود کنی تا تموم بشه، حالا اگه این 16 فقط بین 2 نفر تقسیم بشه می شه 32 ساعت ! و اگه هم زمان هر 10 نفر دانلود کنن می شه 160 ساعت دانلود فقط واسه 1 گیگ
    بعد از یه مدتی خودتون بگید بدرود دانلود ! پینگ هم که خدا بیامرزش
    ------------
    وقتی آی اس پی سود فروش حجم رو از دست بده به نظرتون چه کار می کنه؟
    میاد از جای دیگه جبرانش می کنه، با کم کردن هزینه ی های خودش. یعنی اگه الان مثلا یه خط 2 مگ بین 5 نفر شیر می شه و در خیلی از مناطق اصلا شیر نمی شه، بعدا میاد هر 10 نفر رو روی یه خط شیر می کنه که خودش پهنای باند کمتری بخره و در هزینه صرفه جویی کنه
    یعنی دقیقا بر عکس چیزی که خیلی ها فکر می کنن که آی اس پی ها میان پهنای باند بیشتری می خرن و قیمت ها پایین میاد و فلان می شه
    البته احتمالا در کنارش کیفیت طرح های محدود بهتر می شه که مردم بیشتر به این سمت بیان تا آی اس پی ها بتونن دوباره با فروش گیگ سود کنن و این به نفع ما می شه!
    پس من نظرم عوض شد این طرح خیلی خوبه منم باهاش موافقم ! البته از دور !
    Last edited by SaeedEminem2; 22-09-2011 at 06:10.

14. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

البته احتمالا در کنارش کیفیت طرح های محدود بهتر می شه که مردم بیشتر به این سمت بیان تا آی اس پی ها بتونن دوباره با فروش گیگ سود کنن و این به نفع ما می شه!
    اول از طرفدارای تند روی این طرح بودی کم کم میانه رو شدی و دچار تردید شدی که این طرح واقعا خوبه یا نه تا چند روز دیگه از مخالفا می شی !
    می بینم که برعکس حرف خودت رو داری درباره خودت اجرا می کنی
    خودت هم موافق شدی(از دور!)... حداقل من مخالف نشدم...
    البته با توجه به این پست، به نظر میومد مخالف می موندی...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by pcsoft; 22-09-2011 at 06:50.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

می بینم که برعکس حرف خودت رو داری درباره خودت اجرا می کنی
    خودت هم موافق شدی(از دور!)... حداقل من مخالف نشدم...
    البته با توجه به این پست، به نظر میومد مخالف می موندی...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اولا قرار بود دیگه تو این تاپیک نیای؟ دوما من از اول هم گفتم موافق این طرحم و تو نظر سنجی هم موافق رو زدم
    موافق نامحدود شدنم اما نه به این شکلی که قراره اجرا بشه
    تو پست قبلی گفتم که آی اس پی ها کیفیت نامحدود رو پایین میارن و محدود ها رو بهتر می کنن که مردم به سمت محدود کشیده بشن و سود اونا سر جاش بمونه
    پس منی که همون محدود رو دارم اینجا کیفیت سرویسم بهتر می شه و به نفعم می شه
    با این شرایط گفتم موافقم. نگفتم که خودم می رم نامحدود می گیرم (گفتم با این طرح موافقم فقط از دور)

17. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

اولا قرار بود دیگه تو این تاپیک نیای؟ دوما من از اول هم گفتم موافق این طرحم و تو نظر سنجی هم موافق رو زدم
    موافق نامحدود شدنم اما نه به این شکلی که قراره اجرا بشه
    تو پست قبلی گفتم که آی اس پی ها کیفیت نامحدود رو پایین میارن و محدود ها رو بهتر می کنن که مردم به سمت محدود کشیده بشن و سود اونا سر جاش بمونه
    پس منی که همون محدود رو دارم اینجا کیفیت سرویسم بهتر می شه و به نفعم می شه
    با این شرایط گفتم موافقم. نگفتم که خودم می رم نامحدود می گیرم (گفتم با این طرح موافقم فقط از دور)
    حالا چرا اینقدر ناراحتی که من اومدم؟ من قبلا گفتم نمیام بله. الان میگم نه، میام. دست خودمه دست شما نیست.
    من هم داخل پرانتز نوشتم از دور! مثل اینکه شما ندیدی... بالاخره چون به سود شماست(و امثال شما) با این طرح موافقید و من با لفظ موافق کار دارم نه با اینکه با چی این طرح موافقین.
    کسی قبل از این، از رای شما خبر نداشت(البته اگر نگفته باشید) با یک نگاه کلی روی پستهای شما میشه فهمید که 100% مخالف این طرح هستید. و الان شدید موافق از راه دور!
    این عین جمله شماست.
    منتظر جوابت درباره اون پستی که لینک دادم هستم.
    Last edited by pcsoft; 22-09-2011 at 07:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •