تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 210 اولاول ... 478793949596979899100101107147197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 2098

نام تاپيک: اطلاع رساني , راهنما و ارايه قيمت براي خريد انواع قطعه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوستان ببخشید
    من وسط بحث حرفه ای شما یه سوال میکنم
    من یه مادربورد ایسوز دارم p4pe2-xومیخوام اونو ارتقا بدم وسی پی یو هم 2.4سلرون دی هست
    اگریه مورد خوب معرفی کنید میتونم سی پی یو رو هم عوضش کنم
    فقط هزینه هر دو تا 150 الی 180 باشه
    ممنون
    یه سوال دیگه یه سری اطلاعات درباره این سری lga اینتل به من بدین وفرقش با اون سری سلرون
    ممنون

Banned Shahryar_NEO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط MEMA
    شهریار جان سلام.راستش من تقریبا مطالب کل بخشها رو مطالعه کردم ،راجع به هر قطعه هر کی نظری داره و آدم نمیتونه بفهمه که بالاخره کدوم شرکت و یا مدل ،مدل خوبیه.به هر صورت میخواستم بگم با توجه به نظرخواهیها در مورد قطعات و با توجه به آمار من خودم یه سری قطعه رو انتخاب کردم.آخه میخوام سیستمم رو بعد سالها آپدیت کنم.به هر صورت میخواستم نظر شما رو هم راجع به این قطعات بدونم:
    Printer:canon Laser Jetالبته مدلش رو هنوز انتخاب نکردم در واقع نمیدونم برا کار طراحی میخوام.
    Scaner:hpاینو هم انتخاب نکردم فقط میدونم اچ پی از همه بهتره البته طبق پرسوجو
    Main Board:asus P5w Dh Delux
    Graghic Card:xfx Geforce 7950 Gx2براي كاراي سنگین ،مثل میکس و رندر کردن
    Cpu:intel Pentium D 940البته میخواستم صبر کنم تا پنتیوم 5 بیاد ولی انگار تلسم شده
    Monitor:samsung Bf 1750 شنیدم برای چشم کمتر ظرر داره و خب ما هم که دیگه چش وچالمون در اومد
    Hdd:king Ston البته مدلشو نمیدونم شما محبت کنید بگین
    Ram: 1gb (2x512mb) Ddr2 Pc 5300 Geil حالا اگه شما بهترشو میدونی محبت کن بگو
    خوب فکر میکنم اینا تمام قطعات مهم یه سیستم خوب بود که منم انتخاب کردم حالا اگه قطعه دیگه ای رو جا انداختم شما محبت بکن تکمیل کن.سیستمی که الان ازش استفاده میکنم یه 6-7 سالی داره کار میکنه و دیگه خیلی قدیمی شده ضمن اینگه اصلا به درد کارهای سنگین مثل میکس و کارای گرافیکی نمیخوره.اینایی که گفتم رو واسه این قوی انتخاب کردم که تا حداقل دو سه سال دیگه کم نیارهوبه هر صورت پولش چندان واصم مهم نیست چون میخوام یه بار هزینه کنم.ولی میخوام مطمین باشه.با تشکر.مهدی
    عزيزم خوبي مهدي جان ؟ شرمنده نبودم كه جوابتو بدم ...
    عزيزم شما كه براي اين كار ها مي خواي نبايد سيستم هاي طرح اي بي اي را برداري و بايد سيستم هاي طرح اپل مكينتاش را برداري كه هر سيستمش كه خوب باشه 7-6-8 ميليون هست و تازه هزينه نگهداريش هم زياده مثلا ويندوز 80 هزار تومن و ... پس احتمالا نمي توني ... من از همين سيستم هاي طرح اي بي اي مي گم :
    خوب از اول شروع مي كنم من راستش تازه وارد دنياي پريينتر شدم پس الكي نمي گم كه فقط گمراه ميشي .. اعبايي هم ندارم كه نمي دونم .... ولي در مورد دومي درسته اچ پي بهترينه و اگه خيلي كارت اساسيه بايد يكي بگيري كه CMYK اسكن كنه نه آر جي بي كه حدودا 1 ميليون هست ...
    گرافيك هم خوب برداشتي فقط قيمتش را مي دوني يا نه ؟ 800 هزار تومنه .... ولي خيلي ماهه.
    مانيتور هم كه در بارش مقاله دادم و خيلي خوبه .
    هارد را بگم عزيزم كينگ استون نداره ... داشته باشه هم خوب نيست هارد را سي گيت بگير يا مكستور و براي وسترن پول الكي نده واقعا مكستور و سيگيت به خصوص كه اوله توي دنيا خيلي خوبه . كه به نظر من يه 250 گيگ برداري كافيته ...كه حدودا بايد 70 تومن باشه ...
    رم را خيلي اشتباه كردي عزيزم بزرگترين توي دنيا كرسير هست كه ما نداريم توي ايران ولي كينگ استون بدش هست كه داريم پس از دستش نه . رم يك گيگ كمه برات و 2 گيگ بردار و اگه پول نداري از هارد بزن يا مانيتور .
    حالا اصل كار :
    عزيزم سي پي يو را به خصوص براي كاري كه شما مي خواي 940 خوب نيست ... به نظر من و با توجه كه شما مي گي خوندي پس حتما بنچ مارك ها را ديدي من هم توي اين چند صفحه همين تاپيك زدم 3800 x2 athlon 64 amd بردار كه خيلي خوبه و لذت مي بري ... و قوي تر هست و حتي ميشه گفت قوي تر از 960 هم هست . كه قيمتش 300 تومنه با 3 سال گارانتي .
    به دليل ترس از سرورم در پست بعد ادامش...

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خوب حالا بقيش پس سي پي يو 3800 شد كه خيلي به كارت مياد ولي حالا مادربورد :
    شما كه مي خواي خيلي خوب باشي بايد صبر مي كردي سوكت جديد اي ام دي كه am2 نام داره بیاد و رایج بشه که مادربورد و سی پی یو را ای ام 2 برداری که 30% سرعتش بيشتره اگه بيشتر تر از اين نباشه ... و اين را هم بگم اينتل با پنتيوم خداحافظي كرد پس پنتيوم 5 وجود خارجي نداره ... مادربورد هم شما بايد يك چيزي برداري كه sli ساپورت كنه كه ميشه : asus a8n-sli deluxe or asus a8n-sli premium که قیمتش اولی 160 و دومی 200 تومن هست ...
    اميد وارم كمك كرده باشم ...
    قربانت شهريار

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط masoud khan
    دوستان ببخشید
    من یه مادربورد ایسوز دارم p4pe2-xومیخوام اونو ارتقا بدم وسی پی یو هم 2.4سلرون دی هست
    ممنون
    یه سوال دیگه یه سری اطلاعات درباره این سری lga اینتل به من بدین وفرقش با اون سری سلرون
    ممنون
    عزيزم بحث ما حرفه اي نيست تازه اشكالي نداره كه اگه شما هم بدونيد حرفه اي ميشيد...
    دوست خوبم با اين بودجه و با توجه به هسته ي پردازنده هاي اينتل كه پريسكات منظورم هست اي ام دي بايد بردارين كه به اين صورت هست :
    سي پي يو 3200 اي ام دي 939 كه حدودا 95 100 تومنه و يك مادربورده گيگابايت k8nf-9 كه 80 تومنه . مي تونيد هم برد را msi k8n-neo4-f بردارين كه خوبه ولي اولي بهتره گارانتيش و اوركلاك شدنش هم بهتره ولي اگه پول بيشتر مي تونيد بدين مين را ايسوس a8n-e بردارين.
    قربانت شهريار

آخر فروم باز Devil Lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    انجمن سخت افزار

پيش فرض

به نظر من خرج کردن برای مادربورد اصلا احتیاجی به فکر نداره چون مادربورد یک چیزیه که اگر آینده نگرانه بخریش بعدا خیالت راحته و از کلی خرج های اضافی راحتی

آخر فروم باز m654's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط masoud khan
    دوستان ببخشید
    ممنون
    ممنون
    كارت گرافيك رو چكار ميكني؟ آنبورد بوده ياا ايجيپي داشتي؟

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Shahryar_NEO
    درسته... كلاك يكي تازه مي گند اينتل 2 مگ كش زده كه اي ام دي توي خوابم نمي بينه...
    مسخرست ايران نه ؟
    قربانت شهريار
    عزيز جان اينتلهاي سري 9 چار مگ كش دارن!

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط yousofnejad
    motherboarde giga GMF ke pcixp onboard dare chetoreh? 80.000
    اگه منظورتون پايينيه حدود 55 تومن:
    GIGA GA-8I865GME

در ضمن قيمتها معمولا(نه بطور قطع) زمستون و تير ماه مناسبترن

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط zonealarm
    سلام شهريار جان
    ببخشيد كه با 550 تومن اين همه گير مي دم.
    والا من تو بازار تهران گرافيكي به اسم Ex-Byte نديدم.(پاساژ ايران + علا الدين + پايتخت)
    در ضمن چيپ 6500 هم نديدم
    هر چي هست يا 6200 يا 6600 يا 6800
    البته توي سايت هاي قيمت هم گرافيكي با چيپ 6500 نبود كه از اونا بخرم
    غير از اين دو تا (5500 و 6200) 7300 چطوره؟ البته اونم توربو كش داره.
    با آرزوي موفقيت.
    نبود؟! برو اينجا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينو3دي 50 چوق!

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط MEMA
    شهریار جان سلام.راستش من تقریبا مطالب کل بخشها رو مطالعه کردم ،راجع به هر قطعه هر کی نظری داره و آدم نمیتونه بفهمه که بالاخره کدوم شرکت و یا مدل ،مدل خوبیه.به هر صورت میخواستم بگم با توجه به نظرخواهیها در مورد قطعات و با توجه به آمار من خودم یه سری قطعه رو انتخاب کردم.آخه میخوام سیستمم رو بعد سالها آپدیت کنم.به هر صورت میخواستم نظر شما رو هم راجع به این قطعات بدونم:
    Printer:canon Laser Jetالبته مدلش رو هنوز انتخاب نکردم در واقع نمیدونم برا کار طراحی میخوام.
    Scaner:hpاینو هم انتخاب نکردم فقط میدونم اچ پی از همه بهتره البته طبق پرسوجو
    Main Board:asus P5w Dh Delux
    Graghic Card:xfx Geforce 7950 Gx2براي كاراي سنگین ،مثل میکس و رندر کردن
    Cpu:intel Pentium D 940البته میخواستم صبر کنم تا پنتیوم 5 بیاد ولی انگار تلسم شده
    Monitor:samsung Bf 1750 شنیدم برای چشم کمتر ظرر داره و خب ما هم که دیگه چش وچالمون در اومد
    Hdd:king Ston البته مدلشو نمیدونم شما محبت کنید بگین
    Ram: 1gb (2x512mb) Ddr2 Pc 5300 Geil حالا اگه شما بهترشو میدونی محبت کن بگو
    خوب فکر میکنم اینا تمام قطعات مهم یه سیستم خوب بود که منم انتخاب کردم حالا اگه قطعه دیگه ای رو جا انداختم شما محبت بکن تکمیل کن.سیستمی که الان ازش استفاده میکنم یه 6-7 سالی داره کار میکنه و دیگه خیلی قدیمی شده ضمن اینگه اصلا به درد کارهای سنگین مثل میکس و کارای گرافیکی نمیخوره.اینایی که گفتم رو واسه این قوی انتخاب کردم که تا حداقل دو سه سال دیگه کم نیارهوبه هر صورت پولش چندان واصم مهم نیست چون میخوام یه بار هزینه کنم.ولی میخوام مطمین باشه.با تشکر.مهدی
    دوست عزيز شما بجاي اينكه 800 تومن پاي يه گرافيك داركت ايكس پول بدين بهتره از سري كوادرو انويديا بردارين كه مخصوص كاربردتون هستن آلبالو سري جديد پي ان وايشو وارد كرده...در ضمن اون مادربرد احتملا هنوز وارد نشده ...رم رو هم پاتريوت با باس 800 بگير كه ديگه آخرشه البته ترجيحا 2گيگ ...البته اگر يكي دو ماه صبر كني e6600 اینتل رو که حدود 300 چوق هس بگیری به بیش از دو برابر پرفورمنس X2 4200/4400 فعلی توی رندرینگ دست پیدا میکنی ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •