نوشته شده توسط
MEMA
شهریار جان سلام.راستش من تقریبا مطالب کل بخشها رو مطالعه کردم ،راجع به هر قطعه هر کی نظری داره و آدم نمیتونه بفهمه که بالاخره کدوم شرکت و یا مدل ،مدل خوبیه.به هر صورت میخواستم بگم با توجه به نظرخواهیها در مورد قطعات و با توجه به آمار من خودم یه سری قطعه رو انتخاب کردم.آخه میخوام سیستمم رو بعد سالها آپدیت کنم.به هر صورت میخواستم نظر شما رو هم راجع به این قطعات بدونم:
Printer:canon Laser Jetالبته مدلش رو هنوز انتخاب نکردم در واقع نمیدونم برا کار طراحی میخوام.
Scaner:hpاینو هم انتخاب نکردم فقط میدونم اچ پی از همه بهتره البته طبق پرسوجو
Main Board:asus P5w Dh Delux
Graghic Card:xfx Geforce 7950 Gx2براي كاراي سنگین ،مثل میکس و رندر کردن
Cpu:intel Pentium D 940البته میخواستم صبر کنم تا پنتیوم 5 بیاد ولی انگار تلسم شده
Monitor:samsung Bf 1750 شنیدم برای چشم کمتر ظرر داره و خب ما هم که دیگه چش وچالمون در اومد
Hdd:king Ston البته مدلشو نمیدونم شما محبت کنید بگین
Ram: 1gb (2x512mb) Ddr2 Pc 5300 Geil حالا اگه شما بهترشو میدونی محبت کن بگو
خوب فکر میکنم اینا تمام قطعات مهم یه سیستم خوب بود که منم انتخاب کردم حالا اگه قطعه دیگه ای رو جا انداختم شما محبت بکن تکمیل کن.سیستمی که الان ازش استفاده میکنم یه 6-7 سالی داره کار میکنه و دیگه خیلی قدیمی شده ضمن اینگه اصلا به درد کارهای سنگین مثل میکس و کارای گرافیکی نمیخوره.اینایی که گفتم رو واسه این قوی انتخاب کردم که تا حداقل دو سه سال دیگه کم نیارهوبه هر صورت پولش چندان واصم مهم نیست چون میخوام یه بار هزینه کنم.ولی میخوام مطمین باشه.با تشکر.مهدی